Cursuri Tomcat

Cursuri Tomcat

Cursurile de formare Apache Tomcat live, online sau la fața locului, conduse de instructor, sunt destinate atât administratorilor de sistem, cât și dezvoltatorilor și demonstrează, prin exersare practică, cum se instalează, se administrează, securizează și se depanează un sistem Apache Tomcat, precum și cum se dezvoltă la scară medie și mare. aplicații pe Apache Tomcat. Antrenamentul Apache Tomcat este disponibil ca „instruire live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Apache Tomcat Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
O prezentare generală și o explicație a modului în care Tomcat se referă la Java EE (J2EE) și se compară cu alte servere de aplicații Instalarea și configurarea Tomcat în ambele medii Windows și UNIXtype Implementați, sprijiniți și depanați aplicațiile de pe Tomcat Navigați în structura directorului Tomcat Fișierele de arhitectură și de configurare ale lui Tomcat: serverxml, contextxml,properties, etc Structura și configurația aplicațiilor web: webxml Secure Tomcat și aplicațiile care rulează pe acesta și Configurarea Tomcat pentru SSL Tuneți performanța lui Tomcat Explorarea diferitelor strategii de încărcare și de înaltă disponibilitate cu Tomcat .
21 hours
Predă participanților fundamentele administrării Apache Tomcat și a altor medii Java EE. Cursul este un amestec de prelegeri și exerciții practice. Delegații învață prin a face, cu oportunități imediate de a aplica materialul pe care îl învață despre problemele din lumea reală.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Apache Tomcat Cursuri, Seara Tomcat Training, Tomcat Camp, Apache Tomcat Cu instructor, Sfarsit de saptamana Tomcat Training, Seara Tomcat Cursuri, Apache Tomcat Coaching, Tomcat Instructor, Apache Tomcat Trainer, Tomcat Cursuri, Apache Tomcat Clase, Tomcat Pe pagina, Tomcat curs privat, Apache Tomcat one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions