Cursuri Tricentis Tosca

Cursuri Tricentis Tosca

Cursurile locale de instruire Tricentis Tosca, conduse de instructor, demonstrează prin practica interactivă a modului de utilizare a Tosca pentru a efectua testarea de la capăt la final (web + backend).

Instruirea Tosca este disponibila ca "Training live la sediu" sau "Training live la distanta". De formare live la fața locului pot fi efectuate la nivel local, la sediul clientului în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. Antrenamentul live la distanță se realizează prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță.

NobleProg--furnizorul local de training

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Tosca Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
35 hours
Tricentis Tosca este un instrument de testare a software-ului conceput pentru a automatiza testarea continuă end-to-end pentru aplicațiile software. În acest curs de instruire, participanții la antrenament live vor învăța cum să folosească Tosca pentru a efectua testele de ultimă oră (web + backend). Formarea combină teoria cu practica într-un mediu de laborator live, oferind participanților posibilitatea de a interacționa cu tehnologia, instructorul și colegii lor. Antrenamentul începe cu o imagine de ansamblu a testelor tradiționale de automatizare bazate pe cod și script și îl contrastă cu abordarea bazată pe model (MBT) a Tosca. Participanții învață cum să creeze și să execute cazuri de testare folosind modulele predefinite ale Tosca, precum și cum să construiască modulele proprii pentru execuție. De la principiile de modelare a software-ului la testarea acoperișului în diferite browser-uri, acest antrenament trece participanții prin atât teoria, cât și practica și le permite să implementeze propria lor soluție de testare în Tosca. Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Tosca Cursuri, Seara Tricentis Tosca Training, Tricentis Tosca Camp, Tosca Cu instructor, Sfarsit de saptamana Tricentis Tosca Training, Seara Tricentis Tosca Cursuri, Tosca Coaching, Tricentis Tosca Instructor, Tosca Trainer, Tricentis Tosca Cursuri, Tosca Clase, Tricentis Tosca Pe pagina, Tricentis Tosca curs privat, Tosca one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions