Cursuri Tricentis Tosca

Cursuri Tricentis Tosca

Local instructor-led live Tricentis Tosca training courses in Moldova.

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Tosca Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
35 hours
Tricentis Tosca este un instrument de testare software conceput pentru automatizarea testelor continue end-to-end pentru aplicațiile software. În cadrul acestui curs de instruire live, condus de un instructor, participanții vor învăța cum să utilizeze Tosca pentru a efectua teste end-to-end (web + backend). Instruirea combină teoria cu practica într-un mediu de laborator live, oferindu-le participanților șansa de a interacționa cu tehnologia, cu instructorul și cu colegii lor. Formarea începe cu o prezentare generală a testelor tradiționale de automatizare bazate pe cod și scripturi și le pune în contrast cu abordarea bazată pe model (MBT) a Tosca's. Participanții învață cum să creeze și să execute cazuri de testare folosind modulele implicite ale Tosca's, precum și cum să își construiască propriile module personalizate pentru execuție. De la principiile de modelare a software-ului la acoperirea testelor pe diferite browsere, acest curs de formare îi conduce pe participanți atât prin teorie, cât și prin practică și le permite să își implementeze propria soluție de testare în Tosca. Formatul cursului Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
  Opțiuni de personalizare a cursului
Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Tosca Cursuri, Seara Tricentis Tosca Training, Tricentis Tosca Camp, Tosca Cu instructor, Sfarsit de saptamana Tricentis Tosca Training, Seara Tricentis Tosca Cursuri, Tosca Coaching, Tricentis Tosca Instructor, Tosca Trainer, Tricentis Tosca Cursuri, Tosca Clase, Tricentis Tosca Pe pagina, Tricentis Tosca curs privat, Tosca one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions