Cursuri Web Server

Cursuri Web Server

Cursurile de formare live Web Server conduse de un instructor, online sau la fața locului, demonstrează, prin exersare interactivă, noțiunile fundamentale și conceptele avansate ale Web Server. Instruirea Web Server este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg din Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Web Server Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Lighttpd este un server web sigur, rapid, compatibil și foarte flexibil, care a fost optimizat pentru medii performante. Are o amprentă de memorie foarte scăzută în comparație cu alte servere web și are grijă de cpu-load. Setul său avansat de caracteristici (FastCGI, CGI, Auth, Compresie de ieșire, URL-rescriere și multe altele) fac din lighttpd o alegere excelentă pentru aplicații web de înaltă performanță. În acest curs live, condus de instructor, acoperim esențialele instalării, configurarii, securizării, optimizării și gestionării unui server Lighttpd Discuțiile sunt interactive și exercițiile de exercițiu sunt realizate de toți participanții. Formatul cursului
 • Part de conferință, parte discuție, practică practică.
7 hours
Varnish este un proxy invers pentru site-urile web dinamice cu conținut puternic. Spre deosebire de Squid, care a fost inițial un cache din partea clientului, sau Apache și nginx, care sunt servere web, Varnish a fost proiectat ca un accelerator HTTP. Varnish este concentrat exclusiv pe HTTP, spre deosebire de alte servere proxy care acceptă FTP, SMTP și alte protocoale de rețea. Lacul este folosit de Wiki pedia, The New York Times, Facebook și Twitter, printre alte site-uri web cu profil înalt. În acest curs, participanții vor afla despre caracteristicile Varnish și abordarea caching-ului în timp ce vor exersa în configurarea și configurarea unui proxy Varnish pe Linux . Cursul începe cu o actualizare a principiilor cheie de rețea, apoi săpe în subiecte de configurare și configurare și se îndreaptă constant către implementări complexe. Până la sfârșitul pregătirii, participanții vor înțelege când și unde are sens să se desfășoare Varnish și vor avea practica necesară pentru a implementa propriile soluții proxy Varnish. Public
 • Tehnicieni de rețea
 • Proiectanți de rețele
 • Administratori de sistem
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, practica practică și punerea în practică grea, ocazia ocazională pentru a măsura progresul
21 hours
Acest curs este destinat administratorilor de sistem care doresc să poată configura și monitoriza serverele web Ambele se concentrează asupra teoriei generale din spatele HTTP și, din punct de vedere practic, prezintă un server web de înaltă performanță, Nginx .
7 hours
Undertow este un server de web ușor redactat în Java Acesta este folosit de WilfFly JBoss intern și este popular ca un server web încorporat pentru aplicații bazate pe JVM În acest curs, participanții vor învăța cum să înființeze un server web Undertow ca server web autonom și încorporat Până la sfârșitul cursului, participanții vor avea o înțelegere a arhitecturii, caracteristicilor și capabilităților Undertow și vor putea: Implementați și gestionați un server Undertow atât în ​​modul standalone, cât și în cel încorporat Încorporați Undertow în codul aplicației folosind API-urile embedded ale Undertow Integrați Undertow într-un server de aplicații Wildfly Configurați Undertow ca container de servlet încorporat pentru Boot Spring Public Administratorii de sistem Dezvoltatori de aplicații web pentru întreprinderi Tehnicieni DevOps Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
7 hours
Gunicorn (Green Unicorn) este un Python WSGI (Web Server Gateway Interface) HTTP Server care oferă cereri de la un server web (Apache, NGINX, etc.) pentru o Python aplicație web sau un cadru în fundal. Această instruire condusă de instructori, formare live (online sau on-site) este destinată inginerilor care doresc să implementeze un server Gunicorn rapid, ușor de resurse pentru a rula Python aplicații web. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați Gunicorn. Înțelegeți blocurile de construcție pentru a deplasa o aplicație web Python Explicați rolul Gunicorn's și cum se compară cu Java's Servlet API. Integrați Gunicorn cu o varietate de Python cadre web.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Predă participanților fundamentele administrării IIS 7 și a aplicațiilor pe platforma .NET. Cursul este un amestec de prelegeri și exerciții practice. Delegații învață prin a face, cu oportunități imediate de a aplica materialul pe care îl învață despre problemele din lumea reală.
21 hours
Învață participanții fundamentele administrării IIS 8 și aplicațiilor pe platforma .NET.
Cursul este un amestec de prelegeri și exerciții practice. Delegații învață făcând, cu oportunități imediate de a aplica materialul pe care îl învață la problemele din lumea reală.
28 hours
Microsoft IIS (Internet Information Services) este un server web pentru găzduirea site-urilor web și a altor conținuturi. Acesta utilizează un GUI (interfață grafică de utilizator) pentru a gestiona site-urile web și utilizatorii. Această formare directă (online sau on-site) este destinată administratorilor de sistem care doresc să utilizeze un server web bazat pe Windows pentru a găzdui un site web sau o aplicație web. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalarea [ 0 ] Configurați Microsoft IIS pentru a rula aplicații web, streaming media, Exchange, SharePoint, etc. Securează datele și utilizatorii unui server web's.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
In this instructor-led, live training in Moldova, participants will learn how to maximize the performance of Nginx as they set up, configure, monitor and troubleshoot Nginx for handling various forms of HTTP / TCP traffic. Topics covered include how to configure the most important parameters in Nginx, the OS and a virtual machine to gain maximum value out of Nginx.
7 hours
Tengine este un server web bazat pe serverul Nginx HTTP. Este o alegere preferată pentru site-urile cu trafic ridicat. Această formare directă (online sau on-site) este destinată administratorilor de sistem care doresc să instaleze un Tengine ca un server web sau un server proxy invers. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați Tengine pentru a gestiona traficul HTTP / TCP. Run Nginx ca un echilibru de încărcare și proxy invers. Maximizați performanța unui site prin optimizarea Tengine, a sistemului de operare și a mașinii virtuale.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
28 hours
Acest curs a fost creat pentru administratorii de site-uri web, webmaster sau oricine dorește să instaleze sau să mențină un server web. Apache este cel mai popular server web utilizat pe internet. Este software open source și funcționează bine cu alte software open source, cum ar fi Linux și MySQL. Acest curs arată cum să configurați un simplu server web Apache sub Linux și cum să-l îmbunătățiți într-un server web comercial complet funcțional capabil să susțină site-uri sofisticate.
28 hours
 • Administratori și dezvoltatori Linux / Unix creat și interesați de implicarea în serverele LInux / Unix
 • Chiar și începătorii, care dețin abilitățile și cunoștințele de bază pe Linux , pot fi la curent cu acest curs, doar dacă urmați în detaliu laboratorul și explicația instructorului.
 • Acest curs este destinat să practice suficient de gestionat servere Linux și să demonstreze că este foarte ușor de înțeles serverele Linux / Unix.
 • Acest curs va fi oferit publicului cu 40% prelegeri, 50% laboratoare și 10% Q&A. Acest curs de cinci zile accentuează puternic activitățile bazate pe laborator.
 • Veți afla cum să implementați și să gestionați cele mai mari 4 servere Linux care oferă servicii de rețea extrem de utile într-un mediu de întreprindere critic pentru misiuni.
 • Poate fi livrat pe orice distribuție (Fedora, CentOS sunt utilizate frecvent)
7 hours
Dezvoltarea Java Enterprise nu trebuie să fie grea și condusă de furnică. Învățați să ocoliți complexitatea instalării și menținerii unui container web autonom. În schimb, aflați cum să încorporați serverul web în aplicația dvs. cu Jetty încorporat. "Nu implementați aplicația în Jetty , implementați Jetty în aplicație!" Unele dintre subiectele abordate în acest instruire în direct, condusă de instructor, includ:
 • Instantarea Jetty ca POJO (Obiect Java simplu simplu)
 • Înlocuirea Tomcat cu Jetty pentru integrarea Spring Boot
 • Implementarea automată a Jetty încorporat cu Maven
Solicitați acest curs acum! Public
 • Dezvoltatori
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
Socket.IO este o bibliotecă JavaScript care permite comunicarea în timp real între servere și clienți web. Această instruire, formare live (online sau on-site) este destinată inginerilor de rețea care doresc să utilizeze Socket.IO pentru a crea aplicații web în timp real. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Configurați o aplicație web în timp real între un server Express și un browser. Trimiteți și primiți obiecte într-un mod bilateral între clienți web și servere. Creați tuburi către un browser dintr-un server pentru date de streaming.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Web Server Cursuri, Seara Web Server Training, Web Server Camp, Web Server Cu instructor, Sfarsit de saptamana Web Server Training, Seara Web Server Cursuri, Web Server Coaching, Web Server Instructor, Web Server Trainer, Web Server Cursuri, Web Server Clase, Web Server Pe pagina, Web Server curs privat, Web Server one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions