Cursuri WordPress

Cursuri WordPress

Cursurile de formare WordPress live, online sau la fața locului, demonstrează prin discuții și exersare practică cum să planificați, instalați și gestionați un sistem WordPress. Instruirea WordPress este disponibilă ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

WordPress Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Bootstrap este o bibliotecă de UI utilizată pentru dezvoltarea aplicațiilor web interactive. În plus, Bootstrap poate fi utilizat pentru a dezvolta subiecte de presă interactive Word cu șabloane. Integrarea unui subiect de presă permite crearea de site-uri și aplicații dinamice. Această instruire condusă de instructori, formare live (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să utilizeze Bootstrap pentru a crea Word subiecte de presă. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați mediul de dezvoltare necesar pentru a începe dezvoltarea Word teme de presă. Creați componente personalizate pentru un layout de două coloane. Distribuiți și integrați codul HTML în Wordpres. Prezentarea elementelor UI cu comportament condițional.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Cu o cotă de piață de 60%, WordPress este Sistemul de Conținut Management (CMS) de alegere pentru multe dintre cele mai înalte site-uri din lume. PHP este o limbă laterală a serverului, care funcționează în jur de 82 la sută din web. În acest curs de instruire, antrenament live (on-site sau la distanță), participanții cu puțin sau fără experiență de programare anterioară vor învăța cum să personalizeze un site web prin utilizarea PHP. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Setarea instrumentelor de dezvoltare necesare pentru a începe rapid activitatea PHP Înțelegeți și schimbați diferitele tipuri de fișiere PHP în WordPress Înțelege PHP sintax (expresii condiționale, puncte, funcții etc.) Scrie propriul plugin sau o temă în WordPress Descărcați, deplasați și rezolvați problemele unui site web Word
Audienţă
  Designerul web Creatorii de conținut cu abilități tehnice Business Proprietarii cu abilități tehnice Dezvoltatori fără experiență anterioară cu PHP
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive Multe exerciții și practici Hands-on implementare într-un mediu live-lab
Notă
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza. Pentru a afla mai multe despre Wordpresă, vă rugăm să vizitați: https://wordpress.org/
14 hours
Ionic este un cadru de dezvoltare mobilă pentru crearea de aplicații web hibrid-mobile. WordPress este un sistem de management al conținutului scris în PHP. Folosind Ionic 4, utilizatorii pot folosi WordPress Rest API pentru a crea o aplicație backend pentru o aplicație web mobilă. Această instruire, formare live (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor web care doresc să utilizeze WordPress și Ionic 4 pentru dezvoltarea completă a stack-ului. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați aplicații web cu WordPress ca un backend. Configurați Ionic 4 cu WorPress Rest API. Executați operațiunile CRUD folosind Ionic 4. Asigurați o aplicație web cu autentificarea JWT.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Audiență: Acest curs este general și poate fi urmat de oricine. Mai exact, acest curs este urmat de oameni care sunt interesați în dezvoltarea unui site web fără abilități de codificare / programare.
14 hours
Cu o cotă de piață de 60%, Word Press este sistemul de Management conținutului (CMS), ales pentru multe dintre cele mai înalte site-uri web din lume. În cadrul acestui instruire, instruit în direct (la fața locului sau la distanță), participanții își vor duce abilitățile Word Press la nivelul următor, în timp ce vor învăța să configureze, să personalizeze și să desfășoare un site web complex de calitate comercială bazat pe presă Word . Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Instalați și configurați Word apasă local și în cloud (unic și multi-site.)
 • Construiți un site sofisticat, de comerț electronic.
 • Personalizați un site web existent.
 • Marcați un site web utilizând teme personalizate.
 • Activați funcționalitatea de rezervare și de membru.
 • Configurați și administrați diferite roluri de utilizator (editori, admins, etc.)
 • Creați o rețea socială privată sau publică
 • Optimizați un site Web de presă Word pentru SEO ( Search Engine Optimization.)
 • Backup și restaurare a unui site Web de presă Word .
 • Mențineți și depanați un site web live de producție Word Press.
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive
 • O mulțime de exerciții și practică
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live
Notă
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
 • Pentru a afla mai multe despre Word Press, accesați: https://wordpress.org/

Last Updated:

Sfarsit de saptamana WordPress Cursuri, Seara WordPress Training, WordPress Camp, WordPress Cu instructor, Sfarsit de saptamana WordPress Training, Seara WordPress Cursuri, WordPress Coaching, WordPress Instructor, WordPress Trainer, WordPress Cursuri, WordPress Clase, WordPress Pe pagina, WordPress curs privat, WordPress one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions