Cursuri Apache Solr

Cursuri Apache Solr

Cursurile de formare Apache Solr online sau la fața locului, susținute de un instructor, demonstrează prin discuții interactive și practică elementele de bază și aplicațiile Solr.

Cursurile de formare Apache Solr sunt disponibile ca "formare online live" sau "formare live la fața locului". Instruirea live online (cunoscută și ca "instruire live la distanță") se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, de la distanță. Instruirea live la fața locului poate fi efectuată la nivel local, la sediul clientului în Moldova sau în centrele de instruire corporative NobleProg în Moldova.

NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Solr Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Cursul este destinat specialiștilor IT care doresc să implementeze o soluție care permite căutarea elastică și eficientă a surselor mari de date. Acest curs utilizează cea mai recentă versiune stabilă de Solr, dacă doriți să utilizați o versiune mai veche sau instabilă, vă rugăm să contactați vânzările înainte de rezervare.
14 hours
Drupal este un cadru gratuit și open source pentru gestionarea conținutului și experiențe digitale. Apache Solr este o platformă de căutare Java rapidă, scalabilă și open-source.
21 hours
Acest curs introduce studenții pe platforma Solr. Printr-o combinație de cursuri, discuții și laboratoare elevii vor câștiga mâinile pe experiența configurând căutarea eficientă și indexarea. Clasa începe cu instalarea și configurarea de bază Solr, apoi învață participanților caracteristicile de căutare ale Solr. Elevii vor câștiga experiență cu aspectul, indexarea și relevanța căutării printre alte caracteristici centrale ale platformei Solr. Cursul se încheie cu o serie de subiecte avansate, inclusiv verificarea ortografiei, sugestii, Multicore și SolrCloud. Durata : 3 zile Audiență : dezvoltatori, utilizatori de afaceri, administratori
14 hours
Apache SolrCloud este un motor distribuit de procesare a datelor care facilitează căutarea și indexarea fișierelor într-o rețea distribuită În acest training instruit, participanții vor învăța cum să înființeze o instanță SolrCloud pe Amazon AWS Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți caracteristicile SolCloud și cum se compară cu cele ale clusterelor convenționale de master Configurați un cluster centralizat SolCloud Automatizați procesele, cum ar fi comunicarea cu fragmente, adăugarea de documente la cioburi, etc Utilizați Zookeeper împreună cu SolrCloud pentru a automatiza procesele Utilizați interfața pentru a gestiona raportarea erorilor Load balance (Balanță de încărcare) o instalare SolrCloud Configurați SolrCloud pentru procesare continuă și failover Public Dezvoltatori Solr Manageri de proiect Administratorii de sistem Analiști de căutare Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Solr este o platformă de căutare care este înfășurată pe Biblioteca Apache Lucene. Cu Solr, dezvoltatorii pot menține maparea elementelor cheie, cum ar fi cuvinte, termeni, fraze, etc. Advanced Solr oferă aplicarea integrării datelor la nivel înalt. Această instruire, instruită în direct (la fața locului sau la distanță), este orientată către dezvoltatorii care doresc să știe cum să folosească Solr pentru dezvoltarea avansată. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Tonalitatea și scala Solr și SolrCloud
 • Gestionează un număr mare de colecții
 • Datele rutei de interogare
 • Gestionați migrarea datelor
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Solr Cursuri, Seara Apache Solr Training, Apache Solr Camp, Solr Cu instructor, Sfarsit de saptamana Apache Solr Training, Seara Apache Solr Cursuri, Solr Coaching, Apache Solr Instructor, Solr Trainer, Apache Solr Cursuri, Solr Clase, Apache Solr Pe pagina, Apache Solr curs privat, Solr one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions