Cursuri Authorized Windows

Cursuri Authorized Windows

Local instructor-led live Authorized Windows training courses in Moldova.

Authorized Windows Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
35 hours
Despre acest curs În acest curs, elevii vor învăța cum să susțină și să configureze desktop-urile Windows 10 într-un mediu organizațional. Elevii vor dezvolta abilități care includ învățarea cum să instaleze, să personalizeze și să actualizeze sistemele de operare Windows 10. Elevii vor învăța cum să gestioneze stocarea, fișierele și dispozitivele, precum și cum să configureze conectivitatea rețelei pentru Windows 10. Elevii vor învăța, de asemenea, cum să asigure Windows 10 OS și să protejeze datele pe dispozitiv. În cele din urmă, elevii vor învăța cum să gestioneze și să rezolve problemele Windows 10. Profilul publicului Candidații pentru acest examen sunt profesioniștii IT care efectuează instalarea, configurarea, managementul local general și întreținerea serviciilor de bază Windows 10. Candidații pot fi, de asemenea, familiarizați cu scenariile de afaceri și serviciile integrate în cloud. La finalizarea cursului După finalizarea acestui curs, elevii ar trebui să poată:
  Instalarea și personalizarea Windows 10 Configurați actualizări pentru Windows. Configurați dispozitivele și driverele pentru Windows. Configurați stocarea pentru Windows. Configurați setările de rețea și de gestionare la distanță în Windows. Configurați și gestionați browserele și aplicațiile în Windows. Configurați accesul la cont și autentificarea acestuia. Configurați permisiunile de fișier și folder. Descrie metodele de securitate Windows 10, amenințările comune și metodele de mitigare împotriva lor. Dezvoltarea problemelor Windows și instalarea aplicațiilor. Problema de rezolvare a hardware-ului și a șoferului. rezolvați problemele de fișier și efectuați recuperări.
35 hours
Despre acest curs Acest curs echipează studenții cu abilitățile de care au nevoie pentru a deplasa și configura System Center 2012 R2 Operations Manager. Folosind practici de laborator, elevii învață următoarele: •   • Cum să arhitectați și să implementați un Sistem Center 2012 R2 Operations Manager Management Grup. • Cum să se actualizeze și să se migreze de la un existent Operations Manager 2007 R2 Management Grup la System Center 2012 Operations Manager, System Center 2012 SP1 Operations Manager și System Center 2012 R2 Operations Manager. • Înțelege elementele cheie ale Management pachete, inclusiv Object Discoveries, Rules, Monitor, Targeting și Run As Accounts și Run As Profiles. Aceasta include autorizarea Management pachete. • Cum să configurați monitorizarea țesutului și a aplicațiilor în System Center 2012 R2 Operations Manager, inclusiv atât centrul de date, cât și resursele cloud, cum ar fi rețeaua, stocarea și calculul. • Cum să configurați monitorizarea aplicațiilor bazate pe.NET și Java folosind Monitorizarea performanței aplicațiilor. • Cum se configurează monitorizarea serviciului end-to-end, inclusiv tranzacțiile sintetice și diagramele de aplicare distribuite. • Cum să configurați dashboards, rapoartele de urmărire a nivelului serviciului și partea web SharePoint pentru a permite vizualizarea performanțelor cheie și a metrelor de disponibilitate. • Cum să personalizați consola Operations Manager pentru a satisface nevoile diferitelor echipe de suport pentru aplicații. • Cum să integrați Operations Manager cu alte componente System Center 2012 R2 și extindeți monitorizarea pentru a include procese și proceduri de afaceri cheie. • Cum să rezolvați problemele unui Manager de operațiuni Management Grup și să efectuați proceduri de recuperare a dezastrelor, cum ar fi recuperarea bazelor de date și a serverului de management. • Cum să utilizați noile caracteristici în System Center 2012 R2 inclusiv: Integrarea cu System Center Advisor, Integrarea cu Team Foundation Server, IntelliTrace și Managementul Windows Azure. •   Profilul publicului Publicul principal pentru acest curs este administratorii cloud și de centre de date care sunt noi la System Center 2012 R2 Operations Manager și sunt responsabili pentru implementarea, configurarea și funcționarea acestuia în cloud sau centru de date. Publicul secundar pentru acest curs este administratorii cloud și de centre de date care sunt deja familiarizați cu Operations Manager și doresc să-și actualizeze abilitățile pentru a include noile caracteristici găsite în System Center 2012 Operations Manager, System Center 2012 SP1 Operations Manager și System Center 2012 R2 Operations Manager. La finalizarea cursului După finalizarea acestui curs, elevii vor putea:
  Planul de implementare a Sistem Center 2012 R2 Operations Manager include: Definirea cerințelor hardware și software. Descrierea considerentelor de securitate. Arhitectați un centru de sistem foarte disponibil și Microsoft SQL Server platforma folosind Microsoft SQL Server AlwaysOn. Planificarea scenariilor de migrație și actualizarea la System Center 2012 R2 Operations Manager.
 • Configurați operațiunile console cu roluri de utilizator.
 • Executați diferite metode de implementare a agentului cu System Center 2012 R2 Operations Manager.
 • Implementare cheie Management Conceptele și elementele de pachet, inclusiv Management Template de pachete.
 • Configurați notificările, raportarea și monitorizarea nivelului serviciului în System Center 2012 R2 Operations Manager.
 • Configurați următoarele: Servicii de colectare de audit.
 • Supravegherea fără agent.
 • Operations Manager SharePoint Partea web în System Center 2012 R2 Operations Manager.
 • Configurați monitorizarea performanței aplicațiilor și monitorizarea dispozitivelor de rețea în System Center 2012 R2 Operations Manager.
 • Configurați dashboards și widget-uri în System Center 2012 R2 Operations Manager.
 • Descrie modul de utilizare a noilor caracteristici bazate pe cloud, inclusiv System Center Global Service Monitor și System Center Advisor.
 • Configurați integrarea între System Center 2012 R2 Operations Manager și alte componente ale System Center 2012 R2.
 • Problema de rezolvare a unui manager de operațiuni Management Grup.
 • Realizarea recuperării dezastrului în System Center 2012 R2 Operations Manager.
 • 35 hours
  Despre acest curs Acesta este un curs ILT de 5 zile care este conceput pentru a oferi studenților cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a sprijini și rezolva problemele PC-urilor și dispozitivelor Windows 10 într-un mediu de domeniu Windows Server. Aceste abilități includ înțelegerea funcțiilor Windows 10, cum pot fi utilizate într-un mediu Active Directory și cum să le rezolve problemele. Profilul publicului Audiența principală pentru acest curs este Enterprise Desktop Support Technician (EDST), care oferă suport Tier 2 utilizatorilor care rulează PC-uri personale (PC-uri) Windows 10 și dispozitive în organizații de întreprindere de mijloc până la mare, în cadrul unui mediu de domeniu Windows. EDST se concentrează pe o gamă largă de probleme tehnice pentru sistemele de operare Windows (OS), dispozitivele, serviciile cloud, aplicațiile, rețelele și suportul hardware. În acest scenariu, dacă o întreprindere oferă serviciul, EDST este rugată să-l susțină. Responsabilitățile cheie includ rezolvarea problemelor tehnice legate de instalarea și migrația Windows 10, activarea, performanța, profilurile, setările și sincronizarea dispozitivelor. Unele alte responsabilități cheie includ accesul la rețele locale și la distanță; accesul la aplicații, accesul la date și imprimante; autentificarea, securitatea și politica punctului final; OS și recuperarea datelor. Publicul secundar pentru acest curs sunt profesioniștii IT care administrează și susțin desktop-urile Windows 10, dispozitivele, utilizatorii și resursele de rețea și securitate asociate. Elevii care solicită certificare în următoarele examene vor beneficia, de asemenea, de acest curs: 70-697, Configurarea dispozitivelor Windows 70-698, Instalarea și Configurarea Windows 10 La finalizarea cursului După finalizarea acestui curs, veți putea:
   Descrie procesele implicate în planificarea și utilizarea unei metodologii de rezolvare a problemelor pentru Windows 10. Răspundeți problemele de start-up și serviciile de sistem de operare pe un PC Windows 10. Reabilitare a sistemului de recuperare. Răspundeți problemele legate de dispozitivele hardware și driverele dispozitivelor. Administrarea dispozitivelor Windows 10. Problemele legate de conectivitatea rețelei. Configurați dispozitivele Windows 10 folosind Politica de grup. Configurați și rezolvați setările utilizatorului. Configurarea și rezolvarea problemelor de acces la resurse. Conectarea la distanţă. Dezvoltarea și rezolvarea problemelor aplicațiilor. Mențineți dispozitivele Windows 10.
  35 hours
  Despre acest curs Acest curs de cinci zile de formare practică este conceput pentru a vă învăța lățimea tehnologiei desktopului virtual Microsoft, iar cursul va compara și contrastează diferitele tehnologii cu cazurile de utilizare și cele mai bune practici. Acest curs vă construiește abilitățile în Microsoft Application Virtualization (App-V) Service Pack 2 (SP2), Microsoft User Experience Virtualization (UE-V) și Virtual Desktop Infrastructure (VDI) ca parte a Windows Server 2012 R2. Pe parcursul acestui curs, veți învăța cum să gestionați, să monitorizați, să susțineți și să rezolvați diverse soluții de virtualizare desktop bazate pe Windows. •   Profilul publicului Acest curs este destinat administratorilor IT și implementatorilor, organizațiilor mari și mijlocii, care doresc să înțeleagă și să obțină experiență cu cele mai recente tehnologii de virtualizare Microsoft desktop și aplicații și cum să planifice, să implementeze și să gestioneze soluții de infrastructură virtuală bazate pe aceste tehnologii. La finalizarea cursului După finalizarea acestui curs, elevii vor putea:
   Descriere desktop și aplicație  virtualizare. Planificarea și implementarea virtualizării statului utilizatorului. Planificare şi implementare App-V. Planificarea și implementarea clienților App-V. Gestionarea și administrarea virtualizării aplicațiilor. Înțelegeți secvența aplicației. Configurați clientul Hyper-V. Planificarea și implementarea desktop-urilor bazate pe sesiune. Publicați și configurați programele RemoteApp. Planificarea unui desktop personal. Planificarea și punerea în aplicare a desktop-urilor combinate și personale. Implementare la distanță Access Înțelegeți monitorizarea sănătății a infrastructurii VDI.
  7 hours
  Despre acest curs Acest Microsoft Partner Applied Workshop introduce Profesioniștii IT la noile caracteristici și capacități ale Windows 10. Workshopul combină video și utilizează ediția Enterprise a Windows 10 pentru a acoperi ceea ce este nou în Windows 10 pentru profesioniștii IT, precum și ecosistemul de cheie al Windows 10 constând din Windows Assessment and Deployment Kit(ADK) pentru Windows 10, Microsoft Deployment Toolkit 2013 Update 1 Preview, System Center 2012 R2 Configuration Manager Technical Preview, și MDT 2013 Update 1. •   Acest atelier este conceput pentru a îmbunătăți și extinde învățarea din conținutul video selectat găzduit pentru IT Pros on Microsoft Virtual Academy (MVA).  În acest atelier, studenții vor explora noile caracteristici de interfață de utilizator ale Windows 10, instrumentele de implementare și de gestionare enumerate mai sus, și o scufundare profundă în  Device Guard pentru Windows 10. •   •   Profilul publicului Acest atelier este destinat profesioniștilor IT care sunt interesați să învețe despre noile caracteristici și funcționalități ale Windows în general, adoptorii noilor tehnologii sau persoanele care doresc să obțină o înțelegere timpurie a funcționalității Windows 10 și a serviciilor de asistență și a instrumentelor conexe vor beneficia de participarea la acest atelier. Persoanele care sunt influenți tehnici cheie și factorii de decizie de tehnologie într-o organizație IT pot, de asemenea, să participe la această clinică, deoarece pot beneficia de a obține o înțelegere timpurie în unele dintre cele mai recente caracteristici și tehnologii pe care Windows 10 le include. La finalizarea cursului După finalizarea acestui atelier, elevii vor putea:
   Înțelegeți ce este nou atunci când implementați Windows 10 Utilizarea MDT Folosind System Center Configuration Manager
 • Lista și explica noile caracteristici ale Windows 10 UI pe mai multe dispozitive
  • Utilizarea și personalizarea noii interfețe de utilizator în Windows 10
   Utilizați noul Windows Imaging and Configuration Designer (ICD). Utilizați Ghidul dispozitivelor pentru Windows 10
  21 hours
  Despre acest curs Acest curs de formare MTA de trei zile vă ajută să vă pregătiți pentru Microsoft Technology Associate Exam 98-349 și să construiți o înțelegere a acestor subiecte: Configurările sistemului de operare, instalarea și actualizarea sistemelor client, gestionarea aplicațiilor, gestionarea fișierelor și dosarelor, gestionarea dispozitivelor și întreținerea sistemului de operare. Acest curs utilizează același conținut ca și în Microsoft Official Academic Course (MOAC) pentru acest examen.  Acest curs este actualizat în sprijinul Windows 10. Profilul publicului Microsoft Technology Associate (MTA) este cea mai recentă serie de examene de certificare a tehnologiei ale Microsoft care validă cunoștințele fundamentale necesare pentru a începe o carieră folosind tehnologiile Microsoft. Acest program oferă un punct de intrare adecvat pentru o carieră viitoare în tehnologie și asumă o experiență practică sau de formare, dar nu asumă experiența de lucru. La finalizarea cursului După finalizarea acestui curs, elevii vor putea: • Înțelegeți configurațiile sistemului de operare • Instalarea și actualizarea sistemelor client • Gestionarea aplicațiilor • Gestionarea fișierelor și dosarelor • Managementul dispozitivelor • Înțelegeți întreținerea sistemului de operare

  Last Updated:

  Sfarsit de saptamana Authorized Windows Cursuri, Seara Authorized Windows Training, Authorized Windows Camp, Authorized Windows Cu instructor, Sfarsit de saptamana Authorized Windows Training, Seara Authorized Windows Cursuri, Authorized Windows Coaching, Authorized Windows Instructor, Authorized Windows Trainer, Authorized Windows Cursuri, Authorized Windows Clase, Authorized Windows Pe pagina, Authorized Windows curs privat, Authorized Windows one on one training

  Reduceri pentru cursuri

  No course discounts for now.

  Newsletter Oferte Cursuri

  Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

  Câțiva dintre clienții noștri

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions