Cursuri Cisco

Cursuri Cisco

Cursurile de instruire live Cisco, instruite live, demonstrează prin discuții interactive și practică cu mâna de bază fundamentele și subiectele avansate ale rețelelor Cisco Instruirea Cisco este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului Moldova sau în centrele de formare corporativa NobleProg din Moldova Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Cisco Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
35 hours
Un curs practic de rețea de 5 zile conceput pentru a familiariza studenții cu Cisco iOS (versie 12). Cursul descrie comandele cheie utilizate pentru configurarea și securizarea Cisco routerelor și switch-urilor și acoperă programul CCNA - inclusiv accesul LAN wired și wireless. Elevii vor conecta rețelele prin punerea în aplicare a rutelor statice, a vectorilor la distanță și a protocolelor dinamice de routing bazate pe statul de legătură. Dispozitivele vor fi configurate pentru a roti traficul peste limitele LAN/VLAN/WAN, prin encapsularea diagramelor de date peste link-urile de date serial folosind diferite protocoale WAN, cum ar fi HDLC, Frame Relay, ISDN și PPP (cu autentificarea CHAP). Incapsularea/tagarea VLAN va fi prin IEEE802.1Q/P. Lista de control standard și extinsă Access va fi configurată și aplicată la interfețele routerului pentru a filtra traficul pe baza adresei IP și/sau a tipului de trafic. Elevii vor configura NAT static și dinamic pentru a călători între rețelele private și publice și pentru a acoperi teoria rețelelor private virtuale (VPN's) Elevii vor copia configurațiile routerului și imaginile iOS la / de la un server TFTP. Comandele privilegiate vor fi folosite pentru debugarea protocoalelor TCP/IP pentru a asigura funcționarea corectă a routerelor. Elevii vor efectua, de asemenea, operațiuni de recuperare a parolei. Cursul se concentrează în principal pe IP v4, dar oferă o imagine de ansamblu a adresării IP v6 și acoperă migrația de la o IP v4 la o rețea IP v6. Alte protocoale și tehnologii (VPN's / Wireless) pot fi demonstrate dacă timpul permite. Cursul poate fi adaptat la cerințele precise ale clientului. În audienţă: Acest curs este potrivit pentru oricine caută o înțelegere de bază a muncii pe internet cu Cisco dispozitive și acoperă programul CCNA. Cursul este de aproximativ 50% practic
28 hours
Un curs practic de 4 zile condus de un instructor, conceput pentru a familiariza delegații cu Cisco ASA Firewall CLI și ASDM. Cursul detaliază comenzile cheie utilizate pentru configurarea și securizarea rețelelor folosind ASA Firewall cu v8 a sistemului de operare și versiunea 6 a ASDM.Delegații vor configura ASA folosind portul de consolă, serverul TFTP, telnet și SSH folosind autentificarea locală și RADIUS. Dispozitivul va fi configurat să utilizeze Syslog și SNMP.Firewall-urile ASA vor fi, de asemenea, configurate pentru a utiliza Access-liste, traducerea adreselor de rețea și VPN-uri care utilizează protocoale IPSec. Cursul va acoperi teoria cheilor publice/private, cheilor secrete partajate și utilizarea acestora în formarea de VPN-uri de la site la site între firewall-urile ASA folosind IKE și IPSec. Elevii vor configura unitățile pentru a crea VPN-uri de la site la site, VPN-uri de acces la distanță folosind Cisco Client VPN securizat și VPN-uri web. Cursul va acoperi teoria failover-ului, iar delegații vor configura failover-ul Active/Standby pe ASA.Comenzile privilegiate și urmele analizorului de protocol vor fi folosite, acolo unde este necesar, pentru a depana protocoalele și pentru a asigura funcționarea corectă a paravanului de protecție ASA. Elevii vor efectua și operațiuni de recuperare a parolei.Acest curs va implica interfața ASA cu alte echipamente de rețea, cum ar fi routere și comutatoare, așa cum ar fi de așteptat într-un mediu de rețea.Public:Cursul este potrivit pentru oricine este implicat în configurarea firewall-ului ASA și securitatea rețeleiCursul este practic în proporție de aproximativ 50%.
21 hours
Cursul este format din două părți complementare - una teoretică și una practică. Primul este o introducere într-o zi care acoperă motivația, filozofia, principiile și regulile de funcționare a protocolului SIP și modurile în care acesta este utilizat pentru implementarea serviciilor de telecomunicații cu accent pe telefonia IP și VoIP . Cea de-a doua parte de două zile permite participanților să învețe aspecte practice ale funcționării serviciului într-un cadru de exerciții de laborator, oferind o perspectivă detaliată asupra configurării componentelor arhitecturii de telefonie SIP, semnalizarea SIP atât la nivelul secvenței mesajelor, cât și la nivelul structurii interne a mesajelor ajută la înțelegerea problemelor tipice și la depanarea problemelor, inclusiv aspectele privind securitatea și telecomunicațiile. Formatorii vor împărtăși experiența lor în lansarea, operarea și gestionarea telefoniei SIP care să acopere și soluțiile bazate pe virtualizare și cloud. Partea practică este prezentată utilizând atât telefoane mobile SIP, cât și servere softphone și servere de telefonie IP (Asterisk și Freeswitch). Participanții pot profita de faptul că formatorii au o bogată experiență tehnică și de afaceri în domeniul telefoniei IP și își prezintă propriile probleme și întrebări. Acestea vor fi incluse pe ordinea de zi la încheiere ca supliment la training pentru a răspunde nevoilor urgente actuale ale clienților. Instruirea este adresată participanților cu cunoștințe și experiență de bază în domeniul serviciilor de telecomunicații - în special în rețelele VoIP și IP.
21 hours
SD-WAN este o abordare definită de software pentru gestionarea unei rețele WAN (Wide Area Network). Acest training, instruit în direct (la fața locului sau la distanță), este orientat către ingineri care doresc să utilizeze produsele Cisco SD-WAN pentru a configura și opera o rețea software definită. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Instalați și configurați un Cisco SD-WAN.
 • Creați politici pentru controlul traficului de rețea.
 • Înțelegeți și implementați rutarea de suprapunere.
 • Simplificați gestionarea rețelei utilizate pentru aplicațiile cloud publice.
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Cisco Cursuri, Seara Cisco Training, Cisco Camp, Cisco Cu instructor, Sfarsit de saptamana Cisco Training, Seara Cisco Cursuri, Cisco Coaching, Cisco Instructor, Cisco Trainer, Cisco Cursuri, Cisco Clase, Cisco Pe pagina, Cisco curs privat, Cisco one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions