Cursuri Cisco

Cursuri Cisco

Online sau la fața locului, cursurile de formare live Cisco conduse de un instructor demonstrează, prin discuții interactive și practică practică, elementele fundamentale și subiectele avansate ale rețelelor Cisco. Instruirea Cisco este disponibilă ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Cisco Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
35 hours
Cisco Unified Communications Management v12.x Administration se referă la sarcinile de gestionare și administrare asociate cu Cisco Unified Communications Manager (CUCM) versiunea 12.x. CUCM este o componentă cheie a portofoliului de comunicații și colaborare Cisco și este un sistem de procesare a apelurilor de telefonie IP de clasă enterprise. Acest curs de formare live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează inginerilor de rețea de nivel mediu care doresc să dobândească abilitățile și cunoștințele necesare pentru a administra, gestiona și optimiza în mod eficient Cisco Unified Communications Manager (CUCM) v12.x. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți arhitectura și implementarea CUCM. Învățați cum să instalați, să configurați și să efectuați configurațiile inițiale ale CUCM, inclusiv configurarea utilizatorilor, a dispozitivelor și a setărilor de bază ale rețelei. Implementați și gestionați rutarea apelurilor. Efectuați întreținerea și depanarea sistemului.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
28 hours
Cisco ISE este o platformă de gestionare a politicilor de securitate a rețelei care permite organizațiilor să aplice politici de securitate în întreaga lor infrastructură de rețea. Acest curs de instruire live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează administratorilor de rețea de nivel mediu care doresc să învețe cum să implementeze, să configureze și să optimizeze ISE pentru o securitate eficientă a rețelei. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Implementați Cisco ISE în diverse medii de rețea, luând în considerare cele mai bune practici și cerințele hardware și software. Implementați profilarea rețelei pentru a identifica și clasifica dispozitivele conectate. Gestionați autorizarea și controlul accesului. Configurați politici de postură, acțiuni de remediere și module de conformitate.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
35 hours
Cisco CCNP (Cisco Certified Network Professional) este o certificare de nivel profesional oferită de Cisco Systems, concepută pentru a valida competențele și cunoștințele profesioniștilor în domeniul rețelelor pentru a planifica, implementa, verifica și depana rețelele de întreprindere locale și extinse. Acest curs de formare live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează profesioniștilor de nivel avansat din domeniul rețelelor care doresc să obțină o înțelegere mai profundă a Cisco Enterprise Network și să promoveze examenul de certificare CCNP. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegerea arhitecturii și a componentelor rețelelor de întreprindere Cisco. Implementarea și depanarea tehnologiilor avansate de rutare și securizarea rețelelor LAN și WAN ale întreprinderii. Să configureze și să gestioneze Cisco soluții SD-WAN pentru rețelele de întreprindere. Proiectarea rețelelor de întreprindere, cu accent pe scalabilitate, securitate și disponibilitate. Susțineți cu încredere examenul de certificare CCNP.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
35 hours
Un curs practic de rețea de 5 zile conceput pentru a familiariza studenții cu Cisco iOS (versie 12). Cursul descrie comandele cheie utilizate pentru configurarea și securizarea Cisco routerelor și switch-urilor și acoperă programul CCNA - inclusiv accesul LAN wired și wireless. Elevii vor conecta rețelele prin punerea în aplicare a rutelor statice, a vectorilor la distanță și a protocolelor dinamice de routing bazate pe statul de legătură. Dispozitivele vor fi configurate pentru a roti traficul peste limitele LAN/VLAN/WAN, prin encapsularea diagramelor de date peste link-urile de date serial folosind diferite protocoale WAN, cum ar fi HDLC, Frame Relay, ISDN și PPP (cu autentificarea CHAP). Incapsularea/tagarea VLAN va fi prin IEEE802.1Q/P. Lista de control standard și extinsă Access va fi configurată și aplicată la interfețele routerului pentru a filtra traficul pe baza adresei IP și/sau a tipului de trafic. Elevii vor configura NAT static și dinamic pentru a călători între rețelele private și publice și pentru a acoperi teoria rețelelor private virtuale (VPN's) Elevii vor copia configurațiile routerului și imaginile iOS la / de la un server TFTP. Comandele privilegiate vor fi folosite pentru debugarea protocoalelor TCP/IP pentru a asigura funcționarea corectă a routerelor. Elevii vor efectua, de asemenea, operațiuni de recuperare a parolei. Cursul se concentrează în principal pe IP v4, dar oferă o imagine de ansamblu a adresării IP v6 și acoperă migrația de la o IP v4 la o rețea IP v6. Alte protocoale și tehnologii (VPN's / Wireless) pot fi demonstrate dacă timpul permite. Cursul poate fi adaptat la cerințele precise ale clientului. În audienţă: Acest curs este potrivit pentru oricine caută o înțelegere de bază a muncii pe internet cu Cisco dispozitive și acoperă programul CCNA. Cursul este de aproximativ 50% practic
28 hours
Un curs practic de 4 zile condus de un instructor, conceput pentru a familiariza delegații cu Cisco ASA Firewall CLI și ASDM. Cursul detaliază comenzile cheie utilizate pentru configurarea și securizarea rețelelor utilizând ASA Firewall cu v8 a sistemului de operare și versiunea 6 a ASDM. Delegații vor configura ASA utilizând portul de consolă, serverul TFTP, telnet și SSH, folosind autentificarea locală și RADIUS. Dispozitivul va fi configurat pentru a utiliza Syslog și SNMP. Firewall-urile ASA vor fi, de asemenea, configurate pentru a utiliza listele de acces, traducerea adreselor de rețea și VPN-uri care utilizează protocoale IPSec. Cursul va acoperi teoria cheilor publice/private, a cheilor secrete partajate și utilizarea acestora în formarea de VPN-uri de la un site la altul între firewall-urile ASA folosind IKE și IPSec. Studenții vor configura unitățile pentru a crea VPN-uri de la un site la altul, VPN-uri de acces la distanță folosind Cisco Secure VPN Client și VPN-uri web. Cursul va acoperi teoria failoverului și delegații vor configura failoverul activ/staționar pe ASA. Comenzile privilegiate și urmele analizatorului de protocol vor fi utilizate, dacă este necesar, pentru a depana protocoalele și a asigura funcționarea corectă a firewall-ului ASA. Studenții vor efectua, de asemenea, operațiuni de recuperare a parolei. Acest curs va implica interfațarea ASA cu alte echipamente de rețea, cum ar fi routerele și switch-urile, așa cum ar fi de așteptat într-un mediu de rețea. Publicul: Cursul este potrivit pentru orice persoană implicată în configurarea firewall-ului ASA și securitatea rețelei Cursul are aproximativ 50% practică
21 hours
SD-WAN este o abordare definită de software pentru gestionarea unei rețele WAN (Wide Area Network). Acest training, instruit în direct (la fața locului sau la distanță), este orientat către ingineri care doresc să utilizeze produsele Cisco SD-WAN pentru a configura și opera o rețea software definită. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Instalați și configurați un Cisco SD-WAN.
 • Creați politici pentru controlul traficului de rețea.
 • Înțelegeți și implementați rutarea de suprapunere.
 • Simplificați gestionarea rețelei utilizate pentru aplicațiile cloud publice.
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
21 hours
Cursul este format din două părți complementare - una teoretică și una practică. Primul este o introducere într-o zi care acoperă motivația, filozofia, principiile și regulile de funcționare a protocolului SIP și modurile în care acesta este utilizat pentru implementarea serviciilor de telecomunicații cu accent pe telefonia IP și VoIP . Cea de-a doua parte de două zile permite participanților să învețe aspecte practice ale funcționării serviciului într-un cadru de exerciții de laborator, oferind o perspectivă detaliată asupra configurării componentelor arhitecturii de telefonie SIP, semnalizarea SIP atât la nivelul secvenței mesajelor, cât și la nivelul structurii interne a mesajelor ajută la înțelegerea problemelor tipice și la depanarea problemelor, inclusiv aspectele privind securitatea și telecomunicațiile. Formatorii vor împărtăși experiența lor în lansarea, operarea și gestionarea telefoniei SIP care să acopere și soluțiile bazate pe virtualizare și cloud. Partea practică este prezentată utilizând atât telefoane mobile SIP, cât și servere softphone și servere de telefonie IP (Asterisk și Freeswitch). Participanții pot profita de faptul că formatorii au o bogată experiență tehnică și de afaceri în domeniul telefoniei IP și își prezintă propriile probleme și întrebări. Acestea vor fi incluse pe ordinea de zi la încheiere ca supliment la training pentru a răspunde nevoilor urgente actuale ale clienților. Instruirea este adresată participanților cu cunoștințe și experiență de bază în domeniul serviciilor de telecomunicații - în special în rețelele VoIP și IP.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Cisco Cursuri, Seara Cisco Training, Cisco Camp, Cisco Cu instructor, Sfarsit de saptamana Cisco Training, Seara Cisco Cursuri, Cisco Coaching, Cisco Instructor, Cisco Trainer, Cisco Cursuri, Cisco Clase, Cisco Pe pagina, Cisco curs privat, Cisco one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions