Cursuri IBM MobileFirst

Cursuri IBM MobileFirst

Online sau la fața locului, cursurile de formare live IBM MobileFirst Platform conduse de un instructor demonstrează, prin practică interactivă, cum să configurați și să utilizați MobileFirst Platform pentru a dezvolta și gestiona aplicații mobile hibride bazate pe HTML5, JS și CSS. Instruirea IBM MobileFirst Platform este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. Platforma IBM MobileFirst este cunoscută anterior ca Worklight Foundation. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

IBM MobileFirst Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
IBM MobileFirst Platforma (anterior cunoscută sub numele de Worklight Foundation) este o serie de instrumente și servicii pentru a construi aplicații mobile și tablete pentru întreprinderi. API-ul client-side este disponibil pentru native iOS (Objective-C), native Android (Java), J2ME, C# native Windows Phone (C#), și JavaScript pentru aplicații web mobile sau hibrid cross-platform. Platforma MobileFirst este disponibilă on-premise sau în cloud. În acest curs de instruire, participanții vor învăța cum să instaleze și să utilizeze MobileFirst Platform pentru a dezvolta și a gestiona aplicații mobile hibrid bazate pe HTML5, JS și CSS. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați MobileFirst Dezvoltați, testați și deplasați aplicații mobile hibrid cu platformă cross-platform. Utilizați mecanismele de securitate MobileFirst pentru a asigura aplicațiile. Actualizarea aplicațiilor în aer în cadrul unei organizații, depășind nevoia magazinelor de aplicații. Administrarea și monitorizarea aplicațiilor mobile.
Audienţă
  Dezvoltatori
Formatul cursului
  Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele într-un mediu de laborator live.
Notă
  Această formare se bazează pe Mobile Foundation 8.0. Pentru a solicita o versiune diferită sau o altă personalizare a acestui curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana IBM MobileFirst Cursuri, Seara IBM MobileFirst Training, IBM MobileFirst Camp, IBM MobileFirst Cu instructor, Sfarsit de saptamana IBM MobileFirst Training, Seara IBM MobileFirst Cursuri, IBM MobileFirst Coaching, IBM MobileFirst Instructor, IBM MobileFirst Trainer, IBM MobileFirst Cursuri, IBM MobileFirst Clase, IBM MobileFirst Pe pagina, IBM MobileFirst curs privat, IBM MobileFirst one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions