Cursuri Mobile Development

Cursuri Mobile Development

Programele de instruire mobilă, instruite live, demonstrează printr-o practică interactivă de manevră cum să dezvolți aplicații mobile Instruirea pentru dezvoltarea mobilă este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului Moldova sau în centrele de formare corporativa NobleProg din Moldova Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Mobile Development Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Ionic este un cadru web cu un set de componente utilizate pentru API-urile web moderne. Oferă o bibliotecă de instrumente, gesturi și componente UI care ajută la construirea de aplicații rapide și interactive.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează dezvoltatorilor web care doresc să creeze o aplicație mobilă modernă cu Ionic 6.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Integrați funcțiile native ale dispozitivului într-o aplicație mobilă hibridă modernă. Aflați elementele de bază ale lui Ionic. Învață să implementezi Ionic aplicații în producție. Rulați o aplicație hibridă modernă pe un emulator de dispozitiv mobil.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Business Componenta logică (BLoC) este un model de design creat de Google care permite separarea logicii de afaceri de stratul de prezentare.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează dezvoltatorilor care doresc să învețe cum să folosească BLoC Pattern pentru a gestiona starea în diferite aplicații.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți conceptele și arhitectura de bază BLoC. Creați, testați și depanați BLoC-uri. Aflați despre contextul de construire BLoC.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Obiectivele învățării
  Ce sunt unitățile de testare și cum să le scrieți Cum să simplificați testele și să aveți teste curate, de asemenea Când și cum să utilizați Test Doubles Ce este TDD și cum să o practicați Cum să unificați toate testele din aplicația dvs., inclusiv vizualizările Fă calitatea codului tău ceva mai bun decât o chestiune de credință!
În formă:
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
•   Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Ionic este un cadru web pentru dezvoltarea aplicațiilor mobile hibride. Ionic 4 aduce noi inovații pe platforma Ionic , cum ar fi un CLI refacturat, modificări în navigare, rutare Angular și multe altele. Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează dezvoltatorilor web care doresc să creeze o aplicație mobilă hibridă cu Ionic 4. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Integrați funcțiile dispozitivului autohton într-o aplicație mobilă hibridă.
 • Utilizați Angular și Ionic 4 pentru a crea o aplicație mobilă hibridă.
 • Rulați o aplicație hibridă pe un emulator de dispozitiv mobil.
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
35 hours
Toate abilitățile și cunoștințele de care aveți nevoie pentru a vă face prima aplicație iPhone / iPad utilizând cele mai recente SDK-uri și instrumente de iOS .
21 hours
Obiectivul cadrelor cross-platform este de a vă permite să scrieți aplicații odată și să le rulați pe mai multe platforme. Vrei să construiești o aplicație iPhone care va funcționa și pe Android? Ai un client care se învârte și dorește ca aplicația lor Android să funcționeze pe Windows Phone? Nici o problemă. Pe acest curs de trei zile PhoneGap/Apache Cordova veți vedea două tehnologii diferite dar complimentare pentru dezvoltarea mobilă cross-platform. (Apache Cordova este noul nume pentru PhoneGap. Adobe a achiziționat PhoneGap de la dezvoltatorii originali și a donat-o Fundației Apache Software.) După finalizarea acestui curs PhoneGap/Apache Cordova, veți fi capabili să construiți aplicații web mobile care funcționează pe deplin folosind cadrul, să gestionați codul de sursă și să gestionați tweaks-urile platformei, să creați experiențe native ca” dintr-o aplicație web - și multe altele!
21 hours
Un tur al tuturor tehnologiilor disponibile pentru dezvoltarea mobilă, ca dezvoltare nativă, dezvoltare hibridă și dezvoltare încrucișată nativă. O introducere la subiectele legate de dezvoltarea de aplicații mobile ca baza de date NoSql, Cloud Computing , Rețele sociale și multe altele. O necesitate pentru fiecare arhitect software și dezvoltator senior implicat în dezvoltarea aplicațiilor mobile. Public:
 • Dezvoltatori de software, Arhitecți software
35 hours
Care ar trebui să participe? Acest curs de 5 zile este destinat dezvoltatorilor care doresc să învețe cum să dezvolte aplicații pentru iPhone și iPad care rulează iOS 10. Xcode8, Swift 3 și iOS 10 au introdus modificări semnificative în modul de scriere a aplicațiilor. Cursul este activ și arată cum să dezvolți aplicații de la zero folosind limbajul de programare Swift și Xcode 8 IDE. În timpul cursului va fi dezvoltată de la zero o aplicație complet funcțională folosind Swift . Acest curs poate fi rulat doar pe hardware Apple bazat pe Intel, cum ar fi un MacBook sau un Mac Mini. Delegații trebuie să se înregistreze la Apple și să aibă un ID Apple care este necesar pentru a descărca software-ul. Delegații care doresc să ruleze aplicațiile dezvoltate pe parcursul unui iPhone sau iPad folosind un cablu USB vor trebui să înregistreze dispozitivul lor cu Xcode.
7 hours
Appcelerator Titanium este un cadru de dezvoltare open-source care permite crearea de aplicații mobile native pe iOS , Android și Windows Phone dintr-o singură bază de cod Java Script. Acest antrenament introduce fundamentele Titaniumului și parcurge participanții prin crearea unei aplicații mobile Titanium. Public
 • Dezvoltatori de aplicații web
Formatul cursului
 • Accent puternic pe practica practică.
 • Majoritatea conceptelor sunt învățate prin eșantioane, exerciții și dezvoltare hands-on.
7 hours
React Native Expo is a set of tools, libraries and services that acts as an abstraction layer on top of React Native. It simplifies the deployment process, allowing you to generate a build with one click or command without having to create a developer account on various app stores. React Native Expo can be described as Rails for React Native. In this instructor-led, live training, participants learn to use React Native Expo through discussion and hands-on practice. By the end of the course, participants will be equipped to create and deploy their own React Native application using React Native Expo. For an introductory course on React Native, please see: React Native: Rapidly develop native iOS and Android apps with Javascript
Format of the course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
7 hours
Artoolkit este o bibliotecă de urmărire opensource pentru crearea de aplicații Real Reality (AR) Acesta susține Windows, Linux, Mac, Android și iOS În acest training instruit, participanții vor învăța cum să construiască o aplicație mobilă pentru realitate augmentată cu Artoolkit Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Dezvoltați o aplicație mobilă care suprapune imaginile virtuale în lumea reală Preprocesați videoclipul pentru a regla iluminarea și pentru a rezolva problemele Integrați ARToolkit cu instrumente și funcționalități de la al treilea partener, inclusiv OpenCV, Unity, OpenSceneGraph și utilitarele de calibrare GPS, compas și aparat de fotografiat al dispozitivului mobil Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Aplicația mobilă dezvoltată în acest curs poate fi vizată Android și / sau iOS Pentru a vă solicita preferințele, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
7 hours
ARKit este un nou cadru pentru crearea de experiențe augmentate (AR) pentru iPhone și iPad În acest training instruit, participanții vor învăța cum să dezvolte o aplicație de realitate augmentată (AR) pentru iPhone și iPad Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Amestecați obiecte și informații digitale 2D sau 3D cu mediul real Luați aplicații dincolo de ecran, permițându-le să interacționeze cu lumea reală Utilizați capacitățile ARKit pentru urmărirea poziționării și înțelegerea scenei Integrați ARKit cu SceneKit și SpriteKit Controlul redării cu Metal 2 Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Kotlin este un limbaj de programare modern, funcțional și orientat pe obiecte bazat pe Java . În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța programarea Kotlin timp ce pășesc prin crearea unei aplicații Android bazată pe o aplicație iOS existentă. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Înțelegeți conceptele fundamentale ale programării Kotlin , folosind cunoștințele Swift și iOS .
 • Construiți o interfață de utilizator Android folosind Kotlin .
Public
 • Dezvoltatori iOS și Swift interesați să-și mute aplicațiile pe Android folosind Kotlin
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
21 hours
React Native este un cadru de dezvoltare multiplă platformă de dezvoltare deschisă pentru construirea de aplicații mobile. Dezvoltat de Facebook , permite dezvoltatorilor să creeze o experiență autohtonă pentru aspectele lor pe Android și IoS. React Native pentru Web face ca componentele platformei agnostice și API-urile React Native să fie disponibile pentru dezvoltarea aplicațiilor web. React Native oferă o experiență de dezvoltator consistentă bazată pe Java Script și biblioteca React (aka React .js sau React JS) și permite o dezvoltare rapidă reală, concentrându-se pe eficiența dezvoltatorului pe toate platformele - învață o singură dată, scrie oriunde. În acest training, instruit în direct, instruit, participanții vor învăța fundamentele React Native pentru Web. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Instalați și configurați instrumentele pentru dezvoltatori React Native
 • Înțelegeți elementele fundamentale ale React Native pentru Web
 • Construiți, testați, implementați și rezolvați problemele unei aplicații compatibile cu iOS , Android și web folosind React Native pentru Web
Public
 • Dezvoltatori web
 • Dezvoltatori de aplicații mobile
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
Notă
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
7 hours
HIPAA (Legea privind portabilitatea și responsabilitatea asigurărilor de sănătate din 1996) este o legislație din Statele Unite care prevede dispoziții privind confidențialitatea și securitatea datelor pentru prelucrarea și stocarea informațiilor medicale. Aceste orientări sunt un standard bun de urmat în dezvoltarea aplicațiilor de sănătate, indiferent de teritoriu. Aplicațiile compatibile cu HIPAA sunt recunoscute și mai de încredere la nivel global. În această instruire condusă de instructor, antrenament live (remote), participanții vor învăța fundamentele HIPAA pe măsură ce trec printr-o serie de exerciții de laborator live. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți bazele HIPAA Dezvoltarea aplicațiilor de sănătate care sunt conforme cu HIPAA Utilizați instrumentele de dezvoltare pentru conformitatea cu HIPAA
Audienţă
  Dezvoltatori Manageri de produse Funcționarii de confidențialitate a datelor
Formatul cursului
  Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele.
Notă
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Envoy mobile este un serviciu proxy și bibliotecă de rețele de clienți care pot fi implementate în aplicații mobile client, furnizarea de rutare, telemetrie, și mai mult. Scopul final al reprezentantului mobile este de a facilita lucrul cu rețeaua. Acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat dezvoltatorilor care doresc să pună în aplicare trimisul mobile ca un serviciu back-end la o aplicatie web mobil. Până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
 • Configurați mediul de dezvoltare necesar pentru a începe dezvoltarea unui serviciu trimisul mobile.
 • Implementarea descoperirii serviciului pentru o aplicație Web mobilă
 • Transformați solicitările și răspunsurile
Formatul cursului
 • Prelegere interactivă și discuții.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Punerea în aplicare hands-on într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare curs
 • Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
14 hours
Core ML este un cadru specific domeniului pentru integrarea învățării cu mașină iOS 11 și macOS High Sierra. Cu Core ML, utilizatorii vor avea capacitatea de a construi și de a instrui modele pentru clasificarea imaginilor, NLP (Limbă Naturală pentru Procesare) și multe altele. Această formare directă (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor web care doresc să creeze modele de învățare a mașinilor cu Core ML pentru dezvoltarea iOS 11 și macOS High Sierra. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Construiți aplicații bazate pe AI care utilizează învățarea mașinilor. Implementarea modelelor de învățare automată care clasifică imaginile. Utilizați API-ul Core ML pentru a sprijini fluxurile de lucru personalizate și cazurile de utilizare avansate. Analiza textului de limbă naturală cu modele de învățare automată.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Acest curs are ca scop furnizarea de testeri de software cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a efectua teste de asigurare a calității pentru aplicațiile software dezvoltate pentru platforma Android. Acest curs trece în revistă capabilitățile platformei Android și vă oferă practici la zi pentru efectuarea testelor.
56 hours
Android este o platformă open source dezvoltată de Google pentru dezvoltarea mobilă. Aplicațiile pentru platforma Android sunt dezvoltate în Java. Acest curs prezintă principalele teme Android.
14 hours
Aplicațiile pentru platforma Android sunt dezvoltate în principal în Java. Acest curs a fost dezvoltat pentru programatori software cu un fundal puternic OOP (fie în PHP, Scala, C ++, C # sau Obiectiv C) care intenționează să învețe cum să dezvolte aplicații Java pentru platforma Android. Acest curs acoperă gramatica limbajului de programare Java și se concentrează pe acele capabilități specifice Java pe care platforma Android o utilizează mai mult decât altele.
28 hours
Obiective: La finalizarea acestui curs, delegatul va putea:
 • Construiți propriile aplicații Android și încărcați-le în Android Market.
 • Dezvoltați pentru simulatoare și dispozitive reale.
 • Aflați toate elementele de bază ale dezvoltării Android .
21 hours
Acest curs a fost creat pentru toți cei interesați să creeze aplicații Android . Pe parcursul acestui curs, veți învăța abilitățile fundamentale necesare pentru construirea aplicațiilor Android la zero folosind funcții interesante adăugate platformei Android , cum ar fi procesarea fundalului, accesul la baze de date și serviciile bazate pe locație.
28 hours
Android este sistemul de operare mobil al lui Go ogle. Acest curs demonstrează prin practica practică fundamentele Android .
28 hours
Android is an open source platform developed by Google for mobile development. Applications for the Android platform are developed in Java. This course overviews Android's fundamental topics. This is the fast track program that paces up the original training
7 hours
Kivy este o bibliotecă de interfață grafică cross-platform cu sursă deschisă scrisă în Python, care permite dezvoltarea aplicațiilor multi-touch pentru o gamă largă de dispozitive. În acest tutorial, participanții la antrenament live vor învăța cum să instaleze și să implementeze Kivy pe diferite platforme, să personalizeze și să manipuleze widget-urile, să planifice, să declanșeze și să răspundă la evenimente, să modifice grafica cu multi-touching, să revizuiască ecranul, să pună aplicații pentru Android, și mai mult. La sfârșitul cursului, participanții vor putea
  Se referă la codul Python și la limbajul Kivy. Aveți o înțelegere solidă a modului în care Kivy funcționează și utilizează elementele sale cele mai importante, cum ar fi widget-uri, evenimente, proprietăți, grafice etc. Dezvoltați și deplasați fără probleme Android aplicații pe baza diferitelor cerințe de afaceri și de design.
Formatul cursului
  Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele
35 hours
Kotlin este o limbă de programare modernă, funcțională și orientată spre obiect, bazată pe Java. În această formare directă de instructor, participanții vor învăța Kotlin programare pe măsură ce trec prin crearea unei aplicații Android și iOS folosind Kotlin. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți fundamentele programării în Kotlin Codul propriu Kotlin aplicație Creați, testați, implementați și rezolvați problemele Android și iOS aplicații folosind Kotlin
Audienţă
  Dezvoltatori
Formatul cursului
  Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele
Notă
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
RxJava este o bibliotecă Java pentru a permite aplicații bazate pe evenimente (a.c.a. Într-o perioadă de timp, Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să utilizeze RxJava pentru a dezvolta și a deplasa o aplicație mobilă Android. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați un mediu de dezvoltare care să includă bibliotecile, pachetele și cadrele necesare pentru dezvoltarea unei aplicații reactive. Înțelegeți cum sunt emise și consumate fluxurile de date și de evenimente. Proiectarea aplicațiilor care modelează situațiile din lumea reală (bazate pe evenimente) într-un mod elegant și concis.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza. Pentru a afla mai multe despre RxJava, vă rugăm să vizitați: https://github.com/ReactiveX/RxJava
21 hours
Android HAL (Hardware Abstraction Layer) este unul dintre nivelurile inferioare ale stivei de software pentru sistemul de operare Android (chiar deasupra nucleului Linux ). Este o implementare specifică hardware care oferă o interfață între serviciile sistemului (de exemplu, software-ul camerei) și driverele hardware pentru acel serviciu (de exemplu, driverul de cameră). Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează dezvoltatorilor care doresc să scrie interfețe HAL pentru a permite aplicațiilor Android să discute cu hardware-ul de bază. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Configurați mediul de dezvoltare necesar pentru a începe dezvoltarea HAL pentru Android .
 • Implementați o interfață HAL pentru a permite serviciilor Android să comunice cu driverele de dispozitiv hardware.
 • Înțelegeți cum un modul HAL este încărcat de un sistem Android .
 • Dezvoltați, testați și debugați codul HAL iterativ folosind un emulator Android .
 • Încărcați și implementați modulele HAL pe un dispozitiv Android fizic pentru testare din lumea reală.
 • Înțelegeți și implementați HIDL-ul re-arhitecturat pe HAL pe Android 8.0.
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
28 hours
Programarea sistemului Android se referă la dezvoltare care implică atât hardware, cât și software. Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează dezvoltatorilor care doresc să înțeleagă, să se adapteze și să extindă Android pentru diferite hardware și platforme. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Configurați mediul de dezvoltare necesar pentru a începe dezvoltarea sistemului pentru Android .
 • Înțelegeți modul în care interfețele hardware cu serviciile de sistem (aplicații)
 • Dezvoltați, testați și debugați codul sistemului iterativ folosind un emulator Android .
 • Încărcați și implementați Android personalizate pe diferite sisteme hardware încorporate (utilizând simulat / emulat).
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Mobile Development Cursuri, Seara Mobile Development Training, Mobile Development Camp, Mobile Development Cu instructor, Sfarsit de saptamana Mobile Development Training, Seara Mobile Development Cursuri, Mobile Development Coaching, Mobile Development Instructor, Mobile Development Trainer, Mobile Development Cursuri, Mobile Development Clase, Mobile Development Pe pagina, Mobile Development curs privat, Mobile Development one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions