Cursuri Leonardo AI

Cursuri Leonardo AI

Online sau la fața locului, cursurile de formare Leonardo AI live conduse de instructori demonstrează, prin exersare interactivă, cum să utilizați Leonardo AI pentru a crea conținut vizual complex și portrete realiste vorbitoare. Instruirea Leonardo AI este disponibilă ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Leonardo AI Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Leonardo AI este un puternic generator de text la imagine alimentat de AI. Poate fi benefic în diverse domenii, inclusiv artă, design, publicitate și divertisment.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează artiștilor digitali și pasionaților de inteligență artificială care doresc să folosească Leonardo AI pentru a crea conținut vizual complex și portrete vorbitoare realiste.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Generați imagini uimitoare folosind Leonardo AI. Antrenați seturi de date pentru propriile dvs. modele și experimentați cu modelele reglate fin existente pe Leonardo AI. Efectuați generarea de imagine la imagine și generarea promptă complexă. Utilizați pânza AI pentru a combina imagini și pentru a adăuga fundal pe Leonardo AI. Creați portrete vorbitoare folosind D-ID.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Leonardo AI Cursuri, Seara Leonardo AI Training, Leonardo AI Camp, Leonardo AI Cu instructor, Sfarsit de saptamana Leonardo AI Training, Seara Leonardo AI Cursuri, Leonardo AI Coaching, Leonardo AI Instructor, Leonardo AI Trainer, Leonardo AI Cursuri, Leonardo AI Clase, Leonardo AI Pe pagina, Leonardo AI curs privat, Leonardo AI one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions