Cursuri New Relic

Cursuri New Relic

Online sau la fața locului, cursurile live de instruire New Relic conduse de instructori demonstrează, prin practică interactivă, cum să utilizați New Relic pentru a măsura, urmări, raporta și repara problemele aplicațiilor web, așa cum le-au experimentat utilizatorii finali, în timp real. Antrenamentul New Relic este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

New Relic Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
28 hours
Application Performance Management (APM) este monitorizarea și gestionarea performanței și disponibilității aplicațiilor software. Această formare directă (online sau on-site) este destinată inginerilor care doresc să utilizeze New Relic pentru a măsura, urmări, raporta și repara problemele de aplicație web, cum au fost experimentați de utilizatorii finali în timp real. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați New Relic agenți pe serverele de găzduire a aplicațiilor și clienții utilizatorilor finali. Detectarea și diagnosticarea problemelor complexe de performanță a aplicațiilor. Mențineți niveluri ridicate de disponibilitate a serviciilor de aplicații web. Identificați și reparați API-urile defectuoase care încetinesc performanța unei aplicații. Măsură cu atenție timpul de răspuns al aplicațiilor și site-urilor web sensibile la timp. Monitorizează operațiunile bazei de date și îmbunătățește timpul de răspuns la întrebări. Setati alerte pentru a fi informat despre probleme in timp real. Traducerea metodelor IT în perspectivele de afaceri pentru a lua decizii mai bune.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana New Relic Cursuri, Seara New Relic Training, New Relic Camp, New Relic Cu instructor, Sfarsit de saptamana New Relic Training, Seara New Relic Cursuri, New Relic Coaching, New Relic Instructor, New Relic Trainer, New Relic Cursuri, New Relic Clase, New Relic Pe pagina, New Relic curs privat, New Relic one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions