Cursuri OpenShift

Cursuri OpenShift

Cursurile de formare live OpenShift conduse de instructori online sau la fața locului demonstrează prin discuții interactive și exersare practică cum să instalezi, să configurezi și să gestionezi OpenShift Platform Container. Instruirea OpenShift este disponibilă ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. OpenShift este cunoscut și sub numele de Red Hat OpenShift sau OpenShift Container Platform. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

OpenShift Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
35 hours
OpenShift este o platformă de aplicații container pentru implementarea Docker și Kubernetes Oferă medii de aplicații predefinite și ajută la realizarea principiilor principale ale DevOps, cum ar fi reducerea timpului de lansare pe piață, infrastructura ca cod, integrarea continuă (CI) și livrarea continuă (CD) OpenShift este menținută de Red Hat În acest training instruit, participanții vor învăța cum să gestioneze containerele care rulează pe platformele Docker, Kubernetes și platforma Red Hat OpenShift Container Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Crearea, configurarea, gestionarea și depanarea clusterelor OpenShift Dezvoltarea aplicațiilor de scară folosind Kubernetes Secure OpenShift Platform Container Monitorizați și colectați valori Gestionați spațiul de stocare Depuneți rapid aplicațiile la pornire, în cloud-ul public sau pe un nor găzduit Public Administratorii de sistem Arhitecti Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
35 hours
Docker este o platformă open-source pentru automatizarea procesului de construire, expediere și rulare a aplicațiilor în containere. Kubernetes merge cu un pas mai departe prin furnizarea instrumentelor necesare pentru implementarea și gestionarea aplicațiilor containerizate la scară într-un mediu grupat. OpenShift Container Platform (fosta OpenShift Enterprise) reunește Docker și Kubernetes într-o platformă administrată sau PaaS (Platform as a Service), pentru a ușura și a simplifica implementarea Docker și Kubernetes . Oferă medii de aplicație predefinite și ajută la realizarea principiilor DevOps cheie, cum ar fi timpul redus pentru piață, infrastructura ca cod, integrarea continuă (CI) și livrarea continuă (CD). Platforma OpenShift Container este întreținută de Red Hat. În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța cum să gestioneze containerele care rulează pe Docker , Kubernetes și platforma Red Hat OpenShift Container ( OpenShift ). Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Creați și configurați o configurație OpenShift .
 • Implementați rapid aplicațiile la premisă, în cloud public sau pe un cloud găzduit.
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
21 hours
OKD este o platformă de dezvoltare a aplicațiilor pentru implementarea aplicațiilor containerizate folosind Kubernetes. OKD este baza de cod upstream pe care Red Hat OpenShift Online și Red Hat OpenShift Container Platform sunt construite. În această instruire condusă de instructor, antrenament live (on-site sau la distanță), participanții vor învăța cum să instaleze, să configureze și să gestioneze OKD-ul pe timp sau în cloud. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați, configurați, gestionați și rezolvați problemele unui cluster OKD. Securitate OKD. Aplicații containerizate pe OKD. Monitorizează performanța unei aplicații care funcționează în OKD. Gestionarea stocării datelor. Instalarea rapidă a aplicațiilor în timp util sau pe un cloud public, cum ar fi AWS.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Acest curs se bazează pe OKD (Origin Kubernetes Distribuție). Pentru a personaliza cursul sau pentru a solicita formare pe o versiune diferită a OpenShift (de exemplu, OpenShift Container Platform 3 sau OpenShift Container Platform 4), vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
OKD este o platformă de dezvoltare a aplicațiilor pentru implementarea aplicațiilor containerizate folosind Kubernetes. OKD este baza de cod upstream pe care Red Hat OpenShift Online și Red Hat OpenShift Container Platform sunt construite. În această instruire condusă de instructor, antrenament live (on-site sau la distanță), participanții vor învăța să creeze, să actualizeze și să mențină aplicații containerizate folosind OKD. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Dezvoltați o aplicație web containeră într-un cluster OKD pe timp sau în cloud. Partea automată a pipelinei de livrare a software-ului. Aplicați principiile filosofiei DevOps pentru a asigura livrarea continuă a unei cereri.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Acest curs se bazează pe OKD (Origin Kubernetes Distribuție). Pentru a personaliza cursul sau pentru a solicita formare pe o versiune diferită a OpenShift (de exemplu, OpenShift Container Platform 3 sau OpenShift Container Platform 4), vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
28 hours
Kubeflow este un cadru pentru rularea sarcinilor de învățare automată pe Kubernetes. TensorFlow este una dintre cele mai populare biblioteci de învățare automată. Kubernetes este o platformă de orchestrare pentru gestionarea aplicațiilor containerizate. OpenShift este o platformă de dezvoltare a aplicațiilor în cloud care utilizează containere Docker, orchestrate și gestionate de Kubernetes, pe o bază Red Hat Enterprise Linux. Acest curs de formare live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează inginerilor care doresc să implementeze sarcini de lucru de învățare automată într-un OpenShift cloud on-premise sau hibrid.
  La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să: Să instaleze și să configureze Kubernetes și Kubeflow pe un cluster OpenShift. Utilizați OpenShift pentru a simplifica munca de inițializare a unui cluster Kubernetes. Să creeze și să implementeze un pipeline Kubernetes pentru automatizarea și gestionarea modelelor ML în producție. Antrenați și implementați TensorFlow modele ML pe mai multe GPU și mașini care rulează în paralel. Apelați servicii de cloud public (de exemplu, servicii AWS) din cadrul OpenShift pentru a extinde o aplicație ML.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
35 hours
OpenShift este o platformă de aplicații container pentru implementarea Docker și Kubernetes în cadrul companiei Este menținută de Red Hat În acest training instruit, participanții vor învăța cum să instaleze, să configureze și să gestioneze OpenShift Platform Container Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Crearea, configurarea, gestionarea și depanarea clusterelor OpenShift Secure OpenShift Platform Container Monitorizați și colectați valori Gestionați spațiul de stocare Depuneți rapid aplicațiile la pornire, în cloud-ul public sau pe un nor găzduit Public Administratorii de sistem Arhitecti Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
35 hours
OpenShift Container Platform este o platformă de aplicații container pentru implementarea Docker și Kubernetes în cadrul companiei Este menținută de Red Hat În acest training instruit, participanții vor învăța cum să creeze, actualizeze și să mențină aplicații utilizând OpenShift Container Platform Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Automatizați o parte a conductei de livrare a software-ului Implementați articole de utilizator pentru o aplicație Java EE existentă Implementați o aplicație într-o instanță OpenShift Aplicați principiile Filozofiei DevOps și permiteți livrarea continuă a unei aplicații Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Jenkins este un server de automatizare cu surse deschise pentru integrare continuă și livrare continuă (CI/CD). OpenShift este o platformă de containerizare pentru gestionarea infrastructurii pe cloud sau on-premise. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată inginerilor DevOps care doresc să utilizeze OpenShift și Jenkins pentru a construi, a deplasa și a gestiona aplicații bazate pe container. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Se construieşte un pârghie în pârghie. Automatizarea managementului ciclului de viață pentru aplicații containerizate și infrastructuri de cluster. Organizați desfășurarea tuburilor CI/CD.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana OpenShift Cursuri, Seara OpenShift Training, OpenShift Camp, OpenShift Cu instructor, Sfarsit de saptamana OpenShift Training, Seara OpenShift Cursuri, OpenShift Coaching, OpenShift Instructor, OpenShift Trainer, OpenShift Cursuri, OpenShift Clase, OpenShift Pe pagina, OpenShift curs privat, OpenShift one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions