Cursuri P4

Cursuri P4

Online sau la fața locului, cursurile de formare live P4 conduse de instructor demonstrează, prin practică interactivă, cum să configurați, să executați și să gestionați resursele programabile de rețea folosind P4. Instruirea P4 este disponibilă ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg din Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

P4 Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
P4 este un limbaj de programare open source care oferă o soluție de top-down pentru operațiunile de rețea. P4 permite utilizatorilor să spună dispozitivelor planului de date cum să proceseze pachete pentru gestionarea convenabilă a sistemelor de rețea. Această formare directă (online sau on-site) este destinată inginerilor de rețea și dezvoltatorilor care doresc să configureze, să execute și să gestioneze resurse de rețea programabile folosind P4. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Învățați fundamentele limbii P4 Dispozitivele de programare a reţelei. Instalarea unui server pentru managementul traficului. Compilați și executați un program P4 pentru a controla aplicațiile de avion. Gestionați congestia rețelei folosind metode de monitorizare și de debugare.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana P4 Cursuri, Seara P4 Training, P4 Camp, P4 Cu instructor, Sfarsit de saptamana P4 Training, Seara P4 Cursuri, P4 Coaching, P4 Instructor, P4 Trainer, P4 Cursuri, P4 Clase, P4 Pe pagina, P4 curs privat, P4 one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions