Cursuri Software-Defined Networking (SDN)

Cursuri Software-Defined Networking (SDN)

Cursurile de formare online sau la fața locului, conduse de un instructor, în direct de rețea definită de software (SDN) demonstrează, prin practică interactivă, cum să instalezi, să configurezi și să gestionezi controlere, aplicații și dispozitive de rețea sub un SDN. Instruirea Software-Defined Networking (SDN) este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Software-Defined Networking (SDN) Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Scopul acestui curs este dublu - dobândi cunoștințe solide despre OpenStack arhitectura și dobândi abilități profunde de rezolvare a problemelor. În secțiunea de arhitectură veți învăța cum să proiectați hardware-ul pentru cloudul public și privat, să pregătiți un plan de control de înaltă disponibilitate, să alegeți dimensiunea potrivită a gusturilor și să depășiți în siguranță resursele cloud, printre altele. Obținerea cunoștințelor despre internalele Neutronului (Networking Serviciul) este o altă parte esențială a arhitecturii OpenStack. Apoi participantul va fi introdus în metodele de rezolvare a problemelor în OpenStack cluster, începând de la sfaturi generale, prin rezolvarea problemelor de rețea până la caveaturile serviciilor principale OpenStack. Aproximativ 75% din curs cuprinde ateliere practice în mediul de formare reală OpenStack.
28 hours
Cursul este o formare cuprinzătoare pe OpenStack. Începe cu introducerea sistemului, apoi prin ateliere practice oferă cunoștințe practice cu privire la gestionarea cloudurilor private bazate pe OpenStack, în cele din urmă rezolvarea problemelor și subiectele arhitecturale avansate sunt prezente. Obiectivul acestui curs este de a se familiariza cu OpenStack ecosistem, precum și de a oferi un fundal puternic pentru extinderea și rafinarea OpenStack nori. Cursul cuprinde toate subiectele necesare pentru finalizarea examenului Certificat OpenStack Administrator. 75% din curs se bazează pe ateliere practice în mediul de formare reală.
35 hours
Cursul este o pregătire cuprinzătoare pe OpenStack, versiunea extinsă a cursului OpenStack Bootcamp include excerzii suplimentare, rezolvarea problemelor și sarcinile de examinare a eșantionelor. Conținutul extins este înălțat în curent în curent. Aceasta începe cu introducerea la sistem, apoi prin ateliere hands-on oferă cunoștințe practice despre gestionarea cloud-urilor private bazate pe OpenStack, în cele din urmă rezolvarea problemelor și subiectele arhitecturale avansate sunt prezente. Obiectivul acestui curs este de a se familiariza cu OpenStack ecosistem, precum și de a oferi un fundal puternic pentru extinderea și rafinarea OpenStack nori. Cursul cuprinde toate subiectele necesare pentru finalizarea examenului Certificat OpenStack Administrator. 75% din curs se bazează pe ateliere practice în mediul de formare reală. După curs, participanții primesc toate materialele și mediul de formare pentru auto-studiu și caracteristici / rezolvarea problemelor.
21 hours
Cursul este un antrenament profund pe OpenStack networking. Începe cu introducerea în OpenStack și arhitectura acesteia, apoi clarifică proiectele de bază OpenStack precum serviciul de identitate (Keystone), serviciul de imagine (Glance), serviciul de calcul (Nova), stocarea bloc (Cinder) pentru a descrie împrejurimile. a rețelelor din OpenStack și se concentrează în principal pe proiectul Networking (Neutron). Infrastructura rețelei virtuale este descrisă și bazată pe proiectul Open Virtual Network, Open vSwitch și OpenFlow. Scopul cursului este de a înțelege operațiunile și arhitectura de bază ale OpenStack, precum și de a familiariza participanții cu diverse tehnologii de rețea din spatele OpenStack, extinzând informații despre OVN și fluxurile subiacente, resurse și instrumente.Opțiuni de personalizareTraining-ul poate fi contractat pe 2 zile, concentrându-se pe aspectele de bază relevante pentru client. Instruirea poate fi extinsă și în ceea ce privește subiectele administrative, de proiectare, de rețea și/sau de depanare privind implementările OpenStack. Este posibil să descriem alte soluții SDN de bază, cum ar fi Linux Bridge sau OvS.
14 hours
Linux este un sistem de operare esențial pentru SDN (software-defined networking) instrumente. Instalarea serviciilor de rețea permite funcții precum întreținerea automată a rețelei, configurarea și testarea serverelor și multe altele. Această formare directă (online sau on-site) este destinată inginerilor de rețea care doresc să utilizeze Linux pentru ingineria de rețea. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalarea serviciilor Linux pentru rețea. Înlocuiți switch-urile cu Linux switch-uri. Utilizați comenzi Linux pentru a gestiona procesele. Configurați un SDN pentru a automatiza întreținerea rețelei.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
28 hours
ONAP (Open Networking Automation Platform) este o platformă open source pentru orchestrarea și automatizarea elementelor de rețea fizică și virtuală. ONAP originar din OpenECOMP și Open-Orchestrator (Open-O) și este administrat de The Linux Foundation. În cadrul acestui training, instruit în direct (la fața locului sau la distanță), participanții vor învăța cum să folosească ONAP pentru a automatiza serviciile de rețea. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Înțelegeți, instalați și configurați diversele componente din ecosistemul ONAP
 • Efectuați orchestrarea și automatizarea bazată pe politică în timp real și automatizarea funcțiilor de rețea fizică și virtuală
 • Proiectează, creează, orchestrează și monitorizează VNF-uri, SDN-uri și alte servicii de rețea
 • Gestionează eficient întreg ciclul de viață al rețelei utilizând o abordare bazată pe software
 • Dezvoltați, implementați și scalați o rețea utilizând cele mai noi tehnologii și practici open source
Public
 • Ingineri IT
 • Ingineri de rețea
 • Dezvoltatori
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive
 • O mulțime de exerciții și practică
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Acest training se bazează pe cea mai recentă versiune a ONAP
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
 • Pentru a afla mai multe despre ONAP , accesați: https://www.onap.org/
21 hours
Platforma de automatizare a rețelelor deschise (Open Network Automation Platform) este o soluție software cu sursă deschisă care automatizează componentele de rețea pentru diferite servicii de date mari. ONAP este alcătuit din subsistemele, cum ar fi designul și cadrele de funcționare, care deschid oportunități de virtualizare pentru industria telecomunicațiilor. Cu caracteristicile ONAP's, utilizatorii pot realiza eficient diferite niveluri de maturitate tehnologică în timp ce implementă îmbunătățiri de sistem. Această formare directă (online sau on-site) este orientată către inginerii de telecomunicații, dezvoltatorii și personalul IT care doresc să utilizeze ONAP și să optimizeze funcțiile rețelei de telecomunicații. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați Open Network Automation Platform și configurați cadrele necesare. Înțelegeți componentele și conceptele fundamentale ale mediului ONAP. Construiți și automatizați funcțiile de rețea fizică și virtuală de telecomunicații. Gestionarea și optimizarea ciclurilor de viață ale sistemelor și operațiunilor efectuate prin ONAP. Ridicați caracteristicile ONAP și depășiți provocările pentru aplicațiile de telecomunicații.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
28 hours
Software-Defined Networking (SDN) este o abordare bazată pe software pentru rețea care utilizează metode programatice pentru a gestiona, controla și optimiza resursele de rețea într-un sistem centralizat. Această formare directă (online sau on-site) este destinată administratorilor de sisteme, inginerilor de rețea și dezvoltatorilor care doresc să instaleze, să configureze și să gestioneze controlere, aplicații și dispozitive de rețea în cadrul unui SDN. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Crearea unei rețele virtuale. Creați aplicații Utilizați controleri pentru a opera o rețea definită prin software.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Cursul oferă cunoștințe practice cu privire la OpenStack și securitatea cloud privat. Se începe cu introducerea sistemului, apoi participanții obțin cunoștințe practice cu privire la securitatea în cloud-urile private și securizarea OpenStack a instalării.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Software-Defined Networking (SDN) Cursuri, Seara Software-Defined Networking (SDN) Training, Software-Defined Networking (SDN) Camp, Software-Defined Networking (SDN) Cu instructor, Sfarsit de saptamana Software-Defined Networking (SDN) Training, Seara Software-Defined Networking (SDN) Cursuri, Software-Defined Networking (SDN) Coaching, Software-Defined Networking (SDN) Instructor, Software-Defined Networking (SDN) Trainer, Software-Defined Networking (SDN) Cursuri, Software-Defined Networking (SDN) Clase, Software-Defined Networking (SDN) Pe pagina, Software-Defined Networking (SDN) curs privat, Software-Defined Networking (SDN) one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions