Cursuri Redash

Cursuri Redash

Cursurile de formare Redash live, online sau la fața locului, demonstrează prin exersare interactivă cum să utilizați Redash pentru a rula interogări bazate pe SQL și pentru a vizualiza date din mai multe surse. Antrenamentul Redash este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Redash Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Redash este un instrument de inteligență de afaceri cu sursă deschisă pentru a crea vizualizări de date și dashboards interactive. Acesta utilizează SQL pentru a căuta și extrage date din diferite surse de bază, cum ar fi Postgres, MySQL, MongoDB, Presto, Snowflake, etc. Această formare directă (online sau on-site) este orientată către oamenii de știință și dezvoltatorii de date care doresc să utilizeze Redash pentru a efectua interogări bazate pe SQL și pentru a vizualiza datele din mai multe surse. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și instalați Redash pentru a începe crearea de vizualizări de date și dashboards. Se conectează Redash la diferite surse de date, cum ar fi Postgres, MongoDB, Databricks, etc. Aflați cum să căutați și să combinați date complexe din mai multe surse de baze de date. Scrieți și executați SQL întrebări și creați vizualizări de date colaborative și dashboards. Utilizați punctele de finisare ale API pentru a permite integrarea cu alte aplicații web.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Redash Cursuri, Seara Redash Training, Redash Camp, Redash Cu instructor, Sfarsit de saptamana Redash Training, Seara Redash Cursuri, Redash Coaching, Redash Instructor, Redash Trainer, Redash Cursuri, Redash Clase, Redash Pe pagina, Redash curs privat, Redash one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions