Cursuri Requirements Engineering

Cursuri Requirements Engineering

Cursurile de formare în direct, online sau la fața locului, conduse de instructor, demonstrează, prin discuții interactive și practică practică, cum să definești, să documentezi și să menții cerințele în procesul de proiectare inginerească. Cerințe Pregătirea de inginerie este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Requirements Engineering Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Dezvoltarea bazată pe modele (MBD) este o metodologie de dezvoltare a software-ului care permite dezvoltarea mai rapidă și mai costefică a sistemelor dinamice, cum ar fi sistemele de control, prelucrarea semnalelor și sistemele de comunicații Se bazează mai degrabă pe modele de modelare grafică decât pe programe tradiționale bazate pe text În acest curs instruit, participanții vor învăța cum să aplice metodologiile MBD pentru a reduce costurile de dezvoltare și pentru a accelera timpul până la comercializarea produselor software încorporate Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea Selectați și utilizați instrumentele potrivite pentru implementarea MBD Folosiți MBD pentru a realiza o dezvoltare rapidă în stadiile incipiente ale proiectului lor software încorporat Scurtați lansarea software-ului încorporat pe piață Public Tehnici de ingineri încorporați Dezvoltatori și programatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Requirements Analysis, cunoscut și sub numele de Requirements Engineering, este procesul de identificare a așteptărilor utilizatorilor pentru un produs sau proiect nou sau modificat. Această formare directă (online sau on-site) este destinată persoanelor care doresc să înțeleagă analiza cerințelor și să efectueze analiza cerințelor în mod eficient și precis, folosind tehnici de analiză pentru proiectele lor. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  identificarea diferitelor tipuri de cerințe. înțelegerea conceptelor generale și a activităților în cadrul analizei cerințelor. să fie familiarizat cu metodologia de analiză a cerințelor. utilizarea diferitelor tehnici de analiză a cerințelor în avantajul lor. cerințele structurale pentru a comunica eficient cu arhitecții și dezvoltatorii printr-un proces de colectare iterativă a cerințelor.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
63 hours
Acest curs demonstrează prin practica practică fundamentele și aplicațiile ingineriei software, cerințele de inginerie și testare.
7 hours
Scopul instruirii Completați cunoștințele de inginerie a cerințelor, de exemplu dobândite în cadrul cursului "Fundamentele ingineriei și analizei cerințelor", sau în alt mod, cu abilități de a trece cu succes examenul pentru certificatul de bază IREB CPRE (IREB CPRE FL). Promovarea examenului necesită abordarea întrebărilor formulate în mod specific ale examenului de testare. Grupul țintă Persoanele care doresc să-și confirme experiența și cunoștințele în domeniul ingineriei cerințelor prin promovarea examenului pentru certificatul IREB CPRE FL.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Requirements Engineering Cursuri, Seara Requirements Engineering Training, Requirements Engineering Camp, Requirements Engineering Cu instructor, Sfarsit de saptamana Requirements Engineering Training, Seara Requirements Engineering Cursuri, Requirements Engineering Coaching, Requirements Engineering Instructor, Requirements Engineering Trainer, Requirements Engineering Cursuri, Requirements Engineering Clase, Requirements Engineering Pe pagina, Requirements Engineering curs privat, Requirements Engineering one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions