Cursuri Scrum.org

Cursuri Scrum.org

Scrum.org oferă instruire de cea mai înaltă calitate, inclusiv cele mai avansate materiale de instruire și Professional Scrum Trainers™ (PST) certificate pentru a o furniza. Curriculum-ul și cursurile sunt extrem de ajustate și standardizate. Materialele de instruire sunt create și întreținute de către fondatorul Scrum.org și co-creatorul Scrum, Ken Schwaber, împreună cu comunitatea PST, ajutând să ne asigurăm că sunt mereu în ton cu ceea ce se întâmplă în organizații și sunt la zi cu cele mai recente practici. Cursurile sunt oferite în întreaga lume. Formatorii își aduc propriul stil și experiență la cursuri, dar toți formatorii folosesc aceleași materiale din întreaga lume, astfel încât studenții să învețe din același conținut, indiferent de locul în care este predat cursul și cine îl predă.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Scrum.org Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Certificarea Professional Scrum Developer™ (PSD) este o denumire oferită de Scrum.org care se adresează dezvoltatorilor care folosesc Scrum ca și cadru de lucru în dezvoltarea de produse software de înaltă calitate. Acest curs de formare live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează dezvoltatorilor de nivel expert care doresc să își demonstreze cunoștințele și abilitățile de aplicare a Scrum la proiectele de dezvoltare software. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Să dobândească o înțelegere solidă a cadrului Scrum, a valorilor și principiilor sale. Învățați cum să integrați practicile DevOps cu Scrum pentru a sprijini integrarea continuă, livrarea continuă și automatizarea. Aplicați principiile și practicile Scrum în scenarii reale de dezvoltare software și studii de caz. Pregătiți-vă pentru certificarea Professional Scrum Developer™ Professional Developer™.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Cursul de formare Professional Scrum Product Owner II (PSPO II) este conceput pentru proprietarii de produs cu experiență și pentru profesioniștii care doresc să își îmbunătățească abilitățile și înțelegerea rolului de proprietar de produs în cadrul Scrum. Acest curs de formare live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează proprietarilor de produse care doresc să dobândească cunoștințe despre tehnicile avansate pentru o proprietate de succes a produselor în medii dinamice și provocatoare ca Professional Scrum Product Owner II (PSPO II). La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegerea strategiilor avansate pentru maximizarea valorii oferite de produs și stabilirea eficientă a priorităților în situații complexe. Aplicați tehnici rafinate de gestionare a backlog-ului pentru a vă asigura că echipa lucrează la cele mai valoroase elemente și colaborați cu părțile interesate pentru a rafina și diviza poveștile utilizatorilor. Să se angajeze cu diverse părți interesate, să le gestioneze așteptările și să includă în mod eficient feedback-ul acestora în procesul de dezvoltare a produsului. Obțineți informații despre extinderea Scrum, gestionarea mai multor Backlog-uri de produse și coordonarea eforturilor în medii mai mari de dezvoltare a produselor.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Trainingul vă permite să vă dezvoltați competențele, să învățați cunoștințe avansate, tehnici, instrumente și practici în domeniul conducerii proiectelor bazate pe "Scrum cadru" din perspectiva unui Scrum Master - un lider responsabil pentru înțelegerea și aplicarea Scrum eficienței. Formarea este o continuare firească a parcursului de dezvoltare pentru Scrum Maeștri. Formarea este dedicată maeștrilor Scrum care sunt interesați să dezvolte în continuare, să implementeze și să îmbunătățească eficiența Scrum în cadrul organizației. Formarea constă într-o parte substanțială, ateliere de lucru, exemple practice. În cadrul cursului, participanții sunt pregătiți pentru certificare - Scrum Master nivel II printr-un examen de testare și au posibilitatea de a susține examenul de certificare.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Scrum.org Cursuri, Seara Scrum.org Training, Scrum.org Camp, Scrum.org Cu instructor, Sfarsit de saptamana Scrum.org Training, Seara Scrum.org Cursuri, Scrum.org Coaching, Scrum.org Instructor, Scrum.org Trainer, Scrum.org Cursuri, Scrum.org Clase, Scrum.org Pe pagina, Scrum.org curs privat, Scrum.org one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions