Cursuri Scrum.org

Cursuri Scrum.org

Local instructor-led live Scrum.org training courses in Moldova.

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Scrum.org Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Cursul profesional al două zi Scrum Master II (PSM II) este o clase avansată pentru a sprijin Scrum Masters în dezvoltarea lor profesională. Diferență a cursul profesional (PSM) care se concentra pe cum să folosească Scrum, cadrul Scrum și rolul Scrum Masterului, PSM II este un curs avans care ajută studenţilor să înţeleg pozițiile care caracterizezeze un Master și servitor eficient. Clasa îndepărta în mod Scrum Masters servi Echipa Scrum, Proprietară de produs şi organizaţia. Studenţii vor învăţa despre domeniile importante pentru creşterea ca un master de succes Scrum, cum ar fi cum principiile și valorile Scrum de ajutor gând Scrum Masters în deciziile lor și cum Scrum Masterul poate ajuta să schimbă mediul echipelor Scrum, crearea condițiilor pentru a prosfăcute agricultății. Studenţii vor explora de asemenea practicile şi abilitățile legate care le va permite să aveţi tipurile corespunzătoare de conversații și cum să le aplică să devin mai bine Scrum Masters. În toată clasa, PST-ul va oferi poveste, exerciți, technice de facilitare (de exemplu “Structurile bibliotece ”), resurse și mai multe.Studenturile sunt dezastate să gândesc în cadrul Scrum, principiile și valorele subjacente și cum ajutăm să guideze Scrum Masters în deciziile pe care sunt. De asemenea, studenţii vor explora ce practici, instrumente, abilități și posiţii face un master eficient Scrum.
  Înţeleg ce poate face Scrum Masterul pentru sprijinul Echipelor de Dezvoltare și proprietatelor de produse pentru a deveni mai eficiente. Explorarea cum să ajute să schimbăm mediul, facendo-o mai profit pentru Scrum Echipele să fie succes cu mai mare agilitate. Oferă suplimentare și technice pentru Scrum Masterul să lucreze cu restul organizației în sprijinul echipelor lor Scrum.
Formatul cursului
  Lecţia interactivă şi discuţia. Multe exerciţii şi practica. Implementarea mâinilor într-un mediu de live-lab.
Evaluările de certificareToate partenerile completarea cursul profesional  Scrum Master II va primi o parolă   pentru a încerca  Profesional Scrum Master II (PSM II)  nbsp;evaluare. PSM II  classe participante care încerca evaluarea PSM II în interior de 14 zile după primirea acestei parole gratuite și nu vor fi concedită cel puțin 85% o două încercare la nici o costă suplimentară.  Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicit o formare personalizată pentru acest curs, vă rog să ne contactăm pentru a arranja.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Scrum.org Cursuri, Seara Scrum.org Training, Scrum.org Camp, Scrum.org Cu instructor, Sfarsit de saptamana Scrum.org Training, Seara Scrum.org Cursuri, Scrum.org Coaching, Scrum.org Instructor, Scrum.org Trainer, Scrum.org Cursuri, Scrum.org Clase, Scrum.org Pe pagina, Scrum.org curs privat, Scrum.org one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions