Cursuri Smart Robots

Cursuri Smart Robots

Online sau la fața locului, cursurile de formare în direct conduse de instructori Smart Robots demonstrează prin exersare practică diferitele tehnologii, cadre și tehnici de programare a diferitelor tipuri de roboți inteligenti mecanici. Apoi participanții vor aplica aceste cunoștințe pentru a-și finaliza propriile proiecte Smart Robot. Antrenamentul Smart Robots este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg din Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Smart Robots Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Serviciul Azure Bot combină puterea funcțiilor Microsoft Bot Framework și Azure pentru a permite dezvoltarea rapidă a robotilor inteligenți. În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța cum să creeze cu ușurință un bot inteligent folosind Microsoft Azure Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Aflați elementele fundamentale ale roboților inteligenți
 • Aflați cum puteți crea bots inteligenți utilizând aplicații cloud
 • Înțelegeți cum să utilizați Microsoft Bot Framework, SDK Bot Builder și Serviciul Azure Bot
 • Înțelegeți cum puteți proiecta roboți folosind modele de bot
 • Dezvoltați primul bot inteligent folosind Microsoft Azure
Public
 • Dezvoltatori
 • hobbyists
 • Ingineri
 • Profesioniști IT
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
Un bot sau chatbot este ca un asistent de calculator care este folosit pentru a automatiza interacțiunile utilizatorilor pe diferite platforme de mesagerie și pentru a face lucrurile mai repede fără a fi nevoie ca utilizatorii să vorbească cu un alt om În acest training instruit, participanții vor învăța cum să începeți să dezvoltați un bot în timp ce aceștia parcurg procesul de creare a modelelor de chat-uri cu ajutorul instrumentelor și cadrelor de dezvoltare bot Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți diferitele utilizări și aplicații ale roboților Înțelegeți procesul complet în dezvoltarea boturilor Explorați diferitele instrumente și platforme folosite în construirea de roboți Construiți un test de chat pentru Facebook Messenger Construiți un test de tip chat folosind Microsoft Bot Framework Public Dezvoltatorii interesați în crearea propriului bot Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Mechatronica (inginerie mechatronică) este o combinație de mecanică, electronică și informatică. Această instruire desfășurată de instructor (live sau la distanță) este destinată inginerilor care doresc să învețe despre aplicabilitatea inteligenței artificiale în sistemele mecatronice. Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea:
 • Obțineți o imagine de ansamblu a inteligenței artificiale, a învățării mașinilor și a inteligenței computaționale.
 • Înțelegeți conceptele rețelelor neuronale și diferitele metode de învățare.
 • Alegeți inteligent abordările inteligente în mod eficient pentru problemele din viața reală.
 • Implementarea aplicațiilor AI în ingineria mecatronică.
Formatul cursului
 • Prelegere interactivă și discuții.
 • Multe exerciții și practici.
 • Implementarea manuală într-un mediu live-lab.
Opțiunile de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
84 hours
Un robot inteligent este un sistem de inteligență artificială (AI), care poate învăța din mediul său și din experiența sa și se bazează pe capacitățile sale bazate pe acele cunoștințe Roboții inteligenți pot colabora cu oamenii, lucrand alături de ei și învățând din comportamentul lor În plus, au capacitatea de a lucra nu numai manual, ci și de sarcini cognitive În plus față de roboții fizici, Smart Robots poate fi, de asemenea, bazat exclusiv pe software, fiind rezident într-un calculator ca o aplicație software fără părți în mișcare sau interacțiune fizică cu lumea În acest training instruit, participanții vor învăța diferitele tehnologii, cadre și tehnici de programare a diferitelor tipuri de Roboți inteligenți mecanici, apoi vor aplica aceste cunoștințe pentru a-și finaliza propriile proiecte Robot Smart Cursul este împărțit în 4 secțiuni, fiecare alcătuit din trei zile de cursuri, discuții și dezvoltarea robotului manual într-un mediu de laborator viu Fiecare secțiune se va încheia cu un proiect practic, care va permite participanților să practice și să-și demonstreze cunoștințele dobândite Hardware-ul țintă pentru acest curs va fi simulat în 3D prin intermediul software-ului de simulare Sistemul ROS (Sistem de operare Robot), C ++ și Python, va fi utilizat pentru programarea roboților Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți conceptele-cheie utilizate în tehnologiile robotizate Înțelegerea și gestionarea interacțiunii dintre software și hardware într-un sistem robotizat Înțelegerea și implementarea componentelor software care stau la baza robotului inteligent Construiți și utilizați un Robot inteligent mecanic simulat care vă poate vedea, sensa, procesa, înțelege, naviga și interacționa cu oamenii prin voce Extindeți capacitatea Smart Robot de a efectua sarcini complexe prin Deep Learning Testați și depanați un robot inteligent în scenarii realiste Public Dezvoltatori Ingineri Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a particulariza orice parte a acestui curs (limba de programare, modelul robot etc), vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Smart Robots Cursuri, Seara Smart Robots Training, Smart Robots Camp, Smart Robots Cu instructor, Sfarsit de saptamana Smart Robots Training, Seara Smart Robots Cursuri, Smart Robots Coaching, Smart Robots Instructor, Smart Robots Trainer, Smart Robots Cursuri, Smart Robots Clase, Smart Robots Pe pagina, Smart Robots curs privat, Smart Robots one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions