Cursuri Software Architecture

Cursuri Software Architecture

Local instructor-led live Software Architecture training courses in Moldova.

Software Architecture Subcategories

Software Architecture Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
42 hours
În această formare directă de instructor, participanții vor învăța conceptele fundamentale și avansate ale arhitecturii și proiectării software, pe măsură ce trec printr-o serie de exerciții și discuții de laborator live. Audienţă
  Profesioniști software Designer software Dezvoltatori
Formatul cursului
  Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele
Notă
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
7 hours
Arhitectura software-ului este planificarea si definirea aspectelor si deciziilor importante pentru dezvoltarea software-ului. Arhitectura implică planificarea pentru organizare, considerații, comunicare și managementul sistemelor. Această formare directă (online sau on-site) este destinată inginerilor software și dezvoltatorilor care doresc să planifice, să proiecteze, să ghideze și să gestioneze dezvoltarea software-ului folosind metode de arhitectură. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți importanța arhitecturii în dezvoltarea software-ului.  Evaluarea modului în care dezvoltatorii pot folosi metodele de arhitectură în dezvoltare. Învățați procesul de arhitectură pentru a gestiona și evalua procese. Aplicații complexe de structură folosind o abordare arhitecturală. Crearea unei structuri de luare a deciziilor pentru a aborda problemele și pentru a defini responsabilitățile în echipele de dezvoltare. Prinde proprietarul deciziilor tehnice cu încredere. Vizualizați arhitecturile folosind modele și diagrame. Înțelege standardele și riscurile pentru a construi arhitecturi agile și recuperabile.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Un tur al tuturor tehnologiilor disponibile pentru dezvoltarea mobilă, ca dezvoltare nativă, dezvoltare hibridă și dezvoltare încrucișată nativă. O introducere la subiectele legate de dezvoltarea de aplicații mobile ca baza de date NoSql, Cloud Computing , Rețele sociale și multe altele. O necesitate pentru fiecare arhitect software și dezvoltator senior implicat în dezvoltarea aplicațiilor mobile. Public:
 • Dezvoltatori de software, Arhitecți software
21 hours
Dezvoltarea cerințelor sociologice este o nouă aplicare a disciplinei pionieră a sociologiei arhitecturii software.În plus față de dezvoltarea cerințelor tehnice și operaționale, arhitecții software sunt învățați să dezvolte cerințe sociologice care vizează optimizarea. Participanții sunt tratați ca grupuri sociale cu cerințe sociologice și active și/sau obligații sociale. Această formare directă, condusă de instructori (on-site sau la distanță) se adresează arhitecților de software și managementului lor care doresc să utilizeze cerințele sociologice pentru a optimiza dezvoltarea software-ului, pentru a crește activele sociale și pentru a reduce responsabilitățile sociale. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Învățați metodologia de dezvoltare socială pas cu pas. adoptă o abordare clară a procesului de dezvoltare. Definirea grupurilor interesate ca grupuri sociale. Crearea unui model sociologic. Definiți cerințele sociologice, activele și responsabilitățile. Achiziționarea și personalizarea instrumentelor de dezvoltare socială.  Aplicarea tehnicilor de dezvoltare socială. 
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu de dezvoltare live.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați.
21 hours
Cu apariția unor sisteme distribuite foarte complexe, complexitatea unui singur sistem s-a mutat la complexitatea arhitecturii grupului de sisteme. Acest curs acoperă relația dintre Software Architecture și Tehnică Enterprise Architecture. Aceste două domenii sunt interconectate într-un mod care în prezent nu este bine descris. De exemplu, împărțirea unui sistem monolitic complex în două sisteme care comunică prin intermediul serviciilor web va declanșa schimbări semnificative în ambele sisteme noi și în arhitectura dintre ele. Acest curs va acoperi tranzacțiile, în prezent modele și soluții comune pentru gestionarea sistemelor complexe și a comunicării în interiorul și între ele.
14 hours
CMake este un instrument de sursă deschisă pentru gestionarea ciclului de viață de dezvoltare a software-ului printr-o metodă independentă de compiler. Folosind CMake, utilizatorii pot crea mai multe ediții din același cod de sursă fără a afecta codul de sursă. Această formare directă (online sau on-site) este destinată inginerilor software care doresc să utilizeze CMake pentru a automatiza procesul de construcție într-un mediu cross-platform. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Construiți, testați și colectați software-ul cu CMake. Controlul procesului de compilare a software-ului. Utilizați CMake în combinație cu un mediu nativ de construcție. abordarea problemelor comune ale sistemului de construcţii.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Software Architecture Cursuri, Seara Software Architecture Training, Software Architecture Camp, Software Architecture Cu instructor, Sfarsit de saptamana Software Architecture Training, Seara Software Architecture Cursuri, Software Architecture Coaching, Software Architecture Instructor, Software Architecture Trainer, Software Architecture Cursuri, Software Architecture Clase, Software Architecture Pe pagina, Software Architecture curs privat, Software Architecture one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions