Cursuri Vivado

Cursuri Vivado

Cursurile de formare Vivado, online sau la fața locului, conduse de instructor, demonstrează, prin practică interactivă, cum să analizezi sistemele HDL și să dezvolte sisteme de sinteză la nivel înalt cu Vivado. Antrenamentul Vivado este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Vivado Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Vivado este o platformă de software pentru analizarea sistemelor HDL și dezvoltarea sistemelor de sintetizare la nivel înalt. Vivado oferă utilizatorilor capacitatea de a construi sisteme încorporate pentru diferite cazuri de utilizare, cum ar fi industria medicală, industria autovehiculelor și multe altele. Această formare directă (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor FPGA care doresc să utilizeze Vivado pentru proiectarea, debugarea și implementarea soluțiilor hardware. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Dezvoltarea sistemelor HDL cu codul C și Vivado instrumente. Generarea și implementarea procesorilor soft în Vivado. Testarea și simularea codului C folosind Vivado.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Vivado Cursuri, Seara Vivado Training, Vivado Camp, Vivado Cu instructor, Sfarsit de saptamana Vivado Training, Seara Vivado Cursuri, Vivado Coaching, Vivado Instructor, Vivado Trainer, Vivado Cursuri, Vivado Clase, Vivado Pe pagina, Vivado curs privat, Vivado one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions