Cursuri Embedded Systems

Cursuri Embedded Systems

Local instructor-led live Embedded Systems training courses in Moldova.

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Embedded Systems Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Un procesor ARM este unul dintr-o familie de CPU care se bazează pe arhitectura RISC (redusă a setului de instrucțiuni), dezvoltată de Advanced RISC Machines (ARM).
21 hours
Berkeley DB (BDB) este o bibliotecă software destinată furnizării unei baze de date încorporate de înaltă performanță pentru datele cheie / valoare. Berkeley DB este scris în C cu legături API pentru C++ , C# , Java , Perl , PHP , Python , Ruby , Smalltalk, Tcl și multe alte limbaje de programare. Berkeley DB nu este o bază de date relațională. Acest curs va introduce arhitectura și capabilitățile Berkeley DB și va parcurge participanții prin dezvoltarea propriei aplicații de probă folosind Berkeley DB . Public
 • Dezvoltatori de aplicații
 • Ingineri software
 • Consultanți tehnici
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, discuția parțială, dezvoltarea și implementarea hands-on, teste pentru evaluarea înțelegerii
21 hours
Limbajul de programare C este poate cel mai popular limbaj de programare pentru programarea sistemelor încorporate.
21 hours
Este C++ potrivit pentru sisteme încorporate, cum ar fi microcontrolerele și sistemele de operare în timp real? Ar trebui folosită programarea orientată pe obiecte în microcontrolere? C++ prea îndepărtat de hardware pentru a fi eficient? Acest instruire în direct, dirijat de instructor, abordează aceste întrebări și demonstrează prin discuții și practici modul în care C++ poate fi utilizat pentru a dezvolta sisteme încorporate cu un cod care să fie precis, lizibil și eficient. Participanții au pus teoria în practică prin crearea unei aplicații încorporate în eșantion în C++ . Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Înțelegeți principiile modelării orientate pe obiecte, programării software încorporate și programării în timp real
 • Produceți cod pentru sisteme încorporate care este mic, rapid și sigur
 • Evitați codul de cod din șabloane, excepții și alte funcții de limbaj
 • Înțelegeți problemele legate de utilizarea C++ în sisteme critice pentru siguranță și în timp real
 • Debugează un program C++ pe un dispozitiv țintă
Public
 • Dezvoltatori
 • Designeri
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
Un curs de două zile constând din aproximativ 60% laboratoare practice concentrându - se pe Embedded Linux interne ale kernel - ului, arhitectura, dezvoltarea și investigarea modului de a scrie și de a integra mai multe tipuri de drivere de dispozitiv. Care ar trebui să participe? Ingineri interesați de dezvoltarea kernel-ului Linux pe sisteme încorporate și forme de plăci.
14 hours
Acest curs demonstrează prin practica practică fundamentele încorporate Computers.
21 hours
Acest antrenament intenționează să introducă C++ ca extensie comună a C atunci când aplicăm dezvoltarea de sistem încorporat orientat pe obiecte. Deoarece C++ conține C, această pregătire ne duce de la C la C++ într-un mod natural și privește sub capota modului în care este implementat C++ . Acest lucru este deosebit de valoros de înțeles atunci când se aplică C++ într-un mediu limitat de resurse încorporate. Standardul C++ a fost recent supus unei revizii majore, numit C++ 11, iar unul nou este în curs, C++ 14. Acest curs abordează subiecte aduse cu aceste revizii, care sunt deosebit de utile precum gestionarea memoriei de înaltă performanță, concurența utilizând a unui mediu multicore și bare-metal aproape de programarea hardware. SCOPUL / BENEFICII Obiectivul principal al acestei clase este să puteți utiliza C++ într-un mod „corect”.
 • Introduceți C++ ca o alternativă de limbaj orientată spre obiect într-un context de sistem încorporat
 • Afișați asemănările - și diferențele - cu limba C
 • Înțelegeți diferite strategii de gestionare a memoriei - în special semantica de mișcare introdusă cu C++ 11
 • Uitați-vă sub capotă și înțelegeți în ce moduri diferite variază C++ în codul mașinii
 • Utilizați șabloane pentru a realiza abstractizări de siguranță de tip ridicat pentru metale goale în apropierea programării hardware - I / O mapate cu memorie, precum și întreruperi - în special șabloanele variadice introduse cu C++ 11
 • Oferiți câteva modele de design utile aplicabile în special într-un context încorporat
 • Câteva exerciții pentru a exersa unele concepte
AUDIENCE / PARTICIPANȚI Acest training este destinat C++ - programatori care intenționează să înceapă să utilizeze C++ într-un context de sistem încorporat. CUNOAȘTEREA ANTERIORĂ Cursul necesită cunoștințe de bază în programarea C++ , corespunzătoare instruirilor noastre ” C++ - Nivel 1” și ” C++ Nivel 2 - Introducere C++ 11”. EXERCIȚII PRACTICE În timpul antrenamentului, veți exersa conceptele prezentate într-o serie de exerciții. Vom folosi mediul de dezvoltare integrată deschis și gratuit de la Eclipse
21 hours
Acest instruire în direct, dirijat de instructor, introduce arhitecturile de sistem, sistemele de operare, rețelele, stocarea și problemele criptografice care ar trebui luate în considerare la proiectarea sistemelor încorporate sigure. Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor avea o înțelegere solidă a principiilor, preocupărilor și tehnologiilor de securitate. Mai important, participanții vor fi dotați cu tehnicile necesare dezvoltării de software încorporat în condiții de siguranță. Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
140 hours
Un sistem încorporat este un sistem informatic cu o funcție dedicată într-un sistem mecanic sau electric mai mare, adesea cu constrângeri de calcul în timp real .
7 hours
FPGA (Field Programmable Gate Array) este un circuit integrat care poate fi personalizat după ce este produs. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată inginerilor care doresc să proiecteze sisteme integrate de înaltă performanță folosind FPGA. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați instrumentele software FPGA necesare pentru proiectarea și simularea unui sistem încorporat. Alegeți cea mai bună arhitectură FPGA pentru o aplicație. Dezvoltarea și îmbunătățirea diferitelor modele FPGA.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Dezvoltarea bazată pe modele (MBD) este o metodologie de dezvoltare a software-ului care permite dezvoltarea mai rapidă și mai costefică a sistemelor dinamice, cum ar fi sistemele de control, prelucrarea semnalelor și sistemele de comunicații Se bazează mai degrabă pe modele de modelare grafică decât pe programe tradiționale bazate pe text În acest curs instruit, participanții vor învăța cum să aplice metodologiile MBD pentru a reduce costurile de dezvoltare și pentru a accelera timpul până la comercializarea produselor software încorporate Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea Selectați și utilizați instrumentele potrivite pentru implementarea MBD Folosiți MBD pentru a realiza o dezvoltare rapidă în stadiile incipiente ale proiectului lor software încorporat Scurtați lansarea software-ului încorporat pe piață Public Tehnici de ingineri încorporați Dezvoltatori și programatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
7 hours
În acest curs, participanții vor învăța concepte C++ și abilități de programare.
21 hours
Proiectarea circuitelor PCB (circuit imprimat) se referă la procesul de proiectare, gravare și imprimare a circuitelor pe o dispunere a plăcilor de semnal. EAGLE este o aplicație desktop disponibilă liber pentru proiectarea PCB-urilor. În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța cum să folosească software-ul Eagle pentru a crea plăci de circuite PCB. Cursul începe prin examinarea unui set de scheme existente, apoi desenul unui circuit original în Eagle. Etapa de pregătire prin procesul de proiectare a plăcii de circuit și discută procesul de fabricație a plăcilor (cursul nu include fabricarea fizică a plăcilor). Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Creați o placă de circuit imprimat (PCB) din orice schematică
 • Creați scheme și proiectați placi de circuit folosind Eagle
 • Exportați fișierele standard ale industriei pentru construirea plăcii de circuit
Public
 • Ingineri
 • tehnicieni
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
notițe
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
21 hours
Proiectarea circuitelor PCB (circuit imprimat) se referă la procesul de proiectare, gravare și imprimare a circuitelor pe o dispunere a plăcilor de semnal. Altium Designer este o aplicație desktop disponibilă liber pentru proiectarea PCB-urilor. În cadrul acestui instruire, instruit în direct, participanții vor învăța cum să folosească software-ul Altium pentru a crea plăci de circuite PCB. Cursul începe prin examinarea unui set de scheme existente, apoi extragerea unui circuit original în Altium. Etapele de instruire prin procesul de proiectare și fabricare a plăcii de circuit. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Creați o placă de circuit imprimat (PCB) din orice schematică
 • Creați scheme și proiectați placi de circuit folosind Altium
 • Tipăriți și etichetați o placă de circuit fizică
 • Exportați fișierele standard ale industriei pentru a le trimite unui producător la scară largă
Public
 • Ingineri
 • tehnicieni
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
notițe
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
7 hours
Raspberry Pi este un computer mic, barebones, dezvoltat de The Raspberry Pi Foundation.
14 hours
Raspberry Pi este un calculator foarte mic, unic. În acest curs de instruire, participanții vor învăța cum să stabilească și să programeze Raspberry Pi pentru a servi ca un sistem interactiv și puternic încorporat. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Crearea unui mediu de dezvoltare integrat (IDE) pentru productivitatea maximă a dezvoltării Programul Raspberry Pi pentru a controla dispozitive cum ar fi senzorul de mișcare, alarmele, serverele web și imprimantele. Înțelege arhitectura Raspberry Pi's, inclusiv intrările și conectorii pentru dispozitivele add-on. Înțelegeți diferitele opțiuni în limbile de programare și în sistemele de operare Testare, debugare, și deplasare Raspberry Pi pentru a rezolva problemele lumii reale
Audienţă
  Dezvoltatori Tehnician hardware/software Persoane tehnice din toate industriile Hobiștii
Formatul cursului
  Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele
Notă
  Raspberry Pi susține diferite sisteme de operare și limbi de programare. Acest curs va folosi Raspbian bazat pe sistemul de operare și Python ca limbaj de programare. Pentru a solicita o setare specifică, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza. Participanții sunt responsabili pentru achiziționarea hardware-ului și a componentelor Raspberry Pi.
7 hours
Un sistem de operare în timp real (RTOS) este un sistem de operare (OS) conceput pentru a servi datele de procesare a aplicațiilor în timp real pe măsură ce acestea intră, de obicei, fără întârzieri.
35 hours
Course Objectives To provide an understanding of the essentials of embedded GNU/Linux, how the bits and pieces fit together. What components are needed to build an embedded GNU/Linux system, where to get them from and how to configure/build/install them? Where to get help from? What about those software licenses? Hands-on exercises provide you with the necessary practical experience to go ahead and develop your own embedded GNU/Linux systems after completing this training successfully. Description This five day training class uses hands-on exercises combined with instruction to illustrate the concepts of embedded GNU/Linux. It is designed to bring you quickly up to speed. The philosophy, concepts and commands necessary to make effective use of GNU/Linux are described through a combination of theory and on-the-job training. Don't reinvent the wheel, but learn from an experienced trainer and take home a working knowledge of GNU/Linux and the ability to use it effectively in your own embedded development project. Who should attend? Managers, project managers, software-, hardware-, development-, systems engineers, testers, administrators, technicians and other parties interested in the technology, who want to understand as quickly as possible how Embedded GNU/Linux works. You must use GNU/Linux or you have to luxury to decide whether it makes sense to use it or not. Maybe you already tried to use Embedded GNU/Linux, but are not quite sure that you did everything the right way. You currently use a different operating system and wand to figure out whether GNU/Linux might better and/or cheaper. Delivery Options All the training material is English, but the presentation of it can be in English or in German, as you wish, worldwide.
 • on-site - instructor driven
 • on-line - instructor driven
 • on-site/on-line combination - instructor driven
 
14 hours
Acesta este un curs de două zile care acoperă toate principiile de bază ale construirii sistemelor integrate linux, aproximativ 60% din timpul cursului este o practică practică de implementare pentru aplicațiile din lumea reală folosind aceleași standarde și instrumente utilizate în industrie
14 hours
Incorporat Linux, cu costurile sale scăzute, facilitatea personalizarei și compatibilitatea cu multe tipuri de microprocesori au devenit alegeria naturală pentru a pune o valoare a garanții de dispoziții, cum ar fi telefone inteligente, comprimate, cuturi de set-top și jucători MP3.În această instructoră, participanţii de formare în viaţă vor învăţa în mod de construire un sistem incorporat de la terenul sus. Din construirea unui kernel minimalist încât configurarea proceselor de bootup și inițializare, participanții vor învăţa instrumentele, technice și mensajele necesare pentru a desfășura un sistem integrat complet funcțional Linux.Pentru formarea distantă, QEMU va fi utilizată pentru a emula hardware. Alte platforme, inclusiv dispoziții de hardware reale, pot fi considerate pe un caz de caz.Formatul cursului
  Legislația partei, discuția partei, încântarea grea asupra punelor de punere în aplicare
35 hours
Descriere Această clasă de instruire de 5 zile folosește exerciții practice combinate cu instrucțiuni pentru a ilustra conceptele de intern kernel GNU / Linux și dezvoltarea driverului de dispozitiv. Este de dorit să vă aducă rapid la viteză. Descriem procesele, conceptele și comenzile necesare pentru a scrie driverele de dispozitiv GNU / Linux printr-o combinație de teorie și instruire la locul de muncă. Nu reinventați roata, ci învățați de la un antrenor cu experiență și duceți-vă acasă cunoștințele de lucru și abilitatea de a o utiliza eficient în propriul proiect de dezvoltare încorporat. Care ar trebui să participe? Oameni interesați sau care au sarcina de a dezvolta sau a evalua driverele de dispozitiv GNU / Linux dezvoltare, cum ar fi ingineri software, ingineri de teren, manageri de proiecte, ingineri hardware.
14 hours
În cadrul acestui training, participanții vor învăța cum să-și construiască propriul Linux încorporat pentru Raspberry Pi .
35 hours
Sistemele de stocare a datelor NetApp sunt sisteme bazate pe hardware și software pentru scrierea și citirea din tablourile de discuri. Data ONTAP este sistemul de operare utilizat în sistemele de stocare NetApp. Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează inginerilor care doresc să implementeze NetApp ONTAP într-un mediu cluster. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Configurați și administrați clusterul ONTAP 9.3.
 • Protejați datele prin tehnologiile de Data Protection .
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Acest curs se bazează pe ONTAP 9.3.
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
21 hours
TensorFlow Lite este un cadru de învățare profundă cu sursă deschisă pentru executarea de modele pe dispozitive mobile și integrate cu resurse limitate de calcul și memorie. Această formare directă (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să utilizeze TensorFlow Lite pentru a implementa modele de învățare profundă pe dispozitive încorporate. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați Tensorflow Lite pe un dispozitiv încorporat. Înțelegeți conceptele și componentele de bază TensorFlow Lite. Convertați modelele de învățare automată existente în TensorFlow format Lite pentru executare pe dispozitive încorporate. Lucrați în limitele dispozitivelor mici și TensorFlow Lite, în timp ce învață cum să-și extindă capacitățile standard. Dezvoltați modele de învățare profundă pe dispozitive încorporate care rulează Linux pentru a rezolva problemele lumii fizice, cum ar fi recunoașterea imaginilor și a vocii, predicarea modelelor și inițierea mișcărilor și a răspunsurilor de la roboți și alte sisteme încorporate în domeniu.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
28 hours
The Yocto Project is an open-source project for building embedded Linux systems. It uses a build host based on OpenEmbedded (OE), which uses the BitBake tool, to construct complete Linux images In this instructor-led, live training, participants will learn how to create a build system for embedded Linux based on Yocto Project. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the fundamental concepts behind a Yocto Project build system, including recipes, metadata, and layers.
 • Build a Linux image and run it under emulation.
 • Save time and energy building embedded Linux systems.
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and practice
Other Options:
 • Buildroot is a simpler alternative to the Yocto project
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
28 hours
Descriere Această pregătire de patru zile combină teoria cu exercițiile practice pentru a introduce Yocto Project. El răspunde la întrebări frecvente, cum ar fi:
  Este cu adevărat necesar să se utilizeze o altă versiune a lanțului de instrumente / bibliotecilor / pachetelor pentru fiecare și fiecare proiect GNU / Linux și o parte din aceasta pentru a urmări un flux de lucru diferit? Puteți să vă asigurați că mediul de dezvoltare este identic pentru toți dezvoltatorii / furnizorii și că puteți produce încă clădiri identice ca astăzi în 10+ ani de acum înainte? Ajutorul YP poate afla sub ce licențe de software sunt licențiate pachetele pe care le utilizați?
Sesiunile de mână se desfășoară pe hardware-ul țintă (de exemplu, Beagle Bone Negru Rev. C – 3 ) După formare veți fi capabil să descărcați o imagine docker cu Ubuntu 14.x și toate dependențele pre-instalate plus exemplele pentru a lucra cu materialul de curs în propriile laboratoare. Vă rugăm să rețineți că acest lucru nu este un curs introductiv pentru GNU/Linux. Ar trebui să știți deja cum funcționează GNU/Linux încorporat și cum să configurați/construiți kernel-ul GNU/Linux și driver-ul kernel-ului. Cine ar trebui să participe? Ați folosit deja GNU/Linux pentru proiectele dvs. și probabil ați auzit despre Yocto Project, dar nu ați îndrăznit să aveți o privire mai atentă la ea, sau ați avut dificultăți în utilizarea ei. Nu știți dacă și cum fluxul de lucru zilnic poate fi găsit în YP și, în general, găsiți YP destul de complicat. De ce avem nevoie de toate acestea de atunci pentru a ști că totul a fost (presupus) mult mai ușor? După antrenament ar trebui să puteți decide dacă aveți nevoie de YP sau nu. Atelierul se adresează software-ului, dezvoltării, inginerilor de sisteme, testatorilor, administratorilor, inginerilor și altor părți interesate de YP, cu o cunoaștere solidă a GNU/Linux.
7 hours
Proiectul LEDE ( Linux Embedded Development Environment) este un Linux operare Linux bazat pe OpenWrt . Este o înlocuire completă a firmware-ului furnizat de furnizor pentru o gamă largă de routere wireless și dispozitive care nu sunt de rețea. În cadrul acestui instruire, instruit în direct, participanții vor învăța cum să configureze un router wireless bazat pe LEDE. Public
 • Administratori și tehnicieni de rețea
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
7 hours
Shadowsocks este un proxy de socks5 securizat, sigur În acest training instruit, participanții vor învăța cum să securizeze o conexiune la internet printr-un proxy Shadowsocks Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați Shadowsocks pe oricare dintre o serie de platforme acceptate, inclusiv Windows, Linux, Mac, Android, iOS și OpenWRT Implementați Shadosocks cu sisteme manager de pachete, cum ar fi pip, aur, freshports și altele Rulați Shadowsocks pe dispozitive mobile și rețele fără fir Înțelegeți modul în care Shadowsocks criptează mesajele și asigură integritatea și autenticitatea Optimizați un server Shadowsocks Public Inginerii de rețea Administratorii de sistem Tehnicieni de tehnică Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
7 hours
Buildroot este un proiect cu sursă deschisă care conține scripte care produc o lanț de instrumente de compilare interioară, o imagine personalizabilă a sistemului de fișiere root și un kernel Linux pentru dispozitive încorporate. În timpul acestui curs practic, participanții vor învăța cum să-l folosească:
  Cum să selectați software-ul care intră în sistemul de fișiere root. Cum să adăugați pachete noi și să le modificați cele existente. Cum să adăugați suport pentru noi panouri încorporate.
Pe parcursul cursului, vor fi produse imagini de sistem de fișiere de pornire. Cursurile de la distanță sunt livrate folosind emulatorul QEMU, în timp ce în sala de clasă este posibil să se utilizeze fie QEMU, fie tabele integrate reale ale alegerii antrenorului. Alte proiecte cu obiective similare includ proiectul Yocto și OpenWRT. Vă rugăm să utilizați aceste prezentări pentru a determina care dintre ele este alegerea potrivită pentru nevoile dvs.
14 hours
Arduino este un microcontroller open-source, cu o singură placă, pentru construirea dispozitivelor care pot simți și controla obiecte din lumea fizică. În cadrul acestui instruire, instruit în direct, participanții vor învăța cum să programeze Arduino folosind tehnici avansate pe măsură ce trec prin crearea unui sistem simplu de alertă a senzorilor. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Înțelegeți cum funcționează Arduino .
 • Săpați adânc în principalele componente și funcționalități ale Arduino .
 • Programează Arduino fără a utiliza IDE Arduino .
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Arduino este disponibil pe diferite modele și acceptă diferite interfețe de programare (C, C++ , C# , Python ) și IDE ( Arduino IDE, Visual Studio etc.). Pentru acest curs vor fi utilizate următoarele:
  • Arduino Uno board
  • Arduino IDE
  • Limba Arduino (bazată pe C / C++ )
 • *** Participanții sunt responsabili pentru achiziționarea propriilor componente hardware și componente Arduino ! ***
  • Trusele hardware pot fi achiziționate de la furnizori, cum ar fi: Arduino Starter Kit https://store.arduino.cc/genuino-starter-kit
 • Pentru a solicita o configurare diferită, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Embedded Systems Cursuri, Seara Embedded Systems Training, Embedded Systems Camp, Embedded Systems Cu instructor, Sfarsit de saptamana Embedded Systems Training, Seara Embedded Systems Cursuri, Embedded Systems Coaching, Embedded Systems Instructor, Embedded Systems Trainer, Embedded Systems Cursuri, Embedded Systems Clase, Embedded Systems Pe pagina, Embedded Systems curs privat, Embedded Systems one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions