Cursuri IBM Cognos

Cursuri IBM Cognos

Online sau la fața locului, cursurile de instruire IBM Cognos live conduse de un instructor demonstrează, prin practică interactivă, cum să utilizați analiza datelor și să generați rapoarte cu IBM Cognos. Instruirea IBM Cognos este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

IBM Cognos Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
IBM Cognos Analytics 11 este o suită completă de informații de afaceri bazată pe web care oferă o platformă integrată pentru raportare, analiză, punctare și monitorizare a evenimentelor și indicatorilor. Acest curs de formare live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează analiștilor de date de nivel intermediar care doresc să înțeleagă aspectele teoretice ale Cognos 11 și să învețe cum să o utilizeze în mod eficient. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți diferențele și îmbunătățirile din Cognos 11 în comparație cu Cognos 10. Utilizați modulul de date îmbunătățit și funcțiile de gestionare a datelor pentru o gestionare mai eficientă a datelor. Implementați cele mai bune practici pentru o tranziție ușoară și o utilizare optimă a Cognos 11.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Analytics este o suite de inteligență de afaceri de la IBM. IBM Cognos Analytics oferă un mediu analitic și de raportare flexibil pentru întreprinderile medii și mari. Această formare directă (online sau on-site) este destinată analistilor de afaceri care doresc să utilizeze IBM Cognos pentru analiza și raportarea datelor. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Analiza și împărtășirea informațiilor despre date. vizualizarea performanţelor de afaceri. Utilizați pregătirea asistată de AI pentru a curăța și combina surse de date. Descoperiți modelele ascunse în date cu IBM Cognos Analytics construit în caracteristicile AI.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana IBM Cognos Cursuri, Seara IBM Cognos Training, IBM Cognos Camp, IBM Cognos Cu instructor, Sfarsit de saptamana IBM Cognos Training, Seara IBM Cognos Cursuri, IBM Cognos Coaching, IBM Cognos Instructor, IBM Cognos Trainer, IBM Cognos Cursuri, IBM Cognos Clase, IBM Cognos Pe pagina, IBM Cognos curs privat, IBM Cognos one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions