Cursuri ISTQB

Cursuri ISTQB

Instructorii locali, instruiți de ISTQB (International Software Testing Board Qualifications Board), demonstrează prin practică interactivă practica cum să se pregătească pentru examenul ISTQB. Instruirea ISTQB este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță". Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului Moldova sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Moldova . Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță. NobleProg - Furnizorul dvs. de formare locală

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

ISTQB Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Vei învăţa toate despre testele de componente, tehnice de testare cu box alb, analiza statică, testele nefuncționale și teste automatizate în conformitate cu standardul recunoscut internațional ISTQB și va fi pregătite pentru examenul ISTQB Testul tehnic avanzat Analyst.După această formare:
  Poţi recunoaşte și clasifica riscurile tipice asociate cu performanța, securitatea, fiabilitatea, portabilitatea și mantenibilitatea sistemelor de software Poţi crea planurile de test care poţi detali planurile, design și execuția testelor pentru mitigarea rezultatelor, securitatea, fiabilitatea, portabilitatea și mantenibilitatea riscurilor pentru a selecta și aplică tehnicile de design adecvate pentru a asigura că testele oferi un nivel adecvat de încredere a codului, bazată pe codificare a codului o acoperire de design Puteți participe efectiv la reviziile tehnice cu dezvoltare și software Poţi recunoaşte riscuri în cod și architec de software și creare elemente plan de test pentru a reduce riscurile acest riscuri prin analiză din testificare în testificare tehnic.
Un standard internațional în testarea softwarelor tehniceÎn noiembrie 2002, Consiliul Internațional de qualificare (0) a fost fondat cu obiectul de a stabili mai multe internaționalizare și harmonizarea programului de certificare a testului. Între timp, există un sistem de certificare complet recunoscut și armonizat global ISTQB. Programul de certificare în testare ISTQB este divizut în trei niveluri:
  Certificat de Certificate Avanzat Certificat de Expert Certificat
Structura acestei formaţiiAcest curs de trei zile accreditat vă pregăteşte pentru examenul “ISTQB Testul tehnic avansat Analyst” și îndeplineşte cerințele prevăzute de ISTQB. Vei învăţa toate despre testele de componente, tehnice de testare cu box alb, analiza statică, testele nefuncționale și teste automatizate în conformitate cu standardul internațional recunoscut ISTQB.Empasaţia se referă la profundizarea cunoașterii de teste structurate și de aplicare în practica. Vei practica cu un caz complet.Examenul va se întâmpla într-o zi separată pe săptămână după ultimul curs și va consiste din întrebări bazate pe scenario multiple. Cu o score de 65% sau mai mare obțineți Certificatul de analiză avansat ISTQB

Last Updated:

Sfarsit de saptamana ISTQB Cursuri, Seara ISTQB Training, ISTQB Camp, ISTQB Cu instructor, Sfarsit de saptamana ISTQB Training, Seara ISTQB Cursuri, ISTQB Coaching, ISTQB Instructor, ISTQB Trainer, ISTQB Cursuri, ISTQB Clase, ISTQB Pe pagina, ISTQB curs privat, ISTQB one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions