Cursuri MATLAB

Cursuri MATLAB

Cursurile de formare live MATLAB conduse de un instructor, online sau la fața locului, demonstrează, prin practică, elementele fundamentale ale programării MATLAB (sintaxă, matrice și matrice, vizualizarea datelor, dezvoltarea de scripturi, principii orientate pe obiecte etc.), precum și modul de aplicare a MATLAB pachete precum Financial Toolbox pentru a efectua analize matematice și statistice ale datelor financiare. Cursurile MATLAB includ, de asemenea, modul de utilizare a tehnologiilor conexe, cum ar fi Simulink, pentru a realiza modelarea sistemelor complexe. Instruirea MATLAB este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

MATLAB Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Analiza dinamică este procesul de testare și evaluare a unui material sau program în timpul rulării unui software. Acest training live, condus de instructor (online sau la fața locului) se adresează dezvoltatorilor sau inginerilor începători care doresc să învețe cum să folosească simularea numerică pentru probleme dinamice folosind Matlab. Până la sfârșitul acestui training, participanții vor putea:
  Înțelegeți fundamentele analizei dinamice. Utilizați Matlab pentru a efectua soluții analitice și numerice. Derivați ecuații de mișcare folosind abordări diferite.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. O mulțime de exerciții și practică. Punerea în aplicare hands-on într-un mediu live-laborator.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
35 hours
În prima parte a acestei instruiri, acoperim fundamentele MATLAB și funcția acestuia atât ca limbă, cât și ca platformă. În această discuție este inclusă o introducere în sintaxa MATLAB , matrici și matrice, vizualizarea datelor, dezvoltarea scripturilor și principii orientate pe obiect. În a doua parte, vom demonstra cum se utilizează MATLAB pentru minarea datelor, învățarea mașinii și analiza predictivă. Pentru a oferi participanților o perspectivă clară și practică a abordării și puterii MATLAB , realizăm comparații între utilizarea MATLAB și utilizarea altor instrumente precum foi de calcul, C, C++ și Visual Basic. În a treia parte a instruirii, participanții învață cum să-și eficientizeze activitatea automatizând prelucrarea datelor și generarea de rapoarte. Pe parcursul cursului, participanții vor pune în practică ideile învățate prin exerciții hands-on într-un mediu de laborator. Până la sfârșitul pregătirii, participanții vor înțelege cu atenție capacitățile MATLAB și vor putea să o folosească pentru rezolvarea problemelor reale din domeniul științei datelor, precum și pentru eficientizarea activității lor prin automatizare. Pe parcursul cursului se vor face evaluări pentru a evalua progresul. Formatul cursului
 • Cursul include exerciții teoretice și practice, inclusiv discuții de caz, inspecție a codului de eșantion și implementare practică.
Notă
 • Ședințele de practică se vor baza pe șabloane de raport de date pre-aranjate. Dacă aveți cerințe specifice, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Limbajul de programare Python devine din ce în ce mai popular în rândul utilizatorilor Matlab datorită puterii și versatilității sale ca instrument de analiză a datelor, precum și ca limbaj general. Acest antrenament în direct, dirijat de instructor (la fața locului sau la distanță) se adresează utilizatorilor Matlab care doresc să exploreze sau să treacă la Python pentru analiza și vizualizarea datelor. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Instalați și configurați un mediu de dezvoltare Python .
 • Înțelegeți diferențele și asemănările dintre sintaxa Matlab și Python .
 • Utilizați Python pentru a obține informații din diverse seturi de date.
 • Convertiți aplicațiile Matlab existente în Python .
 • Integrați aplicațiile Matlab și Python .
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
21 hours
Un curs de 3 zile care vă duce prin ecranele principale MATLAB și ferestre, inclusiv ...
 • cum să utilizați MATLAB ca un caluclator și complot curbele de bază
 • cum să vă creați propriile funcții și scripturi personalizate
28 hours
Acest curs de patru zile oferă fundații de prelucrare a imaginilor folosind Matlab. Veți practica cum să modificați și să îmbunătățiți imaginile și chiar să extrageți modele din imagini. Veți învăța, de asemenea, cum să construiți filtre 2D și să le aplicați pe imagini. Exemplele și exercițiile demonstrează utilizarea funcționalității adecvate a Matlab și Image Processing Toolbox pe tot parcursul procesului de analiză.
21 hours
MATLAB este un mediu de calcul numeric și un limbaj de programare dezvoltat de MathWorks.
21 hours
Acest curs de trei zile oferă o introducere cuprinzătoare în mediul tehnic de calcul MATLAB . Cursul este destinat începătorilor și celor care caută o revizuire. Nu se presupune nici o experiență de programare anterioară sau cunoașterea MATLAB -ului. Temele de analiză, vizualizare, modelare și programare a datelor sunt explorate pe tot parcursul cursului. Subiectele includ:
 • Lucrul cu interfața de utilizator MATLAB
 • Introducerea comenzilor și crearea variabilelor
 • Analiza vectorilor și a matricelor
 • Vizualizarea datelor vectoriale și a matricelor
 • Lucrul cu fișierele de date
 • Lucrul cu tipurile de date
 • Automatizarea comenzilor cu scripturi
 • Scrierea programelor cu logică și controlul fluxului
 • Scrierea funcțiilor
14 hours
În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța cum să folosească Matlab pentru a proiecta, construi și vizualiza o rețea neuronală convolutivă pentru recunoașterea imaginii. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Construiți un model de învățare profundă
 • Automatizarea etichetării datelor
 • Lucrați cu modele de la Caffe și TensorFlow - Keras
 • Antrenează date folosind mai multe GPU uri, cloud sau clustere
Public
 • Dezvoltatori
 • Ingineri
 • Experți în domeniu
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
MATLAB Integră calculul, vizualizarea și programarea într-un mediu ușor de utilizat. Acesta oferă Financial Toolbox, care include caracteristicile necesare pentru a efectua analiza matematică și statistică a datelor financiare, apoi afișează rezultatele cu grafică de prezentare-calitate. Această formare condusă de instructor oferă o introducere la MATLAB pentru finanțe. Intrăm în analiza datelor, vizualizarea, modelarea și programarea prin exerciții practice și pline de practică în laborator. La sfârșitul acestei cursuri, participanții vor avea o înțelegere aprofundată a caracteristicilor puternice incluse în MATLAB's Financial Toolbox și vor obține practica necesară pentru a le aplica imediat pentru a rezolva problemele din lumea reală. Audienţă
  Profesioniști financiari cu experiență anterioară cu MATLAB
Formatul cursului
  Lecție parțială, discuție parțială, practică grea
35 hours
Acest curs oferă o introducere cuprinzătoare în mediul de calcul tehnic MATLAB + o introducere în utilizarea MATLAB pentru aplicații financiare. Cursul este destinat utilizatorilor începători și celor care caută o recenzie. Nu se presupune experiență prealabilă de programare sau cunoștințe despre MATLAB . Temele de analiză a datelor, vizualizare, modelare și programare sunt explorate pe parcursul întregului curs. Subiectele includ:
 • Lucrul cu interfața de utilizator MATLAB
 • Introducerea comenzilor și crearea de variabile
 • Analizând vectori și matrice
 • Vizualizarea datelor de vector și matrice
 • Lucrul cu fișierele de date
 • Lucrul cu tipurile de date
 • Automatizarea comenzilor cu scripturi
 • Scrierea programelor cu logică și control de flux
 • Funcții de scriere
 • Utilizarea Cutiei cu instrumente financiare pentru analiza cantitativă
21 hours
MATLAB is a numerical computing environment and programming language developed by MathWorks.
21 hours
Analiza predictivă este procesul de utilizare a analizelor de date pentru a face predicții despre viitor Acest proces utilizează date împreună cu tehnicile de extragere a datelor, statistici și tehnici de învățare a mașinilor pentru a crea un model predictiv pentru prognoza evenimentelor viitoare În acest training instruit, participanții vor învăța cum să utilizeze Matlab pentru a construi modele predictive și pentru a le aplica seturilor mari de date pentru a prezice evenimentele viitoare pe baza datelor Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Creați modele predictive pentru a analiza modelele din datele istorice și tranzacționale Utilizați modelarea predictivă pentru a identifica riscurile și oportunitățile Construiți modele matematice care captează tendințe importante Utilizați datele de la dispozitive și sisteme de afaceri pentru a reduce deșeurile, a economisi timp sau a reduce costurile Public Dezvoltatori Ingineri Experți în domeniu Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Analitica prescriptivă este o ramură a analiticii de afaceri, împreună cu analitice descriptive și predictive. Utilizează modele predictive pentru a sugera acțiuni pentru a obține rezultate optime, bazându-se pe optimizare și pe tehnici bazate pe reguli ca bază pentru luarea deciziilor. În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor învăța cum să folosească Matlab pentru a efectua analize prescriptive pe un set de date de eșantion. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Înțelegeți conceptele și cadrele cheie utilizate în analiza prescriptivă
 • Utilizați MATLAB și casetele sale de instrumente pentru a achiziționa, curăța și explora date
 • Utilizați tehnici bazate pe reguli, inclusiv motoare inferențe, scoruri și arbori de decizie pentru a lua decizii bazate pe diferite scenarii de afaceri
 • Folosiți simularea Monte Carlo pentru a analiza incertitudinile și pentru a vă asigura o luare a deciziilor solide
 • Implementați modele predictive și prescriptive în sistemele de întreprindere
Public
 • Analiști de Business
 • Planificatori de operațiuni
 • Managerii funcționali
 • Membrii echipei BI ( Business Intelligence )
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
Acest curs de două zile oferă o introducere cuprinzătoare a MATLAB ® mediul de calcul tehnic. Cursul este destinat utilizatorilor începători și celor care caută o revizuire. Nu se presupune nici o experiență de programare anterioară sau cunoașterea MATLAB -ului. Temele de analiză, vizualizare, modelare și programare a datelor sunt explorate pe tot parcursul cursului.
21 hours
Cursul este dedicat celor care doresc să cunoască un program alternativ la pachetul comercial MATLAB Instruirea în trei zile oferă informații complete privind deplasarea în mediul înconjurător și realizarea pachetului OCTAVE pentru analiza datelor și calculele de inginerie Beneficiarii cursului sunt începători, dar și cei care cunosc programul și care ar dori să-și sistematizeze cunoștințele și să-și îmbunătățească abilitățile Nu este necesară cunoașterea altor limbi de programare, dar va facilita în mare măsură însușirea cunoștințelor de către cursanți Cursul vă va arăta cum să utilizați programul în multe exemple practice .
14 hours
Simulink este un mediu grafic de programare pentru modelarea, simularea și analizarea sistemelor dinamice multidomain.
35 hours
Acest curs conține un material cuprinzător despre MATLAB ca un puternic instrument de simulare pentru comunicare. Scopul acestui curs este de a introduce MATLAB nu numai ca un limbaj de programare general, ci este subliniat rolul capabilităților MATLAB extrem de puternice ca instrument de simulare. Exemplele date pentru a ilustra materialul cursului nu sunt doar o utilizare directă a comenzilor MATLAB , ci reprezintă adesea probleme reale.
28 hours
Obiectiv: Acest training este destinat pentru ingineri de software care lucrează cu tehnologia MBD, formarea va acoperi tehnici de modelare pentru Automotive sisteme, Automotive standarde, generare automată de cod și modelul de construcție ham de testare și verificare Audiența: Software - ul pentru programator furnizor de automobile

Last Updated:

Sfarsit de saptamana MATLAB Cursuri, Seara MATLAB Training, MATLAB Camp, MATLAB Cu instructor, Sfarsit de saptamana MATLAB Training, Seara MATLAB Cursuri, MATLAB Coaching, MATLAB Instructor, MATLAB Trainer, MATLAB Cursuri, MATLAB Clase, MATLAB Pe pagina, MATLAB curs privat, MATLAB one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions