Cursuri OpenSearch

Cursuri OpenSearch

Cursurile de formare OpenSearch live, online sau la fața locului, conduse de instructor, demonstrează, prin practică interactivă, cum să utilizați OpenSearch pentru a efectua căutare distribuită și analiză de date într-un sistem unificat și securizat. Instruirea OpenSearch este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. OpenSearch este cunoscut și ca Amazon OpenSearch Service (fost Amazon Elasticsearch Service). NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

OpenSearch Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
OpenSearch (succesorul Elasticsearch) este un software cu sursă deschisă pentru căutare și analiză. Acesta oferă un instrument de vizualizare ușor de utilizat, OpenSearch Dashboards, pentru monitorizarea și raportarea datelor în timp real. Această formare directă (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor și administratorilor care doresc să utilizeze OpenSearch pentru a efectua căutări distribuite și analize de date într-un sistem unificat și sigur. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați mediul de dezvoltare necesar pentru a începe construirea de soluții de căutare și analiză cu OpenSearch și OpenSearch Dashboards. Înțelegeți cele trei abordări (snapshot, restart și rolling) în îmbunătățirea de la Elasticsearch OSS la DeschisSearch. Aflați cum să indexați datele, să creați fluxuri de date, să efectuați interogări și să simplificați operațiunile cross-cluster în OpenSearch. Explorați și utilizați plugin-uri, API-uri, clienți și instrumente de intrare (Beats, Logstash, Grafana, etc.) Pentru a optimiza experiența de căutare, păstrând clusterele în siguranță. Folosește OpenSearch Dashboards pentru a centralizează managementul datelor, vizualizarea, înregistrarea, monitorizarea și întreținerea.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana OpenSearch Cursuri, Seara OpenSearch Training, OpenSearch Camp, OpenSearch Cu instructor, Sfarsit de saptamana OpenSearch Training, Seara OpenSearch Cursuri, OpenSearch Coaching, OpenSearch Instructor, OpenSearch Trainer, OpenSearch Cursuri, OpenSearch Clase, OpenSearch Pe pagina, OpenSearch curs privat, OpenSearch one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions