Cursuri Splunk

Cursuri Splunk

Cursurile Splunk instruire Splunk instructori, Splunk , demonstrează printr-o practică practică interactivă cum pot căuta, analiza și vizualiza date folosind Splunk . Pregătirea Splunk este disponibilă ca „antrenament live la fața locului” sau „antrenament live la distanță”. Pregătirea live la fața locului poate fi efectuată local în spațiile clienților din Moldova sau în centrele de formare corporativă NobleProg din Moldova . Antrenamentul live de la distanță se realizează printr-un desktop interactiv, de la distanță. NobleProg - Furnizorul tău local de formare

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Splunk Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
This instructor-led, live training in Moldova (online or onsite) is aimed at data analysts and data scientists who wish to search, analyze, and visualize data using Splunk. By the end of this training, participants will be able to:
 • Install and configure Splunk.
 • Collect and index all kinds of machine data.
 • Implement real-time search, analysis and visualization of large datasets.
 • Create and share complex dashboards and reports.
14 hours
Splunk este o platformă de software utilizată pentru căutarea, analizarea și vizualizarea datelor mari generate de mașină. Această instruire, formare live (online sau on-site) este destinată analistilor de date, cercetătorilor de date și inginerilor de date care doresc să efectueze căutări avansate de date, analize și vizualizare folosind Splunk. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați o aplicație Splunk și un add-on tehnologic. Utilizați diferite metode și surse de intrare a datelor. Implementarea unei căutări avansate, a unei analize și a unei vizualizări a seturilor de date mari. Personalizează și împărtășește tablete și rapoarte.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Această formare se bazează pe cea mai recentă versiune a Splunk. Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Splunk este o platformă de software utilizată pentru căutarea, analizarea și vizualizarea datelor mari generate de mașină. Această instruire condusă de instructori, formare live (online sau on-site) este destinată inginerilor care doresc să obțină date în Splunk Indicatori și să manipuleze date în Splunk. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Utilizați diferite metode și surse de intrare a datelor. Instalați, configurați, gestionați și monitorizați Forwarders. Manipularea datelor crude în Splunk. Creaţi un diagram Splunk
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Această formare se bazează pe cea mai recentă versiune a Splunk. Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Splunk Cursuri, Seara Splunk Training, Splunk Camp, Splunk Cu instructor, Sfarsit de saptamana Splunk Training, Seara Splunk Cursuri, Splunk Coaching, Splunk Instructor, Splunk Trainer, Splunk Cursuri, Splunk Clase, Splunk Pe pagina, Splunk curs privat, Splunk one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions