Cursuri Alteryx

Cursuri Alteryx

Cursurile de formare Alteryx online sau la fața locului, susținute de un instructor, demonstrează prin practică interactivă cum să pregătești și să analizezi date cu Alteryx.

Cursurile de formare Alteryx sunt disponibile sub forma de "formare live online" sau "formare live la fața locului". Instruirea live online (cunoscută și ca "instruire live de la distanță") se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, de la distanță. Instruirea live la fața locului poate fi efectuată la nivel local, la sediul clientului în Moldova sau în centrele de instruire corporative NobleProg în Moldova.

NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Alteryx Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Alteryx este o platformă de analiză a datelor cu autoservire. Oferă instrumente pentru ca utilizatorii să pregătească, să se conformeze și să analizeze rapid datele din orice sursă.Această instruire live condusă de instructor (online sau la fața locului) se adresează oamenilor de știință de date și analiștilor de date care doresc să învețe cum să folosească fiecare instrument din paleta de instrumente pentru dezvoltatori din Alteryx Designer.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Aflați să utilizați și să configurați toate instrumentele din fila pentru dezvoltatori. Proiectați fluxuri de lucru eficiente în Alteryx utilizând instrumentele dinamice, de validare și de testare. Aflați cum să utilizați instrumentele API pentru a descărca și analiza date web. Utilizați instrumente de scripting Alteryx, inclusiv Python și R.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
7 hours
Alteryx este o platformă de analiză a datelor auto-service. Alteryx oferă utilizatorilor capacitatea de a pregăti și de a analiza datele, apoi de a deplasa la scară tot în timp ce câștigă înțelegeri analitice. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată analistilor de date care doresc să utilizeze Alteryx pentru prelucrarea datelor și vizualizarea datelor. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Leverage Alteryx pentru a îmbunătăți inteligența de afaceri și analiza de afaceri. Realizează operațiuni ETL cu codul zero. Vizualizați datele cu un set analitic de date, cum ar fi Excel.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Alteryx este o platformă analitică de date cu autoservire. Folosind Alteryx, utilizatorii pot pregăti și analiza date, apoi implementează la scară toate în timp ce câștigă statistici analitice. Acest instructor-a condus, live de formare (la fața locului sau de la distanță) se adresează oamenilor de știință de date care doresc să utilizeze Alteryx pentru analiza datelor. Până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
 • Pregătiți datele din Alteryx pentru a vizualiza ulterior în Power BI sau Excel.
 • Creați și efectuați operațiuni ETL cu puțin sau deloc cod.
 • Încorporare a codului R particularizat în interiorul Alteryx.
Formatul cursului
 • Interactive prelegere și discuții.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Punerea în aplicare hands-on într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
7 hours
Alteryx este o platformă de analiză a datelor auto-serviciu. Alteryx oferă utilizatorilor capacitatea de a pregăti și de a analiza datele, apoi de a deplasa la scară tot în timp ce câștigă înțelegeri analitice. Această formare directă (online sau on-site) este destinată cercetătorilor de date care doresc să utilizeze Alteryx pentru a pregăti datele pentru vizualizare și analiză. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Prefaceți datele cu Alteryx pentru a vizualiza mai târziu. Realizează operațiuni ETL cu codul zero. Leverage Alteryx pentru a îmbunătăți inteligența de afaceri și analiza de afaceri.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Alteryx Cursuri, Seara Alteryx Training, Alteryx Camp, Alteryx Cu instructor, Sfarsit de saptamana Alteryx Training, Seara Alteryx Cursuri, Alteryx Coaching, Alteryx Instructor, Alteryx Trainer, Alteryx Cursuri, Alteryx Clase, Alteryx Pe pagina, Alteryx curs privat, Alteryx one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions