Cursuri Enterprise Architecture

Cursuri Enterprise Architecture

Local instructor-led live Enterprise Architecture training courses in Moldova.

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Enterprise Architecture Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
28 hours
TOGAF este un cadru de arhitectură de întreprindere care oferă organizațiilor instrumentele pentru proiectarea unei infrastructuri IT care este aliniată cu obiectivele lor și îndeplinește cerințele organizației.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează profesioniștilor IT de nivel mediu care doresc să învețe și să dobândească abilități practice în utilizarea TOGAF pentru a construi arhitectura întreprinderii.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți conceptele și principiile cheie ale cadrului TOGAF. Aplicați abordarea TOGAF la transformare și gestionați schimbările. Înțelegeți și aplicați diferitele metodologii TOGAF. Dobândiți abilități practice și utilizați tehnici TOGAF.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
7 hours
Proiectele moderne de clădiri și alte structuri necesită instalarea și configurarea corectă a unui sistem de cablare structurată. Este necesar ca sistemele de cablare să fie instalate rapid, profesional și în conformitate cu standardele propuse de ISO/IEC și EIA/TIA.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează personalului IT care doresc să învețe cum să instaleze corect și corect un sistem de cablare structurată în orice clădire sau structură.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți conceptul și elementele de infrastructură ale unui sistem de cablare structurată. Instalați și testați corect un sistem de cablare. Aflați standardele din industrie, tehnicile și echipamentele utilizate pentru un sistem de cablare structurată.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Acesta este un curs de 2 zile care se concentrează pe simularea modelelor SysML. Această formare directă (on-site sau la distanță) este destinată celor care doresc să utilizeze Cameo Simulation Toolkit pentru a crea și a rula în mod eficient SysML diagrame și modele. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Pregătiți și configurați diagrame SysML pentru simulare. Executaţi diagrame de activitate. Implementarea diagramelor de stat. Executaţi diagrame parametrice. Executaţi diagrame de secvenţă.
Pentru a participa la acest curs, participantul trebuie să îndeplinească cerințele și să aibă o bună înțelegere a diagramelor SysML. Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Aceasta este o pregătire de 3 zile care acoperă principiile de modelare, UML , SysML și utilizarea MagicDraw urma unui studiu de caz, care demonstrează o abordare tipică de inginerie a sistemelor bazată pe model. Cursul:
 • Include prelegeri și practică practică în utilizarea MagicDraw pentru modelarea sistemelor folosind SysML ;
 • Explică concepte și diagrame SysML majore;
 • Oferă exemple practice de model de sistem de construire a experienței;
 • Prezintă modul de urmărire a elementelor de model în diferite puncte de vedere;
 • Explică modul de utilizare a funcțiilor MagicDraw eficient;
 • Se bazează pe un model de studiu constant de caz.
Public:
 • Arhitecți de sistem, ingineri de sistem, arhitecți software și alte părți interesate care vor crea și utiliza modele.
metode:
 • Prezentări, discuții și sarcini practice bazate pe studiul de caz.
Materiale de curs:
 • Diapozitive, model de studiu de caz și descrieri practice ale misiunii.
Certificate:
 • Fiecare participant primește certificatul NobleProg care indică faptul că a participat la antrenament.
14 hours
Acest curs este destinat tuturor celor implicați în planificarea, analizarea, implementarea, executarea, menținerea sau îmbunătățirea Enterprise Architectures. Acesta prezintă o perspectivă cuprinzătoare asupra instrumentelor utilizate pentru a descrie și implementa EA.
14 hours
Obiectiv Acest curs de formare își propune să îi ajute pe participanți să înțeleagă cele mai utilizate Enterprise Architect ure și regulile de urmărire în construcția lor pentru a reuși cu un scenariu de arhitectură adecvat pentru organizarea lor. Datorită selecției straturilor de arhitectură adecvate, a componentelor și a legăturilor de trasabilitate care urmează a fi stabilite de la stratul de business la stratul tehnic, cadrul de arhitectură al întreprinderii care rezultă vă permite să realizați o bună analiză a impactului în fața evoluțiilor deciziilor de afaceri și să anticipați mutațiile a componentelor sistemului informatic corespunzător.
21 hours
MODAF este un cadru de arhitectură pentru întreprinderi recunoscut la nivel internațional dezvoltat de MOD pentru a sprijini activitățile de planificare a apărării și de gestionare a schimbărilor. Face acest lucru permițând captarea și prezentarea informațiilor într-un mod riguros, coerent și cuprinzător care ajută la înțelegerea problemelor complexe. Audienta:
 • Enterprise Architect s, principalii clienți pentru vizualizările MODAF , care trebuie să interpreteze corect vizualizările MODAF standard oferite acestora și să specifice și să controleze sarcinile necesare pentru a crea noi vizualizări
 • Modelatorii de arhitectură care au nevoie de îndrumări pentru crearea și schimbul de vizualizări MODAF (inclusiv de exemplu: principii de arhitectură, reguli de coerență a vizualizării și criterii de selectare a instrumentelor)
 • Dezvoltatori de instrumente și ingineri care implementează depozite de date arhitecturale pentru stocarea și manipularea elementelor de date de arhitectură MODAF
 • Instructorii și educatorii care necesită materiale de referință pentru a instrui și sprijini în mod corespunzător tipurile anterioare de utilizatori MODAF
 • Utilizatorii MODAF care doresc să contribuie la dezvoltarea MODAF
 • Managerii care trebuie să înțeleagă ce opinii sunt necesare pentru a răspunde la întrebările lor
21 hours
Acest curs este livrat în 2 module: Primul modul permite studenților să obțină o imagine de ansamblu asupra utilizării MODAF pentru a sprijini achiziția. Modulul Secong oferă o descriere detaliată a vederilor MODAF și modul în care sunt utilizate în dezvoltarea unei arhitecturi. Descrie modul în care este aplicat procesul în 6 pași și modul în care informațiile obținute de la părțile interesate sunt interpretate în cadrul modelului MODAF și sunt reprezentate în vederi orientate către utilizatori.
35 hours
This course gives a solid understanding across all aspects of OMG United Architecture Framework. It does not focus on a specific view or function, but allows the delegates to easily find more information in the documentation and easily understand it. During the course the delegates will do simple exercises, answer questions, etc... Sparx Enterprise Architect is usually used during the course, but any other tools can be used instead.
14 hours
Cursul vă ajută să înțelegeți și să implementați infrastructura cloud bazată pe OpenStack . Participantul învață arhitectura și capabilitățile OpenStack și o varietate de scenarii de instalare.
14 hours
Objective : Providing attendees with an overview of the System Engineering Discipline and help them better understand its principles.
This two days course allows participants to acquire a common terminology of the System Engineering, familiarize themselves with the system vision, principles and state-of-the-art procedures according to ISO / IEC 15288 and ISO / IEC / IEEE 42010 standards as well as architectural frameworks of System Engineering such as (DoDAF, MoDAF and NAF...) and how to align their viewpoints using the Enterprise Architecture Frameworks Methodologies such as the Open Group's TOGAF's ADM (Architecture Development Method).
35 hours
Acest curs este destinat studenților de nivel postuniversitar (sau echivalent) și va reprezenta o combinație de prelegeri și sesiuni de laborator (teorie și practică). La sfârșitul cursului, studentul ar trebui să poată: Cunoașterea și înțelegerea.
 • Înțelegeți principiile și avantajele de afaceri ale sistemelor dezvoltate în jurul serviciilor.
 • Deveniți pe deplin conștienți de protocoalele și tehnologiile majore implicate în standardul serviciilor web și înțelegeți cum se potrivesc aceste tehnologii. Cunoștințele dvs. se vor extinde la aspecte de vârf și emergente ale serviciilor web, precum și la elementele mai stabilite ale standardului.
 • Înțelegeți în profunzime tehnologia folosită pentru a permite sistemelor bazate pe un limbaj de programare utilizat pe scară largă să utilizeze și să ofere Web Services .
Aptitudini intelectuale:
 • Identificați unde abordarea orientată către servicii și, în special, serviciile web sunt adecvate pentru anumite scenarii de afaceri.
 • Luați în considerare cel mai eficient design pentru o soluție de servicii web
 • Dobândiți, în viitor, cunoștințe și înțelegere a aspectelor emergente ale standardului de servicii web în evoluție rapidă
Abilitati practice:
 • Operați cu tehnologiile actuale asociate cu Web Services care sunt neutre din platformă - XML , SOAP, WSDL
 • Scrieți și expuneți serviciile web într-un limbaj de programare utilizat pe scară largă și scrieți codul clientului în limba respectivă pentru a invoca servicii web.
21 hours
Acest curs este destinat dezvoltatorilor care doresc să arhiteze și să construiască întreprinderi de aplicații web care respectă cerințe stricte în scalabilitate, fiabilitate și modularitate Instruirea live instruită demonstrează o serie de probleme comune și arată participanților cum să le rezolve eficient folosind Zend Framework 2 (ZF2) Participanții sunt luați printr-o serie de exerciții care au ca rezultat crearea de module reutilizabile, care sunt atât raționalizate, cât și robuste Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Analizați și înțelegeți modelele de design asociate cu designul modular Utilizați componentele Zend Framework 2 pentru a asigura securitatea în domenii precum Autentificare, Criptare, LDAP și Permisiuni (autorizare) Aplicați tehnici avansate pentru dezvoltarea de servicii web și interfețe RESTful Rezolvați, optimizați și implementați o aplicație web la nivel de întreprindere Public Dezvoltatori avansați la intermediari PHP experimentați cu ZF2 Dezvoltatorii de întreprinderi care doresc să îmbunătățească performanța, modularitatea și scalabilitatea aplicațiilor web grele, interactive, enterprisecale Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Cadrul de arhitectură al Departamentului de Apărare (DoDAF) este un cadru de arhitectură pentru Departamentul Apărării al Statelor Unite ale Americii, care oferă structura unei preocupări specifice pentru părțile interesate prin puncte de vedere organizate de diverse opinii. DoDAF definește un set de puncte de vedere care acționează ca mecanisme pentru vizualizarea, înțelegerea și asimilarea domeniului larg și a complexității unei descrieri a arhitecturii prin intermediul mijloacelor tabulare, structurale, comportamentale, ontologice, pictate, temporale sau grafice. Este recomandat în special sistemelor mari cu provocări complexe de integrare și interoperabilitate și este aparent unic în utilizarea vizualizărilor operaționale care detaliază domeniul de operare al clientului extern în care va funcționa sistemul în curs de dezvoltare.
21 hours
UPDM is an Object Management Group (OMG) initiative to develop a modeling standard that supports both the USA Department of Defense Architecture Framework (DoDAF) and the UK Ministry of Defence Architecture Framework (MODAF). The modeling standard is called the Unified Profile for DoDAF and MODAF (UPDM).
14 hours
Formarea noastră ED-SOA se concentrează pe construirea și analizarea unui cadru de arhitectură care se bazează pe arhitectura de referință SOA. Serviciile sunt utilizate ca generatoare de evenimente, ceea ce înseamnă o problemă sau o problemă iminentă, o oportunitate, un prag sau o abatere.
35 hours
Acest curs oferă o înțelegere solidă în toate aspectele legate de Cadrul de arhitectură al NATO Nu se concentrează pe o anumită viziune sau funcție, ci permite delegațiilor să găsească cu ușurință mai multe informații în documentație și să o înțeleagă cu ușurință Pe parcursul cursului delegații vor face exerciții simple, vor răspunde la întrebări etc Sparx Enterprise Architect este de obicei folosit pe parcursul cursului, dar pot fi folosite orice alte instrumente .
14 hours
Acest curs explică standardele OMG SoaML și arată modul de modelare a peisajului SOA. Acesta introduce limba și apoi arată cum să descoperiți, să proiectați și să implementați servicii și infrastructură pentru SOA. Acest curs acoperă întotdeauna cea mai recentă versiune a specificației SoaML .
21 hours
Obiectiv : Acest curs urmărește să îi ajute pe participanți să înțeleagă cum să pună în practică cadrele de arhitectură ale întreprinderilor UAF și NAF. Înțelegerea conceptelor UAF 1.1 în contextul cadrului de arhitectură NATO NAF v4 este foarte benefic, întrucât modelul de Meta-Model (DMM) al UAF descrie diverse preocupări ale părților interesate asociate cu un sistem, cum ar fi securitatea, informațiile sau măsurătorile printr-un set de puncte de vedere predefinite și apoi mapate la vizualizările corespunzătoare din NAFv4. Pe de altă parte, etapele de arhitectură ale metodologiei NATO NAFv4 ajută la înțelegerea modului de utilizare eficientă a punctelor de vedere ale UAF pentru a asigura coerența și completitudinea, permițând în același timp trasabilitatea de la obiective la nivel înalt până la resursele personale și fizice care trebuie dislocate pentru realizează-le. Conceptele și tehnicile explicate în timpul cursului sunt aplicate progresiv de către participanți folosind un studiu de caz end-to-end și diferite exerciții pe acesta. Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
21 hours
This training will teach you how to use SysML, the modeling language for systems engineering. In particular, you will learn about block diagrams for structural modeling of complex systems. You will deepen the sequence diagram, state diagram and activity diagram for dynamic modeling. You will also learn how to use specific SysML diagrams such as the requirements diagram and the parametric diagram, as well as the concept of allocation. We will also emphasize the need to define a modeling approach, adapted to the business context and the type of system to be studied. The practice will be done using the Cameo Systems Modeler (MagicDraw) modeling tool from NoMagic. Teaching method
 • Theoretical presentation illustrated with examples
 • 50% practical work with Cameo Systems Modeler on a case study throughout the training
21 hours
Cursul extinde cunoștințele posedate de UML. În timpul pregătirii, ne concentrăm pe utilizarea practică a limbajului analizei orientate spre obiect.
21 hours
Obiectiv: Ajutarea analistilor si designerilor domeniului Ingineria Sistemelor pentru a intelege cum sa adune eficient cerintele, apoi sa treaca prin implementarea design-ului embedded software pe baza specificatiilor sistemului folosind UML 2 si SysML . Această formare de 3 zile urmărește să ajute analiștii de sistem să-și exprime în mod eficient nevoile și designerii pentru a face proiectarea arhitecturală adecvată a sistemului pe baza acestor nevoi. Arhitectura sistemului care rezultă oferă un nivel bun de agilitate software-ului de sistem încorporat în fața schimbărilor, deoarece permite o trasabilitate coerentă a regulilor de afaceri încapsulate în funcțiile sistemului și a celor alegerii utilizării (utilizării) ale utilizatorilor finali către nivel de implementare a software-ului.
21 hours
Acest curs este oferit în două variante pentru a oferi o înțelegere practică a modului în care sistemele pot fi modelate folosind cea mai recentă versiune a specificației OMG pentru sisteme de modelare a sistemelor ( SysML ). Notatia si semantica de baza a SysML sunt explicate intr-un mod care permite elevilor sa aplice ceea ce invata in orice metoda sau instrument de modelare adecvata a sistemului.
21 hours
Cu apariția unor sisteme distribuite foarte complexe, complexitatea unui singur sistem s-a mutat la complexitatea arhitecturii grupului de sisteme. Acest curs acoperă relația dintre Software Architecture și Tehnică Enterprise Architecture. Aceste două domenii sunt interconectate într-un mod care în prezent nu este bine descris. De exemplu, împărțirea unui sistem monolitic complex în două sisteme care comunică prin intermediul serviciilor web va declanșa schimbări semnificative în ambele sisteme noi și în arhitectura dintre ele. Acest curs va acoperi tranzacțiile, în prezent modele și soluții comune pentru gestionarea sistemelor complexe și a comunicării în interiorul și între ele.
21 hours
Unul dintre cele mai rapide crescânde roluri din industria IT este analizatorul de Business IT. Analiștii în Business se găsesc în aproape organizații și sunt membri importanți ai oricărei echipe IT, fie în sectorul privat, fie în cel public. Acest curs oferă un ghid clar și pas cu pas în ceea ce privește modul în Business Analistul de Business poate îndeplini rolul folosind tehnologia orientată spre obiect de ultimă oră.
35 hours
Course Objectives To provide an understanding of the essentials of embedded GNU/Linux, how the bits and pieces fit together. What components are needed to build an embedded GNU/Linux system, where to get them from and how to configure/build/install them? Where to get help from? What about those software licenses? Hands-on exercises provide you with the necessary practical experience to go ahead and develop your own embedded GNU/Linux systems after completing this training successfully. Description This five day training class uses hands-on exercises combined with instruction to illustrate the concepts of embedded GNU/Linux. It is designed to bring you quickly up to speed. The philosophy, concepts and commands necessary to make effective use of GNU/Linux are described through a combination of theory and on-the-job training. Don't reinvent the wheel, but learn from an experienced trainer and take home a working knowledge of GNU/Linux and the ability to use it effectively in your own embedded development project. Who should attend? Managers, project managers, software-, hardware-, development-, systems engineers, testers, administrators, technicians and other parties interested in the technology, who want to understand as quickly as possible how Embedded GNU/Linux works. You must use GNU/Linux or you have to luxury to decide whether it makes sense to use it or not. Maybe you already tried to use Embedded GNU/Linux, but are not quite sure that you did everything the right way. You currently use a different operating system and wand to figure out whether GNU/Linux might better and/or cheaper. Delivery Options All the training material is English, but the presentation of it can be in English or in German, as you wish, worldwide.
 • on-site - instructor driven
 • on-line - instructor driven
 • on-site/on-line combination - instructor driven
 
21 hours
Spring Cloud este o platformă pentru construirea sistemelor distribuite bazate pe Java și microservicii. Construirea de aplicații complexe pentru întreprinderi este dificilă. Orice modificare adusă unei părți a sistemelor poate declanșa necesitatea schimbării designului întregului sistem. În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor învăța cum să evalueze diferite tehnologii și abordări pentru proiectarea unei arhitecturi de sistem bazate pe servicii. Pregătirea începe cu o discuție și o comparație a sistemelor monolitice și a arhitecturilor de servicii, apoi se sapă în detaliile arhitecturii microservice. Participanții li se oferă șansa de a-și pune în practică cunoștințele în timp ce trec prin crearea și desfășurarea unui set de microservicii de probă de concept construite cu Spring Cloud , Spring Boot și Docker . În cele din urmă, blocurile de construcții relevante pentru infrastructură sunt examinate pentru a ajuta participanții să stabilească cele mai potrivite instrumente și abordări pe care să le utilizeze pentru diferite cerințe organizaționale. Până la sfârșitul acestui training, participanții vor avea o înțelegere solidă a Service-Oriented Architecture (SOA) și a arhitecturii Microservice, precum și experiență practică folosind Spring Cloud și tehnologii Spring aferente pentru dezvoltarea rapidă a propriilor lor microservici la scară nor, pregătite pentru cloud.
  Formatul cursului
  • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
  14 hours
  Construirea de aplicații complexe pentru întreprinderi este foarte dificilă într-un mediu în continuă schimbare. Schimbările de integrare între servicii sau sisteme vor declanșa modificări în proiectarea sistemului. Acest curs se referă la modul de proiectare menținere, potrivită dimensiunii și scopului arhitecturii serviciilor și sistemelor organizației dvs. și a infrastructurii practice. Acest curs acoperă probleme comune cu construirea peisajului aplicațiilor distribuite, pornind de la problemele de integrare, infrastructură și abordări moderne, până la rezolvarea problemelor de complexitate. Acest curs explică avantajele și dezavantajele fiecărei soluții (de exemplu, arhitectura tradițională SOA și Microservice), instrumentele disponibile (mai ales open-source) care susțin dezvoltarea și întreținerea, etc. Formatul cursului Este vorba în mare parte de discuții (cu prezentări limitate).
  28 hours
  This practical training will enable you to discover the ins and outs of the ARCADIA (Architecture Analysis and Design Integrated Approach) method and its associated modeling language. We will also focus on the benefits of a workbench adapted to the method, through a complete case study performed with the open source Capella tool. A language, an approach, a tool: these are the three pillars needed for the success of the Model Based Systems Engineering (MBSE). Audience:  Project managers, architects, system engineers, wishing to master the ARCADIA method and to learn how to use efficiently the Capella tool Teaching Method:
  • Theoretical presentation with examples
  • Case Study realized with Capella
  14 hours
  Domeniul Driven Design (DDD) este o abordare pentru manipularea comportamentelor complexe la elaborarea software-ului .

  Last Updated:

  Sfarsit de saptamana Enterprise Architecture Cursuri, Seara Enterprise Architecture Training, Enterprise Architecture Camp, Enterprise Architecture Cu instructor, Sfarsit de saptamana Enterprise Architecture Training, Seara Enterprise Architecture Cursuri, Enterprise Architecture Coaching, Enterprise Architecture Instructor, Enterprise Architecture Trainer, Enterprise Architecture Cursuri, Enterprise Architecture Clase, Enterprise Architecture Pe pagina, Enterprise Architecture curs privat, Enterprise Architecture one on one training

  Reduceri pentru cursuri

  No course discounts for now.

  Newsletter Oferte Cursuri

  Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

  Câțiva dintre clienții noștri

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions