Cursuri Grafana

Cursuri Grafana

Online sau la fața locului, cursurile de formare live Grafana conduse de instructori demonstrează prin practică interactivă cum să utilizați Grafana pentru monitorizarea și vizualizarea datelor. Antrenamentul Grafana este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Grafana Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Grafana este o platformă open-source pentru monitorizare și observabilitate care oferă instrumente pentru a crea, explora și partaja tablouri de bord și alerte pentru infrastructura și aplicațiile dumneavoastră. GLPI, pe de altă parte, este un sistem open-source de gestionare a activelor IT și helpdesk care este utilizat pentru urmărirea și gestionarea resurselor IT, inclusiv hardware, software și tichete de asistență pentru utilizatori. Acest curs de instruire live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează profesioniștilor IT de nivel începător sau intermediar care doresc să dobândească cunoștințele și abilitățile practice necesare pentru a excela în administrarea Grafana și GLPI. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Creați și personalizați Grafana tablouri de bord cu diferite vizualizări. Implementați alerte și notificări pentru monitorizare. Administrați conturile de utilizator, echipele și permisiunile. Gestionați eficient activele IT, inclusiv inventarul hardware și software. Implementați un sistem de helpdesk pentru asistența utilizatorilor și gestionarea biletelor.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Grafana este o suită de vizualizare și analiză metrică care oferă instrumente pentru crearea unei reprezentări vizuale a datelor în timp real pentru analiza aplicațiilor. Acest curs de formare live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează analiștilor de date de nivel mediu care doresc să învețe și să utilizeze caracteristicile și componentele avansate ale Grafana pentru vizualizarea și analiza datelor. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegerea în profunzime a conceptelor și componentelor Grafana avansate. Folosiți variabilele șablon și tablourile de bord dinamice pentru o vizualizare îmbunătățită a datelor. Utilizați limbajul de interogare Grafana pentru interogări complexe. Învățați cele mai bune practici pentru scalarea Grafana, optimizarea performanței și asigurarea unei disponibilități ridicate.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Grafana este o suite de vizualizare și analiză metrică. Grafana prezintă o reprezentare vizuală a datelor în timp real pentru analizele de aplicații. Grafana este cel mai frecvent utilizat pentru automatizarea acasă, controlul proceselor și multe altele. Scopul cursului este de a se familiariza cu instrumentul modern de vizualizare a datelor utilizat pentru monitorizarea sistemului - Grafana. Cursul este orientat spre utilizarea Grafana într-un mediu de date timp-serie. Participanții vor obține atât abilități operaționale și administrative de lucru de zi cu zi cu Grafana și cele mai populare surse de date cum ar fi Prometheus și Graphite. În plus, se prezintă Loki - o abordare modernă, integrată Grafana pentru găsirea și explorarea jurnalelor. Cursul se bazează pe un atelier practic care va dura aproximativ 75% din timpul cursului. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Configurați mediul de dezvoltare necesar pentru a începe crearea de vizualizări în Grafana. Set Grafana pentru disponibilitate ridicată. Configurați panourile și panourile cu date. Configurați un proxy invers pentru vitezele de încărcare rapide.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Grafana este un set de vizualizare cu sursă deschisă și de analiză metrică pentru vizualizarea datelor în timp real ale analizelor de aplicații. Graphite este un software open source pentru monitorizarea și graficarea datelor sistemului de calculator. Împreună cu Grafana și Gaphite, utilizatorii sunt capabili să diagnosticheze rapid problemele sistemului și să monitorizeze performanța sistemului. Această instruire condusă de instructori, formare live (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor de web și DevOps ingineri care doresc să vizualizeze și să monitorizeze datele cu Grafana și Graphite. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Agregarea și vizualizarea metricilor despre sisteme și aplicații. Creați un client StatsD pentru colectarea metricilor de aplicație. Construiește panouri informative și dinamice cu Grafana. Îmbrățișează înțelegeri din performanța din spate.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Grafana Cursuri, Seara Grafana Training, Grafana Camp, Grafana Cu instructor, Sfarsit de saptamana Grafana Training, Seara Grafana Cursuri, Grafana Coaching, Grafana Instructor, Grafana Trainer, Grafana Cursuri, Grafana Clase, Grafana Pe pagina, Grafana curs privat, Grafana one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions