Cursuri Data Visualization

Cursuri Data Visualization

Cursurile de formare online sau la fața locului, conduse de un instructor, demonstrează prin discuții și exersare practică abilitățile, strategiile, instrumentele și abordările pentru vizualizarea și raportarea datelor pentru diferite audiențe. Studiile de caz sunt, de asemenea, analizate și discutate pentru a exemplifica modul în care soluțiile de vizualizare a datelor sunt aplicate în lumea reală pentru a obține semnificația datelor și a răspunde la întrebări cruciale. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Data Visualization Subcategories

Data Visualization Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
This instructor-led, live training in Moldova (online or onsite) is aimed at intermediate-level data analysts who wish to learn and utilize the advanced features and components of Grafana for data visualization and analysis. By the end of this training, participants will be able to:
 • Gain an in-depth understanding of advanced Grafana concepts and components.
 • Leverage template variables and dynamic dashboards for enhanced data visualization.
 • Use Grafana Query Language for complex queries.
 • Learn best practices for scaling Grafana, optimizing performance, and ensuring high availability.
35 hours
Participanții care finalizează această formare vor dobândi o înțelegere practică și reală despre Știința datelor și tehnologiile, metodologiile și instrumentele asociate acesteia Participanții vor avea ocazia să pună aceste cunoștințe în practică prin exerciții de manevră Interacțiunea de grup și feedback-ul instructorului constituie o componentă importantă a clasei Cursul începe cu o introducere în conceptele elementare ale Date Science, apoi avansează în instrumentele și metodologiile utilizate în Data Science Public Dezvoltatori Analiști tehnici Consultanți IT Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
14 hours
In this instructor-led, live training in Moldova, participants will learn three different approaches for accessing, analyzing and visualizing data. We start with an introduction to RDMS databases; the focus will be on accessing and querying an Oracle database using the SQL language. Then we look at strategies for accessing an RDMS database programmatically using the Python language. Finally, we look at how to visualize and present data graphically using TIBCO Spotfire.  Format of the Course
Interactive lecture and discussion.
Lots of exercises and practice.
Hands-on implementation in a live-lab environment.
14 hours
Embedding Projector este o aplicație web open source pentru vizualizarea datelor utilizate pentru instruirea sistemelor de învățare a mașinilor Creat de Google, face parte din TensorFlow Această instruire instruită live introduce conceptele din spatele Proiectoarelor Embedding și umblă participanții prin configurarea unui proiect demo Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Explorați modul în care datele sunt interpretate de modelele de învățare automată Navigați prin vizualizările 3D și 2D ale datelor pentru a înțelege modul în care algoritmul de învățare a mașinilor îl interpretează Înțelegeți conceptele din spatele embeddings și rolul lor în reprezentarea vectorilor matematici pentru imagini, cuvinte și cifre Explorați proprietățile unei încorporări specifice pentru a înțelege comportamentul unui model Aplicați proiectul de încorporare în cazuri de utilizare realworld, cum ar fi construirea unui sistem de recomandări pentru melodii pentru iubitorii de muzică Public Dezvoltatori Cercetătorii de date Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
28 hours
Acest curs este destinat inginerilor și factorilor de decizie care lucrează în domeniul exploatării datelor și în cunoașterea cunoștințelor. Veți învăța cum să creați parcele și modalități eficiente de prezentare și reprezentare a datelor într-un mod care să apeleze la factorii de decizie și să îi ajute să înțeleagă informațiile ascunse.
28 hours
Acest curs este destinat inginerilor de date, factorilor de decizie și analiștilor de date și vă va determina să creați parcele foarte eficiente folosind R studio care să apeleze la factorii de decizie și să îi ajute să afle informații ascunse și să ia deciziile corecte
21 hours
Apache Druid este un depozit de date distribuit orientat pe coloană, orientat pe coloană, scris în Java . Acesta a fost proiectat pentru a ingera rapid cantități masive de date despre evenimente și pentru a executa interogări OLAP cu latență scăzută pe aceste date. Druid este utilizat în mod obișnuit în aplicațiile de business intelligence pentru a analiza volume mari de date istorice în timp real. De asemenea, este potrivit pentru alimentarea de tablouri de bord rapide, interactive și analitice pentru utilizatorii finali. Druid este folosit de companii precum Alibaba, Airbnb, Cisco , eBay, Netflix, Paypal și Yahoo. În acest curs, dirijat de instructor, în direct, explorăm unele dintre limitările soluțiilor pentru depozitul de date și discutăm cum Druid poate complimenta acele tehnologii pentru a forma o stivă de analiză de fluxuri flexibilă și scalabilă. Parcurgem numeroase exemple, oferind participanților șansa de a implementa și testa soluții bazate pe Druid într-un mediu de laborator.
  Formatul cursului
  • Prelegeri de părți, discuții în parte, practici practice grele, teste ocazionale pentru evaluarea înțelegerii
  21 hours
  Cursul este dedicat celor care doresc să cunoască un program alternativ la pachetul comercial MATLAB Instruirea în trei zile oferă informații complete privind deplasarea în mediul înconjurător și realizarea pachetului OCTAVE pentru analiza datelor și calculele de inginerie Beneficiarii cursului sunt începători, dar și cei care cunosc programul și care ar dori să-și sistematizeze cunoștințele și să-și îmbunătățească abilitățile Nu este necesară cunoașterea altor limbi de programare, dar va facilita în mare măsură însușirea cunoștințelor de către cursanți Cursul vă va arăta cum să utilizați programul în multe exemple practice .
  14 hours
  Apache Zeppelin este un caiet bazat pe web pentru captarea, explorarea, vizualizarea și partajarea datelor bazate pe Hadoop și Spark. Acest instruire live, condus de instructor, introduce conceptele din spatele analizelor interactive de date și parcurge participanții prin implementarea și utilizarea Zeppelin într-un mediu cu un singur utilizator sau multi-utilizator. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
  • Instalați și configurați Zeppelin
  • Dezvoltați, organizați, executați și partajați datele într-o interfață bazată pe browser
  • Vizualizați rezultatele fără a vă referi la linia de comandă sau la detaliile clusterului
  • Executați și colaborați pe fluxuri lungi de lucru
  • Lucrați cu oricare dintre un număr de plug-in-uri / prelucrări de date-backend-uri, precum Scala (cu Apache Spark ), Python (cu Apache Spark ), Spark SQL , JDBC, Markdown și Shell.
  • Integrați Zeppelin cu Spark, Flink și Reduceți Harta
  • Securizați instanțe cu mai mulți utilizatori de Zeppelin cu Apache Shiro
  Public
  • Ingineri de date
  • Analiști de date
  • Cercetătorii de date
  • Dezvoltatori de software
  Formatul cursului
  • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
  21 hours
  În acest training instruit, participanții vor învăța abilitățile, strategiile, instrumentele și abordările pentru vizualizarea și raportarea datelor pentru diferite segmente de public Studiile de caz sunt, de asemenea, analizate și discutate pentru a exemplifica modul în care soluțiile de vizualizare a datelor sunt aplicate în lumea reală pentru a obține semnificația din date și a răspunde la întrebările esențiale Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Scrieți rapoarte cu titluri captivante, subtitrări și adnotări folosind cele mai potrivite scheme de evidențiere, aliniere și culoare pentru lizibilitate și ușurința în utilizare Diagrame de proiectare care se potrivesc nevoilor și intereselor de informare ale publicului Alegeți cele mai bune tipuri de diagrame pentru un anumit set de date (dincolo de diagrame și diagrame) Identificați și analizați cele mai valoroase și relevante date rapid și eficient Selectați cele mai bune formate de fișiere pe care să le includeți în rapoarte (grafice, infographics, referințe, GIF etc) Creați machete eficiente pentru afișarea datelor din seriile de timp, a relațiilor dintre părți, a modelelor geografice și a datelor imbricate Utilizați coduri de bare eficiente pentru a afișa date calitative și bazate pe text, cum ar fi analiza sentimentului, cronologia, calendarele și diagramele Aplicați instrumentele cele mai potrivite pentru lucrare (Excel, R, Tableau, programe de cartografiere etc) Pregătiți seturi de date pentru vizualizare Public Analiști de date Directori de afaceri Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
  7 hours
  The Tidyverse is a collection of versatile R packages for cleaning, processing, modeling, and visualizing data. Some of the packages included are: ggplot2, dplyr, tidyr, readr, purrr, and tibble. In this instructor-led, live training, participants will learn how to manipulate and visualize data using the tools included in the Tidyverse. By the end of this training, participants will be able to:
  • Perform data analysis and create appealing visualizations
  • Draw useful conclusions from various datasets of sample data
  • Filter, sort and summarize data to answer exploratory questions
  • Turn processed data into informative line plots, bar plots, histograms
  • Import and filter data from diverse data sources, including Excel, CSV, and SPSS files
  Audience
  • Beginners to the R language
  • Beginners to data analysis and data visualization
  Format of the course
  • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
  21 hours
  In this instructor-led, live training in Moldova (onsite or remote), participants will learn how to use Microsoft Power BI to analyze and visualize data using a series of sample data sets. By the end of this training, participants will be able to:
  • Create visually compelling dashboards that provide valuable insights into data.
  • Obtain and integrate data from multiple data sources.
  • Build and share visualizations with team members.
  • Adjust data with Power BI Desktop.
  7 hours
  D3.js (sau D3 pentru documente conduse de date) este o bibliotecă Java Script care folosește SVG , HTML 5 și CSS pentru a produce vizualizări dinamice și interactive de date în browserele web. În cadrul acestui instruire, instruit în direct, participanții vor învăța cum să creeze vizualizări bazate pe date bazate pe web care rulează pe mai multe dispozitive în mod receptiv. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
  • Utilizați D3 pentru a crea grafică interactivă, tablouri de bord cu informații, infografii și hărți.
  • Controlați HTML cu selecții similare jQuery .
  • Transformă DOM prin selectarea elementelor și alăturarea la date.
  • Export SVG pentru utilizare în publicații tipărite.
  Formatul cursului
  • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
  7 hours
  Highcharts is an open-source JavaScript library for creating interactive graphical charts on the Web. It is commonly used to represent data in a more user-readable and interactive fashion. In this instructor-led, live training, participants will learn how to create high-quality data visualizations for web applications using Highcharts. By the end of this training, participants will be able to:
  • Set up interactive charts on the Web using only HTML and JavaScript
  • Represent large datasets in visually interesting and interactive ways
  • Export charts to JPEG, PNG, SVG, or PDF
  • Integrate Highcharts with jQuery Mobile for cross-platform compatibility
  Audience
  • Developers
  Format of the course
  • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
  14 hours
  Tableau este un instrument de business intelligence și de vizualizare a datelor Python este un limbaj de programare utilizat pe scară largă, care oferă suport pentru o mare varietate de tehnici de învățare statistică și de mașină Capacitatea de vizualizare a datelor Tableau și capacitățile de învățare ale mașinii Python, când sunt combinate, ajută dezvoltatorii să creeze rapid aplicații avansate de analiză a datelor pentru diverse cazuri de utilizare a afacerilor În acest training instruit, participanții vor învăța cum să combine Tableau și Python pentru a efectua analize avansate Integrarea Tableau și Python se va face prin API-ul TabPy Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Integrați Tableau și Python utilizând API-ul TabPy Utilizați integrarea Tableau și Python pentru a analiza scenarii complexe de afaceri cu câteva linii de cod Python Public Dezvoltatori Cercetătorii de date Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
  14 hours
  eCharts este o bibliotecă gratuită JavaScript utilizată pentru grafica interactivă și vizualizare de date În acest training instruit, participanții vor învăța funcțiile fundamentale ale ECharts, pe măsură ce parcurg procesul de creare și configurare a hărților folosind ECharts Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți fundamentele ECharts Explorați și utilizați diferitele caracteristici și opțiuni de configurare din ECharts Construiți propriile grafice simple, interactive și receptive cu ECharts Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
  7 hours
  Obiectivul cursului este de a permite participanților să dobândească o stăpânire a elementelor fundamentale ale R și modul de lucru cu datele.
  14 hours
  In this instructor-led, live training in Moldova (online or onsite), participants will learn how to start developing with QlikView. By the end of this training, participants will be able to:
  • Install and configure QlikView.
  • Transform data from various sources through QlikView scripting.
  • Build data models with QlikView.
  7 hours
  In this instructor-led, live training in Moldova (online or onsite), participants will learn how to use QlikView to support decision making in their organization. By the end of this training, participants will be able to:
  • Install and configure QlikView.
  • Analyze and display data using QliKView.
  • Use data discoveries from QlikView to support decision making.
  14 hours
  Despre cursul: Microsoft transformă datele companiei în vizuale bogate care facilitează noi modalități de a gândi și de a organiza datele dvs., astfel încât să vă puteți concentra pe ceea ce este important pentru atingerea obiectivelor dvs. Acest curs acoperă atât Power BI pe linie cât și Power BI pe desktop. În audienţă: Acest curs este destinat (2) manageri, dezvoltatori de rapoarte, analisti, manageri de proiecte și lideri de echipă. La finalizarea cursului După finalizarea acestui curs, studenții vor avea o înțelegere de bază a subiectelor de mai jos, precum și o capacitate de a utiliza și de a implementa conceptele învățate.
   [ 3 ] 3 – Desktopul Lucrați cu CSV, TXT și Excel tablouri de lucru Conectarea la Databases Mergarea, gruparea, rezumatarea și calcularea datelor rapoarte Power BI pe internet
  14 hours
  Aflați cum puteți obține și transforma date pentru a pregăti tablouri de bord interactive Power BI este unul dintre cele mai populare instrumente de Data Visualization și un instrument Business Intelligence . Power BI este o colecție de conectori de date, aplicații și servicii software, care sunt utilizate pentru a obține date de la diferite surse, transformă date și produce rapoarte frumoase. Power BI vă permite, de asemenea, să le publicați pentru organizația dvs., astfel încât să le puteți accesa folosind telefoane mobile, tablete etc. În acest tutorial Power BI , vă vom arăta abordarea pas cu pas pentru a vă conecta cu mai multe surse de date, transformări de date și creare rapoarte precum diagrame, tabele, matrice, hărți etc.
  14 hours
  Tableau helps people see and understand data.
  7 hours
  Microsoft Power BI este o suită software gratuită ca un serviciu (SaaS) pentru analiza datelor și schimbul de informații. Power BI bord Power BI oferă o vizualizare în 360 de grade a celor mai importante valori într-un singur loc, actualizate în timp real și disponibile pe toate dispozitivele lor. Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează managerilor de afaceri, analiștilor de afaceri, analiștilor de date, dezvoltatorilor de rapoarte și conducătorilor de echipă care doresc să proiecteze un tablou de bord Power BI perfect. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
  • Proiectați tablouri de bord frumoase și eficiente, respectând regulile critice.
  • Alegeți diagramele potrivite pe baza tipului de date afișate.
  Formatul cursului
  • Prelegeri și discuții interactive.
  • O mulțime de exerciții și practică.
  • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
  Opțiuni de personalizare a cursului
  • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
  14 hours
  Qlik Sense este un software de analiză a datelor bazat pe cloud pentru analizarea și afișarea datelor. Cu Qlik Sense, utilizatorii vor putea obține înțelegeri impresionante prin conectarea la diferite surse de date și crearea de vizualizări avansate. Această formare directă (online sau on-site) este orientată către analisti de date și dezvoltatori web care doresc să dezvolte modele asociative în Qlik Sense. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Aplicați Qlik Sense în știința datelor. Utilizați și navigați interfața Qlik Sense. Construiți o forță de lucru literată de date cu interacțiune AI. Creați o companie bazată pe date cu Qlik Sense.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  14 hours
  QlikView este o platformă care oferă organizațiilor inteligență de afaceri auto-serviciu. Interfețele curate, simple și simple permit utilizatorilor să analizeze cu ușurință datele și să utilizeze descoperirile de date pentru a sprijini luarea deciziilor. În această instruire condusă de instructor, antrenament live, participanții vor învăța cum să înceapă dezvoltarea cu QlikView. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Instalare și configurare QlikView Transformarea datelor din diverse surse prin QlikView scripting Creați modele de date cu QlikView
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  14 hours
  QlikView este o platformă care oferă organizațiilor inteligență de afaceri auto-serviciu. Interfețele curate, simple și simple permit utilizatorilor să analizeze cu ușurință datele și să utilizeze descoperirile de date pentru a sprijini luarea deciziilor. În această instruire condusă de instructor, antrenament live, participanții vor învăța cum să înceapă dezvoltarea cu QlikView. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Instalare și configurare QlikView Transformarea datelor din diverse surse prin QlikView scripting Creați modele de date cu QlikView
  Formatul cursului
   Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  21 hours
  Despre acest curs Acest curs va discuta diferitele metode și cele mai bune practici care sunt în concordanță cu cerințele de afaceri și tehnice pentru modelarea, vizualizarea și analizarea datelor cu Power BI. Cursul va arăta, de asemenea, cum să acceseze și să prelucreze datele dintr-o gamă largă de surse de date, inclusiv atât relaționale, cât și non-relaționale. Acest curs va explora, de asemenea, cum să se implementeze standardele și politicile de securitate adecvate în cadrul spectrului Power BI inclusiv seturile de date și grupurile. Cursul va discuta, de asemenea, cum să gestioneze și să implementeze rapoarte și dashboards pentru partajare și distribuție de conținut. Profilul publicului Audiența pentru acest curs sunt profesioniștii de date și profesioniștii de inteligență de afaceri care doresc să învețe cum să efectueze în mod precis analiza datelor folosind Power BI. Acest curs este, de asemenea, adresat persoanelor care dezvoltă rapoarte care vizualizează datele din tehnologiile platformei de date care există atât în cloud, cât și pe site-uri. Abilități câștigate
   Introducerea, curatarea si transformarea datelor Datele de model pentru performanță și scalabilitate Proiectarea și crearea de rapoarte pentru analiza datelor Aplicați și efectuați analize avansate de rapoarte Gestionarea și partajarea activelor de raportare
  14 hours
  Vizualizarea datelor este practica transformarii datelor in reprezentatii grafice si vizuale pentru analizarea modelelor sau tendintelor. Acest curs se concentrează pe crearea de vizualizări de date folosind Python și obținerea de înțelegeri practice pentru cazurile de utilizare comună. Această formare directă (online sau on-site) este destinată analistilor de date și cercetătorilor de date care doresc să utilizeze Python pentru a construi vizualizări interactive de date direct din cod. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Configurați mediul de dezvoltare necesar pentru a începe crearea de vizualizări de date cu Python. Înțelegeți conceptele de bază de vizualizare a datelor, utilizarea cazurilor și a instrumentelor. Explorați diferitele biblioteci (Matplotlib, Seaborn, Bokeh și Folium) disponibile în Python. Aflați cum să creați diagrame de linii, diagrame statistice, geo-spatiale și alte vizualizări complexe de date cu Python. Cunoaște cele mai bune practici și tehnici pentru prezentarea și interpretarea datelor.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  21 hours
  Acesta este un curs dedicat tuturor profesioniștilor care lucrează în sectorul nonprofit. Scopul este de a învăța cum să comunici datele unui public mai larg folosind Tableau Public.Acest curs este conceput pentru cursantul care nu a folosit niciodată Tableau înainte sau care ar putea avea nevoie de o actualizare. Vă va ghida prin pașii necesari pentru a vă crea prima vizualizare de la început. Veți învăța, de asemenea, cum să aplicați principiile esențiale de design la vizualizările dvs. Tableau. Până la sfârșitul cursului, veți putea să creați și să vă împărtășiți cunoștințele unui public mai larg.Etape ale cursului:
   Configurați profilul dvs. public Tableau. Conectați-vă și lucrați cu datele dvs. Utilizați interfața Tableau. Construiți o vizualizare perspicace. Împărtășiți-vă munca unui public mai larg.
  Formatul cursului:
   Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
  14 hours
  Acest curs vă învață despre percepția umană și cum să o utilizați pentru a oferi cele mai bune perspective. Te vei familiariza cu teoria designului, inclusiv Legile Gestalt, atributele pre-atente și incluziunea. Veți înțelege, de asemenea, asemănările și diferențele dintre analiza exploratorie și cea explicativă. Veți descoperi modul de utilizare a diagramelor și veți învăța cum să alegeți cel mai potrivit. La sfârșitul cursului, veți ști cum să implementați principiile de proiectare și vizualizări create folosind software-ul Tableau.Etape ale cursului:
   Aflați despre percepția umană. Familiarizați-vă cu teoria designului.; Înțelegeți diferitele tipuri de diagrame. Definiți scopul vizualizării datelor. Examinați și îmbunătățiți o vizualizare ineficientă.
  Formatul cursului:
   Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.

  Last Updated:

  Sfarsit de saptamana Data Visualization Cursuri, Seara Data Visualization Training, Data Visualization Camp, Data Visualization Cu instructor, Sfarsit de saptamana Data Visualization Training, Seara Data Visualization Cursuri, Data Visualization Coaching, Data Visualization Instructor, Data Visualization Trainer, Data Visualization Cursuri, Data Visualization Clase, Data Visualization Pe pagina, Data Visualization curs privat, Data Visualization one on one training

  Reduceri pentru cursuri

  No course discounts for now.

  Newsletter Oferte Cursuri

  Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

  Câțiva dintre clienții noștri

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions