Cursuri Human Factors

Cursuri Human Factors

Online sau la fața locului, cursurile de instruire în direct de Factori Umani conduse de instructori acoperă subiecte precum Luarea deciziilor, Gândirea sub presiune, Elementele esențiale de coaching pentru lideri etc. Instruirea Factorii Umani este disponibilă ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg din Moldova. NobleProg - Furnizorul local de instruire din lume

Machine Translated

Human Factors Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
7 hours
În audienţă:
  orice rol de conducere sau de conducere. Membrii proiectului care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de echipă. Orice lider operațional care dorește să-și îmbunătățească abilitățile interpersonale.
În ansamblu: Acest curs este condus de instructor și poate fi împărțit în șase webinare de o oră pentru a fi întreprinse într-o singură sesiune sau ca o serie de sesiuni separate cu dimensiuni de picătură pentru a se potrivi candidaților. Cursul este livrat de specialiști cu înaltă experiență de factori umani care au furnizat formare de înaltă calitate la numeroase industrii cu risc ridicat, inclusiv aviația, energia nucleară, producătorii de petrol și gaze naturale, asistența medicală și sportul de elită. Importanța conștientizării riscurilor și a siguranței este subliniată pe parcursul livrării cu utilizarea studiilor de caz de accident din mai multe industrii. Cursul ia candidatul prin funcțiile de bază ale cunoașterii umane și arată cum această înțelegere poate fi dezvoltată în instrumente practice. Acest set de instrumente poate fi apoi introdus în mediul de lucru la nivel practic, politic și proces pentru a îmbunătăți performanța, eficiența și fiabilitatea. Cursul este deosebit de relevant pentru companiile care utilizează din ce în ce mai multe tehnologii noi. Utilizarea listelor de verificare și aplicarea corespunzătoare a procedurilor de funcționare standard sunt examinate cu atenție. Există un accent deosebit pe riscul operațional și modul în care performanța luării deciziilor în situații de presiune. Cursul se încheie cu un accent pe caracteristicile factorului uman ale echipelor de înaltă performanță și ia în considerare ceea ce putem învăța cu toții. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelege principiile de bază ale cunoașterii umane. Aplicați înțelegerea lor la dezvoltarea de instrumente cognitive pentru a îmbunătăți performanța. Respectați principiile cheie necesare pentru a îmbunătăți conformitatea, fiabilitatea și performanța.
Formatul cursului:
  Instructorul a condus. Prezentări pe bază de scenariu, briefing-uri și analiza accidentelor. Închideți ateliere de scenariu și prezentări de grup.
14 hours
În audienţă:
  orice rol de conducere sau de conducere. Angajații care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de formare. Liderii potențiali care doresc să înceapă un rol de formare.
În ansamblu: Acest curs este condus de instructor și poate fi împărțit în douăsprezece webinare de o oră pentru a fi întreprinse într-o singură sesiune sau ca o serie de sesiuni separate de dimensiune bite pentru a se potrivi candidaților. Cursul este oferit de specialiști cu înaltă experiență de factori umani care au antrenat mulți manageri, antrenori și antrenori pe mai multe roluri de înaltă performanță în numeroase industrii. Acest curs plăcut și interesant ia candidatul de la foarte bazele andragogiei – sau de învățare pentru adulți. Unele dintre miturile de formare sunt dezvăluite în abordarea bazată pe dovezi luate de acest curs extrem de ocupant și intens. Nivelul ridicat de implicare candidată culmină într-o serie de lecții și prezentări care sunt înregistrate și evaluate de colegii dvs. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți principiile de bază ale andragogiei. Aplicați înțelegerea lor la dezvoltarea instrumentelor de învățare și dezvoltare. Proiectarea și punerea în aplicare a cursurilor de formare de bază pentru industria sau ocupația lor.
Formatul cursului:
  Învăţător sau prin intermediul webinarului. Prezentări pe bază de scenariu, briefing-uri și analiza accidentelor. Închideți ateliere de scenariu și prezentări de grup.
7 hours
În audienţă:
  orice rol de conducere sau de conducere. Angajații care doresc să-și sporească gradul de conștientizare a riscului. Orice lider operațional care dorește să-și îmbunătățească abilitățile dinamice de gestionare a riscurilor.
În ansamblu: Acest curs este condus de instructor și poate fi împărțit în șase webinare de o oră pentru a fi întreprinse într-o singură sesiune sau ca o serie de sesiuni separate cu dimensiuni de picătură pentru a se potrivi candidaților. Acest curs se concentrează pe amenințările zilnice cu care se confruntă toate industriile în menținerea nivelului ridicat al performanței umane. Primul pas în orice aspect al managementului riscurilor este capacitatea de a identifica și obiectiva riscurile operaționale. Riscul cel mai prevalent oriunde oamenii joacă o parte a procesului operațional este amenințarea mereu prezentă care formează eroarea umană. În loc de a încerca obiectivul nereal al erorilor eradicate, cursul se concentrează pe tehnici care permit managerilor și practicanților să evite, să trage sau să mitigeze impactul erorilor umane. Cursul se uită la studiile de caz din lumea reală, precum și utilizarea bună a experiențelor proprii ale candidaților pentru a aduce la viață instrumentele și tehnicile cursului. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțeleg principiile de bază ale managementului dinamic al riscurilor. Aplicați înțelegerea lor de a evita, trage și de a atenua riscul. Proiectarea și implementarea instrumentelor și tehnicilor de formare care pot fi aplicate în propria lor industrie.
Formatul cursului:
  Învăţător sau prin intermediul webinarului. Prezentări pe bază de scenariu, briefing-uri și analiza accidentelor. Închideți ateliere de scenariu și prezentări de grup.
7 hours
În audienţă:
  orice rol de conducere sau de conducere. Liderii care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare. Liderii care doresc să-și îmbunătățească capacitatea de a comunica cu echipa lor.
În ansamblu: Acest curs este condus de instructor și poate fi împărțit în șase webinare de o oră pentru a fi întreprinse într-o singură sesiune sau ca o serie de sesiuni separate cu dimensiuni de picătură pentru a se potrivi candidaților. Acest curs este foarte interactiv de la început. Comunicarea eficientă subliniază toate rolurile de conducere și este adesea ignorată ca o anumită calitate. Cursul utilizează cercetarea actualizată dintr-o perspectivă de empatie cognitivă. Abilitatea de a proiecta propriile obiective în viziune este adesea predicată formă de o perspectivă de difuzare. Acest lucru este contra-intuitiv atunci când luăm în considerare modul în care creierul funcționează și primește informații. Participanții sunt încurajați să se uite la mesajul lor din perspectiva altor candidați și sunt oferite în mod continuu unele feedback destul de iluminant. Tehnicile utilizate de forțele armate, serviciile de urgență și sportul de elită sunt combinate pentru a oferi candidaților mai multă încredere în primirea (și primirea) de mesaje, imagini și viziuni exacte. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți cum creierul uman primește și prelucrează informațiile crude în date. Aplicați această înțelegere pentru a îmbunătăți tehnicile lor de comunicare personală. Testarea tehnicilor lor de comunicare cu ceilalti membri ai grupului.
Formatul cursului:
  Învăţător sau prin intermediul webinarului. Prezentări pe bază de scenariu, briefing-uri și analiza accidentelor. Închideți ateliere de scenariu și prezentări de grup.
7 hours
În audienţă:
  roluri de management sau de conducere. Mediu & lideri de rang înalt care doresc să-și îmbunătățească cunoștințele de factori umani. Mediu & lideri de rang înalt care doresc să-și dezvolte propriile performanțe ale factorilor umani.
În ansamblu: Acest curs este condus de instructor și poate fi împărțit în șase webinare de o oră pentru a fi întreprinse într-o singură sesiune sau ca o serie de sesiuni separate cu dimensiuni de picătură pentru a se potrivi candidaților. Scopul acestui curs este de a oferi lideri și manageri o înțelegere a modului în care factorii umani joacă un rol semnificativ în succesul și uneori eșecul operațiunilor de înaltă performanță. În plus față de cercetarea unor eșecuri corporative de înaltă calitate, cursul se concentrează și pe unele organizații care au fost extrem de rezistente. Aceste organizații de înaltă fiabilitate nu sunt o soluție completă la amenințarea eșecului corporativ, dar ne pot oferi o mare înțelegere a rezilienței corporative. Cursul explică cât de puternică poate fi cultura în formarea percepției riscurilor și a comportamentului critic al angajaților. Combinarea managementului securității cu influențele culturale nu numai că poate îmbunătăți performanța securității, dar poate crea alte eficiențe operaționale. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți pe ce se bazează teoria fiabilității ridicate (HRT). Aplicați unele dintre lecțiile de la HRT pentru a explica de ce unele organizații reușesc în timp ce altele nu reușesc. Înțelegeți cum cultura organizațională conduce valorile și atitudinile angajaților și cum să influențeze comportamentul pozitiv.
Formatul cursului:
  Instructorul a condus. Prezentări pe bază de scenariu, briefing-uri și analiza accidentelor. Închideți ateliere de scenariu și prezentări de grup.
7 hours
În audienţă:
  Toate rolurile de conducere sau de conducere. Liderii care doresc să își îmbunătățească capacitățile de coaching. Lideri care doresc să-și îmbunătățească setul de abilități de management.
În ansamblu: Acest curs este condus de instructor și poate fi împărțit în șapte webinare de o oră pentru a fi întreprinse într-o singură sesiune sau ca o serie de sesiuni separate cu dimensiuni de picătură pentru a se potrivi candidaților. Cursul este condus, condus și proiectat de antrenori cu experiență extinsă în antrenarea antrenorilor la cele mai înalte niveluri ale sportului internațional de elită și industriilor de înaltă performanță. Coaching-ul a trecut de la sport și educație la cele mai bune practici de management. Deși principiile de bază nu sunt complexe, metoda în care sunt aplicate poate varia în eficacitate. Crearea încrederii este esențială în orice relație, nu mai puțin în relațiile esențiale din cadrul unui mediu de afaceri. Modul în care managerii se angajează și în special ascultă membrii echipei și angajații lor este o abilitate critică. Abilitățile sunt explorate și dezvoltate într-un mediu de încredere și creativitate. Membrii cursului vor învăța să aprecieze modul în care se comportă este adesea mai important decât ceea ce fac sau spun în realitate. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți cum se aplică principiile de coaching pentru a gestiona colegii. Aplicați comportamentul cheie de la coaching la îmbunătățirea abilităților manageriale. Discută diferitele abordări în mediul de coaching care pot fi aplicate pentru a gestiona în mediul de operare.
Formatul cursului:
  Învăţător sau prin intermediul webinarului. Prezentări pe bază de scenariu, briefing-uri și analiza accidentelor. Închideți ateliere de scenariu și prezentări de grup.
14 hours
În audienţă:
  orice rol de conducere, de supraveghere sau de conducere. Membrii echipei care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de echipă. Orice lider operațional care dorește să-și îmbunătățească abilitățile interpersonale.
În ansamblu: Există concepții eronate că Human Factors (HF) este o disciplină care se aplică numai industriei critice de securitate, cum ar fi aviația, medicina și sectorul petrolului și gazelor. De fapt, există beneficii tangibile pentru a investi în HF în afară de îmbunătățirea siguranței. Îmbunătățirea eficienței operaționale: Dând echipei instrumentele pentru a le permite să gestioneze sarcina de lucru, să rezolve probleme și să ia decizii eficiente le echipează cu capacitatea de a face față dificultăților legate de muncă fără necesitatea unei intervenții la nivel mai ridicat. Indiferent de setare, membrii echipei frontale sunt capabili să se ocupe de situații complexe și dinamice. Îmbunătățirea angajamentului angajaților și a reputației mărcii: Îmbunătățirea capacității membrilor echipei de a gestiona situațiile de lucru crește angajamentul angajaților și îmbunătățește interacțiunile cu clienții. O organizație care poate demonstra un angajament de a îmbunătăți și de a investi în personalul său va beneficia de satisfacția crescută a muncii. Absențiu redus, Retenție crescută: Timpul de oprire a muncii datorită stresului și oboselii poate fi abordat parțial prin formarea HF. Dar moralitatea la locul de muncă va afecta, fără îndoială, nivelurile individuale de stres. Investment într-o combinație de antrenament de management al stresului și de introducere a programelor de sprijin peer demonstrează un angajament față de bunăstarea angajaților pe care Deloitte sugerează că va duce la o rambursare de 500% în absența redusă și îmbunătățirea retenției. În concluzie, aceleași abilități care ajută piloții, chirurgii și grătarii de ulei pot fi aplicate mult mai des pentru a beneficia o organizație dincolo de siguranță. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelege principiile de bază ale cunoașterii umane. Aplicați înțelegerea lor la dezvoltarea de instrumente cognitive pentru a îmbunătăți performanța. Demonstrează cunoașterea principiilor cheie necesare pentru a îmbunătăți conformitatea, fiabilitatea și performanța.
Formatul cursului:
  Instructorul a condus. Prezentări pe bază de scenariu, briefing-uri și analiza accidentelor. Închideți ateliere de scenariu și prezentări de grup.
•  
14 hours
În audienţă:
  Toate rolurile [ 0 ] Manageri responsabili, de securitate sau de risc Post Holders. Manageri cu experiență care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de management al riscurilor și siguranței.
În ansamblu: Acest curs explorează influențele principale asupra siguranței, a riscurilor și a responsabilității potențiale corporative. Toate cele trei domenii garantează un studiu special, deoarece toate se confruntă cu schimbări semnificative, pe măsură ce ne îndreptăm spre secolul al XXI-lea. Cursul adoptă o abordare ‘systems thinking’ ca o metodă de gestionare a sistemelor complexe. Panda globală actuală a accelerat schimbările în multe domenii ale strategiei corporative și acest curs urmărește să diluteze unele dintre principalele subiecte din gândirea managementului contemporan. Considerăm cum să ameliorăm în mod eficient unele dintre ameninţările emergente care au apărut de la începutul digitalizării în cadrul societăţii noastre. Cursul are o serie de studii de caz de înaltă calitate din diferite industrii, care sunt analizate și discutate colectiv și prezentate din diferite perspective de către candidați. Tehnicile de evaluare culturală vor fi explorate și aplicate datelor din lumea reală. Candidații vor experimenta o examinare cross-mock de către prezentatori, pentru a da apoi o apreciere a ceea ce diferitele sisteme juridice caută atunci când evaluează răspunderea corporativă atunci când ameliorarea riscurilor a eşuat. Cursul oferă candidaților încrederea de a se angaja direct în deciziile bazate pe riscuri într-un mediu operațional complex. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți fundamentele răspunderii penale corporative. Înțelegeți natura sistemelor complexe și cum să gestionați în interiorul lor. Identificarea strategiilor pentru a atenua impactul noilor tehnologii asupra strategiilor de risc. Îmbunătățește reziliența sistemului lor de management al riscurilor.
Formatul cursului:
  Discuții facilitate și de grup. Prezentări pe bază de scenariu, briefing-uri și analiza studiului de caz. Închideți ateliere de scenariu și prezentări de grup.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Human Factors Cursuri, Seara Human Factors Training, Human Factors Camp, Human Factors Cu instructor, Sfarsit de saptamana Human Factors Training, Seara Human Factors Cursuri, Human Factors Coaching, Human Factors Instructor, Human Factors Trainer, Human Factors Cursuri, Human Factors Clase, Human Factors Pe pagina, Human Factors curs privat, Human Factors one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions