Cursuri Jira

Cursuri Jira

Online sau la fața locului, cursurile de formare Jira live conduse de instructori demonstrează, prin practică interactivă, cum să creați și să gestionați diferite tipuri de proiecte Jira. Antrenamentul Jira este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Jira Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
7 hours
Jira Service Management oferă utilizatorilor instrumente pentru a crea proiecte de servicii care ajută la clasificarea și gestionarea cererilor de servicii, a incidentelor, a problemelor și a schimbărilor organizaționale. Acest curs de instruire live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează administratorilor Jira de nivel intermediar care doresc să învețe cum să utilizeze Jira Service Management în mod eficient. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Învățați și înțelegeți elementele fundamentale ale Jira Service Management. Setați și configurați un service desk și gestionați cererile. Gestionați backend-ul Jira Service Management și integrarea.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
21 hours
Jira este un instrument de gestionare a proiectelor și de urmărire a problemelor dezvoltat de Atlassian, care permite utilizatorilor să creeze formulare personalizate pentru colectarea și gestionarea datelor legate de probleme, sarcini și proiecte. Acest curs de formare live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează managerilor de proiect de nivel mediu care doresc să creeze, să execute și să gestioneze eficient formularele în Jira. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți conceptele de bază ale Jira's, inclusiv tipurile de probleme, fluxurile de lucru și proiectele. Dezvoltați și gestionați câmpuri personalizate pentru a colecta și organiza datele în mod eficient. Optimizați procesele legate de formulare pentru diferite tipuri de proiecte și echipe.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
7 hours
JIRA este o aplicație web bazată pe Java care asigură urmărirea proiectelor și a problemelor pentru a îmbunătăți agilitatea dezvoltării de software. Acest curs de instruire live, condus de un instructor (online sau la fața locului) îi conduce pe participanți prin implementarea unei instanțe JIRA. Participanții vor învăța utilizarea avansată a JIRA, instalarea, configurarea, actualizarea și migrarea JIRA, cum să personalizeze JIRA pentru proiectele lor, să adauge, să gestioneze și să atribuie utilizatori, grupuri și roluri de proiect, să configureze și să gestioneze tablouri de bord, să definească e-mailuri și notificări, să aplice scheme de securitate JIRA, să gestioneze permisiunile JIRA, să efectueze depanarea JIRA, să instaleze și să personalizeze biroul de servicii JIRA, să configureze o bază de cunoștințe, să gestioneze utilizatorii biroului de servicii și să gestioneze cererile de servicii în mod colaborativ. Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Să aibă o înțelegere aprofundată a administrării JIRA. Să personalizeze JIRA în funcție de propriile nevoi de afaceri. Să definească e-mailurile și notificările JIRA. Să gestioneze și să atribuie utilizatori, grupuri, roluri de proiect. Gestionați permisiunile și schemele de securitate JIRA. Efectuați depanarea JIRA. Implementați și personalizați biroul de servicii JIRA.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
7 hours
JIRA este o aplicație web bazată pe Java care oferă urmărirea proiectului și a problemelor pentru îmbunătățirea agilității dezvoltării software-ului Acest training instruit live introduce capabilitățile avansate ale JIRA, inclusiv crearea și gestionarea diferitelor tipuri de proiecte JIRA, utilizarea JIRA pentru proiecte agile, configurarea plăcilor agile, gestionarea câmpurilor încorporate și personalizate, crearea și gestionarea ecranelor și a filtrelor, căutarea, aplicarea schemelor de ecran, gestionarea și actualizarea fluxurilor de lucru, configurarea și aplicarea schemelor fluxului de lucru, efectuarea de analize și generarea de rapoarte Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Gestionați problemele în mod eficient Creați și rulați proiectele Scrum și Kanban Gestionați câmpurile încorporate și personalizate Înțelegerea și gestionarea proceselor de afaceri, a fluxurilor de lucru și a schemelor de flux de lucru Efectuați căutări și analize de bază și avansate Generați și examinați rapoartele Public Manageri de produse Dezvoltatori de software Inginerii de testare Analiști de afaceri Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
7 hours
JIRA este o aplicatie Java pe baza de web care oferă de proiect și de urmărire a problemei pentru îmbunătățirea agilitatea de dezvoltare software. acest instructor-condus, în direct de formare introduce JIRA & #39; s abordare a software-ului de planificare, de urmărire și de eliberare în care se plimba participanți prin crearea și gestionarea unui proiect JIRA. de     sfârșitul     această   de formare,   participanții   vor   fi   capabili   să:
 • intelege conceptele si functionalitatile din spatele interfeței de utilizator JIRA & #39; s și fluxuri de lucru.
 • Adauga, modifica, clona, link-ul, și prioritiza probleme.
 • Progress probleme prin întregul flux de lucru.
 • efectuați căutări.
 • Gestionați și personalizați ecranele și filtrele.
format al cursului
 • interactive prelegere și discuții.
 • o mulțime de exerciții și practică.
 • hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.
curs opțiuni de personalizare
 • pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
7 hours
Software-ul JIRA este un instrument puternic pentru Managementul de Proiect și oamenii tind să se concentreze mai mult pe instrument decât metoda în sine Instruirea live, instruită, introduce participanții la puterea Jira și Confluence, lucrand împreună pentru a servi singurul scop de a ajuta echipa să livreze cu succes produsul / proiectul Echipa va învăța cum să folosească în mod corespunzător aceste instrumente pentru a fi mai eficient de manipulare a cerințelor utilizatorilor, a testelor, a comunicării, centralizate într-un singur loc Vor fi studiate proiectele JIRA, spațiile confluenței, fluxurile de lucru, panourile (Kanban & Scrum), planificarea și dependențele, legătura Jira / Confluence, raportarea, câmpurile importante și câmpurile personalizate, tipurile de emisiuni, ecranul și filtrarea Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Creați un proiect Scrum sau Kanban Configurați Jira pentru a gestiona corect proiectul Gestionați problemele în mod eficient Construiți ecranul necesar pentru a gestiona tipurile de probleme Creați fluxuri de lucru și panouri și înțelegeți interacțiunea acestora Efectuați căutări și analize de bază și avansate Generați și examinați rapoartele necesare pentru echipă și management .
14 hours
JIRA este o Java web bazată pe Java care oferă urmărirea proiectelor și a problemelor pentru îmbunătățirea agilității dezvoltării de software. În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța cum să folosească Jira pentru a implementa o abordare Kanban a Agile în cadrul organizației lor. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Înțelegeți principiile din spatele Agile și Kanban
 • Folosiți Jira pentru a crea și gestiona un proiect Kanban
 • Personalizați Jira pentru a se potrivi nevoilor organizației lor
 • Efectuați căutări și analize de bază și avansate
 • Generați și examinați rapoarte
Public
 • Managerii de produse
 • Dezvoltatori de software
 • Ingineri de testare
 • Analiști de Business
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, discuții parțiale, exerciții și practici practice grele într-un mediu de laborator live.
Notă
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Jira Cursuri, Seara Jira Training, Jira Camp, Jira Cu instructor, Sfarsit de saptamana Jira Training, Seara Jira Cursuri, Jira Coaching, Jira Instructor, Jira Trainer, Jira Cursuri, Jira Clase, Jira Pe pagina, Jira curs privat, Jira one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions