Cursuri KNIME

Cursuri KNIME

Cursurile de formare live KNIME conduse de instructori online sau la fața locului demonstrează, prin practică interactivă, cum să utilizați KNIME pentru analiza datelor. Antrenamentul KNIME este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

KNIME Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Platforma KNIME Analytics este o opțiune principală a sursei deschise pentru inovația bazată pe date, ajutându-vă să descoperiți potențialul ascuns în datele dvs., pentru a avea perspective noi sau pentru a prezice noi viitoruri. Cu peste 1000 de module, sute de exemple gata de rulare, o gamă cuprinzătoare de instrumente integrate și cea mai largă alegere de algoritmi avansați disponibili, KNIME Analytics Platform este caseta de instrumente perfectă pentru orice om de știință de date și analist de afaceri. Acest curs pentru Platforma KNIME Analytics este o oportunitate ideală pentru începători, utilizatori avansați și experți KNIME pentru a fi introduse în KNIME , pentru a învăța cum să-l folosească mai eficient și cum să creeze rapoarte clare și complete bazate pe fluxuri de lucru KNIME
35 hours
Constanz Information Miner este o platformă destinată integrării, analizei interactive și raportării datelor, disponibilă pe baza principiilor software-ului liber și deschis. KNIME permite integrarea multor componente róóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó data mining) datorită conceptului modular de prelucrare a fluxului data. interfața grafică a utilizatorului și utilizarea JDBC permite setarea ușoară și rapidă a nodurilorów (ang. nodes) pentru a conecta surse de date rógeinóparte cu procesul de prelucrare prealabilă - ETL  și modelarea, analiza și vizualizarea datelor fără a fi nevoie de programare (sau într-o măsură minimă). KNIME într-o anumită măsură, ca un instrument analitic avansat, poate fi considerat o alternativă SAS. De la 2006 KNIME este utilizat în cercetarea farmaceutică, precum și în alte domenii, cum ar fi analiza datelor clienților (CRM), Business Intelligence (BI) și analiza datelor financiare.
14 hours
KNIME este un software de analiză a datelor cu sursă deschisă pentru integrarea învățării cu mașină și a minării datelor prin pipelini de date. Cu Python și R, utilizatorii sunt capabili să extindă abilitățile lor de analiză a datelor și de învățare automată. Această formare directă de instructor (online sau on-site) este destinată cercetătorilor de date care doresc să programeze în Python și R pentru KNIME. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Planificarea, construirea și implementarea modelelor de învățare automată în KNIME. Încheierea proiectelor în domeniul științei datelor. Faceți decizii bazate pe date pentru operațiuni.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
KNIME Platforma Analytics este o opțiune de sursă deschisă de top pentru inovația bazată pe date, ajutându-vă să descoperiți potențialul ascuns în datele dvs., să găsiți noi înțelegeri sau să preveniți viitorul nou. Cu mai mult de 1000 de module, sute de exemple pregătite, o gamă cuprinzătoare de instrumente integrate și cea mai largă selecție de algoritmi avansate disponibile, KNIME Platforma Analytics este cutia de instrumente perfectă pentru orice om de știință a datelor și analist de afaceri. Acest curs pentru KNIME Platforma Analytics este o oportunitate ideală pentru începători, utilizatori avansati și KNIME experți să fie introduse la KNIME, să învețe cum să-l folosească mai eficient, și cum să creeze rapoarte clare, cuprinzătoare bazate pe KNIME fluxurile de lucru Această formare directă de instructor (online sau on-site) este destinată profesioniștilor de date care doresc să utilizeze KNIME pentru a răspunde nevoilor complexe ale afacerilor. Este destinat publicului care nu cunoaște programarea și intenționează să utilizeze instrumente de ultimă oră pentru a implementa scenarii analitice La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați KNIME. Creați [ 0 ] scenarii Tren, testare și modele validate Implementarea se încheie cu lanțul de valoare final al modelelor de știință a datelor
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs sau pentru a afla mai multe despre acest program, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Serverul este software-ul corporativ pentru colaborarea pe bază de echipă, automatizarea, gestionarea și implementarea fluxurilor de lucru de știință a datelor ca aplicații și servicii analitice. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Schema de analiză fluxuri de lucru pentru a rula automat și să vă dea mai mult timp să se concentreze pe știința datelor. Controlul fluxurilor de lucru pentru gestionarea automată a modelului Scala și punerea în aplicare a fluxului de lucru cu o arhitectură de server bine furnizată, de înaltă performanță, care este configurată în funcție de specificațiile dvs. Proiectați, editați și executați fluxurile de lucru pe KNIME Server folosind editorul de flux de lucru la distanță și profitați de hardware bine furnizat într-un mediu sigur.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs sau pentru a afla mai multe despre acest program, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana KNIME Cursuri, Seara KNIME Training, KNIME Camp, KNIME Cu instructor, Sfarsit de saptamana KNIME Training, Seara KNIME Cursuri, KNIME Coaching, KNIME Instructor, KNIME Trainer, KNIME Cursuri, KNIME Clase, KNIME Pe pagina, KNIME curs privat, KNIME one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions