Cursuri Unreal

Cursuri Unreal

Online sau la fața locului, cursurile de instruire live Unreal conduse de instructori demonstrează, prin discuții interactive și exersare practică, elementele fundamentale ale dezvoltării jocului cu Unreal Engine, oferind participanților șansa de a-și crea propriul exemplu de joc. Antrenamentul ireal este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Unreal Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Unreal Engine 5 (UE5) este un instrument avansat de creare 3D în timp real care generează imagini fotorealiste și o experiență de viață. UE5 este folosit pentru a dezvolta jocuri precum Lyra, Redfall, Fortnite, Dreamhouse: The Game, Echoes of the End, Black Myth: Wukong, ArcheAge 2, Senua's Saga: Hellblade 2, Ashes Of Creation, Dragon Quest 12, Stalker 2 și mult mai mult.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează dezvoltatorilor de jocuri care doresc să înțeleagă cuprinzătoare UE5 și cum să-l folosească pentru a crea conținut uimitor în timp real.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Aflați și înțelegeți noile caracteristici ale versiunii UE5. Utilizați capacitatea instrumentului de creare 3D în timp real al UE5 pentru a crea imagini realiste. Explorează și construiește lumi și jocuri vizuale. Învață și stăpânește principiile de proiectare a jocurilor. Creați animații cu scenele cinematografice.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
21 hours
Unreal Engine este o suită de instrumente de dezvoltare a jocurilor lider în industrie pentru crearea de jocuri 3D. A fost folosit pentru a dezvolta multe dintre jocurile și seriile de astăzi, inclusiv Borderlands, Gears of War, Bio Shock și Mass Effect. Acest antrenament live, condus de instructor, acoperă fundamentele dezvoltării jocului cu Unreal Engine 4, oferind în același timp șansa participanților să-și creeze propriul joc de probă.
  Formatul cursului
  • Discuție + un accent puternic pe proiectarea și dezvoltarea hands-on. Chestiuni ocazionale pentru a măsura progresul și înțelegerea. O mulțime de feedback și implicare a instructorilor.

  Last Updated:

  Sfarsit de saptamana Unreal Cursuri, Seara Unreal Training, Unreal Camp, Unreal Cu instructor, Sfarsit de saptamana Unreal Training, Seara Unreal Cursuri, Unreal Coaching, Unreal Instructor, Unreal Trainer, Unreal Cursuri, Unreal Clase, Unreal Pe pagina, Unreal curs privat, Unreal one on one training

  Reduceri pentru cursuri

  No course discounts for now.

  Newsletter Oferte Cursuri

  Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

  Câțiva dintre clienții noștri

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions