Cursuri Kubernetes

Cursuri Kubernetes

Cursurile de formare Kubernetes live conduse de instructori online sau la fața locului demonstrează, prin discuții interactive și exersare practică, cum să implementați, să gestionați și să scalați aplicațiile containerizate într-un mediu cluster. Instruirea Kubernetes este disponibilă ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg din Moldova. Cursurile de formare Kubernetes acoperă rețelele de containere de bază și avansate, administrarea și dezvoltarea și demonstrează cazuri de utilizare în lumea reală, inclusiv dezvoltarea de microservicii. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Kubernetes Subcategories

Kubernetes Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
35 hours
This instructor-led, live training in Moldova (online or onsite) is aimed at beginner to intermediate-level developers, system administrators, and DevOps engineers who wish to understand Kubernetes and cloud-native principles. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up a development environment that includes Kubernetes.
 • Create a microservices application using Kubernetes.
 • Deploy, manage, and scale applications in Kubernetes.
 • Debug common issues in Kubernetes environments.
21 hours
Acest curs de formare Docker și Kubernetes este proiectat pentru a furniza partenerilor o fundamentare completă a Docker și Kubernetes tehnologiilor. Toate caracteristicile centrale ale Kubernetes este acoperite, inclusiv, Pods, Etikets, Volumuri, Controleururi de replicare, Servicii și mai multe. Cursul ia parteneri de la instalație la gestionare şi utilizarea prin o combinație de exerciți de laboratorie de laboratoriu de mani unde vor obține experienţa configurarea și gestionarea Kubernetes obiectelor. În plus, acest curs va da partenerilor o înţelegere solidă despre Kubernetes, inclusiv caracteristicile avansate și securitatea pentru a funcționa siguranţa un Kubernetes cluster de producție.Acest curs este pentru oamenii și echipe care vor să învăţească Kubernetes cerințe de fundare și de conţineri de orchestrare pentru construirea serviciilor sigure, robuste, destul de disponibil, rezistent și autohealizare:· DezvoltatoriOperații ·& middot; DevOps· QA Engineeri· Manageruri de proiecte IT
14 hours
Docker este o platformă open-source pentru construirea, transportul și rularea aplicațiilor în containere. Kubernetes merge cu un pas mai departe prin furnizarea instrumentelor necesare pentru implementarea și gestionarea aplicațiilor containerizate la scară într-un mediu grupat. În cadrul acestui training, instruit în direct (la fața locului sau la distanță), participanții vor învăța cum să implementeze o colecție de servere de probe în containere, apoi să automatizeze, să scaleze și să gestioneze serverele lor containerizate într-un cluster Kubernetes . Instruirea continuă la subiecte mai avansate, parcurgând participanții prin procesul de securizare, rețea și monitorizare a unui cluster Kubernetes . Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Configurați și rulați un container Docker .
 • Implementați baze de date containerizate și servere.
 • Configurați un cluster Docker și Kubernetes .
 • Utilizați Kubernetes pentru a implementa și gestiona medii diferite sub același cluster.
 • Securizați, scalați și monitorizați un cluster Kubernetes .
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice.
notițe
 • Diferite imagini Docker pot fi utilizate ca demonstrații în acest antrenament (de exemplu, Nginx , MongoDB , Tomcat etc.).
 • Pentru a solicita imagini specifice sau orice altă personalizare pentru acest antrenament, vă rugăm să ne contactați pentru a vă aranja.
21 hours
Docker este o platformă open-source pentru automatizarea procesului de construire, expediere și rulare a aplicațiilor în containere. Kubernetes merge cu un pas mai departe prin furnizarea instrumentelor necesare pentru implementarea și gestionarea aplicațiilor containerizate la scară într-un mediu grupat. În cadrul acestui training, instruit în direct (la fața locului sau la distanță), participanții vor învăța cum să creeze și să gestioneze containerele Docker , apoi să implementeze o aplicație de probă în interiorul unui container. Participanții vor învăța, de asemenea, cum să automatizeze, să scaleze și să gestioneze aplicațiile lor containerizate într-un cluster Kubernetes . În sfârșit, instruirea continuă pe subiecte mai avansate, parcurgând participanții prin procesul de securizare, scalare și monitorizare a unui cluster Kubernetes . Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Configurați și rulați un container Docker .
 • Implementați un server containerizat și o aplicație web.
 • Construiți și gestionați imaginile Docker .
 • Configurați un cluster Docker și Kubernetes .
 • Utilizați Kubernetes pentru a implementa și gestiona o aplicație web în grup.
 • Securizați, scalați și monitorizați un cluster Kubernetes .
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
Notă:
 • Apache Tomcat și o Java EE vor fi utilizate ca servere demo noastre și aplicații pentru containerizare. Cu toate acestea, * acestea pot fi modificate *. Dacă doriți să vedeți o aplicație specifică sau un instrument sau o tehnică aferentă cuprinse în acest antrenament, vă rugăm să ne contactați pentru a vă aranja.
21 hours
Programul Certified Kubernetes Administrator (CKA) a fost creat de Fundația Linux și Fundația Cloud Native Computing (CNCF). Kubernetes este acum o platformă de conducere utilizată pentru orchestrarea containerelor. NobleProg furnizează pregătire Docker & Kubernetes începând cu 2015. Cu peste 360 de proiecte de formare finalizate cu succes, am devenit una dintre cele mai cunoscute companii de formare în întreaga lume în domeniul containerizării. Începând cu 2019, ne ajutăm, de asemenea, clienții noștri să-și confirme performanța în mediul K8 prin pregătirea lor și încurajarea de a trece examenele CKA și CKAD. Această instruire condusă de instructor, formare live (online sau on-site) este adresată administratorilor sistemului, Kubernetes Utilizatorul dorește să-și confirme cunoștințele prin trecerea examenului CKA. Pe de altă parte, formarea se concentrează și pe obținerea experienței practice în Kubernetes Administrație, așa că vă recomandăm să participați la ea, chiar dacă nu intenționați să luați examenul CKA. Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza. Pentru a afla mai multe despre certificarea CKA, vă rugăm să vizitați: https://training.linuxfoundation.org/certification/certified-kubernetes-administrator-cka/
14 hours
Azure Kubernetes Serviciul (AKS) este un serviciu hospital Kubernetes care simplifica dezvoltarea și gestionarea unui Kubernetes cluster în Azure.  În această instrucțională, formarea de viu (alin sau a locului), participanții vor învăţa cum să stabilească și să gestioneze un mediu de container cu escala producției folosesc Kubernetes pe AKS.  Până la sfârșitul acestei formaţii, parteneri vor putea:
  Configurează și gestionează Kubernetes la AKS. Deploraţie, gestionarea și escalarea unui cluster Kubernetes. Aplicații de deploie (Docker) de containerizate la Azure. Migrația unui mediu existent Kubernetes de la premizare la noaptea AKS. Integrat Kubernetes cu software de integrare continuă din terțe părți (CI). Asigură disponibilitatea ridicată și recuperarea dezastrelor în Kubernetes.
Formatul cursului
  Lecţia interactivă şi discuţia. Multe exerciţii şi practica. Implementarea mâinilor într-un mediu de live-lab.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicit o formare personalizată pentru acest curs, vă rog să ne contactăm pentru a arranja.
14 hours
Obiectivul acestui curs practic este de a oferi toate instrumentele care abordează aspectele practice ale Docker și Kubernetes , pentru ca participanții să poată conta pe abilitățile necesare pentru gestionarea corectă a programului.
35 hours
OpenShift este o platformă de aplicații container pentru implementarea Docker și Kubernetes Oferă medii de aplicații predefinite și ajută la realizarea principiilor principale ale DevOps, cum ar fi reducerea timpului de lansare pe piață, infrastructura ca cod, integrarea continuă (CI) și livrarea continuă (CD) OpenShift este menținută de Red Hat În acest training instruit, participanții vor învăța cum să gestioneze containerele care rulează pe platformele Docker, Kubernetes și platforma Red Hat OpenShift Container Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Crearea, configurarea, gestionarea și depanarea clusterelor OpenShift Dezvoltarea aplicațiilor de scară folosind Kubernetes Secure OpenShift Platform Container Monitorizați și colectați valori Gestionați spațiul de stocare Depuneți rapid aplicațiile la pornire, în cloud-ul public sau pe un nor găzduit Public Administratorii de sistem Arhitecti Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
35 hours
Docker este o platformă open-source pentru automatizarea procesului de construire, expediere și rulare a aplicațiilor în containere. Kubernetes merge cu un pas mai departe prin furnizarea instrumentelor necesare pentru implementarea și gestionarea aplicațiilor containerizate la scară într-un mediu grupat. OpenShift Container Platform (fosta OpenShift Enterprise) reunește Docker și Kubernetes într-o platformă administrată sau PaaS (Platform as a Service), pentru a ușura și a simplifica implementarea Docker și Kubernetes . Oferă medii de aplicație predefinite și ajută la realizarea principiilor DevOps cheie, cum ar fi timpul redus pentru piață, infrastructura ca cod, integrarea continuă (CI) și livrarea continuă (CD). Platforma OpenShift Container este întreținută de Red Hat. În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța cum să gestioneze containerele care rulează pe Docker , Kubernetes și platforma Red Hat OpenShift Container ( OpenShift ). Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Creați și configurați o configurație OpenShift .
 • Implementați rapid aplicațiile la premisă, în cloud public sau pe un cloud găzduit.
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at engineers wishing to automate, secure, and monitor containerized applications in a large-scale Kubernetes cluster. By the end of this training, participants will be able to:
 • Use Kubernetes to deploy and manage different environments under the same cluster
 • Secure, scale and monitor a Kubernetes cluster
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion
 • Lots of exercises and practice
 • Hands-on implementation in a live-lab environment
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
21 hours
Programul Certified Kubernetes Application Developer (CKAD) a fost dezvoltat de Fundația Linux și Cloud Native Computing Foundation (CNCF), gazda Kubernetes. Această instruire, formare live (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să-și confirme abilitățile în proiectarea, construirea, configurarea și expunerea aplicațiilor native cloud pentru Kubernetes. Pe de altă parte, formarea se concentrează și pe obținerea experienței practice în dezvoltarea aplicațiilor, așa că vă recomandăm să participați la aceasta, chiar dacă nu intenționați să luați examenul CKAD. NobleProg furnizează pregătire Docker & Kubernetes începând cu 2015. Cu peste 360 de proiecte de formare finalizate cu succes, am devenit una dintre cele mai cunoscute companii de formare din întreaga lume în domeniul containerizării. Începând cu 2019, ne ajutăm, de asemenea, clienții noștri să-și confirme performanța în mediul K8 prin pregătirea lor și încurajarea de a trece examenele CKA și CKAD. Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza. Pentru a afla mai multe despre CKAD, vă rugăm să vizitați: https://training.linuxfoundation.org/certification/certified-kubernetes-application-developer-ckad/
14 hours
Rancher este o platformă open source pentru gestionarea Kubernetes pe orice infrastructură. Acest curs live, condus de instructor, oferă participanților o imagine de ansamblu asupra Rancher și demonstrează prin practica practică cum să se desfășoare și să gestioneze un cluster Kubernetes cu Rancher . Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea:
 • Instalați și configurați Rancher .
 • Lansați un cluster Kubernetes folosind RKE ( Rancher Kubernetes Engine).
 • Gestionați mai multe cluster-uri Kubernetes cloud evitând blocarea furnizorului.
 • Gestionați grupurile Kubernetes folosind sistemul de operare și motorul de containere la alegere.
Formatul cursului
 • Part de conferință, parte discuție, practică practică grea
14 hours
istio este o rețea de servicii open source pentru conectarea, monitorizarea și securizarea microserviciilor. acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat inginerilor care doresc să se conecteze, sigure, și să gestioneze aplicații bazate pe cloud (microservicii), folosind o rețea de servicii bazate pe istio. până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
 • Instalați și configurați istio pe Kubernetes.
 • intelege ochiuri de servicii și de a pune în aplicare unul cu istio.
 • implementați o rețea de servicii istio pe partea de sus a Kubernetes.
 • Utilizați o plasă de service pentru a executa, gestiona și monitoriza aplicațiile din cloud.
format al cursului
 • interactive prelegere și discuții.
 • o mulțime de exerciții și practică.
 • hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.
curs opțiuni de personalizare
 • pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
 • pentru a afla mai multe despre istio, vă rugăm să vizitați: https://istio.io/
28 hours
Platforma Java EE oferă o API și un mediu de funcționare pentru dezvoltarea și funcționarea aplicațiilor de rețea la scară largă, multi-tier, scalabile, fiabile și sigure. Docker și Kubernetes permit dezvoltatorilor să ambaleze o aplicație Java într-un container și să o implementeze ca un microservice într-un mediu Java EE. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să-și containeze aplicațiile Java EE 8 și să le execute ca microservizi în cloud. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Construiți și deplasați Java microservizi în Docker containere. Împărtășește un container Docker folosind Kubernetes. Integrarea microservizilor cu un sistem monolitic existent. Monitorizarea, testarea și securitatea micro-serviciilor. Containeri de tulburare și medii de orchestrare.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
EKS is a self-managed Kubernetes-as-a-service offering from AWS. EKS is fully scalable and customizable and allows a Kubernetes deployment to mimic and/or integrate with an existing on-premise Kubernetes setup. In this instructor-led, live training, participants will learn how to set up and manage a production-scale container environment using Kubernetes on EKS.  By the end of this training, participants will be able to:
 • Configure and manage Kubernetes on EKS
 • Migrate an existing Kubernetes environment from on-premise to AWS cloud
 • Integrate Kubernetes with third-party continuous integration (CI) software
 • Ensure high availability and disaster recovery in Kubernetes
 • Understand and adopt the tools available to efficiently manage EKS
Audience
 • Developers
 • System Administrators
 • DevOps Engineers
Format of the Course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice in a live-lab environment.
Note
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
21 hours
Evoluția microserviciilor și a containerelor în ultimii ani a schimbat semnificativ modul în care proiectăm, dezvoltăm, implementăm și rulăm software. Aplicațiile moderne trebuie optimizate pentru scalabilitate, elasticitate, eșec și schimbare. Conduse de aceste cerințe noi, arhitecturile moderne necesită un set diferit de modele și practici. În cadrul acestei formări, examinăm modalități de identificare, înțelegere și adaptare la aceste cerințe noi. Public
Această pregătire este destinată persoanelor care sunt oarecum familiarizate cu tehnologia containerelor și cu conceptele Kubernetes , dar lipsesc poate de experiența din lumea reală. Se bazează pe cazuri de utilizare și lecții învățate din proiecte din viața reală, cu intenția de a-i face pe oameni inspirați să creeze și să gestioneze și mai bine aplicații native native.
 • Dezvoltatori
 • Operațiuni
 • DevOps
 • Ingineri QA
 • Manageri de proiecte IT
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive
 • O mulțime de exerciții și practică
 • Implementarea Handson într-un mediu live-lab
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
This instructor-led, live training in Moldova (online or onsite) is aimed at engineers who wish to evaluate, select and deploy the most appropriate Kubernetes solution for their specific situation. By the end of this training, participants will be able to:
 • Install and configure a Kubernetes cluster on premise and in the cloud.
 • Evaluate different cloud-hosted Kubernetes solutions and understand the advantages over an self-hosted approach.
 • Compare different tools for testing, managing, and monitoring a Kubernetes cluster.
7 hours
Această instruire desfășurată de instructor (live sau la distanță) este destinată inginerilor care doresc să utilizeze Helm pentru a raționaliza procesul de instalare și gestionare a aplicațiilor Kubernetes. Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea:
 • Instalați și configurați Helm.
 • Creați clădiri reproductibile ale aplicațiilor Kubernetes.
 • Trimiteți aplicații ca diagrame Helm.
 • Rularea aplicațiilor terță parte salvate ca diagrame Helm.
 • Gestionați lansările pachetelor Helm.
Formatul cursului
 • Prelegere interactivă și discuții.
 • Multe exerciții și practici.
 • Implementarea manuală într-un mediu live-lab.
Opțiunile de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
 • Pentru a afla mai multe despre Helm, vizitați: https://helm.sh/
7 hours
Acest instruire în direct, dirijat de instructor (la fața locului sau de la distanță) se adresează administratorilor de sistem și dezvoltatorilor care doresc să utilizeze Prometheus pentru a monitoriza clusterele Kubernetes . Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Instalați și configurați Prometheus.
 • Monitorizați mediile cloud dinamice
 • Obțineți o perspectivă mai bună asupra grupurilor lor de Kubernetes
 • Stabiliți alerte care sunt exacte și cu atenție
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Gitlab este o platformă de ciclu de viață DevOps care oferă caracteristici CI/CD pentru planificarea și gestionarea proiectelor. Kubernetes este un sistem de orchestrare pentru implementarea automată a aplicațiilor. Folosind Gitlab și Kubernetes, utilizatorii pot automatiza construcțiile și implementarea în mediile cloud containerizate. Această formare directă de instructor (online sau on-site) este destinată DevOps ingineri care doresc să utilizeze Kubernetes și Gitlab pentru a automatiza ciclul de viață. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Aplicații automate construiesc, testează și deploie. Crearea unei infrastructuri automatizate. Dezvoltați o aplicație într-un mediu cloud container.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Project Calico este o soluție de rețea pentru containere și mașini virtuale. Creat inițial pentru OpenStack pentru a simplifica transmisia de date în rețea, astăzi acceptă Kubernetes , OpenShift , Docker EE, OpenStack , servicii de bare metalice și altele. Calico utilizează rutarea IP în loc de comutare, rețele virtuale, rețele de suprapunere și alte soluții complicate pentru a permite o rețea eficientă și sigură. Această instruire, directă, instruită în direct (la fața locului sau la distanță), se adresează inginerilor care doresc să Kubernetes clustere Kubernetes folosind o abordare simplificată bazată pe rutare IP. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Instalați și configurați Calico.
 • Utilizați Calico pentru a crea o soluție de rețea de containere pentru clusterele Kubernetes .
 • Înțelegeți cum diferă Calico de rețelele tradiționale de suprapunere.
 • Înțelegeți cum Calico combină protocoalele de rutare pe internet cu stocurile de date bazate pe consens.
 • Utilizați Calico pentru a oferi o politică de rețea sigură pentru Kubernetes .
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
 • Pentru a afla mai multe despre Project Calico , accesați: https://www.projectcalico.org/
14 hours
Google Kubernetes Engine este un serviciu găzduit Kubernetes care simplifică desfășurarea și gestionarea unui cluster Kubernetes în Google Cloud.   în acest instructor-condus, de formare live, participanții vor învăța să înființați și să gestioneze un mediu container de producție la scară folosind Kubernetes pe Google Cloud.   până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
 • configurați și gestionați Kubernetes pe Google Cloud.
 • implementați, gestionați și scalați un cluster Kubernetes.
 • implementa aplicații containerizate (Docker) pe Google Cloud.
 • migrarea unui mediu Kubernetes existent de la on-premise la Google Cloud.
 • integrarea Kubernetes cu software-ul de integrare continuă a treia parte (CI).
 • asigura disponibilitate ridicată și recuperarea în caz de dezastru în Kubernetes.
format al cursului
 • interactive prelegere și discuții.
 • o mulțime de exerciții și practică.
 • hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.
curs opțiuni de personalizare
 • diferite imagini Docker pot fi folosite ca demo-uri în această formare (de exemplu, nginx, MongoDB, Tomcat, etc).
 • pentru a solicita imagini specifice sau orice altă personalizare pentru acest training, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
21 hours
OKD este o platformă de dezvoltare a aplicațiilor pentru implementarea aplicațiilor containerizate folosind Kubernetes. OKD este baza de cod upstream pe care Red Hat OpenShift Online și Red Hat OpenShift Container Platform sunt construite. În această instruire condusă de instructor, antrenament live (on-site sau la distanță), participanții vor învăța cum să instaleze, să configureze și să gestioneze OKD-ul pe timp sau în cloud. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați, configurați, gestionați și rezolvați problemele unui cluster OKD. Securitate OKD. Aplicații containerizate pe OKD. Monitorizează performanța unei aplicații care funcționează în OKD. Gestionarea stocării datelor. Instalarea rapidă a aplicațiilor în timp util sau pe un cloud public, cum ar fi AWS.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Acest curs se bazează pe OKD (Origin Kubernetes Distribuție). Pentru a personaliza cursul sau pentru a solicita formare pe o versiune diferită a OpenShift (de exemplu, OpenShift Container Platform 3 sau OpenShift Container Platform 4), vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
This instructor-led, live training in Moldova (online or onsite) is aimed at Kubernetes practitioners who wish to prepare for the CKS exam. By the end of this training, participants will know how to secure Kubernetes environments and container-based applications throughout the different stages of an application's life cycle: build, deployment and runtime.
21 hours
Serverless este o arhitectură DevOps care permite crearea și implementarea aplicațiilor de întreprindere foarte scalabile fără furnizarea oricărui server. Kubernetes este o platformă cu sursă deschisă pentru construirea de proiecte bazate pe containere și native cloud. Un cadru fără server poate fi integrat cu Kubernetes pentru a oferi infrastructura de găzduire automată necesară pentru executarea implementărilor CaaS și FaaS. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată dezvoltatori și DevOps ingineri care doresc să utilizeze o abordare fără server pentru a construi aplicații pentru întreprinderi în Kubernetes. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Setarea și configurarea Kubernetes a sistemului pentru a începe dezvoltarea cu o arhitectură fără server. Înțelegeți conceptele și principiile fundamentale pentru mediile fără server. Operați lanțurile de instrumente necesare pentru dezvoltarea fără server și integrați-le cu Kubernetes componente. Practicați abilitățile lor în Python limbajul de programare și aplicați-l pentru implementarea sistemelor fără server. Aplicații de întreprindere sigure care sunt implementate printr-un cadru fără server pe Kubernetes. Utilizați metode moderne de calcul cloud pentru a optimiza fluxurile de lucru de prelucrare a sarcinilor DevOps.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Kubernetes oferă caracteristici pentru a asigura un cluster și aplicațiile sale. Cu toate acestea, setările out-of-the-box nu pot oferi o protecție completă împotriva hackerilor și a actorilor neintenționat dăunătoare. Această pregătire directă (online sau on-site) condusă de instructori este destinată inginerilor care doresc să asigure un cluster Kubernetes dincolo de setările de securitate predefinite. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți vulnerabilitățile care sunt expuse printr-o instalare defaultă Kubernetes. Preveniți accesul neautentic la API, bază de date și alte servicii. Protejează un cluster Kubernetes de acces accidental sau dăunător. Combinați o politică de securitate cuprinzătoare și un set de bune practici.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Există o serie de opțiuni pentru implementarea Docker și Kubernetes pe AWS, inclusiv Amazon Elastic Container Service, Amazon ECS pentru Kubernetes , AWS Fargate și Amazon EC2. Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează inginerilor care doresc să evalueze fiecare dintre aceste servicii pentru a lua decizii în cunoștință de cauză despre care să se desfășoare în cadrul organizației lor. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Stabiliți un mediu de dezvoltare care să includă toate instrumentele necesare pentru a începe dezvoltarea.
 • Configurați, configurați și implementați o serie de containere demo folosind o serie de abordări diferite.
 • Înțelegeți diferențele arhitecturale și de design dintre diferitele soluții Docker / Kubernetes din AWS.
 • Automatizarea implementării containerelor Docker .
 • Configurați o conductă de integrare și implementare continuă.
 • Integrați Docker și Kubernetes într-un sistem de integrare continuă existent.
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
21 hours
OKD este o platformă de dezvoltare a aplicațiilor pentru implementarea aplicațiilor containerizate folosind Kubernetes. OKD este baza de cod upstream pe care Red Hat OpenShift Online și Red Hat OpenShift Container Platform sunt construite. În această instruire condusă de instructor, antrenament live (on-site sau la distanță), participanții vor învăța să creeze, să actualizeze și să mențină aplicații containerizate folosind OKD. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Dezvoltați o aplicație web containeră într-un cluster OKD pe timp sau în cloud. Partea automată a pipelinei de livrare a software-ului. Aplicați principiile filosofiei DevOps pentru a asigura livrarea continuă a unei cereri.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Acest curs se bazează pe OKD (Origin Kubernetes Distribuție). Pentru a personaliza cursul sau pentru a solicita formare pe o versiune diferită a OpenShift (de exemplu, OpenShift Container Platform 3 sau OpenShift Container Platform 4), vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Kubernetes este un sistem de container-orchestrare cu sursă deschisă pentru automatizarea managementului CI/CD. Spinnaker este o platformă open source multi-cloud CD pentru a elibera software cu eficiență. Cu Kubernetes și Spinnaker, utilizatorii pot folosi structuri imutabile, pipeline de implementare și management de cluster. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată inginerilor cloud care doresc să utilizeze Kubernetes și Spinnaker pentru operațiunile CI/CD. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Construiți pe platforma Kubernetes pentru a accelera implementările targetate în cloud. Integrați Spinnaker cu Docker și Git pentru a automatiza livrarea de cod către tuburi. Automatizați și gestionați tuburile CD, în timp ce alegeți dintr-o varietate de opțiuni de instrumente CI.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
35 hours
OpenShift este o platformă de aplicații container pentru implementarea Docker și Kubernetes în cadrul companiei Este menținută de Red Hat În acest training instruit, participanții vor învăța cum să instaleze, să configureze și să gestioneze OpenShift Platform Container Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Crearea, configurarea, gestionarea și depanarea clusterelor OpenShift Secure OpenShift Platform Container Monitorizați și colectați valori Gestionați spațiul de stocare Depuneți rapid aplicațiile la pornire, în cloud-ul public sau pe un nor găzduit Public Administratorii de sistem Arhitecti Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Kubernetes Cursuri, Seara Kubernetes Training, Kubernetes Camp, Kubernetes Cu instructor, Sfarsit de saptamana Kubernetes Training, Seara Kubernetes Cursuri, Kubernetes Coaching, Kubernetes Instructor, Kubernetes Trainer, Kubernetes Cursuri, Kubernetes Clase, Kubernetes Pe pagina, Kubernetes curs privat, Kubernetes one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions