Cursuri UML

Cursuri UML

Cursurile de instruire live UML instruite la nivel local demonstrează, prin discuții interactive și practici de manoperă, modul de utilizare a UML pentru a modela arhitectura sistemelor complexe Instruirea UML este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului Moldova sau în centrele de formare corporativa NobleProg din Moldova Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță Cursurile de instruire UML acoperă analiza problemelor, sistemele de proiectare și documentare utilizând UML NobleProg este un contribuitor la Programul OMG de Certificare UML (OCUP 2) NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

UML Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Object Constraint Language (OCL) este un limbaj de expresie care specifică constrângeri și rafinează diagramele Unified Modeling Language (UML) pentru a le face ușor de înțeles pentru computere. Un limbaj de ontologie web (OWL) este un limbaj semantic care reprezintă cunoștințe bogate și complexe despre lucruri și relațiile lor.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează programatorilor sau oricărei persoane care doresc să învețe și să utilizeze OCL și OWL pentru a exprima toate tipurile de cerințe de interogare, manipulare și specificare a modelului.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Aveți o mai bună înțelegere a arhitecturii OCL și OWL. Utilizați OCL și OWL pentru a exprima transformările modelului.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
21 hours
Aceasta este o pregătire de 3 zile care acoperă principiile de modelare, UML , SysML și utilizarea MagicDraw urma unui studiu de caz, care demonstrează o abordare tipică de inginerie a sistemelor bazată pe model. Cursul:
 • Include prelegeri și practică practică în utilizarea MagicDraw pentru modelarea sistemelor folosind SysML ;
 • Explică concepte și diagrame SysML majore;
 • Oferă exemple practice de model de sistem de construire a experienței;
 • Prezintă modul de urmărire a elementelor de model în diferite puncte de vedere;
 • Explică modul de utilizare a funcțiilor MagicDraw eficient;
 • Se bazează pe un model de studiu constant de caz.
Public:
 • Arhitecți de sistem, ingineri de sistem, arhitecți software și alte părți interesate care vor crea și utiliza modele.
metode:
 • Prezentări, discuții și sarcini practice bazate pe studiul de caz.
Materiale de curs:
 • Diapozitive, model de studiu de caz și descrieri practice ale misiunii.
Certificate:
 • Fiecare participant primește certificatul NobleProg care indică faptul că a participat la antrenament.
21 hours
Formarea este destinată analistilorów, designerów, programatorów, testerów și managerów în proiectów în informatică. Este o introducere la modelarea sistemului folosind notele UML. De exemplu, sistemul selectat realizează următoarele etape de modelare și documentare: de la colectarea cerințelor, de la modelarea proceselor în afaceri și documentarea cerințelor funcționale și nefuncționale la crearea unui model analitic. Următorul etapă este faza de proiectare - modelare statică și dinamică folosind clase de proiectare și diagrameóîn prezentarea interacțiunii dintre elementele sistemului. Formarea poate fi baza pentru a crea o procedură cuprinzătoare de modelare a sistemeloróîn IT în întreprindere, prin utilizarea UML în toate etapele de dezvoltare a software-ului și indicarea celor mai bune practici rezultând din experiența multianuală a antrenoruluióîn NobleProg.
14 hours
Există o mulțime de modele testate și testate disponibile pe scară largă pentru toată lumea. Uneori este vorba de schimbarea numelor și de implementarea modelului într-o tehnologie specifică. Poate salva sute de ore, care altfel ar fi cheltuite pentru proiectare și testare. Formare Go als Acest curs are două obiective: în primul rând, vă permite să reutilizați modele cunoscute pe scară largă, în al doilea rând, vă permite să creați și modele de reutilizare specifice organizației dumneavoastră. Vă ajută să estimați modul în care modelele pot reduce costurile, pot sistematiza procesul de proiectare și pot genera un cadru de cod bazat pe modelele dvs. Audience Designeri de software, analiști de afaceri, manageri de proiect, programatori și dezvoltatori, precum și manageri operaționali și manageri de divizie software. Cursul de stil Cursul se concentrează pe cazuri de utilizare și relația lor cu un model specific. Cele mai multe dintre exemple sunt explicate în UML și în simple exemple Java (limba se poate schimba dacă cursul este înregistrat ca un curs închis). Vă ghidează prin sursele tiparelor și vă arată cum să catalogați și să descrieți modele care pot fi refolosite în întreaga organizație.
21 hours
Unul dintre cele mai rapide crescânde roluri din industria IT este analizatorul de Business IT. Analiștii în Business se găsesc în aproape organizații și sunt membri importanți ai oricărei echipe IT, fie în sectorul privat, fie în cel public. Acest curs oferă un ghid clar și pas cu pas în ceea ce privește modul în Business Analistul de Business poate îndeplini rolul folosind tehnologia orientată spre obiect de ultimă oră.
7 hours
Acest curs de formare Introducere în Enterprise Architect este conceput pentru toate persoanele care doresc să utilizeze un instrument de modelare UML de la Sparx Systems Enterprise Architect pentru activitățile lor de modelare, dar nu sunt familiarizați cu funcțiile, funcțiile și utilizarea Enterprise Architect.
21 hours
Cursul extinde cunoștințele posedate de UML. În timpul pregătirii, ne concentrăm pe utilizarea practică a limbajului analizei orientate spre obiect.
14 hours
Acest curs a fost creat pentru experți în materie de materie, care trebuie să își modeleze datele cu UML . Acesta acoperă tehnicile de modelare coerente fără a intra în detalii de implementare.
14 hours
Obiectiv: Acest curs de formare își propune să ajute analiștii în afaceri să învețe să modeleze eficient procesele lor de afaceri folosind BPMN, precum și resursele care sunt gestionate de activitățile lor. Fiind dirijate de un cadru de întreprindere agil, analiștii în afaceri învață pe parcursul acestui curs cum să utilizeze notațiile BPMN corespunzătoare și extensiile de afaceri ale UML pentru a face față cerințelor lor de afaceri și pentru a conduce în mod coerent activitățile la nivel de proiectare.
21 hours
Obiectiv: Acest curs de formare își propune să ajute managerii de produse, proprietarii de produse, analiștii de afaceri, arhitecții de sisteme și dezvoltatorii să înțeleagă cum să gestioneze eficient cerințele pe baza viziunii produsului, până când îi îndrumă pe dezvoltatori cu exactitate în punerea lor în aplicare. Mai mult, acest curs vizează să ajute managerii de produse să definească mai bine propunerile de valoare ale produselor lor pe baza strategiilor și nevoilor părților interesate. Analiștii în Business și proprietarii de produse înțeleg cum să descrie cerințele privind întârzierea produsului, apoi să descopere episoadele și povestirile despre utilizatori ale sistemului, contribuind în același timp la crearea unei valori necesare. Pe parcursul exercițiilor interactive de studiu de caz, participanții învață cum să descrie în detaliu aceste cerințe pentru a valida înțelegerea corectă a nevoilor și pentru a pregăti testele de acceptare a sistemului. Astfel, folosind doar un profil UML foarte comun și productiv, ei învață să structureze cerințele pentru a comunica eficient cu arhitecții și dezvoltatorii printr-un proces de colectare a cerințelor iterative. Public:
 • Manageri de produse
 • Proprietarii de produse
 • Analiști de Business
 • Oricine sa interogat în procesul de Management cerințelor
21 hours
Obiectiv: Ajutarea analistilor si designerilor domeniului Ingineria Sistemelor pentru a intelege cum sa adune eficient cerintele, apoi sa treaca prin implementarea design-ului embedded software pe baza specificatiilor sistemului folosind UML 2 si SysML . Această formare de 3 zile urmărește să ajute analiștii de sistem să-și exprime în mod eficient nevoile și designerii pentru a face proiectarea arhitecturală adecvată a sistemului pe baza acestor nevoi. Arhitectura sistemului care rezultă oferă un nivel bun de agilitate software-ului de sistem încorporat în fața schimbărilor, deoarece permite o trasabilitate coerentă a regulilor de afaceri încapsulate în funcțiile sistemului și a celor alegerii utilizării (utilizării) ale utilizatorilor finali către nivel de implementare a software-ului.
14 hours
Acest curs este destinat analiștilor de afaceri, managerilor, conducătorilor de echipă și proprietarilor de procese pentru a le oferi competențele necesare pentru a crea diagrame de caz de utilizare și pentru a folosi scenarii de caz, care servesc ca un mijloc de elucidare, analiză, documentare și comunicare a cerințelor funcționale Delegații vor practica crearea de cazuri de utilizare în limba unificată de modelare (UML) pentru a reprezenta grafic interacțiunile dintre cazurile de utilizare și actori .
21 hours
Cursul este conceput pentru analisti, designeri, dezvoltatori, testatori și manageri de proiect. Atelierul prezintă un sistem de analiză a problemelor, proiectare și documentare folosind UML și Enterprise Architect de la Sparx Systems. În timpul formării vor fi prezentate capacităților avansate ale programului (cum ar fi MDA, profiluri, XMI) și cele mai bune practici care pot simplifica și accelera foarte mult modelarea. Deoarece formarea se concentrează pe instrumentul Enterprise Architect este necesar ca participanții să știe deja cum să modeleze în UML. Pentru cei care doresc să învețe modelarea am avut o pregătire dedicată pentru UML. Metoda de formare Cursuri de lectură 10% 90%
45 hours
Participanții care participă la acest curs vor
 • Înțelegeți conceptele de bază ale teoriei calculului
 • Aflați traducerea procesului uman în automatizare computerizată
 • Aflați organizarea fișierelor și structurile de date
 • Înțelegeți practic fluxul de date
 • Învață să folosești diferite caracteristici ale C#
 • Aflați despre greșelile tipice de codare și cum să le evitați
 • Obțineți surse și lecturi suplimentare cu privire la practicile sigure de codare
 • Stabiliți consecvența și rezolvați probleme avansate folosind programarea C# .
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
21 hours
Dezvoltator de conținut OCUP2 NobleProg are statutul oficial de dezvoltator de conținut OMG OCUP 2 , ceea ce înseamnă că schițele și materialele noastre de curs au fost elaborate de aceiași experți care au pregătit întrebări pentru examenele OCUP 2. Public Dezvoltatori, programatori, analiști de afaceri, manageri de proiect, arhitecți software, testeri, persoane responsabile de documentare sau orice persoană implicată în procesul de dezvoltare a software-ului. Obiective Te pregătește să lucrezi cu cele mai frecvent întâlnite elemente UML
Te învață cum să creezi modele UML simple
Te pregătește să fii membru al unei echipe de dezvoltare UML
14 hours
Audience: Developers, programmers, business analysts, project managers, software architects, testers, people responsible for documentation or anyone involved in the software development process. Objectives: Prepares you to work with a broad range of UML elements
Teaches you how to create complex UML models
Prepares you to become a qualified senior member of a UML Development Team.
14 hours
Audience: Developers, programmers, business analysts, project managers, software architects, testers, people responsible for documentation or anyone involved in the software development process. Objectives: Prepares you to work with a broad range of UML elements Teaches you how to create complex UML models Allows you to become qualified to be a senior member of a UML Development Team.
14 hours
Curs de audiență: Managerii care doresc să înțeleagă diagramele BPMN, consultanții de afaceri, analiștii în afaceri, inginerii proceselor de afaceri, analiștii de sistem și oricine este implicat în analizarea și planificarea proceselor de afaceri utilizând o notație standardizată de modelare unificată. Obiectivele cursului:
 • Creați diagrame de proces de înaltă calitate
 • Model în procesul de notare BPMN
 • Captură ca-este informații de proces
 • Implementați procese optimizate de procesare pentru procesele intensive
 • Simplificați definițiile complexe ale proceselor și le rupeți în bucăți mai ușor de gestionat

Last Updated:

Sfarsit de saptamana UML Cursuri, Seara UML Training, UML Camp, UML Cu instructor, Sfarsit de saptamana UML Training, Seara UML Cursuri, UML Coaching, UML Instructor, UML Trainer, UML Cursuri, UML Clase, UML Pe pagina, UML curs privat, UML one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions