Cursuri Microsoft Dynamics 365

Cursuri Microsoft Dynamics 365

Cursurile de formare live Microsoft Dynamics 365 conduse de instructori online sau la fața locului demonstrează prin practici practice interactive pentru a optimiza procesele de marketing și vânzări cu Microsoft Dynamics 365. Instruirea Microsoft Dynamics 365 este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Microsoft Dynamics 365 Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Microsoft Dynamic 365 este un hibrid CRM (Customer Relationship Management ) și ERP (Enterprise Resource Planning). Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează analiștilor de afaceri care doresc să optimizeze procesele de marketing și vânzări cu Microsoft Dynamic 365. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Utilizați diferitele module din Microsoft Dynamic 365 pentru a gestiona fluxurile de proces.
 • Integrați platforma Power în Microsoft Dynamics 365.
 • Structurați diferite modele de date comune, cum ar fi înregistrări, diagrame de segmente și multe altele.
 • Automatizarea proceselor cu integrare Microsoft Flow.
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Despre acest curs Aplicațiile Dynamics 365 Finance și Operations includ, dar nu se limitează la, Dynamics 365 Finance, Dynamics 365 Supply Chain Management, și Dynamics 365 Supply Chain Management, Manufacturing. Dynamics 365 vă ajută să vă automatizați și să vă modernizați operațiunile financiare globale. Monitorizează performanța în timp real, prezice rezultatele viitoare și ia decizii bazate pe date pentru a stimula creșterea afacerilor. Conduceți deciziile financiare strategice cu inteligența artificială (AI), unificați și automatizați procesele financiare, reduceți cheltuielile operaționale și reduceți complexitatea și riscul financiar global. Dynamics 365 Supply Chain vă ajută să: Transformați operațiunile de producție și lanț de aprovizionare. Utilizați cunoștințe predictive și inteligență de la AI și la Internet of Things (IoT) între planificarea, producția, inventariile, depozitele și managementul transportului. maximizarea eficienței operaționale, a calității produsului și a profitabilității. Inovaţi cu operaţiuni de fabricaţie inteligente, modernizaţi managementul depozitelor, optimizaţi performanţa producţiei, maximizaţi durata de viaţă a activelor şi automatizaţi şi simplificaţi lanţul de aprovizionare. Notă: Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați https://docs.microsoft.com/learn/paths/get-started-finance-operations/ În acest modul, vom concentra asupra caracteristicilor și funcționalităților de bază ale aplicațiilor Dynamics 365 Dynamics 365 Finance care sunt cele mai utilizate de utilizatori finali și consultanți. Profilul publicului A Dynamics 365 for Finance și Operations Functional Consultant este responsabil pentru realizarea descoperire, capturarea cerințelor, implicarea experților și părților interesate în subiect, traducerea cerințelor și configurarea soluției și a aplicațiilor. Consultantul funcțional implementează o soluție care utilizează capacitățile din casetă, extensibilitatea fără cod, aplicațiile și integrările de servicii. La finalizarea cursului După finalizarea acestui curs, elevii vor putea:
  Cum să navigați și să utilizați în mod eficient căutarea, filtrarea și căutările Cum să utilizați spațiile de lucru operaționale Lucrarea cu Business Document Management Lucrați cu modele de înregistrare Integrarea Power BI cu aplicațiile Dynamics 365 Finance și Operațiuni Cum să personalizați spațiile de lucru Identificați când să utilizați Power Platform în aplicația Dynamics 365 Finance și Operațiuni. Cum se aplică rolurile de securitate utilizatorilor Executați și analizați rapoartele de securitate Creați și utilizați fluxul de lucru pentru aprobare Dezvoltarea Ierarhiei Organizatiei si a scopurilor sale. Cum se utilizează caracteristicile de personalizare Utilizarea datelor Management spațiu de lucru Crearea și utilizarea și șablonurile entității Copiați datele de configurare între entități juridice Importați și exportați date și gestionați date folosind Office Integration Utilizați instrumentul de automatizare Regression Suite (RSAT) Creați teste de acceptare a utilizatorilor (UAT) și planuri de testare Creați și lucrați cu Business Process Modeler (BPM) Înțelegeți cum să utilizați căutarea problemelor
35 hours
Despre acest curs Acest curs este conceput pentru a vă construi fundația în cunoștințele de aplicație Dynamics 365 Supply Chain Management. Acest curs va acoperi cele mai importante caracteristici și funcții necesare de către consultantul funcțional Dynamics 365 Supply Chain Management inclusiv: Informațiile despre produs și cum să configurați, să creați și să gestionați produsul și inventariul. Configurarea și procesarea lanțului de aprovizionare. Funcțiile de management al transportului, precum și funcțiile de management al depozitelor. Managementul calității și funcțiile de control al calității. Master de planificare configurare și procesare. Acest curs include lecturi și mai multe exerciții practice. Exercițiile vă vor fi prezentate sub forma unui studiu de caz prezentat unui consultant funcțional Dynamics 365 Supply Chain Management. Fiecare exercițiu va fi bazat pe un scenariu de afaceri, urmat de o întrebare sau dezbatere, apoi un ghid pas cu pas pentru a efectua pașii legate de sistem. Profilul publicului Acest curs este conceput pentru The Dynamics 365 Supply Chain Management consultant funcțional. Consultantul funcțional Dynamics 365 Supply Chain Management este o resursă cheie care concepe și configurează aplicații pentru a satisface cerințele unui client. Consultantul funcțional analizează cerințele de afaceri și traduce aceste cerințe în procese și soluții de afaceri pe deplin realizate care pun în aplicare practicile recomandate de industrie. Consultantul funcțional se specializează într-unul sau mai multe dintre următoarele seturi de caracteristici din Dynamics: finanțe, fabricație sau managementul lanțului de aprovizionare. Ei partenerează cu arhitecți, dezvoltatori, administratori și alte părți interesate pentru a oferi soluții care îndeplinesc sau depășesc nevoile clienților lor. După finalizarea acestui curs, elevii vor putea:
  Configurați cele mai importante funcții Dynamics 365 Dynamics 365 Supply Chain Management Procesarea majorității tranzacțiilor din Dynamics 365 Supply Chain Management Explică celorlalți modul în care funcționează caracteristicile și funcțiile Dynamics 365 Supply Chain.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Microsoft Dynamics 365 Cursuri, Seara Microsoft Dynamics 365 Training, Microsoft Dynamics 365 Camp, Microsoft Dynamics 365 Cu instructor, Sfarsit de saptamana Microsoft Dynamics 365 Training, Seara Microsoft Dynamics 365 Cursuri, Microsoft Dynamics 365 Coaching, Microsoft Dynamics 365 Instructor, Microsoft Dynamics 365 Trainer, Microsoft Dynamics 365 Cursuri, Microsoft Dynamics 365 Clase, Microsoft Dynamics 365 Pe pagina, Microsoft Dynamics 365 curs privat, Microsoft Dynamics 365 one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions