Cursuri R Language

Cursuri R Language

Cursurile de formare live R (R Language) conduse de un instructor, online sau la fața locului, demonstrează prin exersare practică diverse aspecte ale limbajului R, inclusiv elementele fundamentale ale programării R, programarea R avansată și R pentru analiza și vizualizarea datelor. Exercițiile noastre de formare abordează probleme și soluții din lumea reală în domenii precum finanțe, bancar și asigurări. Cursurile de instruire NobleProg R variază de la cursuri pentru începători la cursuri avansate și sunt populare în rândul companiilor care doresc să adopte R pentru dezvoltarea aplicațiilor de învățare automată și de învățare profundă. Antrenamentul R este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

R Language Subcategories

R Language Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
35 hours
Analiza datelor este știința analizării datelor brute pentru a obține informații și tendințe. Tableau este un instrument de top de business intelligence și de vizualizare a datelor, în timp ce SQL este limbajul cel mai frecvent utilizat pentru interogarea bazelor de date. Împreună cu două dintre cele mai populare limbaje de programare pentru știința datelor, Python și R, Tableau și SQL oferă o soluție robustă, end-to-end, care poate ajuta la vizualizarea și analiza eficientă a datelor.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează analiștilor de date și oricui este interesat să învețe cum să utilizeze și să integreze Tableau, Python, R și SQL pentru vizualizarea și analiza datelor.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Efectuați analiza datelor folosind Python, R și SQL. Creați informații prin vizualizarea datelor cu Tableau. Luați decizii bazate pe date pentru operațiunile de afaceri.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
21 hours
R is a very popular, open source environment for statistical computing, data analytics and graphics. This course introduces R programming language to students.  It covers language fundamentals, libraries and advanced concepts.  Advanced data analytics and graphing with real world data. Audience Developers / data analytics Duration 3 days Format Lectures and Hands-on
42 hours
Data analytics is a crucial tool in business today. We will focus throughout on developing skills for practical hands on data analysis. The aim is to help delegates to give evidence-based answers to questions:  What has happened?
 • processing and analyzing data
 • producing informative data visualizations
What will happen?
 • forecasting future performance
 • evaluating forecasts
What should happen?
 • turning data into evidence-based business decisions
 • optimizing processes
The course itself can be delivered either as a 6 day classroom course or remotely over a period of weeks if preferred. We can work with you to deliver the course to best suit your needs.
21 hours
Se estimează că datele nestructurate reprezintă peste 90 la sută din toate datele, o mare parte sub formă de text. Postările de blog, tweet-urile, social media și alte publicații digitale se adaugă continuu la acest corp de date în creștere. Acest centru de cursuri, condus în direct de instructor, în jurul extragerii informațiilor și semnificațiilor din aceste date. Folosind bibliotecile R Language and Natural Language Processing (NLP) , combinăm concepte și tehnici din informatică, inteligență artificială și lingvistică de calcul pentru a înțelege algoritmic sensul din spatele datelor text. Probele de date sunt disponibile în diferite limbi, conform cerințelor clienților. Până la sfârșitul acestui training, participanții vor putea pregăti seturi de date (mari și mici) din surse disparate, apoi vor aplica algoritmi potriviți pentru a analiza și raporta asupra semnificației sale.
  Formatul cursului
  • Prelegeri de părți, discuții în parte, practici practice grele, teste ocazionale pentru evaluarea înțelegerii
  28 hours
  R este o limbă de programare populară în industria financiară. Este utilizat în aplicații financiare, de la programe de tranzacționare de bază la sisteme de management al riscurilor. În acest curs de instruire, participanții vor învăța cum să utilizeze R pentru a dezvolta aplicații practice pentru a rezolva o serie de probleme legate de finanțe specifice. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Înțelegeți fundamentele limbajului de programare R Selectați și utilizați pachete și tehnici R pentru a organiza, vizualiza și analiza datele financiare din diferite surse (CSV, Excel, baze de date, web, etc.) Construiți aplicații care rezolvă probleme legate de alocarea activelor, analiza riscurilor, performanța investițiilor și multe altele Soluționarea problemelor, implementarea integrată și optimizarea unei aplicații R
  Audienţă
   Dezvoltatori Analiştii cantitatea
  Formatul cursului
   Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele
  Notă
   Această formare urmărește să ofere soluții pentru unele dintre problemele de principiu cu care se confruntă profesioniștii din domeniul finanțelor. Cu toate acestea, dacă aveți o anumită temă, un instrument sau o tehnică pe care doriți să o completați sau să o preluați mai departe, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  21 hours
  R este un limbaj de programare și un mediu de software pentru calculul statistic. Împreună cu R și Excel, utilizatorii sunt capabili să implementeze standardele R Tidyverse și caracteristici R mai puternice pentru a îmbunătăți analiza datelor în Excel. Această formare directă de instructor (online sau on-site) este destinată analistilor de date care doresc să programeze în R pentru Excel. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Colectați și mutați datele între Excel și R. Utilizați caracteristicile R Tidyverse și R pentru soluțiile de analiză a datelor în Excel. Actualizarea abilităților lor de știință a datelor prin învățarea R.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  21 hours
  Public Proprietari de Business (manageri de marketing, manageri de produse, manageri de baze de clienți) și echipele acestora; experți pentru clienți. Prezentare generală Cursul urmărește ciclul de viață al clienților de la achiziționarea de noi clienți, gestionarea clienților existenți pentru profitabilitate, păstrarea clienților buni și, în sfârșit, înțelegerea clienților care ne părăsesc și de ce. Vom lucra cu date reale (dacă sunt anonime) dintr-o varietate de industrii, inclusiv telecomunicații, asigurări, mass-media și tehnologie de vârf. Format Instruirea condusă de instructor pe parcursul a cinci sesiuni de jumătate de zi cu exerciții de clasă, precum și temele. Acesta poate fi livrat ca curs de clasă sau la distanță (online).
  14 hours
  Acest curs este o introducere în aplicarea rețelelor neuronale în problemele din lumea reală folosind software-ul R-project.
  7 hours
  Acest curs este destinat cercetătorilor de date și statisticienilor care au deja abilități de codare R & C++ bază și cod R și au nevoie de abilități avansate de codare R. Scopul este de a oferi un curs practic avansat de programare R pentru participanții interesați în aplicarea metodelor la locul de muncă. Exemple specifice sectorului sunt folosite pentru a face formarea relevantă pentru public
  14 hours
  R este un limbaj de programare liber-sursă pentru calculul statistic, analiza datelor și grafica. R este utilizat de un număr tot mai mare de manageri și analiști de date din cadrul corporațiilor și al mediului academic. R are o mare varietate de pachete de date mining.
  21 hours
  Big Data sunt termeni care se referă la soluții destinate stocării și procesării seturilor de date mari. Dezvoltate inițial de Go ogle, aceste soluții Big Data au evoluat și au inspirat alte proiecte similare, dintre care multe sunt disponibile ca open-source. R este un limbaj popular de programare în industria financiară.
  14 hours
  Scopul acestui curs este de a oferi o competență de bază în aplicarea metodelor de Machine Learning în practică. Prin utilizarea platformei de programare R și a diferitelor sale biblioteci, și pe baza unei multitudini de exemple practice, acest curs învață cum să folosești cele mai importante elemente de bază ale Machine Learning , cum să ia decizii de modelare a datelor, să interpretezi rezultatele algoritmilor și validarea rezultatelor. Scopul nostru este să vă oferim abilitățile de a înțelege și utiliza instrumentele cele mai fundamentale din caseta de instrumente Machine Learning încredere și de a evita capcanele comune ale aplicațiilor Data Science .
  21 hours
  R este un limbaj de programare liber-sursă pentru calculul statistic, analiza datelor și grafica. R este utilizat de un număr tot mai mare de manageri și analiști de date din cadrul corporațiilor și al mediului academic. R a găsit, de asemenea, adepți printre statisticienii, inginerii și oamenii de știință, fără abilități de programare pe calculator, care le găsesc ușor de folosit. Popularitatea sa se datorează utilizării din ce în ce mai mari a activităților de exploatare a datelor pentru diverse scopuri, cum ar fi stabilirea prețurilor anunțurilor, găsirea de noi medicamente mai rapid sau ajustarea modelelor financiare. R are o mare varietate de pachete de date mining.
  21 hours
  R este un limbaj de programare liber-sursă pentru calculul statistic, analiza datelor și grafica. R este utilizat de un număr tot mai mare de manageri și analiști de date din cadrul corporațiilor și al mediului academic. R a găsit, de asemenea, adepți printre statisticienii, inginerii și oamenii de știință, fără abilități de programare pe calculator, care le găsesc ușor de folosit. Popularitatea sa se datorează utilizării din ce în ce mai mari a activităților de exploatare a datelor pentru diverse scopuri, cum ar fi stabilirea prețurilor anunțurilor, găsirea de noi medicamente mai rapid sau ajustarea modelelor financiare. R are o mare varietate de pachete de date mining.
  7 hours
  Descriere: Acesta este un curs conceput pentru a-i învăța pe utilizatorii R să creeze aplicații web fără să fie nevoie să învețe HTML -browser, script Java și CSS . Obiectiv: Acoperă elementele de bază ale funcționării aplicațiilor Shiny. Acoperă toate funcțiile de intrare / ieșire / redare / panou utilizate frecvent în biblioteca Shiny.
  28 hours
  R is an open-source free programming language for statistical computing, data analysis, and graphics. R is used by a growing number of managers and data analysts inside corporations and academia. R has also found followers among statisticians, engineers and scientists without computer programming skills who find it easy to use. Its popularity is due to the increasing use of data mining for various goals such as set ad prices, find new drugs more quickly or fine-tune financial models. R has a wide variety of packages for data mining.
  14 hours
  Acest curs face parte din setul de cunoștințe Data Scientist (Domeniu: date și tehnologie)
  14 hours
  R  este un limbaj de programare open-source gratuit pentru calculul statistic, analiza datelor și grafică. R  este utilizat de un număr tot mai mare de manageri și analisti de date în cadrul corporațiilor și academiei. R are o gamă largă de pachete pentru minarea datelor.
  14 hours
  R este un limbaj de programare liber-sursă pentru calculul statistic, analiza datelor și grafica. R este utilizat de un număr tot mai mare de manageri și analiști de date din cadrul corporațiilor și al mediului academic. R are o mare varietate de pachete de date mining.
  21 hours
  R este un limbaj de programare fără limite pentru calcul statistici, analize de date și grafică R este utilizat de un număr tot mai mare de manageri și analiști de date din cadrul corporațiilor și al mediului academic R are o mare varietate de pachete de date mining .
  7 hours
  Acest curs acoperă subiecte avansate în programarea R.
  21 hours
  În această instruire instruită, participanții vor învăța tehnici avansate pentru Machine Learning cu R, pe măsură ce parcurg crearea unei aplicații în lumea reală Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Utilizați tehnici ca tuning hiperparametru și învățare profundă Înțelegerea și implementarea tehnicilor de învățare nesupravegheate Puneți un model în producție pentru a fi utilizat într-o aplicație mai mare Public Dezvoltatori Analistii Cercetătorii de date Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
  28 hours
  În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța cum să aplice tehnici și instrumente de învățare automată pentru rezolvarea problemelor din lumea reală în industria bancară. R va fi folosit ca limbaj de programare. Participanții învață mai întâi principiile cheie, apoi își pun cunoștințele în practică construindu-și propriile modele de învățare automată și folosindu-le pentru a finaliza o serie de proiecte live. Public
  • Dezvoltatori
  • Cercetătorii de date
  • Profesioniștii din domeniul bancar cu o pregătire tehnică
  Formatul cursului
  • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
  21 hours
  R este un limbaj de programare popular în industria financiară. Este utilizat în aplicații financiare, de la programe de tranzacționare de bază până la sisteme de gestionare a riscurilor. În cadrul acestei instruiri, instruită în direct, participanții vor învăța fundamentele programării R în timp ce se plimbă prin codare în R folosind exemple financiare. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
  • Înțelegeți elementele de bază ale programării R
  • Folosiți R pentru a-și manipula datele pentru a efectua operațiuni financiare de bază
  Public
  • Programatorii
  • Profesioniști Finance
  • Profesioniști IT
  Formatul cursului
  • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
  21 hours
  R este o limbă de programare populară în industria financiară. Este utilizat în aplicații financiare, de la programe de tranzacționare de bază la sisteme de management al riscurilor. În această instruire condusă de instructori, cursuri live, participanții vor învăța elementele de bază ale tranzacționării financiare pe măsură ce trec prin construirea și implementarea strategiilor și acțiunilor de tranzacționare de bază în R folosind quantstrat. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Înțelegeți conceptele fundamentale în tranzacționare Creați și implementați prima lor strategie de tranzacționare folosind R Analiza performanței strategiei lor folosind R
  Audienţă
   Programatori [ 0 ] Profesioniști profesioniștii IT
  Formatul cursului
   Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele
  21 hours
  R este un limbaj de programare popular în industria financiară. Este utilizat în aplicații financiare, de la programe de tranzacționare de bază până la sisteme de gestionare a riscurilor. În acest training instruit, instruit în direct, participanții vor învăța concepte avansate de programare în R, pe măsură ce parcurg codificarea în R folosind exemple financiare. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
  • Implementați tehnici avansate de programare R
  • Folosiți R pentru a-și manipula datele pentru a efectua operațiuni financiare mai avansate
  Public
  • Programatorii
  • Profesioniști Finance
  • Profesioniști IT
  Formatul cursului
  • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
  28 hours
  Machine learning is a branch of Artificial Intelligence wherein computers have the ability to learn without being explicitly programmed. R is a popular programming language in the financial industry. It is used in financial applications ranging from core trading programs to risk management systems. In this instructor-led, live training, participants will learn how to apply machine learning techniques and tools for solving real-world problems in the finance industry. R will be used as the programming language. Participants first learn the key principles, then put their knowledge into practice by building their own machine learning models and using them to complete a number of team projects. By the end of this training, participants will be able to:
  • Understand the fundamental concepts in machine learning
  • Learn the applications and uses of machine learning in finance
  • Develop their own algorithmic trading strategy using machine learning with R
  Audience
  • Developers
  • Data scientists
  Format of the course
  • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
  28 hours
  Învățarea automată este o ramură a Inteligenței artificiale în care calculatoarele au capacitatea de a învăța fără a fi programate explicit. Învățarea profundă este un sub-câmp al învățării automate care folosește metode bazate pe reprezentări de date de învățare și structuri, cum ar fi rețelele neuronale. R este un limbaj de programare popular în industria financiară. Este utilizat în aplicații financiare, de la programe de tranzacționare de bază până la sisteme de gestionare a riscurilor. În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor învăța cum să implementeze modele de învățare profundă pentru finanțe folosind R în timp ce trec prin crearea unui model de predicție a prețurilor stocurilor de învățare profundă. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
  • Înțelegeți conceptele fundamentale ale învățării profunde
  • Aflați aplicațiile și utilizările învățării profunde în finanțe
  • Utilizați R pentru a crea modele de învățare profundă pentru finanțe
  • Construiți propriul model de predicție a prețurilor stocurilor de învățare profundă folosind R
  Public
  • Dezvoltatori
  • Cercetătorii de date
  Formatul cursului
  • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
  28 hours
  Învățarea automată este o ramură a Inteligenței artificiale în care calculatoarele au capacitatea de a învăța fără a fi programate explicit. Învățarea profundă este un sub-câmp al învățării automate care folosește metode bazate pe reprezentări de date de învățare și structuri, cum ar fi rețelele neuronale. R este un limbaj de programare popular în industria financiară. Este utilizat în aplicații financiare, de la programe de tranzacționare de bază până la sisteme de gestionare a riscurilor. În cadrul acestei instruiri, instruită în direct, participanții vor învăța cum să implementeze modele de învățare profundă pentru activități bancare folosind R, în timp ce trec prin crearea unui model de risc de învățare profundă. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
  • Înțelegeți conceptele fundamentale ale învățării profunde
  • Aflați aplicațiile și utilizările învățării profunde în domeniul bancar
  • Utilizați R pentru a crea modele de învățare profundă pentru activități bancare
  • Construiți propriul model de risc de învățare profundă folosind R
  Public
  • Dezvoltatori
  • Cercetătorii de date
  Formatul cursului
  • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
  7 hours
  Shiny este un pachet open source R care oferă un cadru web pentru construirea de aplicații web interactive folosind R În acest training instruit, participanții vor învăța cum să combine știința datelor și dezvoltarea web folosind Shiny, R și HTML Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Construiți aplicații web interactive cu R folosind Shiny Public Cercetătorii de date Dezvoltatori web statisticienii Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .

  Last Updated:

  Sfarsit de saptamana R Language Cursuri, Seara R Language Training, R Language Camp, R Language Cu instructor, Sfarsit de saptamana R Language Training, Seara R Language Cursuri, R Language Coaching, R Language Instructor, R Language Trainer, R Language Cursuri, R Language Clase, R Language Pe pagina, R Language curs privat, R Language one on one training

  Reduceri pentru cursuri

  No course discounts for now.

  Newsletter Oferte Cursuri

  Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

  Câțiva dintre clienții noștri

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions