Cursuri Prompt Engineering

Cursuri Prompt Engineering

Cursurile de formare în direct Prompt Engineering conduse de instructori online sau la fața locului demonstrează, prin practică interactivă, cum să folosești instrumente și tehnici de ultimă oră în inginerie promptă pentru a genera text și imagini impresionante și realiste. Instruirea promptă de inginerie este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Prompt Engineering Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Ingineria promptă este o abilitate vitală în generarea de text și imagini AI, permițând crearea de conținut hiperrealist.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează practicienilor și entuziaștilor AI care doresc să valorifice puterea indicațiilor pentru a genera text și imagini impresionante și realiste.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Aveți o înțelegere solidă a conceptelor de inginerie promptă. Scrieți solicitări precise și eficiente pentru ChatGPT, Stable Diffusion, DALL-E 2, Leonardo AI și MidJourney. Generați text și imagini hiperrealiste folosind cele mai recente instrumente și tehnici în inginerie promptă. Utilizați instrumente de inginerie prompte bazate pe inteligență artificială pentru a automatiza generarea promptului. Aplicați inginerie promptă la diferite cazuri de utilizare. Încorporează inginerie promptă în propriile proiecte și fluxuri de lucru.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Prompt Engineering Cursuri, Seara Prompt Engineering Training, Prompt Engineering Camp, Prompt Engineering Cu instructor, Sfarsit de saptamana Prompt Engineering Training, Seara Prompt Engineering Cursuri, Prompt Engineering Coaching, Prompt Engineering Instructor, Prompt Engineering Trainer, Prompt Engineering Cursuri, Prompt Engineering Clase, Prompt Engineering Pe pagina, Prompt Engineering curs privat, Prompt Engineering one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions