Cursuri Robotics

Cursuri Robotics

Online sau la fața locului, cursurile de formare live în robotică conduse de instructori demonstrează, prin exersare interactivă, noțiunile fundamentale și conceptele avansate ale roboticii. Instruirea în robotică este disponibilă ca „instruire live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Robotics Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Un semiconductor este o substanță a cărei rezistivitate se află între conductori și izolatori. Proprietatea rezistivității nu este singura care decide un material ca semiconductor, dar are câteva proprietăți, după cum urmează. Semiconductorii au o rezistivitate mai mică decât izolatoarele și mai mult decât conductoarele.Această formare live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează inginerilor electrici sau oricărei persoane interesate să aibă cunoștințe mai profunde despre semiconductori.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți conceptul de energie și diagrame de bandă de conducție. Înțelegeți structura internă a diodelor și modul în care funcționează. Aveți o înțelegere aprofundată a semiconductorilor intrinseci și extrinseci.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
35 hours
Semiconductorii sunt materiale care au o conductivitate electrică care permite progrese în comunicații, calcul, sisteme militare, asistență medicală, energie curată, transport și multe aplicații inovatoare.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează inginerilor electricieni sau oricărei persoane interesate să învețe despre elementele fundamentale ale semiconductorilor și să le folosească pentru a crea diferite inovații în diferite domenii.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Aflați cum funcționează dispozitivele electronice precum diodele și tranzistoarele. Analizați statisticile purtătoarelor în semiconductori. Înțelegeți dinamica purtătorului semiconductorilor și proprietățile lor de conducere rezultate.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
21 hours
Robotics este un domeniu în inteligența artificială (AI) care se ocupă cu programarea și proiectarea de mașini inteligente și eficiente. Această formare directă (online sau on-site) este destinată inginerilor care doresc să programeze și să creeze roboți prin metode de bază AI. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Implementarea filtrelor (Kalman și particule) pentru a permite robotului să localizeze obiecte în mișcare în mediul său. Implementarea algoritmelor de căutare și a planificării mișcării. Implementarea controlului PID pentru a regla mișcarea unui robot în interiorul unui mediu. Implementarea algoritmelor SLAM pentru a permite unui robot să-și mapeze un mediu necunoscut.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
120 hours
Robotics și Artificial Intelligence (AI) sunt instrumente puternice pentru dezvoltarea sistemelor de securitate în instalațiile nucleare. În această formare directă (online sau on-site), participanții vor învăța diferitele tehnologii, cadre și tehnici de programare a diferitelor tipuri de roboți care vor fi utilizate în domeniul tehnologiei nucleare și al sistemelor de mediu. Cursul de 6 săptămâni se desfășoară 5 zile pe săptămână. Fiecare zi este lungă de 4 ore și constă din lecturi, discuții și practică de dezvoltare a roboților într-un mediu de laborator live. Participanții vor completa diferite proiecte din lumea reală aplicabile muncii lor în scopul de a practica cunoștințele dobândite. Hardware-ul țintă pentru acest curs va fi simulat în 3D prin intermediul software-ului de simulare. ROS (Robot Operating System) framework open-source, C++ și Python vor fi utilizate pentru programarea roboților. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți conceptele cheie utilizate în tehnologia robotică. Înțelegeți și gestionați interacțiunea dintre software și hardware într-un sistem robotic. Înțelegeți și implementați componentele software care sprijină robotică. Construiți și operați un robot mecanic simulat care poate vedea, simți, procesa, naviga și interacționa cu oamenii prin voce. Înțelege elementele necesare ale inteligenței artificiale (învățarea mașinilor, învățarea profundă etc.) Se aplică pentru a construi un robot inteligent. Filtre de implementare (Kalman și Particule) pentru a permite robotului să localizeze obiecte în mișcare în mediul său. Implementarea algoritmelor de căutare și a planificării mișcării. Implementarea controlului PID pentru a regla mișcarea unui robot în interiorul unui mediu. Implementarea algoritmelor SLAM pentru a permite unui robot să-și mapeze un mediu necunoscut. Extinde capacitatea unui robot de a îndeplini sarcini complexe prin Deep Learning. Testarea și rezolvarea problemelor unui robot în scenarii realiste.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a personaliza orice parte a acestui curs (limbă de programare, model robot, etc.) Vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
80 hours
Robotics și Artificial Intelligence (AI) sunt instrumente puternice pentru dezvoltarea sistemelor de securitate în instalațiile nucleare. În această formare directă (online sau on-site), participanții vor învăța diferitele tehnologii, cadre și tehnici de programare a diferitelor tipuri de roboți care vor fi utilizate în domeniul tehnologiei nucleare și al sistemelor de mediu. Cursul de 4 săptămâni se desfășoară 5 zile pe săptămână. Fiecare zi este lungă de 4 ore și constă din lecturi, discuții și practică de dezvoltare a roboților într-un mediu de laborator live. Participanții vor completa diferite proiecte din lumea reală aplicabile muncii lor în scopul de a practica cunoștințele dobândite. Hardware-ul țintă pentru acest curs va fi simulat în 3D prin intermediul software-ului de simulare. Codul va fi apoi încărcat pe hardware-ul fizic (Arduino sau altul) pentru testarea finală a implementării. ROS (Robot Operating System) framework open-source, C++ și Python vor fi utilizate pentru programarea roboților. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți conceptele cheie utilizate în tehnologia robotică. Înțelegeți și gestionați interacțiunea dintre software și hardware într-un sistem robotic. Înțelegeți și implementați componentele software care sprijină robotică. Construiți și operați un robot mecanic simulat care poate vedea, simți, procesa, naviga și interacționa cu oamenii prin voce. Înțelege elementele necesare ale inteligenței artificiale (învățarea mașinilor, învățarea profundă etc.) Se aplică pentru a construi un robot inteligent. Filtre de implementare (Kalman și Particule) pentru a permite robotului să localizeze obiecte în mișcare în mediul său. Implementarea algoritmelor de căutare și a planificării mișcării. Implementarea controlului PID pentru a regla mișcarea unui robot în interiorul unui mediu. Implementarea algoritmelor SLAM pentru a permite unui robot să-și mapeze un mediu necunoscut. Testarea și rezolvarea problemelor unui robot în scenarii realiste.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Despre hardware
  Kit-urile de hardware vor fi confirmate de instructor înainte de antrenament. Seturile vor conține mai mult sau mai puțin următoarele componente: Arduino Consiliul Controlorul motorului Senzor de distanță bluetooth sclavă Prototyping board și cabluri cablu USB Autovehicule kit
 • Participanții vor trebui să furnizeze propriul hardware.
 • Opțiuni de personalizare
   Pentru a personaliza orice parte a acestui curs (limba de programare, model robot, microcontroller, etc.) Vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  21 hours
  Amazon Web Services (AWS) RoboMaker este o sursă deschisă, serviciu de cloud care ajută pe utilizatori crearea rapid și dezvoltarea aplicațiilor robotice. AWS RoboMaker îmbunătăţiște cadrul sistemului operativ de robot (ROS) cu noaptea sa, învăţarea machinelor, monitorizarea și simulații.Această formare de instructor, live (online sau on local) este destinată la dezvoltatorii care dorește să installeze, să configureze și să gestioneze capacitățile AWS RoboMaker pentru a crea, simula și să dezvolte aplicațiile pentru vehicule și dispoziții autonome.Până la sfârșitul acestui formaţii, participanţii vor putea folosi AWS RoboMaker pentru a construi, simula, dezvolta, gestiona, testa și monitoriza aplicațiilor robote.Formatul cursului
   Lecţia interactivă şi discuţia. Multe exerciţii şi practica. Implementarea mâinilor într-un mediu de live-lab.
  Opțiuni de personalizare a cursului
   Pentru a solicit o formare personalizată pentru acest curs, vă rog să ne contactăm pentru a arranja.
  28 hours
  În acest training instruit, participanții vor învăța cum să construiască un robot folosind hardware-ul Arduino și limba Arduino (C / C ++) Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Construiți și utilizați un sistem robotizat care include componente software și hardware Înțelegeți conceptele-cheie utilizate în tehnologiile robotizate Asamblați motoare, senzori și microcontrolere într-un robot de lucru Proiectați structura mecanică a unui robot Public Dezvoltatori Ingineri hobbyists Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Seturile hardware vor fi specificate de către instructor înainte de antrenament, dar vor cuprinde aproximativ următoarele componente: Arduino bord Controler motor Senzor de distanță Slave Bluetooth Tablă de prototipare și cabluri cablu USB Setul de vehicule Participanții vor trebui să achiziționeze propriul hardware Dacă doriți să personalizați acest training, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
  21 hours
  Acest curs introduce metode de învățare în robotică. Este o prezentare generală a metodelor, motivațiilor și ideilor principale existente în contextul recunoașterii modelului. După un scurt context teoretic, participanții vor efectua exerciții simple folosind open source (de obicei R) sau orice alt software popular.
  21 hours
  Această sesiune de pregătire bazată pe clasă va explora tehnicile NLP în colaborare cu aplicarea AI și Robotics în afaceri. Delegații vor întreprinde exemple bazate pe computer și exerciții de rezolvare a studiilor de caz folosind Python
  14 hours
  Această sesiune de formare bazată pe sala de clasă va explora Robotics și Robotic Process Automation (RPA). Delegații vor efectua exerciții de soluționare a studiilor de caz și a exemplelor bazate pe calculator.
  14 hours
  ROS -Industrial ( ROS -I) este un proiect open-source care se bazează pe ROS . Extinde capabilitățile ROS până la automatizarea producției și robotică. În cadrul acestui instruire, instruit în direct, participanții vor învăța cum să înceapă dezvoltarea cu ROS -Industrial. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
  • Instalați și configurați ROS -Industrial
  • Implementați mișcarea și planificarea căilor pe ROS -I folosind instrumente precum MoveIt! și Descartes
  • Creați aplicații ROS -I simple
  • Construiți, testați, implementați și rezolvați un nou robot cu ROS -I
  Public
  • Programatorii
  • Dezvoltatori
  • Ingineri
  Formatul cursului
  • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
  Notă
  • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
  14 hours
  Automatizarea proceselor inteligente sau IPA se referă la utilizarea Artificial Intelligence (AI) , robotică și integrare cu servicii terțe pentru a extinde puterea RPA. Acest antrenament în direct, instruit în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează persoanelor tehnice care doresc să înființeze sau să extindă un sistem RPA cu capacități mai inteligente. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
  • Instalați și configurați IPA UiPath .
  • Permiteți roboților să gestioneze alți roboți.
  • Aplicați viziunea computerului pentru a localiza obiectele ecranului cu precizie.
  • Activați roboți care pot detecta tiparele limbajului și efectua analiza sentimentelor pe conținut nestructurat.
  Formatul cursului
  • Prelegeri și discuții interactive.
  • O mulțime de exerciții și practică.
  • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
  Opțiuni de personalizare a cursului
  • Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
  • Pentru a afla mai multe despre IPA UiPath , accesați: https: // www. UiPath .com / rpa / automat-proces-automatizare
  14 hours
  Serviciul Azure Bot combină puterea funcțiilor Microsoft Bot Framework și Azure pentru a permite dezvoltarea rapidă a robotilor inteligenți. În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța cum să creeze cu ușurință un bot inteligent folosind Microsoft Azure Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
  • Aflați elementele fundamentale ale roboților inteligenți
  • Aflați cum puteți crea bots inteligenți utilizând aplicații cloud
  • Înțelegeți cum să utilizați Microsoft Bot Framework, SDK Bot Builder și Serviciul Azure Bot
  • Înțelegeți cum puteți proiecta roboți folosind modele de bot
  • Dezvoltați primul bot inteligent folosind Microsoft Azure
  Public
  • Dezvoltatori
  • hobbyists
  • Ingineri
  • Profesioniști IT
  Formatul cursului
  • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
  14 hours
  Un bot sau chatbot este ca un asistent de calculator care este folosit pentru a automatiza interacțiunile utilizatorilor pe diferite platforme de mesagerie și pentru a face lucrurile mai repede fără a fi nevoie ca utilizatorii să vorbească cu un alt om În acest training instruit, participanții vor învăța cum să începeți să dezvoltați un bot în timp ce aceștia parcurg procesul de creare a modelelor de chat-uri cu ajutorul instrumentelor și cadrelor de dezvoltare bot Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți diferitele utilizări și aplicații ale roboților Înțelegeți procesul complet în dezvoltarea boturilor Explorați diferitele instrumente și platforme folosite în construirea de roboți Construiți un test de chat pentru Facebook Messenger Construiți un test de tip chat folosind Microsoft Bot Framework Public Dezvoltatorii interesați în crearea propriului bot Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
  21 hours
  Mechatronica (inginerie mechatronică) este o combinație de mecanică, electronică și informatică. Această instruire desfășurată de instructor (live sau la distanță) este destinată inginerilor care doresc să învețe despre aplicabilitatea inteligenței artificiale în sistemele mecatronice. Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea:
  • Obțineți o imagine de ansamblu a inteligenței artificiale, a învățării mașinilor și a inteligenței computaționale.
  • Înțelegeți conceptele rețelelor neuronale și diferitele metode de învățare.
  • Alegeți inteligent abordările inteligente în mod eficient pentru problemele din viața reală.
  • Implementarea aplicațiilor AI în ingineria mecatronică.
  Formatul cursului
  • Prelegere interactivă și discuții.
  • Multe exerciții și practici.
  • Implementarea manuală într-un mediu live-lab.
  Opțiunile de personalizare a cursului
  • Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
  84 hours
  Un robot inteligent este un sistem de inteligență artificială (AI), care poate învăța din mediul său și din experiența sa și se bazează pe capacitățile sale bazate pe acele cunoștințe Roboții inteligenți pot colabora cu oamenii, lucrand alături de ei și învățând din comportamentul lor În plus, au capacitatea de a lucra nu numai manual, ci și de sarcini cognitive În plus față de roboții fizici, Smart Robots poate fi, de asemenea, bazat exclusiv pe software, fiind rezident într-un calculator ca o aplicație software fără părți în mișcare sau interacțiune fizică cu lumea În acest training instruit, participanții vor învăța diferitele tehnologii, cadre și tehnici de programare a diferitelor tipuri de Roboți inteligenți mecanici, apoi vor aplica aceste cunoștințe pentru a-și finaliza propriile proiecte Robot Smart Cursul este împărțit în 4 secțiuni, fiecare alcătuit din trei zile de cursuri, discuții și dezvoltarea robotului manual într-un mediu de laborator viu Fiecare secțiune se va încheia cu un proiect practic, care va permite participanților să practice și să-și demonstreze cunoștințele dobândite Hardware-ul țintă pentru acest curs va fi simulat în 3D prin intermediul software-ului de simulare Sistemul ROS (Sistem de operare Robot), C ++ și Python, va fi utilizat pentru programarea roboților Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți conceptele-cheie utilizate în tehnologiile robotizate Înțelegerea și gestionarea interacțiunii dintre software și hardware într-un sistem robotizat Înțelegerea și implementarea componentelor software care stau la baza robotului inteligent Construiți și utilizați un Robot inteligent mecanic simulat care vă poate vedea, sensa, procesa, înțelege, naviga și interacționa cu oamenii prin voce Extindeți capacitatea Smart Robot de a efectua sarcini complexe prin Deep Learning Testați și depanați un robot inteligent în scenarii realiste Public Dezvoltatori Ingineri Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a particulariza orice parte a acestui curs (limba de programare, modelul robot etc), vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
  21 hours
  ROS reprezintă sistemul de operare Robot Acesta este un cadru open source care este folosit pentru a ajuta la dezvoltarea de roboți avansați În acest training instruit, participanții vor învăța cum să înceapă să utilizeze ROS pentru proiectele lor de robotică prin utilizarea instrumentelor de vizualizare și simulare a roboticii Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți elementele de bază ale ROS Aflați cum să creați un proiect robotic de bază utilizând ROS Aflați cum să utilizați diferite instrumente pentru robotică, inclusiv instrumente de simulare și vizualizare Public hobbyists Entuziaști de robotică Ingineri și tehnicieni Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
  14 hours
  ArduPilot este un vehicul cu sursă deschisă, fără pilot Autopilot Software Suite pentru controlul dronelor. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor și persoanelor tehnice care doresc să proiecteze și să dezvolte un dron fără pilot. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Crearea unui mediu de dezvoltare adecvat. Selectați și aplicați instrumentele potrivite pentru programarea unui dron. Înțelegeți și configurați firmware, middleware și stack-ul API. Testarea și debugarea codului lor folosind software-ul de simulare a dronelor.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Această pregătire se bazează pe software-ul autopilot de sursă deschisă: ArduPilot. Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  21 hours
  Aerial Robotics este tehnologia care se ocupă cu proiectarea și modelarea dronelor, cunoscute și sub numele de UAV-uri și cadrouri. Acesta rezolvă provocarea unui zbor autonom și inteligent pentru diverse aplicații industriale. Această formare directă (online sau on-site) este orientată către ingineri și dezvoltatori care doresc să proiecteze, să dezvolte și să testeze vehiculele aeriene prin explorarea diferitelor concepte și instrumente de robotică aeriană. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Înțelegeți elementele de bază ale roboților aerieni. Modelarea și proiectarea UAV-urilor și quadrotorilor. Aflați despre elementele de bază ale controlului zborului și planificării mișcării. Aflați cum să utilizați diferite instrumente de simulare pentru robotică aeriană.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  7 hours
  Dronurile (cunoscute și sub numele de vehicule aeriene fără pilot sau UAV-uri) sunt dispozitive fără pilot care zboară în mod autonom pentru a îndeplini diferite sarcini în multe domenii și industrii. Eficiența și capacitățile tehnice ale tehnologiei drone îl fac util în multe aplicații practice, cum ar fi misiunile de salvare și maparea terenului pentru agricultură. Această instruire, formare live (online sau on-site) este destinată oricui dorește să înțeleagă elementele de bază ale UAS și să aplice tehnologia drone în planificarea, operațiunile, managementul și analiza pentru diferite industrii. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Obțineți cunoștințe fundamentale despre UAV-uri și drone. Aflați despre clasificările și utilizările dronelor pentru a găsi UAV-uri potrivite care să răspundă nevoilor diferite. Evaluarea opțiunilor de livrare și a reglementărilor pentru funcționarea convenabilă a dronelor. Înțelegeți riscurile și etica utilizării tehnologiei drone. Explorați utilizările și capacitățile viitoare ale UAV-urilor, inclusiv integrarea cu alte tehnologii.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  21 hours
  Dronurile, sau vehiculele aeriene fără pilot (UAV-uri), devin dispozitive prominente pentru optimizarea metodelor agricole și agricole. Tehnologia Drone oferă soluții eficiente pentru nevoile agricole, cum ar fi scăderea timpului și a costurilor pentru obținerea datelor de cultură și îmbunătățirea sustenabilității. Această formare directă (online sau on-site) este destinată tehnicianilor agricoli, cercetătorilor și inginerilor care doresc să aplice robotica aeriană în optimizarea colectării și analizei datelor pentru agricultură. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Înțelegeți tehnologia dronului și regulamentele legate de acesta. Dezvoltați drone pentru a achiziționa, procesa și analiza datele de cultură pentru a îmbunătăți metodele agricole și agricole.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

  Last Updated:

  Sfarsit de saptamana Robotics Cursuri, Seara Robotics Training, Robotics Camp, Robotics Cu instructor, Sfarsit de saptamana Robotics Training, Seara Robotics Cursuri, Robotics Coaching, Robotics Instructor, Robotics Trainer, Robotics Cursuri, Robotics Clase, Robotics Pe pagina, Robotics curs privat, Robotics one on one training

  Reduceri pentru cursuri

  No course discounts for now.

  Newsletter Oferte Cursuri

  Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

  Câțiva dintre clienții noștri

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions