Cursuri Management and Leadership

Cursuri Management and Leadership

Cursurile de formare live online sau la fața locului, conduse de instructori, pentru cei care doresc să-și dezvolte capacitatea de a-și antrena și de a-și conduce colegii spre excelență, sunt disponibile ca „formare live online” sau „formare live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg - Furnizorul local de instruire din lume

Machine Translated

Management and Leadership Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
This instructor-led, live training in Moldova (online or onsite) is aimed at organization leaders who wish to learn how to drive change within organizations by implementing effective change leadership strategies. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the effect of change leadership on individuals, teams, and organizations.
 • Apply planning practices to organizational change efforts.
 • Effectively drive organizational change through change leadership.
14 hours
În audienţă:
  Specialiștii care caută tranziția la roluri mai largi Management sau mai înalte. Manager nou sau aspirant. Manageri stabiliți care doresc să-și dezvolte mai departe abilitățile.
În ansamblu: Această instruire condusă de instructori, formare live pe site este destinată manageri care doresc să-și dezvolte capacitatea de a-și antrena și de a-și conduce colegii spre excelență. Cursul oferă manageri noi și în curs de dezvoltare încrederea și capacitatea de a implementa principiile stabilite și bine construite ale tehnicii de management. Cursul se bazează pe cinci piloni cheie ale performanței managementului: definirea scopului rolului, accentul pe forțele, facilitarea schimbării, influența și împuternicirea colegilor. În timp ce nu promovăm un anumit stil sau model de management, cursul este condus de știința comportamentală; principiile bazate pe dovezi sunt prezentate într-un format practic și pragmatic. Cursul este extrem de interactiv și de angajare necesită ca candidații să participe activ de la început. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți cum oamenii sunt motivați și învățați. Adaptă abilitățile lor existente pentru a maximiza potențialul lor. Dezvoltarea și implementarea unei tehnici eficiente de management.
Formatul cursului:
  Lecții și discuții foarte interactive. Multe exerciții și practici. Prezentări bazate pe scenariu, briefing-uri și sesiuni de feedback.
14 hours
În audienţă:
  În vârstă Management Manageri de risc și securitate Managerul proiectului
În ansamblu: Această instruire condusă de instructori, pregătirea live este destinată manageri de vârf care doresc să-și dezvolte capacitatea de a strategiza și de a gestiona siguranța și riscul în industriile complexe, de înaltă tehnologie. Cursul oferă managerilor de risc și securitate încrederea și capacitatea de a implementa un proces stabil și eficient de evaluare a culturii organizaționale. Cursul va introduce produsul SI-9 care a fost dezvoltat pentru a oferi o metodologie eficientă și precisă pentru a măsura mai multe elemente ale culturii organizației. Măsurarea periodică a culturii corporative nu numai că vă îmbunătățește vizibilitatea riscului, dar oferă dovezi ale diligenței personale și corporative în managementul riscurilor. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Recunoaște semne și semne ale unei culturi de risc corporativ vulnerabile. Înțelegeți implicațiile responsabilității personale și corporative ale gestionării riscurilor și a siguranței. Adaptarea sistemelor lor de management al riscurilor pentru a deveni mai rezistente. Proiectarea unui sistem eficient de măsurare culturală bazat pe sistemul de evaluare SI-9. Dezvoltarea și punerea în aplicare a unei strategii eficiente de management cultural organizațional.
Formatul cursului:
  Lecții și discuții foarte interactive. Multe exerciții și practici. Hands-on experiență de instrumente de măsurare culturală
7 hours
În audienţă:
  Manageri de tineri. Profesioniști stabiliți care doresc să-și accelereze cariera Profesioniști stabiliți care țin cont de roluri diferite.
În ansamblu: Această formare este concepută ca un curs de nivel de intrare pentru a educa candidații cu privire la oportunitățile de dezvoltare disponibile în dezvoltarea personală și profesională. Cursul va ilustra cum se atinge succesul într-o varietate de industrii de înaltă performanță și sporturi de elită. Mulți dintre antrenorii noștri au introdus cu succes programe de formare și dezvoltare folosind cele mai actualizate tehnici și metodologii de formare. Candidații vor experimenta tehnicile de angajare utilizate într-o varietate de industrii. Fiecare candidat va fi ghidat prin proiectarea propriului plan individual Professional Development. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Identificați principiile de bază ale continuării Professional Development (CPD). Recunoașteți forțele individuale și domeniile potențiale de dezvoltare. Dezvoltați și dezvoltați în mod continuu propriul program CPD.
Formatul cursului:
  Lecții și discuții foarte interactive. Multe exerciții și practici. Coaching în dezvoltarea unui plan personal CPD.
7 hours
În audienţă:
  În toate nivelurile Management. experţi tehnici. Noi manageri de proiecte.
În ansamblu: Change Management abilitățile au devenit din ce în ce mai mult o cerință de bază pentru gestionarea eficientă a proiectelor, bugetelor și a personalului. Una dintre lecțiile cheie pe care antrenorii noștri le-au văzut repetate în numeroase industrii prin pandemia Covid-19 este să nu aștepte schimbările pentru a depăși organizația ta. Change Management Principiile trebuie integrate în programele de reziliență a afacerilor. Folosind modelul Cynefin al lui David Snowden ca bază pentru dezvoltarea sensului înainte de a face strategia cursul ia candidații departe de structurile rigide și proces de luare a deciziilor care pot împiedica gândirea colectivă și creativă. Construirea flexibilității în structurile de luare a deciziilor nu numai că îmbunătățește reziliența afacerilor, dar promovează eficiența din structurile existente. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Recunoaște nevoia de a planifica în mod coerent cu flexibilitate. Înțelegeți semnificația proceselor de afaceri contingente. Adaptarea sistemelor lor de management al riscurilor pentru a deveni mai rezistente. Design countermeasures împotriva complacenței și a viziunii tunelului. Dezvoltarea și implementarea unei strategii eficiente și coerente de management al schimbărilor.
Formatul cursului:
  Lecții și discuții foarte interactive. Multe exerciții, practică și planificare. Hands-on experiență de schemele de management al schimbărilor.
14 hours
În audienţă:
  Aspirarea managerilor de proiecte Manageri junior Specialiștii de câmp
În ansamblu: Această instruire condusă de instructori, pregătirea live este destinată manageri de vârf care doresc să-și dezvolte capacitatea de a strategiza și de a gestiona siguranța și riscul în industriile complexe, de înaltă tehnologie. Cursul oferă managerilor de risc și siguranță încrederea și capacitatea de a implementa un proces stabil și eficient de evaluare a culturii de siguranță. Cursul va introduce produsul SI-9 care a fost dezvoltat pentru a oferi o metodologie eficientă și precisă pentru a măsura mai multe elemente ale culturii organizației. Măsurarea periodică a culturii corporative nu numai că vă îmbunătățește vizibilitatea riscului, dar oferă dovezi ale diligenței personale și corporative în managementul riscurilor. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Recunoaște semne și semne ale unei culturi de risc corporativ vulnerabile. Înțelegeți implicațiile responsabilității personale și corporative ale gestionării riscurilor și a siguranței. Adaptarea sistemelor lor de management al riscurilor pentru a deveni mai rezistente. Proiectarea unui sistem eficient de măsurare a culturii de siguranță bazat pe sistemul de evaluare SI-9. Dezvoltarea și punerea în aplicare a unei strategii eficiente de management cultural organizațional.
Formatul cursului:
  Lecții și discuții foarte interactive. Multe exerciții și practici. Hands-on experiență de instrumente de măsurare culturală
14 hours
În audienţă:
  Acest curs este pentru lideri, sau lideri aspiranti, cu responsabilitate directă pentru echipe de conducere si luarea deciziilor strategice
În ansamblu: Cursul Strategic Leadership vă oferă cunoștințele și tehnicile pentru a determina o direcție clară și strategică pentru organizația dvs. Acesta vă va ajuta să înțelegeți mai bine diferitele abordări la leadership, împreună cu managementul schimbărilor și luarea deciziilor, oferindu-vă capacitatea de a planifica și implementa acțiuni strategice. Prezentatorii cursului au o experiență extinsă în instruirea liderilor senior în aplicarea practică a principiilor de leadership strategic. Cursul utilizează exemple contemporane de viață reală și utilizează experiențele candidaților. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Obțineți înțelegeri cu privire la diferitele abordări ale strategiei Aveti o apreciere mai mare a diferitelor abordari pentru leadership si managementul schimbarii Înțelegeți cum să implementați în mod eficient un plan strategic Evaluarea progresului unui plan strategic
Formatul cursului:
  Lecții și discuții foarte interactive. Scenariul bazat pe învățare cu grupul dvs. Oportunități de a discuta propriile provocări de conducere într-un set de grup
14 hours
În audienţă:
  Acest curs este pentru lideri, sau lideri aspiranti, cu responsabilitate directă pentru echipe de conducere si luarea deciziilor strategice
În ansamblu: Cursul Strategic Planning vă oferă cunoștințele și tehnicile pentru a determina o direcție clară și strategică pentru organizația dvs. Acesta vă va ajuta să înțelegeți mai bine diferitele abordări disponibile în analiza, planificarea și implementarea acțiunilor strategice. Cursul nu promovează o abordare singulară a planificării strategice, ci oferă candidaților o selecție de abordări. Această abordare agnostică a teoriei strategice permite aplicarea contextualizată a nevoilor candidaților în mediul lor profesional specific. În timp ce candidații ar fi de așteptat să aducă și să împărtășească propria lor experiență, utilizarea extinsă este făcută de exemple contemporane de viață reală. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Obțineți înțelegeri cu privire la diferitele abordări ale strategiei Aveți o apreciere mai mare a diferitelor metode de analiză strategică și de poziționare Înțelegeți cum să abordați în mod eficient implementarea strategică Evaluarea progresului unui plan strategic
Formatul cursului:
  Lecții și discuții foarte interactive. Scenariul bazat pe învățare cu grupul dvs. Oportunități de a reflecta asupra propriilor provocări

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Management and Leadership Cursuri, Seara Management and Leadership Training, Management and Leadership Camp, Management and Leadership Cu instructor, Sfarsit de saptamana Management and Leadership Training, Seara Management and Leadership Cursuri, Management and Leadership Coaching, Management and Leadership Instructor, Management and Leadership Trainer, Management and Leadership Cursuri, Management and Leadership Clase, Management and Leadership Pe pagina, Management and Leadership curs privat, Management and Leadership one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions