Cursuri Personal Development

Cursuri Personal Development

Local instructor-led live Personal Development training courses in Moldova.

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Personal Development Subcategories

Personal Development Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
7 hours
În audienţă:
  Toate rolurile într-o organizaţie.
În ansamblu: Aceasta este o cursă condusă de instructor, livrată virtualmente sau față în față. Bazându-se pe conținutul său pe cercetarea științifică bazată pe dovezi, cum ar fi lucrarea profesorului Lisa Feldman Barrett, acest curs dezvăluie unele dintre miturile stabilite în jurul implicării umane. Termenul ‘people person’ este adesea greșit conceput ca ceva pe care îl avem sau nu. Unii oameni sunt cu siguranță dotate cu ușurință în jurul colegilor lor, dar, la fel ca abilitățile tehnice sau academice, acestea rareori vin fără pregătire și practică. În loc să se gândească la concepte cum ar fi inteligența emoțională, cursul se concentrează pe ideea de neuroplasticitate – capacitatea creierului de a învăța, adapta și, în cele din urmă, îmbunătăți performanța. Cursul oferă candidaților o bază excelentă pentru a dezvolta unele tehnici de bază în stilul lor. Cursul explică modul în care putem pune mai multă atenție nevoilor și perspectivelor altora și, făcând acest lucru, dezvoltăm propria noastră capacitate de empatie. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți ce sunt principiile granularității emoționale și cum pot fi aplicate. Descrie diferitele tehnici de dezvoltare a empatiei și folosește propriul lor stil. Aplicați aceste tehnici în timpul schimburilor formale și informale pentru a îmbunătăți și a îmbunătăți oportunitățile de implicare.
Formatul cursului:
  Învăţător sau prin intermediul webinarului. Prezentări bazate pe scenariu, jocuri de rol și demonstrații. Închideți ateliere de scenariu și prezentări de grup.
7 hours
În audienţă:
  Toate rolurile într-o organizație care ar beneficia de îmbunătățirea întâlnirilor și a implicării în grup. Managerii care aspiră la îmbunătățirea eficienței proiectului.
În ansamblu: Candidații vor fi chemați cu privire la scopul și rezultatul întâlnirilor înainte de a progresa la planificarea timpului și disciplină. Puține activități de afaceri sunt la fel de scumpe în timp sau energie ca o întâlnire slab organizată și gestionată. Când indivizii sau grupurile vin împreună cu așteptări și agende foarte diferite, experiența poate crea mai multă incertitudine, conflict și ocazional haos dacă nu este organizată și gestionată în mod eficient. Înființarea unor principii foarte fundamentale înainte de întâlniri este considerată o activitate de afaceri. La fel ca în orice formă de alocare a resurselor de afaceri, trebuie luate în considerare alternative. Pandemica Covid19 ne-a introdus pe toți conceptul de întâlniri virtuale care aduce o dinamică diferită mediului de întâlniri tradiționale. Cursul discută cum să se utilizeze unele dintre aceste noi obiceiuri și să aducă mai multă eficiență la întâlniri. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți cum arată structura, scopul și scopul unei întâlniri eficiente. Explică modul în care formatul unei întâlniri poate fi modificat pentru a se potrivi subiectului. Aplicați aceste tehnici pentru a îmbunătăți nivelul de angajare și productivitatea întâlnirilor.
Formatul cursului:
  Învăţător sau prin intermediul webinarului. Prezentări bazate pe scenariu, briefing-uri și analize. Închideți ateliere de scenariu și prezentări de reuniuni de grup.
7 hours
În audienţă:
  Manageri aspiraţi Toate rolurile într-o organizație care ar beneficia de formarea de asertivitate. Manageri care doresc să-și dezvolte abilitățile.
În ansamblu: Cursul încurajează candidații să se angajeze de la început. Assertiveness poate fi adesea greșit pentru confruntare, dar lipsa de afirmație este la fel de probabil să conducă la situații de conflict, permițând ambiguității să conducă agenda. Acest lucru poate fi degradant și distructiv. Candidații sunt introduși în strategiile de intervenție de bază și apoi li se oferă posibilitatea de a-și dezvolta propria versiune. Jocul de rol este un mijloc ideal cu care antrenorul și candidatul pot facilita, la fel și, o discuție deschisă cu privire la tehnica eficientă. Cursul descrie strategiile de afirmare care sunt angajate de serviciile de urgență, profesioniștii din domeniul sănătății și militarii. Importanța dezvoltării și menținerii încrederii este un subiect cheie prin formare. Cursul analizează, de asemenea, modul în care afirmația poate reduce nivelul de stres în mediile de lucru și, prin urmare, crește productivitatea. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți ce sunt principiile afirmației în setările formale și informale. Demonstrați diferitele tehnici pentru a satisface nevoile și contextul situației. Aplicați aceste tehnici în mediul de afaceri și social.
Formatul cursului:
  Învăţător sau prin intermediul webinarului. Prezentări bazate pe scenariu, briefing-uri și analize. Închideți ateliere de scenariu și prezentări de grup.
7 hours
În audienţă:
  Aspirarea managerilor cu responsabilități de raportare. Toate rolurile într-o organizație care ar beneficia de abilitățile îmbunătățite ale echipei. Persoanele care doresc să își dezvolte abilitățile de management.
În ansamblu: Acest curs este condus de instructor și poate fi împărțit în șase webinare de o oră pentru a fi întreprinse într-o singură sesiune sau ca o serie de sesiuni separate cu dimensiuni de picătură pentru a se potrivi candidaților. Competențele de echipă sunt un set specific de competențe care au fost identificate prin cercetare extinsă în roluri de înaltă performanță în numeroase industrii. Abilitățile de echipă combină disciplinele de conștientizare socială și situațională, luarea deciziilor, gestionarea sarcinii de lucru și comunicarea. Mai degrabă decât abordarea fiecărei discipline ca subiect discret, acest curs explică modul în care performanța poate fi auto-analizată prin prismul abilităților de echipă. Se așteaptă ca candidații să contribuie la propria lor experiență și vor fi oferite oportunități ample de a aplica noile lor cunoștințe la o selecție de studii de caz. Cursul culmină cu producția candidatului’s a propriilor diagrame de competență care se aplică mediului lor de lucru. Cursul s-a dovedit a fi deosebit de valoroasă pentru acei participanți a căror rol necesită evaluări scrise și verbale. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți ce competențe de bază sunt implicate în abilitățile de echipă. Descrie și demonstrează aplicarea disciplinelor de abilități de echipă. Aplicați aceste tehnici pentru candidații’ mediul de afaceri și social.
Formatul cursului:
  Învăţător sau prin intermediul webinarului. Prezentări pe bază de scenariu, briefing-uri și analiza accidentelor. Închideți ateliere de scenariu și prezentări de grup.
•  
7 hours
În audienţă:
  Toate rolurile într-o organizație care ar beneficia de abilitățile de prezentare îmbunătățite. Persoanele care doresc să-și dezvolte abilitățile de prezentare. Managerii care trebuie să transmită mesaje cheie.
În ansamblu: Acest curs este condus de instructor și poate fi împărțit în trei webinare de două ore pentru a fi întreprinse într-o singură sesiune sau ca o serie de sesiuni separate de dimensiune bite pentru a se potrivi candidaților. Acest curs ia disciplina abilităților de prezentare la un nivel avansat. Există puține activități de afaceri care nu ar beneficia de abilități îmbunătățite de briefing. Ca oameni suntem programati genetic pentru a primi si a transmite povestiri. Începeți această abilitate esențială ca copii mici, apoi prea des ca adulți delegați această funcție la mass-media electronică. În timp ce utilizarea noilor tehnologii poate facilita transportul de teme-cheie și mesaje, nu este un substitut pentru fundațiile care fac o prezentare excelentă. Cursul ia candidații de pe teren. Începem și terminăm o mare prezentare cu o impresie de noi înșine și mesajul cu care dorim să lăsăm publicul nostru. Folosind tehnicile utilizate de avocați, profesori și de la discuțiile TED, acest curs lasă candidații cu o încredere semnificativ îmbunătățită în capacitatea lor de a oferi o calitate excelentă. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți cum arată o prezentare excelentă. Descrie și demonstrează aplicarea abilităților de prezentare. Aplicați aceste tehnici pentru proiectarea și livrarea propriilor prezentări.
Formatul cursului:
  Învăţător sau prin intermediul webinarului. Prezentări bazate pe scenariu, briefings și feedback constructiv. Descarcă ateliere de scenariu și prezentări individuale.
7 hours
În audienţă:
  Toate rolurile într-o organizație care ar beneficia de îmbunătățirea focalizării și rezilienței. Manageri cu responsabilitate de bunăstare pentru colegii.
În ansamblu: Acest curs este condus de instructor și poate fi împărțit în trei webinare de două ore pentru a fi întreprinse într-o singură sesiune sau ca o serie de sesiuni separate de dimensiune bite pentru a se potrivi candidaților. Cursul este condus, îndreptat și proiectat de antrenori cu experiență extinsă în utilizarea tehnicilor de atenție în roluri de înaltă presiune în diferite industrii. Deși principiile de bază ale atenției provin din tehnicile de meditație budistă, zen și tibetană, beneficiile atenției și meditației sunt completate de un corp în creștere de cercetare academică. Cursul permite candidaților să descopere unele din originea metodei, dar intră rapid în aplicarea practică a atenției. Folosind tehnici practice de meditație, candidații vor fi încurajați să ia în considerare gândurile lor și efectul sentimentelor lor. Progresând între meditația formală și informală, cursul demonstrează modul în care aceste tehnici pot fi introduse în rutine regulate pentru a dezvolta tehnici de dispunere pentru a compensa efectele stresului și a suprapunerii. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți ce sunt principiile atenției și cum pot fi aplicate. Aplicați aceste tehnici în meditația formală și informală ca parte a unei rutine zilnice. Dezbaterea diferitelor tehnici și modul în care acestea pot fi utilizate pentru a dezvolta dependența personală, în special în vremuri de incertitudine.
Formatul cursului:
  Învăţător sau prin intermediul webinarului. Prezentări pe bază de scenariu, briefing-uri și discuții de grup. Închideți ateliere de scenariu și sesiuni de relaxare de grup.
7 hours
În audienţă:
  Toate rolurile într-o organizație care ar beneficia de o eficiență îmbunătățită a timpului. Toate rolurile cu termene stricte. Manageri de proiect și antrenori.
În ansamblu: Acest curs este condus de instructor și poate fi împărțit în trei webinare de două ore pentru a fi întreprinse într-o singură sesiune sau ca o serie de sesiuni separate de dimensiune bite pentru a se potrivi candidaților. Acest curs tratează timpul ca o resursă. Foarte adesea, este scandalizat pe ineficiențe în viața noastră de afaceri și socială. Planificarea și obiectivele realiste sunt o bază bună pentru managementul timpului, dar aceasta este doar începutul procesului de învățare. Pe parcursul cursului, candidaților li se oferă o serie de timelini și termenele dure pe parcursul cursului. Ei vor fi martori ai efectelor deficitelor de timp si a presiunilor si, in acest sens, vor fi prezentate tehnici de mitigare a acestor efecte negative. Tehnicile și sfaturile dintr-o varietate de industrii critice sunt demonstrate și utilizate de candidați. Cursul arată tendința naturală de a subestima durata de timp necesară pentru a îndeplini cele mai mundane sarcini de afaceri și apoi merge mai departe pentru a arăta cum să-și desfășoare propriul ‘head-clock’ în estimarea activităților de timp. Creșterea gradului de conștientizare a timpului și creșterea abilității în utilizarea sa ca resurs de afaceri face ca timpul cursului să fie bine petrecut. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți cât de slabi oameni pot estima timpul fără pregătire. Aplicați aceste tehnici într-o serie de exemple de viață reală din mediul de afaceri. Discutați și criticați diferite abordări pentru managementul timpului în afaceri.
Formatul cursului:
  Învăţător sau prin intermediul webinarului. Prezentări bazate pe scenariu, briefing-uri și exerciții de grup. Închideți ateliere de scenariu și concursuri de grup.
7 hours
Audienţă:
  Manageruri şi trenitori în toate rolele. Liderii cu experienţa de vorbire publică limitată. Locuitorii care aspira role de lideranţă senioră.
Vizualiză:Acest curs abordează ceea ce pentru unele este aspectul cel mai provocat din viaţa lor profesională. În cazul în care unii persoane prosperează în atenţia care le-a oferit în atenţie de atenţie mase alţii văzut experienţa ca îngrijorabilă. Cursul foloseşte multe dintre tehnicile utilizate despre oratori profesionali întreaga industrie, sportul militar și elite. Candidaţii vor auzi exemplule de viaţă adevărată despre cum oamenii au supravieţuit inhibiţiile lor pentru a deveni vorbitorii publice. Motivele în spatele unor oameni’ inhibițiile sunt complexe și foarte personalizate; acest curs se obține sucesul remarcabil prin persoanele să exprimeze propriul stil în locul încercării să impună o abordări set sau standard. Unele dintre lumii’ cele mai multe vorbătoare întreprinderi și îndeplinite împreună multe convenții de vorbire publică încă îndepliniţi obiectivele lor prin fiind adevărat stilul lor și abordarea lor. Cursul este intens, engagibil şi distracţie. Aceasta va permite candidaţii să se exprime şi să-şi mai încredere într-un mediu de învăţare în siguranţă.Până la sfârșitul acestei formaţii, parteneri vor putea:
  Înţeleg cum vorbeşte publice poate fi utilizate ca un avantaj puternic de afaceri. Aplică-te tehniciile din curs în scurt, simplu şi puternic vignete. discutați şi împărțițiți technice şi sfaturile individuale. Dă feedback constructiv între ei şi colegii lor de performanță.
Formatul Cursului:
  Instructorul a condus. Diverse prezentare, informații și execuţii de grup. Reprezintă otoriile de scenariu, prezentațiile individuale și grupe.
7 hours
un curs de o zi pe stress managment și prevenire
7 hours
Acest training live 1-1 (online) se adresează tuturor celor care doresc să obțină mai multă structură și productivitate în locul de muncă.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Obțineți mai mult în viață. Controlează-le timpul. Readuceți-le concentrarea. Planifică-le săptămâna în mod eficient. Aflați cum să faceți față stresului.
Formatul cursului Acest antrenament va fi un antrenament foarte intens în care vă vom remodela ziua (de lucru). În acest training ne vom concentra pe situația participanților, astfel încât fiecare antrenament va fi unic.În timpul instruirii veți învăța cum să gândiți într-un mod productiv, ceea ce ar trebui să aibă ca rezultat mai multă motivație în timpul muncii.După antrenament, participantul va ști cum să profite mai mult de ziua lor, cum să se concentreze mai mult și, mai important, cum să facă față stresului.
14 hours
Mindfulness este un instrument puternic pentru a face față mai bine provocărilor din viață și pentru a îmbunătăți sănătatea mintală și bunăstarea generală. Acest atelier direct, condus de instructori (online sau on-site) este destinat persoanelor care doresc să aplice atenție pentru a realiza dezvoltarea și îmbunătățirea personală și profesională intensă. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți principiile atenției. Cultivarea sănătății mentale pozitive. Creșteți în conștiință de sine, auto-disciplină, conștiință socială și eficacitate socială. Faceți decizii înțelepte în vremuri de stres sau de criză. Luați o viață mai fericită și mai sănătoasă.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
This instructor-led, live training in Moldova (online or onsite) is aimed at organizational teams who wish to apply mindfulness meditation to achieve personal and professional development and improvement. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the basics of meditation and mindfulness practice.
 • Reduce stress and increase clarity, calm, contentment, and compassion.
 • Focus mind and better connect with others.
 • Cultivate mindful awareness in the present moment.
 • Manage mental and physical pain.
 • Lead a healthier and happier life.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Personal Development Cursuri, Seara Personal Development Training, Personal Development Camp, Personal Development Cu instructor, Sfarsit de saptamana Personal Development Training, Seara Personal Development Cursuri, Personal Development Coaching, Personal Development Instructor, Personal Development Trainer, Personal Development Cursuri, Personal Development Clase, Personal Development Pe pagina, Personal Development curs privat, Personal Development one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions