Cursuri Risk Management

Cursuri Risk Management

Cursuri de instruire la nivel local instruite în domeniul managementului riscului în Moldova.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Risk Management Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
35 hours
Overview Across the globe regulators are increasingly linking the amount of risk taken by a bank to the amount of capital it is required to hold and banks and financial services are increasingly being managed on risk-based management practices. The banks, their products, the regulations and the global market are becoming increasingly complex, driving ever greater challenges in effective risk management. A key lesson of the banking crisis of the last five years is that risks are highly integrated and to manage them efficiently banks have to understand these interactions. Key features include:
 • the explanation of the current risk-based regulations
 • detailed review of the major risks faced by banks
 • industry best practices for adopting an enterprise approach to integrating risk management across an entire organisation
 • using governance techniques to build a group wide culture to ensure everyone takes an active role in managing risks in line with the banks strategic objectives
 • what challenges could be faced by risk managers in the future.
The course will make extensive use of case studies designed to explore, examine and reinforce the concepts and ideas covered over the five days. Historical events at banks will be used throughout the course to highlight how they have failed to manage their risks and actions that could have been taken to prevent loss. Objectives The objective of this course is to help bank management deliver an appropriate integrated strategy for managing the complex and changing risks and regulations in today’s international banking environment. Specifically this course aims to give senior level management an understanding of:
 • major risk within the financial industry and the major international risk regulations
 • how to manage a bank’s assets and liabilities whilst maximising return
 • the interaction between risk types and how banks use an integrated approach for their management
 • corporate governance and the best practice approaches to managing the diverse interests of the stakeholders
 • how to develop a culture of risk governance as a tool for minimising unnecessary risk taking
Who should attend this seminar This course is intended those who are new to integrated risk management, senior management responsible strategic risk management, or those who wish to further their understanding of enterprise risk management. It will be of use to:
 • Board level bank management
 • Senior managers
 • Senior risk managers and analysts
 • Senior directors and risk managers responsible for strategic risk management
 • Internal auditors
 • Regulatory and compliance personnel
 • Treasury professionals
 • Asset and liability managers and analysts
 • Regulators and supervisory professionals
 • Suppliers and consultants to banks and the risk management industry
 • Corporate governance and risk governance managers.
21 hours
Course goal: To ensure that an individual has the core understanding of GRC processes and capabilities, and the skills to integrate governance, performance management, risk management, internal control, and compliance activities. Overview:
 • GRC Basic terms and definitions
 • Principles of GRC
 • Core components, practices and activities
 • Relationship of GRC to other disciplines

 
35 hours
Acesta este un antrenament de 7 zile condus de instructor, în direct (în interior sau la distanță). Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
În audienţă:
  Specialiștii care caută tranziția la roluri mai largi Management sau mai înalte. Manager nou sau aspirant. Manageri stabiliți care doresc să-și dezvolte în continuare abilitățile de risc.
O revizuire: Acest curs va aduce candidații din primele principii în diferitele abordări și tehnici utilizate în diferite industrii. Cursul acoperă atât abordările calitative cât și cantitative și demonstrează modul în care cele două abordări pot fi combinate în mod eficient. După explorarea definițiilor cheie și a terminologiei, cursul analizează apoi aplicarea eficientă. Folosind exemple de viață reală, candidații sunt încurajați să dea și să primească critici de la colegii lor. Pe măsură ce încrederea construiește cursul se concentrează apoi pe multe dintre problemele de gestionare a riscurilor în sfera de industrie a candidaților și culmină într-un raport de îmbunătățire, relevant pentru propriul lor mediu de lucru. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți cum oamenii gestionează în mod natural riscurile Utilizați înțelegerea lor pentru a construi instrumente și tehnici eficiente de gestionare a riscurilor. Dezvoltarea și implementarea unei tehnici eficiente de gestionare a riscurilor.
Formatul cursului:
  Lecții și discuții foarte interactive. Multe exerciții și practici. Prezentări bazate pe scenariu, briefing-uri și sesiuni de feedback.
21 hours
În audienţă:
  Specialiștii care caută tranziția la Senior Management roluri. Manageri senior sau deținători de posturi Manageri stabiliți care doresc să-și dezvolte în continuare abilitățile de management al riscurilor.
În ansamblu: Acest curs va aduce candidații din primele principii de guvernanță, risc și conformitate în diferitele abordări și tehnici utilizate pe o varietate de industrii de risc ridicat. Programul începe cu o imagine de ansamblu a anumitor principii și definiții ale GRC. Cursul introduce apoi principalele piloni ale modelului GRC; învățați, aliniați, efectuați și revizuiți. Cursul explică unele dintre principiile Legii Sarbanes-Oxley (SOX), care întemeiază abordarea GRC. După explorarea modelelor cheie și a terminologiei, cursul se uită apoi la aplicarea eficientă. Folosind exemple de viață reală, candidații sunt încurajați să ofere și să primească analize de la colegii lor pe tot parcursul cursului. Pe măsură ce încrederea construiește cursul se concentrează apoi pe multe dintre problemele de risc și de conformitate în sfera de industrie a candidaților și culmină într-un raport de îmbunătățire, relevant pentru propria lor industrie. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți modelul de bază al GRC. Aplicați înțelegerea lor a abordării GRC la aspectele vieții reale. Înțelege problemele cauzale în care organizațiile nu au reușit să adopte principiile GRC. Dezvoltarea și implementarea tehnicilor eficiente GRC în cadrul industriei lor.
Formatul cursului:
  Lecții și discuții foarte interactive. Multe exerciții și practici. Prezentări bazate pe scenariu, briefing-uri și sesiuni de feedback.
14 hours
În audienţă:
  C-Suite/Board nivel de risc executiv Specialiștii care caută tranziția la riscul senior Management roluri. Manageri de securitate senior sau deținătorii de posturi de risc Manageri stabiliți care doresc să-și dezvolte abilitățile de gestionare a riscurilor și a siguranței.
În ansamblu: Acest curs unic utilizează cele mai recente cercetări bazate pe dovezi în managementul riscurilor și siguranței. Bazat pe cercetarea de bază a profesorului Tim Kelly, un important contribuitor academic și major la Haddon-Cave Review of Military Safety Culture, cursul se bazează pe decenii de experiență în cadrul proiectelor esențiale și de securitate critice. Cursul este oferit de experți globali în domeniu cu o experiență extinsă în profunzime a cazului de aplicare a siguranței în principal industriile critice de siguranță. Candidații sunt oferiți o fundație teoretică sunet ilustrată cu multe exemple din lumea reală. O abordare structurată și bazată pe dovezi construiește încrederea și cunoștințele subiectului candidaților. Cursul culmină cu grupuri, construind propriile soluții de caz de siguranță pentru problemele din lumea reală. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțeleg principiile de bază ale cazurilor de siguranță. Aplicați înțelegerea cazurilor de siguranță la problemele reale de siguranță și risc. Dezvoltarea și implementarea tehnicilor eficiente de caz de siguranță pentru industria lor.
Formatul cursului:
  Lecții și discuții foarte interactive. Multe exerciții și practici. Prezentări bazate pe scenariu, briefing-uri și sesiuni de feedback.
14 hours
În audienţă:
  Cei care caută tranziția la un risc mai mare Management roluri. Manageri de securitate senior sau deținătorii de posturi de risc Manageri stabiliți care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de management al riscurilor și siguranței.
În ansamblu: Acest curs recunoaște că conceptul corporativ este sub control continuu. Înainte de a încerca să înțelegem cum să gestionăm corporația, trebuie să explorăm ce este ceea ce gestionăm. Există presiune internațională pentru corporații să definească în mod explicit ce este natura organizației lor, cum ar fi UK’s Corporate Governance Code & în Statele Unite ale Americii, noua declarație a Business Roundtable’ care forțează membrii consiliului de administrație și conducerea superioară să re-considere structura corporativă, politica și cultura. Popularizarea corporatiilor penalizatoare este explorata si sunt luate in considerare diverse strategii. Cursul ia în considerare creșterea vulnerabilității corporative la criminalitate, precum și răspunderea civilă și privește strategia de management cultural ca o posibilă ameliorare. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți problemele contemporane în managementul corporativ. Explorați strategii pentru a atenua impactul populismului penal asupra corpului corporativ. Identificați comenzi scurte în cadrul propriilor abordări de guvernanță corporativă.
Formatul cursului:
  Lectori cu înaltă calificare și o mulțime de discuții facilitate. Prezentări bazate pe scenariu, briefing-uri și sesiuni de feedback. Închideți ateliere de scenariu și prezentări de grup.
14 hours
În audienţă:
  Toate rolurile, în special: Noii manageri de securitate sau deținătorii de posturi de risc Manageri prospectiv care doresc să-și ridice abilitățile de management al riscurilor & siguranță. Operatorii de linie implicați în ateliere de management al siguranței
În ansamblu: Cursul introduce fundamentele managementului de siguranță de succes, începând cu motivul pentru care managementul de siguranță a devenit o disciplină discretă și specializată. Cursul se uită la unele dintre terminologia stabilită utilizată în timp util și dezvăluie unele dintre miturile stabilite ale managementului de siguranță. Cauza accidentelor este revizuită folosind mai multe studii de caz dintr-o gamă largă de industrii, inclusiv aviația, producția petrochimică, nucleară, nava, finanțe, asistență medicală, construcții și cale ferată. Cursul introduce candidații la conceptul de sisteme socio-tehnice și implicațiile pentru sistemele de management al siguranței în complexitate. Aventura noilor tehnologii, cum ar fi AI, big data, genetica, IoT și sistemele autonome, are implicații specifice pentru modul în care gestionăm riscurile. Acest curs vizează abordarea riscurilor emergente și viitoare pentru mediile de operare cu risc ridicat de reziduuri. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți fundamentele sistemelor de management al siguranței. Identificați strategii pentru a atenua impactul noilor și dezvoltării tehnologiei. Dezvoltarea structurii de bază a propriului sistem de management al siguranței.
Formatul cursului:
  Discuții facilitate și de grup. Prezentări pe bază de scenariu, briefing-uri și analiza accidentelor. Închideți ateliere de scenariu și prezentări de grup.
7 hours
În audienţă:
  Toate rolurile, în special: Noii manageri de securitate sau deținătorii de posturi de risc Manageri prospectiv care doresc să-și ridice abilitățile de management al riscurilor & siguranță. Operatorii de linie implicate în ateliere de management al siguranței care vor folosi metoda Bowtie.
În ansamblu: Cursul introduce elementele esențiale ale metodei mult-adoptate Bowtie de gestionare a riscurilor bazate pe bariere. Dacă organizația dvs. nu își gestionează riscurile, atunci aceste riscuri sunt gestionate de organizație. Pasul de bază pentru o adevărată gestionare a riscurilor este înțelegerea riscurilor. Metoda Bowtie necesită o cunoaștere minimă a teoriei de siguranță, fiind vizual bazată și secvențând stânga-dreapta pe întreaga pagină. Bowtie este o metodă excelentă pentru a obține cea mai bună implicare și, prin urmare, cunoștințe de risc de la practicanți și operatori de front-line. Acest curs va arăta, de asemenea, unde cunoștințele de risc Bowtie pot fi utilizate în cadrul aspectelor de risc Management ale unui SMS. Acest lucru încurajează practicanții și operatorii front-line, deoarece pot vedea cu ușurință cum cunoștințele lor operaționale adesea prezente pot fi folosite pentru a-și îmbunătăți produsele și serviciile companiei. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți fundamentele sistemelor de management al siguranței. Identificați strategii pentru a atenua impactul noilor și dezvoltării tehnologiei. Dezvoltarea structurii de bază a propriului sistem de management al siguranței.
Formatul cursului:
  Discuții facilitate și de grup. Prezentări pe bază de scenariu, briefing-uri și analiza accidentelor. Închideți ateliere de scenariu și prezentări de grup.
14 hours
În audienţă:
  Toate rolurile Management Noii manageri de securitate sau deținătorii de posturi de risc Manageri prospectiv care doresc să-și ridice abilitățile de management al riscurilor & siguranță.
În ansamblu: Una dintre cele mai frecvente pierderi atunci când se utilizează metoda Bowtie este de a le vedea ca ‘simple’ și, prin urmare, cred că este ușor să se stabilească o arhitectură Bowtie întreprindere. Acest curs urmărește să ajute managerii de siguranță și cei implicați în activitățile de siguranță din spate pentru a stabili mai bine arhitecturile Bowtie pentru a profita de utilizarea maximă a cunoștințelor angajaților front-line. Acest curs este oferit de către practicanții Bowtie care au sfătuit clienții în mai multe industrii de risc ridicat. Exemple de viață reală și sfaturi de top vor fi folosite pentru a ilustra subiecte cum ar fi: Hazard și Top-Event frameworks; Chaining Bowties prin întreprindere; și, utilizarea maximă a informațiilor Bowtie în cadrul unui SMS. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Supraîncărcare utilizarea Bowties pentru a gestiona riscul în cadrul întreprinderii lor. Evitați pierderile comune atunci când configurați arhitecturile de management al riscurilor Bowtie la nivel Enterprise.
Formatul cursului:
  Discuții facilitate și de grup. Prezentări pe bază de scenariu, briefing-uri și analiza accidentelor. Închideți ateliere de scenariu și prezentări de grup.
14 hours
În audienţă:
  Toate rolurile Management Noii manageri de securitate sau deținătorii de posturi de risc Risc & Amp; Managerii de siguranță doresc să-și ridice abilitățile de management al riscurilor & Amp.
În ansamblu: Capacitatea de a măsura și de a gestiona complexitățile riscului nu este încorporată într-o singură tehnică sau filosofie. În managementul avansat al riscurilor, capacitatea de a se adapta și de a adopta o abordare adecvată este cheia pentru îmbunătățirea rezilienței organizației. Programul de curs introduce conceptul de management hibrid de risc în cazul în care abordările cantitative și calitative se suprapun și se completează reciproc. Capacitatea sistemului dvs. de gestionare a riscurilor de a se adapta este esențială atunci când se ocupă de riscuri dinamice și complexe. Analiza mai multor studii de caz dintr-o gamă largă de industrii demonstrează modul în care slăbiciunile fundamentale ale sistemelor de securitate pot fi urmate pentru o aderare prea dogmatică la un singur sistem de management al riscurilor. Managementul sistemelor complexe necesită o gândire foarte diferită față de managementul sistemelor bazate pe procese și simple. Folosind experiența personală a candidaților, cursul va oferi tuturor participanților capacitatea de a învăța de la ceilalți experiență din propria lor și din alte industrii. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți principiile gestionării sistemelor complexe. Identificați strategii adecvate pentru a atenua impactul riscurilor emergente. Dezvoltarea tehnicilor pentru a utiliza o gamă largă de tehnici de management al riscurilor.
Formatul cursului:
  Discuții facilitate și de grup. Prezentări pe bază de scenariu, briefing-uri și analiza accidentelor. Închideți ateliere de scenariu și prezentări de grup.
21 hours
În audienţă:
  Toate rolurile [ 0 ] Manageri responsabili, de securitate sau de risc Post Holders. Manageri cu experiență care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de management al riscurilor și siguranței.
În ansamblu: Acest curs explorează influențele principale asupra siguranței, a riscurilor și a responsabilității potențiale corporative. Toate cele trei domenii garantează un studiu special, deoarece toate se confruntă cu schimbări semnificative, pe măsură ce ne îndreptăm spre secolul al XXI-lea. Cursul adoptă o abordare ‘systems thinking’ ca o metodă de gestionare a sistemelor complexe. Panda globală actuală a accelerat schimbările în multe domenii ale strategiei corporative și acest curs urmărește să diluteze unele dintre principalele subiecte din gândirea managementului contemporan. Considerăm cum să ameliorăm în mod eficient unele dintre ameninţările emergente care au apărut de la începutul digitalizării în cadrul societăţii noastre. Cursul are o serie de studii de caz de înaltă calitate din diferite industrii, care sunt analizate și discutate colectiv și prezentate din diferite perspective de către candidați. Tehnicile de evaluare culturală vor fi explorate și aplicate datelor din lumea reală. Candidații vor experimenta o examinare cross-mock de către prezentatori, pentru a da apoi o apreciere a ceea ce diferitele sisteme juridice caută atunci când evaluează răspunderea corporativă atunci când ameliorarea riscurilor a eşuat. Cursul oferă candidaților încrederea de a se angaja direct în deciziile bazate pe riscuri într-un mediu operațional complex. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți fundamentele răspunderii penale corporative. Înțelegeți natura sistemelor complexe și cum să gestionați în interiorul lor. Identificarea strategiilor pentru a atenua impactul noilor tehnologii asupra strategiilor de risc. Îmbunătățește reziliența sistemului lor de management al riscurilor.
Formatul cursului:
  Discuții facilitate și de grup. Prezentări pe bază de scenariu, briefing-uri și analiza studiului de caz. Închideți ateliere de scenariu și prezentări de grup.
•  
14 hours
În audienţă:
  Toate rolurile Management Manageri responsabili, de securitate sau de risc Post Holders Manageri prospectiv care doresc să-și ridice abilitățile de management al riscurilor & siguranță.
În ansamblu: Cursul introduce elementele discrete ale unui proces modern de gestionare a riscurilor prin dezvoltarea unui Sistem de Securitate Management (SMS). Cursul demonstrează modul în care pot fi utilizate pentru gestionarea riscurilor în cadrul sistemelor socio-tehnice moderne. Înființarea unui SMS eficient este o metodologie din ce în ce mai populară pentru gestionarea riscurilor în sistemele critice complexe și de siguranță. Cursul va oferi candidaților capacitatea de a construi și de a adapta sisteme de siguranță și risc în domeniul lor de expertiză. Conceptul de SMS nu este nou, dar este aplicat din ce în ce mai mult prin reglementare pentru mai multe industrii de înaltă performanță și scheme de acreditare. Cursul utilizează cadrele SMS ale industriei cu risc ridicat ca indicatori de referință. Principiile sunt explorate de practicieni consultanți folosind o combinație de teorie și experiență practică extinsă. Se vor discuta limitele dintre alte sisteme de management, cum ar fi Calitatea si Mediul. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți fundamentele sistemelor de management al siguranței. Identificați strategii pentru a atenua impactul noilor și dezvoltării tehnologiei prin aplicarea principiilor SMS. Dezvoltați structura propriului sistem de siguranță & Risc Management împotriva unui punct de referință.
Formatul cursului:
  Discuții facilitate și de grup. Prezentări pe bază de scenariu, briefing-uri și analiza accidentelor. Închideți ateliere de scenariu și prezentări de grup.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Risk Management Cursuri, Seara Risk Management Training, Risk Management Camp, Risk Management Cu instructor, Sfarsit de saptamana Risk Management Training, Seara Risk Management Cursuri, Risk Management Coaching, Risk Management Instructor, Risk Management Trainer, Risk Management Cursuri, Risk Management Clase, Risk Management Pe pagina, Risk Management curs privat, Risk Management one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions