Cursuri ChatGPT

Cursuri ChatGPT

Cursurile de formare live ChatGPT conduse de instructori online sau la fața locului demonstrează, prin exersare interactivă, cum să folosești ChatGPT pentru a îmbunătăți abilitățile de comunicare, a îmbunătăți productivitatea și a obține informații valoroase prin procesarea limbajului natural și tehnicile de învățare automată. Instruirea ChatGPT este disponibilă ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. Principalele modele de limbă care alimentează ChatGPT sunt GPT-3 și GPT-4. În funcție de modelul specific utilizat, ChatGPT este denumit fie ChatGPT 3, fie ChatGPT 4. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

ChatGPT Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
ChatGPT este un model lingvistic de ultimă generație bazat pe inteligență artificială, cu aplicații în diverse industrii, inclusiv în domeniul capitalului de risc și al capitalului privat. Acesta îi poate ajuta pe profesioniștii din aceste sectoare prin furnizarea de informații în timp real despre piață, efectuarea de due diligence și îmbunătățirea procesului de luare a deciziilor de investiții.  Acest curs de formare live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează persoanelor din industria VC/PE care doresc să profite de ChatGPT pentru a obține un avantaj competitiv. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegerea capacităților ChatGPT și a relevanței sale pentru CR și PE. Să utilizeze ChatGPT pentru a analiza oportunitățile de investiții și tendințele pieței. Încorporați ChatGPT în procesele de due diligence. Dezvoltarea de modele ChatGPT personalizate pentru aplicații VC/PE.
Formatul cursului
  Prelegeri și discuții interactive. Exerciții practice și demonstrații. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
ChatGPT este un model de limbaj avansat care oferă capabilități valoroase pentru managementul proiectelor.Această instruire live condusă de instructor (online sau la fața locului) se adresează profesioniștilor în managementul de proiect care doresc să folosească ChatGPT pentru a eficientiza fluxurile de lucru ale proiectului, a îmbunătăți comunicarea, a automatiza sarcinile și a îmbunătăți procesul decizional.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți potențialul ChatGPT în managementul de proiect. Implementați și configurați ChatGPT pentru cazuri de utilizare specifice proiectului. Utilizați ChatGPT pentru comunicare și colaborare în echipele de proiect. Automatizați sarcinile repetitive și generați informații folosind ChatGPT. Aplicați cele mai bune practici pentru utilizarea eficientă și etică a ChatGPT în managementul proiectelor.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Exerciții practice și implementare practică. Exemple din lumea reală și studii de caz.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
ChatGPT este un model lingvistic avansat care oferă un potențial semnificativ pentru relațiile publice și managementul crizelor. Poate fi folosit în mod eficient în gestionarea anchetelor publice, gestionarea crizelor și menținerea reputației în situații dificile.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează profesioniștilor din relațiile publice și managementul crizelor care doresc să folosească ChatGPT pentru a îmbunătăți strategiile de comunicare și a naviga în mod eficient în scenariile critice.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți rolul și beneficiile ChatGPT în relațiile publice și managementul crizelor. Implementați și configurați ChatGPT pentru comunicarea de criză și anchetele publice. Utilizați ChatGPT pentru a oferi răspunsuri precise și în timp util în timpul crizelor. Implementați strategii pentru gestionarea reputației online folosind ChatGPT. Aplicați cele mai bune practici pentru utilizarea etică și responsabilă a ChatGPT în relațiile publice.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Exerciții practice și simulări. Studii de caz și exemple din lumea reală. Sesiuni de întrebări și răspunsuri și activități de grup.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
ChatGPT, un model de limbaj puternic, oferă un potențial semnificativ în domeniul business intelligence și raportare.Această instruire live condusă de instructori (online sau la fața locului) se adresează profesioniștilor de business intelligence, analiștilor de date și specialiștilor în raportare care doresc să folosească ChatGPT pentru a îmbunătăți analiza datelor, a genera informații și a eficientiza procesele de raportare și pentru a integra ChatGPT în fluxurile lor de lucru de business intelligence pentru a îmbunătăți procesul decizional și pentru a furniza rapoarte de impact.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți rolul lui ChatGPT în business intelligence și raportare. Aflați cum să implementați și să utilizați ChatGPT pentru analiza datelor și sarcini de raportare. Aplicați ChatGPT pentru a genera informații, a efectua vizualizarea datelor și a automatiza raportarea. Optimizați interpretarea datelor și luarea deciziilor folosind ChatGPT. Încorporați cele mai bune practici pentru a asigura rezultate precise și fiabile cu ChatGPT.
Formatul cursului
  Prelegeri și discuții interactive. Exerciții practice și implementare practică. Utilizarea instrumentelor de business intelligence pentru demonstrații live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
ChatGPT, un model lingvistic avansat, oferă capabilități valoroase pentru industria asigurărilor.Această instruire live condusă de instructori (online sau la fața locului) se adresează profesioniștilor din asigurări care doresc să folosească ChatGPT pentru a oferi informații precise, a eficientiza procesarea daunelor și a optimiza interacțiunile cu clienții din sectorul asigurărilor.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți potențialul ChatGPT în industria asigurărilor. Aflați cum să implementați și să configurați ChatGPT pentru cazuri de utilizare specifice asigurărilor. Utilizați ChatGPT pentru a îmbunătăți asistența pentru clienți și pentru a oferi asistență personalizată. Optimizați procesarea reclamațiilor și automatizați sarcinile de rutină folosind ChatGPT. Aplicați cele mai bune practici pentru a asigura utilizarea eficientă și conformă a ChatGPT în asigurări.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
21 hours
ChatGPT este un model de limbaj puternic. Pluginurile ChatGPT sunt instrumente puternice care extind funcționalitatea ChatGPT, permițând utilizatorilor să automatizeze sarcini, să genereze conținut creativ și să rezolve probleme.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează dezvoltatorilor, cercetătorilor de date și utilizatorilor de afaceri care doresc să învețe cum să instaleze, să configureze și să utilizeze ChatGPT pluginuri și să își creeze propriile ChatGPT plugin-uri în Python ].Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți elementele de bază ale ChatGPT și limitările sale. Instalați și configurați pluginuri ChatGPT. Utilizați pluginuri ChatGPT pentru a extinde funcționalitatea lui ChatGPT. Aplicați pluginuri pentru a rezolva problemele din lumea reală. Creați pluginuri ChatGPT personalizate în Python și implementați-le.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
ChatGPT este un model de limbaj de ultimă oră, bazat pe inteligență artificială, care poate înțelege și genera text asemănător omului. În contextul automatizării, ChatGPT oferă un potențial imens pentru eficientizarea și îmbunătățirea diferitelor procese automatizate.Această instruire live condusă de instructor (online sau la fața locului) se adresează dezvoltatorilor de automatizări care doresc să valorifice puterea ChatGPT pentru sarcini de automatizare, permițându-le să construiască soluții de automatizare inteligente și interactive.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți elementele fundamentale ale ChatGPT și rolul său în automatizare. Utilizați ChatGPT pentru a automatiza sarcinile și procesele. Dezvoltați soluții de automatizare personalizate folosind ChatGPT. Aplicați cele mai bune practici pentru valorificarea ChatGPT în proiectele de automatizare.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
ChatGPT este un model de limbaj AI puternic care poate fi valorificat în dezvoltarea de produse pentru a îmbunătăți ideea, cercetarea utilizatorilor, prototiparea și asistența clienților.Această instruire live condusă de instructori (online sau la fața locului) se adresează profesioniștilor în dezvoltare de produse care doresc să folosească ChatGPT pentru a-și eficientiza fluxurile de lucru, a îmbunătăți colaborarea și a crea produse mai bune.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți elementele fundamentale ale ChatGPT și aplicațiile sale în dezvoltarea de produse. Utilizați ChatGPT pentru a genera idei de produse inovatoare și pentru a efectua cercetări despre utilizatori. Implementați ChatGPT în procesele de prototipare și proiectare iterativă. Îmbunătățiți asistența pentru clienți și implicarea utilizatorilor cu ChatGPT.
Formatul cursului
  Prelegeri și discuții interactive. Exerciții practice și demonstrații. Proiecte de grup colaborativ. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
ChatGPT, un model de limbaj AI de vârf, poate revoluționa domeniul cercetării de piață prin furnizarea de analize automate a datelor, analiză a sentimentelor clienților și generând informații valoroase.Această instruire live condusă de instructor (online sau la fața locului) se adresează cercetătorilor de piață și profesioniștilor de marketing care doresc să folosească ChatGPT pentru a-și spori eforturile de cercetare de piață și pentru a lua decizii bazate pe date.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți capacitățile și limitările lui ChatGPT pentru cercetarea de piață. Utilizați ChatGPT pentru analiza automată a datelor și analiza sentimentului clienților. Aplicați ChatGPT pentru a genera perspective și recomandări pentru proiectele de cercetare de piață. Personalizați și ajustați modelele ChatGPT pentru nevoi specifice de cercetare de piață.
Formatul cursului
  Prelegeri și discuții interactive. Exerciții practice și demonstrații. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
ChatGPT este un model de limbaj AI puternic care poate înțelege și genera text asemănător omului. Asistenții virtuali alimentați de ChatGPT pot oferi experiențe personalizate și interactive utilizatorilor din diverse platforme și industrii.Această instruire live condusă de instructor (online sau la fața locului) se adresează dezvoltatorilor de asistenți virtuali și pasionaților de chatbot care doresc să exploreze și să valorifice capacitățile lui ChatGPT pentru a crea asistenți virtuali inteligenți și conversaționali.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți elementele fundamentale ale asistenților virtuali și ale inteligenței artificiale conversaționale. Utilizați ChatGPT pentru a crea fluxuri conversaționale pentru asistenții virtuali. Implementați tehnici de înțelegere a limbajului natural (NLU) cu ChatGPT. Îmbunătățiți asistenții virtuali cu răspunsuri personalizate și context de utilizator. Ajustați și optimizați modelele ChatGPT pentru aplicațiile de asistent virtual.
Formatul cursului
  Prelegeri și discuții interactive. Exerciții practice și sesiuni de codare. Cazuri de utilizare și exemple din lumea reală. Sesiuni de întrebări și răspunsuri și activități de grup.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
ChatGPT este un model avansat de limbaj AI care poate ajuta echipele de vânzări în diferite aspecte ale procesului de vânzări. De la generarea de clienți potențiali și calificare până la suport de vânzări și implicarea clienților, ChatGPT poate oferi informații valoroase și automatiza sarcini repetitive.Această instruire live condusă de instructori (online sau la fața locului) se adresează profesioniștilor de vânzări care doresc să folosească ChatGPT în mod eficient în eforturile lor de activare a vânzărilor.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți capabilitățile și potențialele aplicații ale lui ChatGPT în facilitarea vânzărilor. Utilizați ChatGPT pentru a genera clienți potențiali, a califica clienții potențiali și a optimiza canalul de vânzări. Pârghie ChatGPT pentru suport de vânzări, inclusiv gestionarea obiecțiilor, recomandări de produse și analiza concurenților. Creați modele ChatGPT personalizate, adaptate pentru anumite cazuri de utilizare a vânzărilor.
Formatul cursului
  Prelegeri și discuții interactive. Exerciții practice și simulări. Demonstrații live și exemple din lumea reală. Sesiuni de întrebări și răspunsuri pentru clarificări și rezolvare de probleme.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
ChatGPT este un model de limbaj de ultimă oră, bazat pe inteligență artificială, care poate înțelege și răspunde la limbajul uman. În domeniul educației și formării, ChatGPT poate fi folosit pentru a îmbunătăți experiențele de învățare, pentru a oferi instruire personalizată, pentru a automatiza sarcinile administrative și pentru a sprijini inițiativele de formare.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează profesioniștilor din industria educației și formării care doresc să valorifice potențialul ChatGPT pentru a îmbunătăți rezultatele predării, învățării și formării.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți elementele fundamentale ale ChatGPT și aplicațiile sale în educație și formare. Utilizați ChatGPT pentru a îmbunătăți designul de predare și de instruire. Utilizați ChatGPT pentru experiențe de învățare personalizate. Automatizați sarcinile administrative cu ChatGPT. Creați modele personalizate ChatGPT pentru cazuri de utilizare specifice educaționale și de formare.
Formatul cursului
  Prelegeri și discuții interactive. Exerciții practice și sesiuni practice. Demonstrații live ale ChatGPT în scenarii educaționale. Sesiuni de întrebări și răspunsuri pentru clarificări și rezolvare de probleme.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
ChatGPT este un model de limbaj de ultimă oră, bazat pe inteligență artificială, care poate înțelege și răspunde la limbajul uman. În domeniul Human Resources, ChatGPT poate fi folosit pentru a automatiza sarcinile, a oferi suport angajaților, a asista în procesele de recrutare și a îmbunătăți analiza HR.Această instruire live condusă de instructori (online sau la fața locului) se adresează profesioniștilor de HR care doresc să valorifice capacitățile ChatGPT pentru a eficientiza procesele de HR și pentru a îmbunătăți procesul decizional.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți elementele de bază ale ChatGPT și aplicațiile sale în Human Resources. Utilizați ChatGPT pentru a automatiza sarcinile de resurse umane, cum ar fi răspunsul la întrebările frecvente și oferirea de asistență angajaților. Aplicați ChatGPT în procesele de recrutare, inclusiv în selectarea candidaților și asistență la interviu. Utilizați ChatGPT pentru analiza resurselor umane și pentru extragerea de informații din datele angajaților. Personalizați ChatGPT pentru cazuri specifice de utilizare a resurselor umane.
Formatul cursului
  Prelegeri și discuții interactive. Exerciții practice și sesiuni practice. Demonstrări live și implementare a ChatGPT în scenarii de resurse umane. Sesiuni de întrebări și răspunsuri pentru clarificări și rezolvare de probleme.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
ChatGPT este un model de limbaj AI puternic care poate înțelege și genera text asemănător omului. În domeniul contabilității, ChatGPT poate fi folosit pentru automatizarea sarcinilor, furnizarea de informații financiare în timp real, analiza datelor și generarea de rapoarte.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează contabililor care doresc să exploreze și să utilizeze capacitățile ChatGPT pentru a-și îmbunătăți procesele contabile și luarea deciziilor.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți elementele fundamentale ale lui ChatGPT și aplicarea acesteia în contabilitate. Utilizați ChatGPT pentru a automatiza sarcinile contabile de rutină, cum ar fi introducerea datelor și generarea de rapoarte. Analizați datele financiare și extrageți informații folosind ChatGPT. Îmbunătățiți raportarea financiară cu asistența ChatGPT. Implementați ChatGPT în fluxurile lor de lucru contabile pentru a crește eficiența și acuratețea.
Formatul cursului
  Prelegeri și discuții interactive. Exerciții practice și exemple practice. Sesiuni de întrebări și răspunsuri pentru clarificare și rezolvare de probleme. Demonstrații live și implementarea proiectelor.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
ChatGPT este un model de limbaj avansat bazat pe AI care poate înțelege și genera text asemănător omului. În industria bancară, ChatGPT poate fi utilizat pentru a îmbunătăți interacțiunile cu clienții, pentru a automatiza procesele și pentru a oferi îndrumare financiară personalizată.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează profesioniștilor din domeniul bancar care doresc să valorifice puterea ChatGPT în operațiunile lor bancare. Participanții vor învăța cum să folosească ChatGPT pentru a îmbunătăți experiența clienților, a automatiza sarcinile de rutină și a îmbunătăți procesele de conformitate.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți elementele fundamentale ale ChatGPT și aplicarea acestuia în sectorul bancar. Utilizați ChatGPT pentru a îmbunătăți interacțiunile cu clienții și pentru a oferi îndrumări financiare personalizate. Automatizați sarcinile bancare de rutină folosind ChatGPT. Implementați ChatGPT pentru conformitate și managementul riscului în operațiunile bancare.
Formatul cursului
  Prelegeri și discuții interactive. Exerciții practice și implementare practică. Sesiuni de întrebări și răspunsuri pentru clarificări și rezolvare de probleme. Exemple din lumea reală și studii de caz.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
ChatGPT (GPT-4) este un model de limbaj avansat bazat pe AI dezvoltat de OpenAI. Oferă dezvoltatorilor capabilități puternice de procesare a limbajului natural pentru construirea de agenți conversaționali, chatbot, asistenți virtuali și multe altele.Această instruire live condusă de instructor (online sau la fața locului) se adresează dezvoltatorilor care doresc să valorifice puterea ChatGPT (GPT-4) în aplicațiile lor. Participanții vor dobândi cunoștințe practice și experiență practică în integrarea ChatGPT în proiectele lor.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți arhitectura și principiile de lucru ale ChatGPT. Utilizați ChatGPT API-ul pentru a interacționa cu modelul în mod programatic. Dezvoltați agenți conversaționali și chatbot folosind ChatGPT. Explorați noi caracteristici și funcționalități oferite de GPT-4 pentru a le îmbunătăți aplicațiile. Personalizați și reglați fin ChatGPT pentru aplicații specifice.
Formatul cursului
  Prelegeri și discuții interactive. Exerciții practice și sesiuni de codare. Sesiuni de întrebări și răspunsuri pentru clarificări și rezolvare de probleme. Implementarea proiectului live și demonstrații.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
ChatGPT este un model de limbaj AI puternic care poate înțelege și genera text asemănător omului. În domeniul serviciilor juridice, ChatGPT poate fi utilizat pentru a eficientiza cercetarea juridică, pentru a automatiza generarea de documente, pentru a îmbunătăți redactarea juridică și pentru a sprijini procesele de luare a deciziilor.Această instruire live condusă de instructori (online sau la fața locului) se adresează profesioniștilor din domeniul juridic care doresc să folosească ChatGPT pentru a-și eficientiza fluxurile de lucru, pentru a automatiza sarcinile de rutină, pentru a efectua cercetări juridice și pentru a îmbunătăți eficiența generală în furnizarea de servicii juridice.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți fundamentele ChatGPT și aplicarea acestuia în domeniul juridic. Utilizați ChatGPT pentru a automatiza cercetarea juridică, generarea de documente și analiza contractelor. Aplicați ChatGPT pentru luarea deciziilor juridice, analiza de caz și redactarea juridică. Implementați considerații etice și măsuri de control al calității atunci când utilizați ChatGPT în serviciile juridice.
Formatul cursului
  Prelegeri și discuții interactive. Exerciții practice și aplicații practice. Demonstrații live și cazuri de utilizare în lumea reală. Sesiuni de întrebări și răspunsuri pentru a răspunde întrebărilor specifice domeniului juridic.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
ChatGPT este un model de limbaj AI puternic care poate înțelege și genera text asemănător omului. În domeniul asistenței medicale, ChatGPT poate fi utilizat pentru a automatiza procesele, a ajuta la interacțiunile pacientului, a furniza informații medicale și a sprijini cercetarea medicală.Această formare live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează profesioniștilor din domeniul sănătății și cercetătorilor care doresc să folosească ChatGPT pentru a îmbunătăți îngrijirea pacienților, a eficientiza fluxurile de lucru și a îmbunătăți rezultatele în domeniul sănătății.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți elementele fundamentale ale ChatGPT și aplicațiile sale în domeniul sănătății. Utilizați ChatGPT pentru a automatiza procesele și interacțiunile de asistență medicală. Oferiți informații medicale precise și sprijin pacienților care utilizează ChatGPT. Aplicați ChatGPT pentru cercetare și analiză medicală.
Formatul cursului
  Prelegeri și discuții interactive. Exerciții practice și sesiuni de practică. Studii de caz și exemple din lumea reală. Sesiuni de întrebări și răspunsuri pentru a aborda cazuri de utilizare și provocări specifice.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
ChatGPT este un model avansat de limbaj AI care poate înțelege și genera text asemănător omului. În domeniul managementului rețelelor sociale, ChatGPT poate fi folosit pentru a automatiza interacțiunile, a crea conținut captivant, a analiza sentimentele și a eficientiza fluxurile de lucru din rețelele sociale.Această instruire live condusă de instructori (online sau la fața locului) se adresează managerilor de rețele sociale și agenților de marketing digital care doresc să valorifice puterea ChatGPT pentru a-și îmbunătăți strategiile de rețele sociale, a îmbunătăți implicarea clienților și a optimiza crearea de conținut.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți elementele fundamentale ale ChatGPT și aplicațiile sale în managementul rețelelor sociale. Utilizați ChatGPT pentru a automatiza interacțiunile și răspunsurile din rețelele sociale. Generați conținut captivant cu ChatGPT pentru diverse platforme de social media. Analizați sentimentele și tendințele folosind ChatGPT în managementul rețelelor sociale.
Formatul cursului
  Prelegeri și discuții interactive. Exerciții practice și sesiuni de practică. Studii de caz și exemple din lumea reală. Sesiuni de întrebări și răspunsuri pentru a aborda cazuri de utilizare și provocări specifice.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
ChatGPT este un model de limbaj avansat bazat pe AI care poate înțelege și genera text asemănător omului. În contextul comerțului electronic, ChatGPT poate fi utilizat pentru a îmbunătăți interacțiunile cu clienții, pentru a oferi recomandări personalizate și pentru a eficientiza experiența de cumpărături online.Această instruire live condusă de instructori (online sau la fața locului) se adresează profesioniștilor din comerțul electronic care doresc să folosească ChatGPT pentru a îmbunătăți asistența pentru clienți, a automatiza sarcinile și a îmbunătăți experiența generală de cumpărături.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți elementele fundamentale ale ChatGPT și aplicațiile sale în industria comerțului electronic. Utilizați ChatGPT pentru asistența clienților și implicarea în contextul comerțului electronic. Implementați ChatGPT pentru a genera recomandări personalizate de produse. Integrați ChatGPT în platformele de comerț electronic și site-urile web.
Formatul cursului
  Prelegeri și discuții interactive. Exerciții practice și sesiuni de practică. Studii de caz și exemple din lumea reală. Sesiuni de întrebări și răspunsuri pentru a aborda cazuri de utilizare și provocări specifice.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
ChatGPT este un model de limbaj avansat bazat pe AI care poate înțelege și genera text asemănător omului. În domeniul științei și analizei datelor, ChatGPT poate fi folosit pentru a ajuta la explorarea datelor, pentru a genera perspective și pentru a facilita luarea deciziilor bazate pe date.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează profesioniștilor de date care doresc să valorifice puterea ChatGPT pentru a-și îmbunătăți analiza datelor și fluxurile de lucru de explorare.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți elementele fundamentale ale ChatGPT și aplicațiile sale în știința datelor și analitică. Utilizați ChatGPT pentru a ajuta la operațiunile de explorare și analiză a datelor. Utilizați ChatGPT pentru a genera informații și pentru a sprijini procesele de luare a deciziilor. Implementați cele mai bune practici pentru integrarea ChatGPT în fluxurile de lucru ale științei datelor.
Formatul cursului
  Prelegeri și discuții interactive. Exerciții practice și sesiuni de practică. Studii de caz și exemple din lumea reală. Sesiuni de întrebări și răspunsuri pentru a aborda cazuri de utilizare și provocări specifice.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
ChatGPT este un model de limbaj avansat bazat pe AI care poate înțelege și genera text asemănător omului. În domeniul creării de conținut, ChatGPT poate fi un instrument puternic pentru a îmbunătăți creativitatea, a genera idei și a eficientiza procesul de creare a conținutului.Această instruire live, condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează creatorilor de conținut care doresc să folosească ChatGPT pentru a produce în mod eficient conținut captivant și de înaltă calitate.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți elementele fundamentale ale ChatGPT și aplicațiile sale în crearea de conținut. Utilizați ChatGPT pentru a genera idei creative și a depăși blocajul scriitorului. Îmbunătățiți calitatea și relevanța conținutului cu ajutorul ChatGPT. Implementați cele mai bune practici pentru utilizarea ChatGPT în fluxurile de lucru de creare de conținut.
Formatul cursului
  Prelegeri și discuții interactive. Exerciții practice și sesiuni de practică. Studii de caz și exemple din lumea reală. Sesiuni de întrebări și răspunsuri pentru a aborda cazuri de utilizare și provocări specifice.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
ChatGPT este un model de limbaj avansat bazat pe IA care poate înțelege și răspunde la limbajul uman. În domeniul serviciului pentru clienți, ChatGPT poate fi utilizat pentru a îmbunătăți interacțiunile de asistență, pentru a automatiza răspunsurile și pentru a îmbunătăți satisfacția generală a clienților.Această instruire live condusă de instructori (online sau la fața locului) se adresează profesioniștilor de servicii pentru clienți care doresc să valorifice puterea ChatGPT pentru a oferi experiențe excepționale pentru clienți și pentru a eficientiza operațiunile de asistență.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți elementele fundamentale ale ChatGPT și aplicațiile sale în serviciul pentru clienți. Utilizați ChatGPT pentru a oferi suport personalizat și eficient pentru clienți. Dezvoltați chatbot-uri automate bazate pe ChatGPT pentru a gestiona întrebările clienților. Implementați cele mai bune practici pentru valorificarea ChatGPT în scenariile de servicii pentru clienți.
Formatul cursului
  Prelegeri și discuții interactive. Exerciții practice și sesiuni de practică. Studii de caz și exemple din lumea reală. Sesiuni de întrebări și răspunsuri pentru a aborda cazuri de utilizare și provocări specifice.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
ChatGPT este un model de limbaj de ultimă oră, bazat pe inteligență artificială, care poate înțelege și răspunde la limbajul uman. În industria financiară, ChatGPT poate fi folosit pentru automatizarea sarcinilor, analiza datelor și generarea de rapoarte.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează profesioniștilor din domeniul finanțelor care doresc să folosească ChatGPT pentru a-și eficientiza fluxurile de lucru și pentru a-și îmbunătăți capacitățile de analiză și raportare a datelor.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți elementele de bază ale ChatGPT și cum funcționează. Utilizați ChatGPT pentru a automatiza sarcinile financiare, cum ar fi introducerea datelor și generarea de rapoarte. Analizați datele financiare cu ChatGPT pentru a obține informații și pentru a lua decizii informate. Dezvoltați modele personalizate ChatGPT pentru cazuri specifice de utilizare financiară.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
ChatGPT este un model de limbaj de ultimă oră, bazat pe inteligență artificială, care poate înțelege și răspunde la limbajul uman. Ca director executiv, ați putea fi interesat să utilizați ChatGPT pentru a vă îmbunătăți operațiunile de afaceri, a crește productivitatea și a spori implicarea clienților.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează directorilor care doresc să înțeleagă cum ChatGPT poate fi folosit pentru a beneficia de afacerea lor. Participanții vor învăța elementele de bază ale ChatGPT și vor explora diferite cazuri de utilizare pentru companii.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți elementele de bază ale ChatGPT și cum funcționează. Identificați cazuri potențiale de utilizare pentru ChatGPT în afacerea lor. Evaluează beneficiile și riscurile implementării ChatGPT în afacerea lor. Dezvoltați o strategie pentru integrarea ChatGPT în operațiunile lor de afaceri.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
ChatGPT este un model de limbaj de ultimă oră, bazat pe inteligență artificială, care poate înțelege și răspunde la limbajul uman.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează profesioniștilor SEO care doresc să folosească ChatGPT pentru campaniile lor SEO. Participanții vor învăța cum să folosească ChatGPT în scopuri SEO, inclusiv cercetarea cuvintelor cheie, optimizarea conținutului și optimizarea site-ului web.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți elementele de bază ale ChatGPT și cum funcționează. Utilizați ChatGPT pentru cercetarea cuvintelor cheie și optimizarea conținutului. Optimizați-le site-ul web folosind instrumente bazate pe ChatGPT. Implementați ChatGPT în strategia lor SEO pentru a economisi timp și a crește eficiența.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
ChatGPT este un model de limbaj de ultimă oră, bazat pe inteligență artificială, care poate înțelege și răspunde la limbajul uman.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează agenților de marketing care doresc să folosească ChatGPT pentru campaniile lor de marketing. Participanții vor învăța cum să folosească ChatGPT în scopuri de marketing, inclusiv crearea de conținut, asistență pentru clienți și gestionarea rețelelor sociale.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți elementele de bază ale ChatGPT și cum funcționează. Utilizați ChatGPT pentru a genera articole de marketing convingătoare, postări pe blog și conținut pe rețelele sociale. Dezvoltați un chatbot alimentat de ChatGPT pentru a îmbunătăți asistența și implicarea clienților. Implementați ChatGPT în strategia lor de marketing pentru a economisi timp și pentru a crește eficiența.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
ChatGPT este un chatbot de inteligență artificială (AI) dezvoltat de OpenAI care urmează instrucțiuni într-un prompt și oferă răspunsuri detaliate.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează dezvoltatorilor care doresc să învețe abilități de nivel începător până la nivel mediu în dezvoltarea de aplicații folosind ChatGPT.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Învățați și înțelegeți elementele fundamentale ale ChatGPT. Utilizați ChatGPT pentru a construi și dezvolta aplicații web. Aflați ChatGPT cele mai bune practici și aplicații din lumea reală.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana ChatGPT Cursuri, Seara ChatGPT Training, ChatGPT Camp, ChatGPT Cu instructor, Sfarsit de saptamana ChatGPT Training, Seara ChatGPT Cursuri, ChatGPT Coaching, ChatGPT Instructor, ChatGPT Trainer, ChatGPT Cursuri, ChatGPT Clase, ChatGPT Pe pagina, ChatGPT curs privat, ChatGPT one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions