Cursuri Automotive

Cursuri Automotive

Cursurile de instruire online sau la fața locului, susținute de un instructor, demonstrează prin practică interactivă și practică elementele de bază și subiectele avansate ale tehnologiilor auto.

Cursurile de formare în domeniul auto sunt disponibile ca "formare online live" sau "formare live la fața locului". Instruirea online live (cunoscută și ca "instruire live la distanță") se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, de la distanță. Instruirea live la fața locului poate fi efectuată la fața locului, la sediul clientului în Moldova sau în centrele de instruire corporative NobleProg în Moldova.

NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Automotive Subcategories

Automotive Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
35 hours
AUTOSAR RTE (AUTomotive Open System Architecture Run-Time Environment) este un strat software care acționează ca o interfață între diferitele componente software ale unităților de control electronice ale unui vehicul și hardware-ul de bază. Acesta oferă un mecanism de comunicare standardizat, permițând interacțiunea eficientă și fără întreruperi între aceste componente.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează dezvoltatorilor de software la nivel avansat care doresc să dobândească cunoștințe și înțelegere mai profundă a sistemelor AUTOSAR RTE și să stăpânească abilitățile necesare pentru a dezvolta și implementa sisteme AUTOSAR RTE complexe în organizația lor. Acesta va acoperi subiecte avansate, cum ar fi modele de proiectare RTE, configurare, generare, testare și tehnici de depanare și diverse componente AUTOSAR RTE.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Analizați cerințele RTE și proiectați soluții RTE eficiente pentru aplicații auto complexe. Dezvoltați și integrați componente AUTOSAR RTE, cum ar fi componente software, interfețe de comunicare și interfețe de servicii. Optimizați performanța RTE prin configurarea parametrilor RTE, implementând extensii RTE personalizate și aplicând cele mai bune practici. Depanați problemele comune RTE și implementați tehnici eficiente de depanare. Utilizați funcții RTE avansate, cum ar fi suportul multicore, mecanismele de securitate și sistemele distribuite.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
7 hours
AUTOSAR (Automotive Open System Architecture) este o arhitectură software pentru automobile care utilizează un model de proiectare software bazat pe componente pentru a proiecta sisteme de vehicule și componente auto. Acest curs de formare live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează inginerilor din domeniul auto care doresc să utilizeze AUTOSAR pentru a proiecta controlere de motoare pentru automobile. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegerea arhitecturii și metodologiei AUTOSAR. Învățați cum să proiectați controlere de motor utilizând AUTOSAR.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Automotive Grad Linux (AGL) este un proiect de colaborare de surse deschisă care scopulează construirea un cadru și un sistem operativ pentru serviciile și aplicații automobile. AGL adoptă o platformă şi bază de code comparată pentru incoragerea inovației și dezvoltarea rapidă a noilor produse dintre industria automobile.Această formare de instructor, întâlnire live (online sau sur site) este destinată la dezvoltatorii care dori să installeze, să stabilească și să dezvolte plataforma AGL pentru a dezvolta proiecte și aplicații automobile.Până la sfârșitul acestei formaţii, participanții vor putea crea, dezvolta și personaliza serviciile și aplicații automobile utilizate în cadrul deschisului AGL și cadrul de dezvoltare.Formatul cursului
  Lecţia interactivă şi discuţia. Multe exerciţii şi practica. Implementarea mâinilor într-un mediu de live-lab.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicit o formare personalizată pentru acest curs, vă rog să ne contactăm pentru a arranja.
14 hours
Acest curs acoperă AI (emphasizing Machine Learning și Deep Learning) în Automotive Industria. Ajută la determinarea tehnologiei care poate fi (potential) utilizată în mai multe situații într-un autovehicul: de la automatizare simplă, recunoaștere a imaginii la luarea de decizii autonome.
7 hours
În timpul atelierului, veți dobândi competențele necesare pentru a înțelege modelul de evaluare a procesului Automotive SPICE®, structura și clasificarea acestuia. Veți cunoaște structurile de bază ale orientărilor interpretative pentru evaluarea în conformitate cu standardele. Aflați cum arată procesul de evaluare din punct de vedere manageróin proiectóin și părțile interesate.   în
21 hours
Automotive se referă la securizarea sistemelor electronice automotive, a rețelelor de comunicare, a algoritmelor de control, a software-ului, a utilizatorilor și a datelor fundamentale de la atacuri maligne, daune, acces neautorizat sau manipulare. Această formare directă (online sau on-site) este destinată inginerilor care doresc să protejeze vehiculele conectate de atacuri cibernetice. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  implementarea securității cibernetice în sistemele auto. Alegeți cele mai potrivite tehnologii, instrumente și abordări.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Un curs de două zile care acoperă toate principiile de proiectare cu exemple de coduri, împreună cu tehnologia industrială recentă; foarte util pentru dezvoltatorii de software pentru automobile
14 hours
Acesta este un curs specializat de dezvoltare a HMI conceput pentru profesioniștii din industria automobilelor implicați în dezvoltarea sistemului de infotainment pentru automobile avansate.
21 hours
IATF 16949, or International Automotive Task Force 16949, is one of the most widely used automotive QMS (Quality Management System) standards in the industry. This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at professionals in the automotive industry who wish to create and manage a QMS in adherence to IATF 16949 standards. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the IATF 16949 requirements.
 • Create a Quality Management System that helps ensure customer satisfaction in the end product or service.
 • Achieve the best practice in the design, development, manufacturing, installation, and servicing of automotive products.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • This course is designed to provide practical knowledge that can be applied to solving real-world problems and not as a preparatory course for certification.
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
28 hours
ISO 26262 definește cerințele pentru siguranța funcțională în sectorul automobilelor. acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat profesioniștilor din domeniul auto care doresc să pună în aplicare standardul ISO 26262 în cadrul organizației lor. până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
 • înțelege siguranța funcțională în ceea ce privește hardware-ul și dezvoltarea software-ului auto.
 • înțelege responsabilitățile legale și cerințele de conformitate ale ISO 26262.
 • punerea în aplicare a proceselor de siguranță prevăzute în ISO 26262.
format al cursului
 • interactive prelegere și discuții.
 • o mulțime de exerciții și practică.
 • hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.
curs opțiuni de personalizare
 • pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
7 hours
ISO 26262 este un standard internațional pentru siguranța funcțională a sistemelor electrice/electronice din sectorul autovehiculelor. Partea 6 se concentrează pe aspectele software ale proiectării și implementării sistemelor. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată profesioniștilor din domeniul autovehiculelor care doresc să implementeze standardul ISO 26262 în cadrul organizației lor. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  stabilirea unor cerințe complete și coerente de securitate a software-ului. Analiza arhitecturelor software pentru securitate, inclusiv analiza libertății de independență (FFI). Construiți procese care folosesc instrumente de documentare pentru a îmbunătăți calitatea software-ului. Planificarea și executarea unei strategii de testare a integrării pentru software și sisteme. Implementarea și testarea unităților de software pentru aplicații de securitate.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Simulink este un mediu grafic de programare pentru modelarea, simularea și analizarea sistemelor dinamice multidomain.
28 hours
Obiectiv: Acest training este destinat pentru ingineri de software care lucrează cu tehnologia MBD, formarea va acoperi tehnici de modelare pentru Automotive sisteme, Automotive standarde, generare automată de cod și modelul de construcție ham de testare și verificare Audiența: Software - ul pentru programator furnizor de automobile
14 hours
VDA (Verband der Automobilindustrie) 6.3 este un standard de audit bazat pe procese pentru evaluarea dezvoltării produselor și a proceselor de fabricație. Această formare directă (online sau on-site) este destinată profesioniștilor de calitate și de fabricație care doresc să implementeze standardele VDA 6.3 în organizația lor. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți cerințele și procesele metodologiei de audit a autovehiculelor germane. Aflați cum să planificați, să efectuați și să raportați audituri interne și evaluări bazate pe cerințele VDA 6.3. Îndeplinește cerințele pentru standardele de audit ale industriei auto germane. Aplicați chestionarul VDA 6.3 și evaluarea auditului. Cunoașteți procesele cheie pentru dezvoltarea eficientă, eficientă și conformă cu VDA 6.3.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Autosar (AUTomotive Open System ARchitecture) este un parteneriat de dezvoltare la nivel mondial al producătorilor de vehicule, furnizorilor, furnizorilor de servicii și companiilor din industria electronică, semiconductor și software. Această instruire condusă de instructori, formare live (online sau on-site) este destinată majorității inginerilor care doresc să utilizeze Autosar pentru a proiecta componentele auto. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați Autosar stabilirea unui flux de lucru. Navigați cu ușurință în mediul Autosar Lucrează eficient.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza. Pentru a afla mai multe despre Autosar, vă rugăm să vizitați: https://www.autosar.org/about/
Nu oferim licențe software pentru această formare. 
7 hours
AUTOSAR (AUTomotiveOpen System ARchitecture) este o arhitectură software auto pentru construcții de aplicații pentru vehicule. Oferă funcții de sistem, interfețe, drivere și linii directoare care permit separarea software-ului și hardware-ului și duc la eficiență în materie de costuri și reutilizare. Arhitectura AUTOSAR oferă un sistem de diagnostic, din care DEM (Manager de evenimente diagnostice) este unul dintre module. În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor învăța să configureze DEM pe măsură ce trec prin crearea și personalizarea unei aplicații AUTOSTAR (AUTomotiveOpen System Architecture).
  Formatul cursului
  • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
  14 hours
  Un curs de două zile care acoperă toate principiile legate de Arhitectura sistemelor AUTOMOTIVEOpen RunTime Environment, cel mai cunoscut standard industrial pentru dezvoltarea software-ului auto; cursul conține atât subiecte de bază, cât și subiecte avansate, care este foarte util pentru profesioniștii în domeniul automobilelor

  Last Updated:

  Sfarsit de saptamana Automotive Cursuri, Seara Automotive Training, Automotive Camp, Automotive Cu instructor, Sfarsit de saptamana Automotive Training, Seara Automotive Cursuri, Automotive Coaching, Automotive Instructor, Automotive Trainer, Automotive Cursuri, Automotive Clase, Automotive Pe pagina, Automotive curs privat, Automotive one on one training

  Reduceri pentru cursuri

  No course discounts for now.

  Newsletter Oferte Cursuri

  Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

  Câțiva dintre clienții noștri

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions