Cursuri Automotive

Cursuri Automotive

Cursuri de instruire la nivel local, instructor live Cursurile de instruire auto demonstrează prin practica interactivă practica fundamentele și subiectele avansate ale tehnologiilor auto. Instruirea în domeniul autovehiculelor este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță". Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului Moldova sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Moldova . Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță. NobleProg - Furnizorul dvs. de formare locală

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Automotive Subcategories

Automotive Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
7 hours
This instructor-led, live training in Moldova (online or onsite) is aimed at automotive engineers who wish to use AUTOSAR to design automotive motor controllers. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand AUTOSAR architecture and methodology.
 • Learn how to design motor controllers using AUTOSAR.
14 hours
Un curs de două zile care acoperă toate principiile de proiectare cu exemple de coduri, împreună cu tehnologia industrială recentă; foarte util pentru dezvoltatorii de software pentru automobile
14 hours
Acesta este un curs specializat de dezvoltare a HMI conceput pentru profesioniștii din industria automobilelor implicați în dezvoltarea sistemului de infotainment pentru automobile avansate.
14 hours
Acest curs acoperă AI (emphasizing Machine Learning și Deep Learning) în Automotive Industria. Ajută la determinarea tehnologiei care poate fi (potential) utilizată în mai multe situații într-un autovehicul: de la automatizare simplă, recunoaștere a imaginii la luarea de decizii autonome.
28 hours
Obiectiv: Acest training este destinat pentru ingineri de software care lucrează cu tehnologia MBD, formarea va acoperi tehnici de modelare pentru Automotive sisteme, Automotive standarde, generare automată de cod și modelul de construcție ham de testare și verificare Audiența: Software - ul pentru programator furnizor de automobile
14 hours
Simulink este un mediu grafic de programare pentru modelarea, simularea și analizarea sistemelor dinamice multidomain.
21 hours
IATF 16949, sau International Automotive Task Force 16949, este unul dintre cele mai utilizate pe scară largă de automobile QMS (calitatea Management System) standarde în industrie.   acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat profesioniștilor din industria auto care doresc să creeze și să gestioneze un QMS în aderarea la standardele IATF 16949. până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
 • intelege cerintele IATF 16949.
 • a crea un sistem de management al calității, care ajută la asigurarea satisfacției clienților în produsul final sau serviciu.
 • obține cele mai bune practici în proiectarea, dezvoltarea, fabricarea, instalarea și deservirea produselor auto.
format al cursului
 • interactive prelegere și discuții.
 • o mulțime de exerciții și practică.
 • hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.
curs opțiuni de personalizare
 • acest curs este conceput pentru a oferi cunoștințe practice care pot fi aplicate la rezolvarea problemelor din lumea reală și nu ca un curs de pregătire pentru certificare.
 • pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
28 hours
ISO 26262 definește cerințele pentru siguranța funcțională în sectorul automobilelor. acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat profesioniștilor din domeniul auto care doresc să pună în aplicare standardul ISO 26262 în cadrul organizației lor. până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
 • înțelege siguranța funcțională în ceea ce privește hardware-ul și dezvoltarea software-ului auto.
 • înțelege responsabilitățile legale și cerințele de conformitate ale ISO 26262.
 • punerea în aplicare a proceselor de siguranță prevăzute în ISO 26262.
format al cursului
 • interactive prelegere și discuții.
 • o mulțime de exerciții și practică.
 • hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.
curs opțiuni de personalizare
 • pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
21 hours
Automotive se referă la securizarea sistemelor electronice automotive, a rețelelor de comunicare, a algoritmelor de control, a software-ului, a utilizatorilor și a datelor fundamentale de la atacuri maligne, daune, acces neautorizat sau manipulare. Această formare directă (online sau on-site) este destinată inginerilor care doresc să protejeze vehiculele conectate de atacuri cibernetice. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  implementarea securității cibernetice în sistemele auto. Alegeți cele mai potrivite tehnologii, instrumente și abordări.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
7 hours
În timpul atelierului, veți dobândi competențele necesare pentru a înțelege modelul de evaluare a procesului Automotive SPICE®, structura și clasificarea acestuia. Veți cunoaște structurile de bază ale orientărilor interpretative pentru evaluarea în conformitate cu standardele. Aflați cum arată procesul de evaluare din punct de vedere manageróin proiectóin și părțile interesate.   în
14 hours
This instructor-led, live training in Moldova (online or onsite) is aimed at developers who wish to install, set up, and deploy the AGL platform to develop automotive projects and applications. By the end of this training, participants will be able to create, develop, and customize automotive services and applications using the AGL open platform and development framework.
7 hours
This instructor-led, live training in Moldova (online or onsite) is aimed at automotive professionals who wish to implement the ISO 26262 standard within their organization. By the end of this training, participants will be able to:
 • Establish complete and consistent software safety requirements.
 • Analyze software architectures for safety, including freedom from independence (FFI) analysis.
 • Build processes that use documentation tools to improve software quality.
 • Plan and execute an integration test strategy for software and systems.
 • Implement and test software units for safety applications.
14 hours
This instructor-led, live training in Moldova (online or onsite) is aimed at quality and manufacturing professionals who wish to implement VDA 6.3 standards in their organization. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the requirements and processes of the German automotive audit methodology.
 • Learn how to plan, conduct, and report internal audits and evaluation based on the VDA 6.3 requirements.
 • Meet the requirements for German automotive industry audit standards.
 • Apply the VDA 6.3 questionnaire and audit scoring.
 • Know the key processes for effective, efficient, and VDA 6.3 compliant product development.
14 hours
Un curs de două zile care acoperă toate principiile legate de Arhitectura sistemelor AUTOMOTIVEOpen RunTime Environment, cel mai cunoscut standard industrial pentru dezvoltarea software-ului auto; cursul conține atât subiecte de bază, cât și subiecte avansate, care este foarte util pentru profesioniștii în domeniul automobilelor
7 hours
AUTOSAR (AUTomotiveOpen System ARchitecture) este o arhitectură software auto pentru construcții de aplicații pentru vehicule. Oferă funcții de sistem, interfețe, drivere și linii directoare care permit separarea software-ului și hardware-ului și duc la eficiență în materie de costuri și reutilizare. Arhitectura AUTOSAR oferă un sistem de diagnostic, din care DEM (Manager de evenimente diagnostice) este unul dintre module. În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor învăța să configureze DEM pe măsură ce trec prin crearea și personalizarea unei aplicații AUTOSTAR (AUTomotiveOpen System Architecture).
  Formatul cursului
  • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
  14 hours
  Autosar (AUTomotive Open System ARchitecture) este un parteneriat de dezvoltare la nivel mondial al producătorilor de vehicule, furnizorilor, furnizorilor de servicii și companiilor din industria electronică, semiconductor și software. Această instruire condusă de instructori, formare live (online sau on-site) este destinată majorității inginerilor care doresc să utilizeze Autosar pentru a proiecta componentele auto. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Instalați și configurați Autosar stabilirea unui flux de lucru. Navigați cu ușurință în mediul Autosar Lucrează eficient.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza. Pentru a afla mai multe despre Autosar, vă rugăm să vizitați: https://www.autosar.org/about/
  Nu oferim licențe software pentru această formare. 

  Last Updated:

  Sfarsit de saptamana Automotive Cursuri, Seara Automotive Training, Automotive Camp, Automotive Cu instructor, Sfarsit de saptamana Automotive Training, Seara Automotive Cursuri, Automotive Coaching, Automotive Instructor, Automotive Trainer, Automotive Cursuri, Automotive Clase, Automotive Pe pagina, Automotive curs privat, Automotive one on one training

  Reduceri pentru cursuri

  No course discounts for now.

  Newsletter Oferte Cursuri

  Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

  Câțiva dintre clienții noștri

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions